|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
jak jedna rodzinka sie zna na glupich tekstach to sie chichraja....ale jak jakas nie to az mi glupio ze mnie nie rozumieja
|
|
#3452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
A teraz jak mamy duzy dom i cala banda by sie zmiescial to tylko w 3 mieszkamy![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Cytat:
Kurde a ja nie potrafie byc powazna!Wiecznie banan na gebie oczy jak u diabła i knuje co by tu powiedziec
|
|
|
#3453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mieszkam w domu ale z babcia i to wlasciwie jak boki bo na gorze mamy 3pokoje...i jeszcze ja tak jakby 2wspolne z bratem;/ no ale....chc sie szybko ewakuowac bo z rodzina to najlepiej na zdjeciu:Peii...ide sie myc no ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam całkowicie puste 2 pokoje,wiec moge przygarnąć![]() my mamy takiego ksiedza co wiecznie tak zboczone teksty rzuca ze sie w pale nie miesci
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od zawsze mieszkam w blokach teraz to w ogóle cisnę się w kawalerce, no ale za rok mamy w planach wyprowadzkę na większe M
|
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko tym razem to zenek dobrze nich godzine poda![]() dobra...uciekam sie myc i spac wczoraj juz dawno temu o tej porze cgrapalam a jutro...kto wie co bede robic haha
Edytowane przez xxolushiaxx Czas edycji: 2010-01-23 o 00:09 |
|
|
|
|
#3457 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj to widze wspolne plany kwitna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
![]() spij dobrze ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- to ja tez lece sie wykapac i ide psac ![]() paaaa
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko skoro masz taki duży ten dom , to może i ja się gdzieś tam zmieszczę
Ja też od zawsze mieszkam w bloku i momentami bardzo chciałabym się wyprowadzić. W przyszłości nie widzę opcji ,abym dalej mieszkała w bloku . Obowiązkowo własny domek z ogródkiem , po którym ganiać będzie biszkoptowy labrador Wchodziłam na wizaż z lekkim strachem przed tym , ile stron zastanę ,ale jednak spisałyście się , nie było najgorzej ![]() Obudziłam się o 7 , właśnie jem sobie .. a jakże ! Owsiankę ![]() Na dworze -15 Miłego dnia
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na śniadanko owsianka
w tej chwili u mnie jest -20....a ja właśnie muszę się zbierać do wyjścia..idę do siostry Tż przygotowywać jedzonko na roczek miłego dnia dziiewuszki
|
|
|
|
#3460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() heloł ![]() ja właśnie po śniadanku wieśniak i 2 kromki ciemnego Bilans-350kalorii![]() na dworze takei slixczne słonko świeci,ale macie racje-zimno tak,że gile zamarzwją w nochalu ![]() dzisiaj obudziłam się z okropnym bólem szyji ale to chyba od 8 abs bo mnie jak robiłam to już bolała ![]() no i informlcja dnia:dostałam okres Ale przynajmiejn nie czuje sie jak dobrze spaśione prosie![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja póki co mieszkam w bloku ,więc nie ma sensu męczyć takiego dużego zwierzaka w takiej ciasnocie . Ale od zawsze marzę o labradorku i to marzenie się spełni ![]() Uu to współczuję , mi już się prawie skończył A zamierzasz się dzisiaj wieczorem alkoholizować, czy tylko mineralna ? U mnie też piękna pogoda! Słońce świeci , a na niebie nie ma ani jednego obłoczka . Byłam na spacerze z psiną i podziękuję dzisiaj za wyjścia , jest cholernie zimno !
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie też się zastanawiam bo ma to swoje plusy i minusy Minusy sa takie ze mam zabronione picie alkoholu przez anemie i jak mam okres to sie potrafie kieliszkiem upic bo szybko we mnie wchodzi,ale plusy sa takie ze zawsze lepsza impreza jest![]() No i nie wiem Zreszta moja kolezanka nie pije bo prowadzi a z innymi jakoś inaczej mi się pije![]() no to ja nie próbuję nawet sprawdzic jak jest zimno Siedze w domu![]() ![]() pomysłam ze tak około 2-3 zrobie dobie 8 minutówki bo wieczorem nie bede miec czasu Tylko nie wiem czy to dobry pomysł cwiczyc przed obiadem
|
|
|
#3463 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny!
