![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co sądzicie? Szczerze...
Freedka, jesteś naprawdę śliczna. Ja też mam piegi (choć sporo ich mniej), ale nie są takie ładne jak Twoje. Masz taką świetlistą, piękną, zdrową buźkę, aż zazdroszczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z zachwytami poprzedniczek - podziel się tymi piegami z Przezłośliwą.
![]() Coś nie pasi w makijażu oka ... za bardzo sztywny, nie wiem. Te kreski mi się w ogóle nie podobają. Zamiast kredki użyłabym jakiegoś ciemnego cienia i zaznaczyła nim zarówno dolną jak i górną powiekę, a właściwie tylko zewnętrzne kąciki. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Jesteś ładną dziewczyną, niemasz sie czym martwić. Ogolnie nic bym niezmianiała w twoim wyglądzie. Jeżeli chcesz jakieś zmiany to ja bym sie zastanawiała nad brwiami zeby je przyciemnić.I jakis podkładzik aby troche zatuszowac piegi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Zatuszować piegi?? Gaaad, trzymajcie mnie! A po jakiego grzyba je tuszować? Tak się składa, że piegi brzydko wyglądają pod kryjącym podkładem, bo i tak są widoczne, a wyglądają mało estetycznie. Nic nie zakrywać !!!!
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem kreska na dolnej powiece jest za ciemna, powinnaś używać jaśniejszej kredki, lub w ogóle dać sobie z nią spokój
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Aaa zapomniałam dodać o jasnym, różowym błyszczyku na ustach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
O kurczę dziewczynki ja sobie na śmierć o tym watku zapomniałam...Ale ze mna gapa. A tak wogóle to troszke dostosowałam się do poprzednich rad
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
No więc jednak zdjątka wpadna tutaj dopiero (najwcześniej ) jutro bo....Musze dopiero zrobic hehe
![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Uwaga będę szczera.... brakuje mi uśmiechu i makijażem skorygowałabym opadające kąciki oczu.
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Też mam piegi... Chętnie oddam, jacyś chętni? Tobie z nimi do twarzy, delikatnie maluj buźkę fluidem i pudrem, ale nie ukrywaj ich na siłę. Nie wystawiaj twarzy do słońca, używaj kremów z filtrami
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Ines-ka ja również się staram nie zwracać uwagi na nie :P
Załaczam obiecane zdjątka, myślę że jest troche lepiej niz na początku ![]() PS: Ja uzywam fluidu (taki lekki z Lirene) tzn na tamtym zdjeciu nie miałam, teraz dopiero zaczełam ![]()
Pamiętaj, że nieotrzymanie tego, czego pragniesz jest czasami cudownym zrządzeniem losu Edytowane przez freedka Czas edycji: 2006-04-26 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
mi tez od razu rzuciała się w oko kreska na dolnej powiece. Wg mnie jesli już jest powinna być subtelniejsza. Roetrzyj ją pędzelkiem, żeby była bardziej naturalna. Spróbuj pomalować górną powiekę, może jakaś przygaszona zieleń? Do piegów będzie idealna. Podkresliłabym też usta. Jakaś elikatna rudość. Poza tym super pegi - zazroszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
jola26 Kreska jest roztarta i do tego jeszcze cieniem
![]() ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Tak niesmało proponowałabym przyciemnienie włosów. Myslałaś o tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Jesteś śliczną dziewczyną. Twoja uroda jest bardzo naturalna, a piegi dodaja mnóstwo uroku. Co do makijażu to powinnaś jeszcze bardziej rozetrzeć tę kreskę, bo jest za ciemna i nie rysuj jej na całej lini oka tylko do połowy. Tak nakładaj cienie, by optycznie podnieść zewnętrzne kąciki oczu. A na usta duzo jasnego błyszczyku.
Pasemka to bardzo dobry pomysł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Używaj b.transparentnego podkładu- tak zeby było widac piegi ale nie kładź nigdy pudru na twarz tylko pokremowaną.
pomijajac wszystko( np.że w ten sposób zatyka się pory) nie trzymaja sie cienie do powiek. Zrezygnuj z takiej mocnej kredki w okół oka. Kąciki zewnetrzne mocno wyciagaj cieniem do góry. Radziłabym kupic dobry róz w ciepłym kolorze.Muskac nim policzki,skronie ( delikatnie) i brode (mocniej). na specjalne okazje sprawdzi sie SOCZYSTOCZERWONY BŁYSZCZYK W KOLORZE POMIDORA a nie jakieś brazy i beze bez wyrazu. na co dzień dobry bedzie brzoskwiniowy. A na specjalne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.