|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa", cz. 2
ja towarzystwo mam
ale nie wiem czy warto bo na drugiwej szali sa: alvin i wiewiorki 2
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
cześć kochane
![]() nie miałam dzisiaj cały dzień neta ,a tyle miałam do opisania z wczoraj. Solidaryzuję się z jedną z Was,bo też niebawem mam egzamin z karnego wykonawczego :P.Widzę,że jest tu wizażanka ,która siedzi w podobnych klimatach ![]() dzisiaj jest strasznie zimno i nigdzie nie chce się wychodzić,w ogóle coś mnie dzisiaj wzięło na sprzątanie. Cytat:
.Sama też grałam na gitarze elektrycznej będąc w liceum:P.Swojego pierwszego chłopka(wielka,pierwsza miłość)poznałam jak miałam 17 lat ,więc główka do góry,bo pewnie chodzi też o to,ze patrzysz na koleżanki,które już kogoś mają.jesteś bardzo ładną dziewczyną . Dziewczyny byłyście na Awatarze?(czy tam avatarze?) |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
nie byłyśmy
![]() a co do ubioru to kwestia zmienna. będąc w gimnazjum preferowalam raczej sportowy ubiór. a teraz bardzo chętnie założe bluzkę bardziej dopasowaną czy czasem nawet spódnicę. choc mając te 13-15 lat twierdziłam, że moje ubrania są wygodne i nie myślalam o spódnicy czy zmiany stylu. facet też takiego prawdziwego miałam dopiero w liceum. więc głowa do góry. i wczoraj to było jeszcze ciepło. ja mam dzisiaj teraz minus 16. a mieszkam we wrocławiu, gdzie jest najczęściej najcieplej. w takim razie ciekawa jak jest w suwałkach - krainie zimna
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest -18, ale odczuwalne to pewnie z -25, a najgorsze jest to, że muszę wyjść z ciepłego pokoju i iść na zakupy... Więc idę polować na czapkę
Bo nie mam
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wolę nie wiedziec ile jest u mnie, za oknem mam rażące słoneczko i nie chce mi sie patrzeć na ten snieg... Z okazji sesji chyba bedę chora, narazie zeby sie nie uczyc robie porządki wielkie.
Ale nie żałuję wczorajszego spaceru, było smerfastycznie. |
|
|
|
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz stałam sie posiadaczką idealnego beretu i chodze w nim dumnnie. ale pamietam jak wcześniej czapke zakładam dopiero poniżej minus 5-7 stopni ![]() Cytat:
az mi sie przypomniały moje tamtegoroczne spacery po parku w zimie. i pytanie ciotki: a gdzie sie spotykacie? nie umawiacie sie po galeriach? nie. my chadzamy po parkach. ciotka: zakochane głupki marzna w parku
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe u mnie to wygladalo tak wczoraj z tatuskiem:
-gdzies ty byla, ja tu na gg na ciebie czekam bo tel nie odbieralas? -na spacerze. -po sklepach? -nie, tradycyjnie park -glupek.sama? -nie z kolegą. -mam nadzieję,że był tego warty -tak,ide do kuchni,papa. a dzis mnie zbudzili,ja polprzytomna a mama na to: ja go zabije jak go poznam..Przeciez ty ledwie mowissz...
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na Avatarze nie byłam, podobno fajne, ale jakoś się nie wybieram. ![]() Co do chłopaka to owszem, jest wiele dziewczyn bez pary, ale jednak na każdym kroku natykam się np. na uczniów z 1 klasy gimnazjum, którzy się ściskają, całują i kij wie, co jeszcze. Strasznie to przygnębia, że my [mówię o mnie i kilku koleżankach], niby starsze, a samotne... ![]() A co do czapek też nie lubię i nie noszę.
Edytowane przez Clevleen Czas edycji: 2010-01-23 o 14:09 |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
hehe humor wspaniały
Pomimo zbudzenia wczesnego bo o 10:20... Juz zrobiłam z nadmiaru energii przemeblowanie
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
mogę się wkomponować ?
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszamy...
