|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
Ja pojeździłam aż 10 minut na moim cudownym rowerku i strzeliłam go w kąt , bo przesuwał się do przodu i ciągle musiałam przerywać, żeby go do siebie przysunąć ![]() Ja dzisiaj zostaję w domu, po ubiegłym tygodniu mam dość A poza tym jest straszne zimno i nawet mi się nie chce Trochę dziwnie się czuję z wizją sobotniego wieczoru w domu , ale co tam , będę zdrowsza Zrobię sobie domowe SPA w łazience ![]() A co ubierasz na wieczór
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
![]() łoooo ile zarcia Ale nie!obiad mogę zjeść dopiero o 16ach te nasz piersiątka ![]()
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łooo ale menu Cóż to za okazja ?
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dopiero teraz tak sie skapnelam ze przeciez ja mam okres i nie pwoinnam cwiczyc!![]() Moze podłuż coś pod ten rwerek albo wez oprzyj o jaki mebel i dopiero jedz ![]() łooo to co za zabiegi szykujesz? ![]() ![]() no własnie nie wiem.Ja ta mam mało rzeczy takich dyskotekowych i właśnie zatanawiam .Chciaalm taka szarą dzianinową sukeinkę i do tego fioletowe rajty i szpilki ale nie wiem czy na dyskotreke bedzi dobra bo ona taka grzeczna bardzo Zreszta może zrobie zdjecie to mi doradzisz jako stały bywalec
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam ,żeby oprzeć go o szafę, ale wtedy znów nie będę miała na czym usiąść Coś muszę wykombinować ![]() A zabiegi to hmm.. pewnie zrobię sobie gorącą kąpiel i nawalę do wody wszystkie olejki , jakie tylko są w domu Nałożę naftę na włosy , później WAXa , wybalsamuję się i wypachnię I obowiązkowo pomaluję paznokcie u stóp i u rąk ,bo ruina normalnie , aż wstyd A bardzo chętnie doradzę Ale jaki tam ze mnie stały bywalec
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
loooo to noramlnei spa jak ta lala Ja narazie lakiery odstawiłam bo mi bardzo zniszczyly sie paznokcie a jednak chciałaby coś miec do pomalowania na 100![]() no a nie?!Wiecznie gdzies wybywasz o taka Tylko jeszcze musiałabym ja w pasie paskiem spiac bo jest troche zaluzna na mnie
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj idziemy na roczek do córki siostry Tż a za razem jego chrześnicy
![]() Cytat:
![]() już doczytałam no to faktycznie SPA w domu może ja też sobie dzisiaj takie mini Spa urządzę??Nadziejko z paskiem będzie rewelacja
Edytowane przez Anastazja86 Czas edycji: 2010-01-23 o 15:10 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co sobie bedziesz zalowac,pewnie ze zrob! ![]() no tez tak myslalam ze nie bedzie zle,tylko bede miala pol dupy na wietrze bo ona taka krótka dosc ![]()
|
|
|
#3489 |
|
Zadomowienie
|
Heeej
migdałki, piersiątka, maleństwa ![]() Ja tam swoje lubie Tzn. mogłabym mieć rozmiar mniejsze... ale nie narzekam Lubie swoje stopy , dłonie , oczy, usta, nos.. Hmm ogólnie twarzy nie mam złej Tak jak Anastazja pisała - ja też mam grube i krótkie ![]() A marzy mi sie wzrost - 173/175Kiedyś czytałam o jakiś tabletkach ( hormony czy coś ), które niby przyspieszają wzrost. I jedna dziewczyna brała je przez jakiś czas i urosła ok. 10 cm. I nie wiedziała co ma znajomym powiedzieć jak zapytają o jej wzrost
![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2010-01-23 o 15:16 |
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba paznokcie u rąk też jeszcze odpuszczę , będę je przez najbliższe dni jedynie wzmacniać odżywką . Ale u nóg zawsze obowiązkowo muszę mieć pomalowane , nie jakoś ostro , ale zwykły subtelny french z odrobiną świecidełek ![]() Śliczna ![]() Do tego tak jak mówisz, jakiś pasek w talii, dodatki i będzie git Ale będziesz miała branie , aż Ci zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
Ja tam raczej sceptycznie podchodzę do takich nowinek , ale świat tak szybko idzie na przód , że na pewno za jakiś czas coś takiego wymyślą
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama bym się nafaszerowała takimi hormonami żeby mieć te 10 cm więcej, ale niestety trzeba się pogodzić ze swoim wzrostem i zaakceptować siebie
|
|
|
|
|
