|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
Zostań ze mną! Z NAMI!
|
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POmożemy Ci wszystkie, rozumiesz ? Nie odchodź!
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:02 |
|
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy założyłybyście kolczyki które wyglądają jak suszone plasterki cytryny?
A może to są w sumie takie jakoś utrwalone. Wpadły mi w ręce i nie wiem czy nosić czy wyrzucić
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Madame przestań. Nigdzie nie odchodź. Każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie.. Ty jesteś taka że najpierw najeżdżasz potem wychwalasz gdy jest za co. Jesteś taka a nie inna. I każdy cię akceptuje tylko wyraża czasem mniej optymistyczne zdanie na twój temat. To po prostu krytyka nic więcej. Ale wszystko trzeba przyjąc "na klatę" Zostań z nami...
nie noszę kolczyków więc nie pomogę ;D ;* Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2010-01-23 o 12:39 |
|
|
|
|
#3036 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Garfi, ja też dziś na dysk się wybieram, też nawet myślałam o spódniczce.. Tyle że u nas ma być dziś -20 wiec nie bardzo... Ale może na ostatki założe Ale dziś założe pewnie to co zawsze: rurki i jakąś tunikę ![]() Cytat:
ale niedawno wstałam, zaraz obiad, potem bede własnie siedziec, malować się, przebierać itp.. No nie zdążę ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-01-23 o 12:44 |
||||
|
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz będzie fota
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3039 |
|
BAN stały
|
Ehhh dziewczyny, to milo z Waszej strony, nawet tych, ktorych bym sie nie spodziewala... Ale ja sobie nie radze ze soba, ze swoim zwiazkiem, ze swoim zyciem. Dopiero widze jaka bylam glupia i slepa. Wiem, ze bylam za dobra i teraz musze za to zaplacic. Nie chce Wam truc, bo przeciez moj TZ taki idealny mial byc, a okazalo sie, ze to jest zupelnie inny czlowiek. Czasem mam wrazenie, ze on ma dwa wcielenia, dlatego raz go kocham, raz nienawidze.
|
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pamiętaj, że jak masz problem, obojętnie jaki, to możesz tutaj pisać, a my Ci pomożemy Nie odchodź, wygadaj się
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może łatwiej Ci będzie tu się nam wygadać niż komuś na żywo. Tu nikt nie życzy sobie źle i nie czerpie satysfakcji z tego, że Twój TŻ okazał się inny niż miał być, mniej idealny! Jeżeli czujesz potrzebę , to pisz mniej, wiem jak to jest, bo też mam zawirowania w związku, też nie dojrzałam żeby opisywać tu pewne rzeczy, ale jeżeli poczujesz potrzebę, to możesz liczyć na moją radę czy po prostu wysłuchanie, tutaj , czy na PW.
|
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Te kolczyki kojarzą mi się z taką chustką, albo turbanem na głowie , żeby to był główny akcent.
|
|
|
#3044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne! Zrobiłaś je sama?
![]() Wiesz, ja bym je założyła chyba Takie troche szalone są ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Rebe gratuluję zaliczenia!
Madame, bo Ci w*******ę, nie gadaj mi tu głupot takich, bo przez kolano i na dupsko dostaniesz! ![]() Koka, fajne te kolczyki ![]() rodzice mojego TŻta jadą, ja śmigam do niego, będzie krótko (3 godzinki( ale intensywnie miłej soboty Pięknotki
|
|
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3047 |
|
BAN stały
|
Ehhh dziewczyny mi sie po prostu chce ryczec. To nie jest moj TZ. To jakis potwor bez serca. Nparawde sa momenty kiedy tak bardzo chce sie odkochac. Wiem, ze ja tez jestem winna. Ze moze to ja powinnam sie zmienic. Ehh to moze zaczne od poczatku, moge pisac? Czy nie zawracac Wam glowy?
