![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: .oO Ekspresówka .oO szybko wymienię
-kremowy Cropp
rozmiar S STAN BDB ! - Orsay rozmiar 36 szer 40 cm dł 64 cm 100% polyester NOWA,BEZ METEK ! - fioletowe pumpy STAN BDB - nietoperz kimono (delikatne zaciągnięcie z przodu, poza tym STAN BDB) -zielone dresiki - brązowy grzybek, stan idealny leci do takinna -przepiękna tunika / sukienka CLOCKHOUSE C&A z cyrkoniami Sukienka jest nowa, z metką, za coś super
Edytowane przez bojuwka1 Czas edycji: 2010-02-19 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
-emu Spot On!
posiadam 2 pary - rozmiar 38 oraz 39 (raczej na wiosnę/lato, nie mają futrzanej wyściółki) NOWE Z KOMPLETEM METEK ! jednej pary 38 nie ma >> Parchinka -emu Atmosphere, z futerkiem w środku, stan bdb, 38. -emu trampki Spot On!, jeansowe na zamek, nowe, 38. -czarny kardigan, stan db -BLUZA ADIDAS nietoperz * Bluza w pięknych żywych kolorach granatu, bieli i czerwieni z dwoma wyszywanymi logo Adidas, jednym na piersi, drugim większym na rękawie. * Wykonana jak inne oldschoolowe bluzy ze śliskiego materiału. * Zapinana na zamek, ze stójką, posiada dwie kieszenie zapinane również na zamek oraz ściągacz na dole i przy rękawach. * Idealna do noszenia na codzień, treningi itp ![]() Stan bluzy dobry (normalne ślady użytkowania, zamki sprawne) WSZELKIE PLAMKI NA BLUZIE TO WINA APARATU BĄDŹ LUSTRA, ZA CO BARDZO PRZEPRASZAM
Edytowane przez bojuwka1 Czas edycji: 2010-02-18 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- zielona tuba w panterkę, 34
- tunika półprzezroczysta Atmosphere, nowa (delikatne zaciągnięcie z przodu) - biała na ramiączkach - torba XXXL Atmosphere, pomieści wszystko ![]() - brązowa XXL -szary golfik long - bokserka czrna cropp z mega wycięciem na plecach -czarna długa tuniczka (leży jak na fotce) takinna -nietoperek tunika pull&bear -brązowa koszulka -szary long
Edytowane przez bojuwka1 Czas edycji: 2010-02-13 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bluzeczke orsay??jaki to rozmiar??
Edytowane przez gwiadk Czas edycji: 2010-01-23 o 14:35 Powód: ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za sweterek cropp i bluzke orsay?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witam
co by Cie interesowalo za tel?
![]() |
#11 |
BAN stały
|
butki emu beżowe
rozmiar 4 ( wg mnie pasuje na rozmiary od 37 do 39 ) STAN BDB- ! - butki emu Spot On! posiadam 2 pary - rozmiar 38 oraz 39 (raczej na wiosnę/lato, nie mają futrzanej wyściółki) NOWE Z KOMPLETEM METEK ! Coś u mnei za któreś z nich ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za telefonik? poza wątkiem mam ipoda apple 8GB - może cie zainteresuje
![]() http://files.lesterchan.net/images/apple/ipod_touch.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za bluzkę - Orsay
rozmiar 36 szer 40 cm dł 64 cm 100% polyest? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej co by Cię interesowało za telefonik?
pozdrawiam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a więc tak:
rysek na wyświetlaczu nei ma żadnych z tyłu jest porysowany tak delikatnie od noszenia w kieszeni bateria trzyma b. długo- teraz miałam go cały tydz w pracy i codziennie po 8 godz słuchałam muzyki i piątego dnia mi bateria padła ![]() gwarancji nie mam bo to prezent dostałam go w wakacje- był kupywany w saturnie, używałąm go bardzo sporadycznie- ostattnio dopiero zaczełam go do pracy brać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- w komplecie są słuchawki i instrukcje obsługi i kabelek usb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Przez przypadek podałam Ci szerokość, ale w okoliach talii. W biuście (na wysokości kieszonek) ma 47 cm, poza tym jest lekko rozciągliwa (97% bawełna, 3%spandex).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
tak te wszystkie rzeczy były w komplecie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- tak się zastanawiam teraz nad wysyłką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
- Orsay
rozmiar 36 szer 40 cm dł 64 cm 100% polyester NOWA,BEZ METEK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej cos za
- butki emu Spot On! posiadam 2 pary - rozmiar 38 oraz 39 (raczej na wiosnę/lato, nie mają futrzanej wyściółki) NOWE Z KOMPLETEM METEK ! - Orsay rozmiar 36 szer 40 cm dł 64 cm 100% polyester NOWA,BEZ METEK !
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.