Jeej długo mnie nie było... Dlatego że byłam na rekolekcjach Kurcze mówię wam - odmieniły moje życie. Nie wiem narazie w jakim stopniu ale zmieniłam poglądy na pewne sprawy. Zauważyłam, że ludziom z któymi chcę się kolegować bardziej zależy na tym co mam w głowie a nie to jak wyglądam. Po prostu polubiłam siebie. Tylko muszę bardziej skupić się na swoim umyśle, żeby wiedzieć jak najwięcej. Myślę, że muszę jeszcze wiele się dowiedzieć, bo dotąd żyłam pod kloszem. Życzę szczęścia w odchudzaniu. Trzymajcie się |
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to widzę udały sie![]() ale to co odpuszczasz odchudzanie?
|
|
|
#3465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fakt faktem , że impreza jednak jest lepsza, gdy coś się chlapnie No i pamiętaj , że alkohol to kalorie ![]() A co do tych ćwiczeń przed obiadem to nie mam pojęcia , jak jest lepiej - czy przed , czy po ![]() Cytat:
Rzecz w tym , że większość z nas nie odchudza się dla ludzi , tylko dla samych siebie .To bardzo ważne, aby polubić samą siebie , więc gratuluję ![]() I również życzę powodzenia
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwyzje rąbne sobie tylko kielicha i wale to I tak wypoce bo cała noc tanczenia coś znaczy![]() właśnie wczytałam ,że ćwiczyć można od 2 godzin po posiłku i do godziny przed więc mogę sobie zrobić 8 minutówki ![]() ![]() oj ja tez bym bardzo chciała polubić swoje ciało Niby jest teraz coraz lepiej bo lubie np:swoje nogi bo mimo ze nie sa najchudsze to są długie i zgrabne,swoej piersi w odpowiednim staniku,swoej stopy bo są malutkie i zgrabniutkie,moje znamie na kostce,ostatnio nawet tylek polubiłam A Wy??Co lubicie w sobie ?
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię jeszcze swoje stopy , usta , oczy, piersi hmm... mogły by być większe , ale w odpowiednim staniku wyglądają nieźle Jest kilka rzeczy , które chciałabym w sobie zmienić ,ale generalnie to nie mam większych kompleksów Jedynie chcę pozbyć się tego sadła z ud, wymodelować brzuch i talię i będzie super
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-01-23 o 12:58 |
|
|
|
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ale nikt nie jest idealny
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam je na zdjęciach i serio nie masz powodu do narzekań , są śliczne Takie kształtne i pełne , nie wiem co Ci w nich przeszkadza ![]() Mi moje ramiona nie przeszkadzają , w pierwszej kolejności są uda , a później brzuch . Dokładnie , nie ma ludzi idealnych W dodatku te wszystkie nasze kompleksy dla osób postronnych są niemal niewidzialne ,bo zawsze na siebie patrzymy bardziej krytycznym okiem. I tego ,co dla nas stanowi zmorę , ktoś inny może nawet nie zauważyć
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może nie lubie ich dlatego,że one są tylko ładne rano jak sie obudze bo sa miękie i rózwe,a jak wyjde gdzies to odrazu wysuszaja się i czerwienią i to mało apetycznie wyglada,pomiomo tego ze zpomadkami i błyszczykami się nie rozstaje![]() przeciez pokazywałas brzuch i masz bosski no własnie!wiele osób nie rozumie naszyk kompleksów i to sie w pale nie miesci Ale fajnie dostać komplement na cos co my uwazam za zmore naszego ciała
Edytowane przez Nowa_Nadzieja Czas edycji: 2010-01-23 o 13:30 |
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz już niestety nie wygląda to tak kolorowo , ale najpóźniej do lata przywrócę mu dawny blask ![]() Skoro się wysuszają i czerwienią mimo używania kosmetyków ,to znaczy , że masz nieodpowiednie do Twoich ust kosmetyki Warto zainwestować w to trochę pieniędzy i dobrać coś ,co będzie zapobiegać tym przesuszeniom i zaczerwienieniom , bo jesteś posiadaczką pięknych ust, które niewątpliwie są Twoim dużym atutem ![]() Z tym ostatnim zdaniem to masz świętą rację Dzięki takim komplementom wyleczyłam się z jednego z kompleksów ![]()
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja już wielu pomatek i błyszczyków wypróbowałam i jeden był świetny,idelany wręcz!!Ale niestety już nie mogę go znależć ![]() z jakiego?? ![]() ![]() ja przez takie komplementy wyleczyłam się z kompleksu nóg Bo wczesniej uwazałam swoej nogi za 2 salcesony,a teraz uwazam je za mój główny atut