|
|
|
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Madame, pisz co się dzieje, ja co prawda śmigam już, ale jak wrócę, albo jutro na pewno napiszę co o tym sądze
główka do góry
|
|
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robie kolczyki, ale te dostałam
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() truj nam, truj, coś doradzimy. nigdy nie można poznać człowieka NA PEWNO. co się stało? |
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
yhhh... jakos mi sie nie podobaja te kolczyki
![]() Ja chyba jednak tez zrezygnuje z tej spodniczki ![]() madame tez jestem za tym, zebys nie odchodzila |
|
|
|
|
#3055 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki,
Niestety chyba dzisiaj za wiele czasu nie będę dla Was miała ![]() Od rana zakręcona jestem, nie mam wody w domu, bo rury zamarzły Musiałam do cioci lecieć się myć, bo dzisiaj na obiad do babci idziemy. No i dopiero wróciłam i trzeba się zacząć szykować. Później spotkam się z TŻtem, ale pewnie wieczorem do Was wrócę.Wiem, że tęsknić nie będziecie ![]() Miłej soboty życzę Wam kochane zazdrośnice Ja bede tęsknić ;(
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odezwij się jak będziesz mogła
|
|
|
#3058 |
|
BAN stały
|
No wiec przedwczoraj umowilismy sie, ze pojdziemy do manufkatury na zakupy. Umowilismy sie na miescie, bylo slodko i w ogole i poszlismy na te zakupy. Moj TZ co jest na zakupach to sobie kupuje po 5 ciuchow, a pozniej chodzi i narzeka ze pieniedzy nie ma i pozycza ode mnie. I tym razem mial sobie kupic tylko stroj sportowy i mielismy polazic wreszcie za moimi ciuchami. No ok, poszlam znim, wybralam mu ten stroj, chyba z godzine siedzial w przymierzalni, a ja mu donosilam rzeczy. Ale niewazne. Pozniej mowie mu, zeby juz nie chodzil po swoich ciuchach, bo nie ma pieniedzy i ze ja chce polazic za swoimi. OK, zgodzil sie. Kiedy ja zaczelam lazic za swoimi rzeczami, on oczywiscie nie oparl sie pokusie poszukania czegos dla siebie i co chwila mnie odwolywal od swoich rzeczy, musialam go ogladac w przymierzalni, donosic inne, a kiedy mowilam dobra to ja ide dalej za swoimi rzeczami to slyszalam: nie , nie idz jeszcze, poczekaj na mnie... Po kilku takich akcjach zwatpilam, ze w ogole cos sobie kupie i powiedzialam, ze chce juz do domu. Ze chcialam sie skupic na swoich rzeczach i chcialam polazic glownie za swoimi rzeczami. Na co on sie strasznie obrazil i wracalismy do domu nie odzywajac sie do siebie. Pozniej w tramwaju zaczelam do niego zartowac, ze moj P. to jest taki pieknis, ze tyle ciuchow kupuje i najpiekneisjzy musi byc jak narcyz. Powiedzialam to z usmiecham na co uslyszalam: zamknij sie. OK, no to sie zamknelam. On cos do mnie pozniej mowi, ja na to, ze mialam sie zamknac, wiec sie nie odzywam. A on do mnie: no wlasnie nie odzywaj sie. I wyszedl. No nic, poszlam do siebie, posiedzialam ze dwie godziny. Z jego strony cisza, wiec ja w koncu mu napisalam smsa, ze przepraszam, ze tak sie zachowalam na zakupach, ze nie powinnam itp. I ze przykro mi, ze tak sie do mnie odezwal, ze nie zycze sobie tego, ze zdaje sbie sprawe, ze ja tez tak czasem do niego mowie, ale juz coraz rzadziej i staram sie to zmienic i nie chce wiecej takiego traktowania. (ok, ja tez nie jestem swieta, tez do niego mowie zeby sie zamknal kiedy zaczyna mi wyc -spiewac nad uchem jak mnie boli glowa i nie tylko). Nie odpisal. Ok. 23 zrobilam sie taka zmeczona, ze poszlam do lozka, ale nie moglam usnac. Zaczelam sluchac muzyki przez sluchawki, a moje wspollokatorki juz spaly. Po 12 dzwoni do mnie TZ. ale go odrzucilam i napisalam mu, ze jestem w lozku i co tam. On mi odp, zebym weszla na gg lub zadzwonila. Ja mu odp, ze juz zasypiam a dziewzcyny spia, wiec nie bede ich budzic. Na korytarz tez nie moglam wyjsc, bo impreza w akademiku na korytarzu byla i nie chcialo mi sie tam w pizamie paradowac i w ogole wstawac jak zasypialam. Ale on mi nie odpisal...