#3493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tą tuniczkę to w lumpku wygrzebałam JEszcze z metka była A dałam jakies 5 zl![]() taaa branie,chyba przez komary ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#3494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lepszy rydz niz nic Nie no zarcik, na pewno bedzie branie ![]()
![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2010-01-23 o 16:02 |
|
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziesz musiała sobie znaleźć inny obiekt westchnień
|
|
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można wygrzebać boskie rzeczy za marne grosze. Ostatnio znalazłam sobie takie świetne koturny , nowiutkie z naklejkami na podeszwach , za 18 zł To Ci się pofarciło z tą tuniczką , zazdroszczę ![]() Ja też bym chciała być wyższa, tak z 10 cm i byłoby git ![]() No właśnie , nie ma szans na komary w taki mróz , więc ja myślę, że to branie to jednak będzie dotyczyło jakichś innych żyjątek
|
|
|
#3497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale pewnie jakis dzik znajdzie sie![]() ![]() a tak i to bardzo lubie Wiele rzeczy mam z lumpeksu Jesli sa w dobrym stanie i mi sie podobaja to co bede zalowac 20 zl np na sewterke czy bluzkę![]() a ja własnie zjadłam sobie obiad:miseczka polewki i troche makaronu z jajkiem i malutkie jabłko i zaraz pekne!
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie właśnie siedzę z Waxem na włoskach
|
|
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
A jakoś nie moge sie przekonać do lumpeksów
U mnie w mieście jest kilka, ale raczej nic tam nie ma ciekawego.. Poza tym mi zawsze lumpeksy kojarzyły się z tylko i wyłącznie z odzieżą używaną, która jest już do wyrzucenia... Nie wiem skąd to sie wzieło ![]()
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też uwielbiam buszować po lumpkach, tylko że u mnie w mieście nie ma żadnych fajnych, ale jak jeżdżę do szkoły to wtedy nachodzić się nie mogę i zamiast na wykłady to śmigam do lumpka
|
|
|
|
|
#3501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I cos czuje ze przez kolejne pare dni nie wezmę jej do buzi![]() ooo juz zaczynają sie zabiegi ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() no ladnie ale ja tez jak wejde to pol dnia mnie nie ma ![]() ale jaka jest radocha jak sie cos za bezcen znajdzie
|
|
|
#3502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, wszystkie wychodzicie akurat wtedy, kiedy ja zostaję w domu No nic , będę musiała sobie znaleźć jakieś zajęcie ![]() Cytat:
. Nie jest łatwo wyróżnić się z tłumu czymkolwiek , podczas gdy wszystkie sieciówki dostarczają nam ubrania na jedno kopyto A w lumpeksie zawsze znajdę coś ciekawego i istnieje mniejsze prawdopodobieństwo , że na imprezie spotkam dziewczynę ubraną tak samo , jak ja Oczywiście nie ograniczam się tylko i wyłącznie do lumpeksów , ale od czasu do czasu bardzo lubię odwiedzać takie sklepy ![]() A apropo firmowych ubrań, to koleżanka ostatnio znalazła nowiutką bluzkę Calvina Kleina , z metkami , za 12 zł ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() Proste , co będę czas marnować U mnie w mieście też jest dużo lumpeksów - ruder , gdzie są tylko stare , babcine ubrania , smród i brud. Ale jest jeden sklep z rewelacyjnymi ubraniami i to jego najczęściej odwiedzam . No i jeszcze gdy jestem w mieście, w którym studiuję ,to też wybieram się na łowy, bo jest tam kilka super lumpków Widzę, że nie tylko dla mnie ubrania są ważniejsze od wykładów
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-01-23 o 16:19 |
|||
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biby nie będzie bo Tż na nockę dzisiaj jeszcze idzie więc ja wracam grzecznie do domu![]() no właśnie w lumpeksach można spotkać perełki i ma się pewność, że żadna dziewczyna nie będzie tak samo ubrana i to jest najlepsze ![]() no nic ja się zbieram na ten roczek bo za 10 min mamy być a nie mogę się spóźnić na torta do później |
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3505 |
|
Zadomowienie
|
Sunset Biedna
Umówiłam się na 17.30, ale tylko na jakies 2-3 godzinki . Później wracam Więc na pewno się tu pojawie ![]() Własnie pokręciłam sobie włosy z nudów ![]() Zobaczcie to: http://moda.allegro.pl/item886179419...rozmiar_s.html A na żadną 100 się nie wybieram, bo mój Tż jest w moim wieku... Hm...