Wiecie co, kocham magie nowych watkow... Tyle ludzi się udziela nowych, zazwyczaj wiekszosc wymieka dosc szybko ale to juz inna sprawa:d |
|
|
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ,jakie macie plany na dzisiejszy wieczór?
ja wieczór spędzę sama w domu,pewnie się trochę pouczę,posprzątam.Też ostatnio wzięło mnie na zestawianie ciuchów,takie małe hobby:P. odnośnie samotności,jaki jest wasz typ faceta? tzn.jaki ma u was szansę ![]() chętnie porównałabym te typy i skonfrontowała poziom wymagań,czasem się zastanawiam,czy nie mam za dużych... ![]()
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam się uczyć na kolosa ale chyba dzisiaj będę się lenic ile wlezie.
Typ faceta? Już nie posiadam... W konfrontacji z naszymi marzeniami każdy wypada słabo... ps. ale nie może byc blondynem ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- a jak komus sie w wieczor nudzi to polecam filmik "Prestiż". Super
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
witam Wobbly
![]() nietypowynick dlaczego nie blondyn??? ![]() a ja dzisiaj wieczorkiem będę siedzieć, pić gorącą herbatkę, może coś poczytam, posłucham muzyki, pouczę sie...(nie to zły pomysł )
"Zastanawiam się - rzekł - czy gwiazdy świecą po to, żeby każdy mógł pewnego dnia znaleźć swoją..."- Mały Książę Edytowane przez _sailor_moon_ Czas edycji: 2010-01-23 o 15:35 |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubie blondynów. Sama byłam blondynka, mam brata blondyna i mi się blondyni nie podobają
Wsród kolegów też nie wiem czy jakos blondynów mam.:P
|
|
|
|
|
#78 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale wiecznie zakochuję się w blondynach...
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
aha
mój ideał (o ile taki istnieje) musi nie być brzydki to na starcie jest skreślony![]() Clevleen doskonale się rozumiemy ![]()
"Zastanawiam się - rzekł - czy gwiazdy świecą po to, żeby każdy mógł pewnego dnia znaleźć swoją..."- Mały Książę Edytowane przez _sailor_moon_ Czas edycji: 2010-01-23 o 15:54 |
|
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze dorzucę, że musi słuchać tej samej muzyki co ja, bo to dla mnie bardzo ważne.
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
O i oprocz ze nie blondyn to musi byc wyzszy ale z tym problemu nie ma bo niska jestem
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
o tak i jeszcze podobne zainteresowania
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
O, tak, Sailor, dobrze wiedzieć, że pod tym względem jesteśmy podobne
![]() A ile masz lat, jeśli można wiedzieć?
Edytowane przez Clevleen Czas edycji: 2010-01-23 o 16:17 |
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
16lat
![]() także wiek podobny
"Zastanawiam się - rzekł - czy gwiazdy świecą po to, żeby każdy mógł pewnego dnia znaleźć swoją..."- Mały Książę Edytowane przez _sailor_moon_ Czas edycji: 2010-01-23 o 16:23 |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Popieram... Ale to chyba każdy ma takie "wymagania". A zycie i dak sprawia nam psikusa
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
3 gimnazjum?
Ja chodzę do 3 gimnazjum, ale rocznikowo mam 15 [długa historia... ].
|
|
|
#87 | |
|
Raczkowanie
|
nie nie kochana
pierwsza liceum też jakoś inaczej pewnie dlatego że z listopada jestem![]() ![]() Cytat:
"Zastanawiam się - rzekł - czy gwiazdy świecą po to, żeby każdy mógł pewnego dnia znaleźć swoją..."- Mały Książę Edytowane przez _sailor_moon_ Czas edycji: 2010-01-23 o 16:32 |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja 15stkę kończę w marcu
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja na szczescie nigdy nie mialam wielkich odchywlow od "idealu"- moj byly byl mojego wzrostu a nie wyzszy(bo te 5cm sie nie liczy
) a ostatnia "milosc" mial blekitne oczy zamiast ciemnych...Aaa byly tez mial zielone
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Raczkowanie
|
hehe coś takiego
większość moich koleżanek jest z marca i będę miała problem z robieniem 18stki "na współke" to Ty będziesz miała niedługo bal absolwentów super!![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
niedługo trafisz na tego właściwego![]() ![]() dobra lecę już z komputera bo coś siostra chce pa wszystkim!
"Zastanawiam się - rzekł - czy gwiazdy świecą po to, żeby każdy mógł pewnego dnia znaleźć swoją..."- Mały Książę Edytowane przez _sailor_moon_ Czas edycji: 2010-01-23 o 16:58 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

ale nie wiem czy warto