Na drugi dzien mial do mnie pretesnje, ze wczoraj pewnie imprezowalam i pilam Pozniej poszlam po egzmainie z grupa na piwo. Znowu mi robil wyrzuty. Ja bylam w lazience i on rozmawial ze moja kolezanka przez moj telefon i zazartowal do niej, ze on woli rozmawiac z nia niz ze mna... Super po prostu. Tez sie wkurzylam i powiedzialam mu to. Najpierw przeprosil, ale nic sobie z tego nie robil i powiedzial to chyba dla swietego spokoju...Wczoraj rozmawiam z nim przez telefon i pytam sie go czy sie widzimy, a on na to, ze slisko bedzie i mroz wiec raczej nie. Nie to nie. Stwierdzilam, ze wezme sie za nauke przynajmniej. Dzwoni dzisiaj rano i mowi mi , ze jednak sie zobaczymy. Ja mu mowie, ze ja sobie juz zaplanowalam, ze skoro nie chcial sie ze mna zobaczyc to ja sie dzisiaj bede uczyc, bo tak sobie zaplanowalam dzien. On oczywiscie sie ofochal, ze jak juz sobie zaplanowalam dzien to prosze bardzo, zobaczymy sie dopiero po sesji, on tez sie pouczy i nie bedzie mial czasu... No to w koncu powiedzialam mu, ze jesli chce i zmienil zdanie, to zobaczymy sie dzisiaj. A on, ze on juz zmienil zdanie i nie chce sie dzisiaj widziec i ze nie bedzie tak jak ja chce zawsze. I ze po co sie mamy spotykac, nie ebdziemy przeciez siedziec u niego w domu i zamulac... ( zawsze tak robilismy i mu nie przeszkadzalo jakos...). Ja chcialam z nim wyjasnic ta cala poprzednia sytuacje, a on mi nie daje nawet szansy pogadac. I powiedzial mi, ze jak sie wyrobi to moze sie spotkamy, ale w tej chwili mowi NIE. Super, wiem, ze nie jestem swieta tez i tez robie duzo rzeczy zle, ale strasznie mi zle. Tymbardziej, ze chcialabym to wszystko wyjasnic, choc wydaje mi sie, ze to on powinien o to zabiegac a nie ja, ale wiem, ze jesli dzis nie pogadamy to ja nie podejde do egzaminu w poniedzialek, bo czuje sie tak strasznie, ze nie dam rady sie tego nauczyc.... ![]() |
|
|
|
|
#3059 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale gratuluje Ci bardzo! bo tak mówiłaś że się uczysz tego i uczysz! ![]() ![]() Cytat:
jakaś dobra strona jestt ![]() Cytat:
ja: ładne? on: tak tak ja: a to? on: no też ładne ja: to które ładniejsze? on: Tobie to we wszystkim jest ładnie Kochanie.. ![]() czasami ma przebłyski i powie że mu się nie podoba bo worek czy coś wtedy jestem wniebowzięta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() do wieczora jakoś wytrzymam ale później to nie wiem co ze mną będzie Udanego spotkania z Tż!!! ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Madame przepraszam że to piszę ale z tego opisu co tu powiedziałaś to on zachowuje się jak egoistyczne dziecko.. co to w ogóle z zakupami ma być? on, tylko on wielki pan i władca się liczy bo on sobie musi kupić, bo on chce tak i tak ma być a jak nie to się obraża, nie potrzebnie go przepraszałaś po tym naprawdę nie było warto.. może faktycznie jakbyś mu o tym narcyzie nie mówiła w żartach to się wkurzył no ale tak..![]() tak jak z tym spotkaniem, mówi że nie może to normalne że sobie planujesz coś, jednak on zmienia zdanie i Ty masz wszystko rzucić w tej chwili żeby się z nim zobaczyć bo tak sobie zażyczył a jak nie to foch.no cholera.. Mam nadzieje, że Ty to widzisz jak on się zachowuje i go nie bronisz? Zamierzasz z nim o tym pogadać?
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
kochajmnie no niby powinnam sie cieszyc, ale jak tu cokolwiek kupic, jak on zawsze ma jakies ALe...
Jedynie do spodniczek sie nie przyczepia, jak jakas widzi to odrazu do mnie z tekstem, ze moglabym sobie takla kupic madame przeczytalam calosc teraz napisze, co m isie nie spodobalo ![]() - tekst "zamknij sie', no sorry, ale to takie troche szczeniackie i bez szacunku do drugiej osoby - jak mowil przez telefon do kolezanki, ze woli z nia gadac niz z toba ![]() - ze za wszystko go przepraszasz, ale on i tak wie lepiej i musi byc tak jak on chce ![]() - no i z tymi zakupami to przegiol, moglby tez o tobie pomyslec,a nie tylko o swoich potrzebach...!!!!!!!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

myslalam o spodniczce, tylko czy mi zimno nie bedzie..????jak myslicie???

No nie zdążę

Musiałam do cioci lecieć się myć, bo dzisiaj na obiad do babci idziemy. No i dopiero wróciłam i trzeba się zacząć szykować. Później spotkam się z TŻtem, ale pewnie wieczorem do Was wrócę.
Pozniej poszlam po egzmainie z grupa na piwo. Znowu mi robil wyrzuty. Ja bylam w lazience i on rozmawial ze moja kolezanka przez moj telefon i zazartowal do niej, ze on woli rozmawiac z nia niz ze mna... Super po prostu. Tez sie wkurzylam i powiedzialam mu to. Najpierw przeprosil, ale nic sobie z tego nie robil i powiedzial to chyba dla swietego spokoju...

on, tylko on wielki pan i władca się liczy bo on sobie musi kupić, bo on chce tak i tak ma być a jak nie to się obraża, nie potrzebnie go przepraszałaś po tym naprawdę nie było warto..