![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2010-01-23 o 16:43 |
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
No lumki są bossskie
Ale po za nimi lubie tez inne sklepy![]() Anastazja bawi się dobrze ![]() ![]() a ja własnie odbyłam kąpiel Musiałam zmyc z siebie pot i antidrala bo smierdzialam jak denaturat ALe teraz pachne jak fijołek na wiosne
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
my dzisiaj mialysmy zamote z samolotem...mialysmy bilety na 14:10 a nasz pilot znajomy z ktorym lecialysmy wczesniej lecial o 13:20...po prostu babki w locie sie pomylily a my nie zauwazylismy...ostateznie dotarlysmy troche pozniej na lotnisko i niedluo zbieramy sie do czewy bo dzisiaj ide densowac z Panem... nk
ja dzisiaj sie wylezalam w wannie w goracej wodzie, wyalsamowalam sie i w ogole:Pja tez uzywam antidrala w ogole...zabije was za tak duzo pisania!! grrr.... no ale mam nadzieje ze dzisiaj jak wychodzimy prawie wszystkie to nie bedzie az tak zle z tym ze ja juz nadrobilam wszystko i zaraz znowu sapdam wiec pewnie rano bede miala znowu hoho do nadrobienia ale coz... ja bede nadziejke w ilosci wiadomosci gonila w ferie
|
#3508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Sukienka faktycznie prześliczna !! Cytat:
To się nazywa samokrytyka Również jestem w posiadaniu antidrala, ale ostatnimi czasy zaprzestałam używania, bo wspomnienia swędzących pach ciągle bolą Jak denaturat, jak fiołek na wiosnę, cóż to za poetyckie porównania ![]() A ja właśnie zmyłam waxa i spryskałam głowę resztką śmierdzącego Seboradinu I tak sobie siedzę ........
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona zawsze palnie cos glupiego i wesolego:P dobra lasencje...ja postaram sie juz wyciagnac tych dupkow co leza na ozku zebysmy wracali do czewy bo chyba bede sie zykowac pozniej w meeega ekspresowym tempie aii.....buziolki dla was i milej zabawy![]() ktora sie to dzisiaj nie bawi? sunsett? dziewczyny dzisiaj bawiace sie pozdrawiaja dziewczyny siedzace w domu
|
|
#3510 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj mniej zjadłam bo mam okres . I tak jakoś pojechałam na trening i krwotok yh Na obiad miałam jakieś mięsko , ziemniaka i sałatkę grecką . teraz wcinam jogurt z musli . ^ ^ Jednym słowem zaczynam od nowa ![]() ![]() mierzyłam się wieczorem to mam 169 . to tak to chyba 170 bo na wieczór się mniejszym jest ^ ^ ... przed sekundką się ważyłam i waże 61 kg. niestety na okres strasznie mi przybywa taka bulwa się ze mnie robi ![]() po okresie zaczynam ćwiczenia drogie panie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

I jestem byczko zmęczona i musze chwilę odzipnąć
Trochę dziwnie się czuję z wizją sobotniego wieczoru w domu , ale co tam , będę zdrowsza

ale obiad robię u siebie

Tak jak Anastazja pisała - ja też mam grube i krótkie
A marzy mi sie wzrost - 173/175
), które niby przyspieszają wzrost. I jedna dziewczyna brała je przez jakiś czas i urosła ok. 10 cm. I nie wiedziała co ma znajomym powiedzieć jak zapytają o jej wzrost 

sama bym się nafaszerowała takimi hormonami żeby mieć te 10 cm więcej, ale niestety trzeba się pogodzić ze swoim wzrostem i zaakceptować siebie