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tych nóg to i ja Ci zazdroszczę ! ![]() No to trzeba szukać dalej , teraz jest taki wybór pomadek i błyszczyków, że na stówę coś znajdziesz Jeśli chodzi o taką typową pielęgnację ,to mi strasznie przypasowała pomadka BEBE Classic . Rewelacja ! Smaruję się nią w te mrozy , używam na lodowisku , podczas jazdy na nartach i świetnie chroni usta. Problem popękanych i suchych ust już mnie nie dotyczy Dodatkowo nadaje zdrowy połysk i ślicznie pachnie, także polecam A ja się wyleczyłam z kompleksu na punkcie piersi Tzn. ten kompleks nie zatruwał mi życia ani nie był kto wie jak wielki , ale jednak nie przepadałam za swoimi piersiami ,wydawały mi się takie małe i w ogóle jakieś takie krzywe No ale zaczęłam słyszeć na ich temat dużo komplementów (oczywiście nie typu " teyyy lala fajne masz cycki ! " , tylko trochę subletniej ) i jakoś tak się do nich przekonałam
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-01-23 o 13:56 |
|
|
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tez własnie tak miłam.Zawsze uwaxzałam swoje piersi ze sa za małe i takie owisłe do czasu jak w przepychance z kolegą zderzyłam się ze scianą i powiedziłam do niego,ze uwazaj bo niedosć ze mam małe to jeszcze przez Ciebie wklęsną mi się,a on na to:CO?!kazda by mogłabym miec takie małe Moze nie było to subtelne i najszczersze ale od tego czasu polubiłam moje migdalki![]()
|
|
|
#3475 |
|
Raczkowanie
|
Hmm no raczej przestaje się odchudzać. Co nie oznacza że będę się starać zdrowo odżywiać Ale będę zaglądać, bo was polubiłam
O to też chodzi że całkiem niedawno byłam strasznie zakompleksiona. Żeby siebie zmienić postanowiłam zacząć od wyglądu zwenętrznego. Po to żeby ludzie zauważyli że jestem super laska i wogóle.... Teraz przejrzałam na oczy, że nie przeszladza mi jak wyglądam. Ludzie tam mnie polubili taką jaka jestem. Głównie chłopcy. Postanowiłam się z nimi zakumplować. Jeden się we mnie zauroczył. Niestety nie odwzajemniłam tego uczcucia, jak się o tym dowiedziałam to odrzuciłam go, nie mogłam spojrzeć w jego oczy. Kurcze głupio go potraktowałam. Jeszcze inny lubił się przytulać do dziewczyn ( w szczególności do mnie ) hehehe. Trochę się w nim zadurzyłam, ale to temu że nigdy mnie chłopak nie traktował w ten sposób. Jednak on był zabójczo zakochany w inej dziewczynie z klasy. I taka plątaninka miłosna. Jednak wole sie z nim przyjaźnić - mam nadzieję że on chce tego samego, że nie zakończy tej znajomości Ale teraz tęsknię za nimi wszystkimi, mamy się spotkać w Krakowie Doczekać się nie mogę.Oj pewnie zanudzam was. Kurcze musiałam się wygadać. Dzięki tym którym się chciało czytać
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najfajniej , jak właśnie od faceta słyszy się tego typu komplementy ,bo od koleżanki/ generalnie od dziewczyny ,to jednak nie jest to samo Nie mają takiej mocy
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-01-23 o 14:08 |
|
|
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj no to rzeczywiscie sie wyjazd udał Bardzo mnie to cieszy Fajne takie wyjazdy gdzie sie kogos nowego ponzaje No to widze ze bylas tak łamaczką serc męskich Brawo No i bardzo dobrze ze przekonałas się ze nie tylko wygląd się liczy![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() no od kobiety nie działaja tak bo przeciez zalezy nam zeby sie faceta podobac a nie kobieta i jak facet powie komplement to wiesz ze to mu sie podoba czyli misja spełniona
|
|
|
#3478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, to lubić samą siebie. Jeśli podobasz się sobie i akceptujesz siebie, to po co zmieniać cokolwiek ? ![]() Cytat:
Haha dokładnie , misja spełniona ![]() A jak tam przygotowania przed imprezą? BO z tego co pamiętam z wczoraj, to masz dzisiaj być "dzidzia" ![]()
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez ładnie: a przygotowania narazie w polu bo własnie zrobilam sobie 8 minutówki I jestem byczko zmęczona i musze chwilę odzipnąć Pozniej pojde troche posprzatac i zjeść,a dopiero po tem wykapie sie i odwale jak ta lala![]() a Ty dzisiaj w domu czy idziesz gdzies??
|
|
|
#3480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i swojego niskiego wzrostu (158) ale małe jest piękne![]() ale się nagotowałam dziewczyny zrobiłyśmy z siostrą TŻ 50 krokietów, zrazy, gyrosa, sałatkę z rukoli, sałatkę grecką i jeszcze schab duszony ale obiad robię u siebie bo tam odechciało mi się jeśc od tych garów
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

Ale ja tak normalnie gadam

ja od zawsze mieszkam w blokach
teraz to w ogóle cisnę się w kawalerce, no ale za rok mamy w planach wyprowadzkę na większe M
wczoraj juz dawno temu o tej porze cgrapalam

Nie mają takiej mocy
No i bardzo dobrze ze przekonałas się ze nie tylko wygląd się liczy
no i swojego niskiego wzrostu (158) ale małe jest piękne
ale obiad robię u siebie