|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
jest lepiej... mniej boli
![]() ![]() ![]() czyli przyczyną byly metalowe fiszbinki... koszmar ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale uwielbiam ten stanik... tak ladnie uklada piersi ![]()
![]() |
#3782 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym podaj link do tego infa o "nienaturalnym" w dotyku implancie anatomicznym. Chetnie poczytam. ![]() A co do obwislosci, to moje anatomy nie spelniaja tych kryteriow ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3783 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje Ci slicznie... czytam was juz od jakiegos czasu i jakos nie moge podjac decyzji... ![]() mamy bardzo podobne rozmiary ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3785 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z pewnoscia bylo by mi latwiej gdybym widziala efekty ich pracy... ale szperalam w necie i nic nie moge znalesc... moze macie jakies linki??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.lineacorporis.pl/oferta/c...a_ich_rodzaje/ racja....powinnam może skonsultować się u innych specjalistów ale ....wiem że to dziwne co napiszę ....mam jakieś poświadome zaufanie do Pani dr. i wiem że się mną dobrze zaopiekuje - po operacji chce żeby pacjentki pokazywały się prawie codziennie do zdjęcia szwów, sama zmienia opatrunki, jest pod telefonem - mało tego, sama dzwoni, kontakt świetny naprawdę itd. Ufam jej. Jeśli zacznę chodzić po innych klinikach to chociaż nie mam żadnych zastrzeżeń to jako osoba nie do końca jeszcze zorientowana w implantach itd. boję się że dam się namówić na coś czego do końca nie będę chciała. Po prostu zaciekawiło mnie to co poczytałam o anatomach w necie. Ale - to na pewno sprawa zupełnie indywidualna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Kazar Lady
|
hejka, własnie wróciłam z wojaży zakraszanych małą kaffką w rewelacyjnym towarzystwie..
pink star - moje serducho i cycuchy też bliżej Bromy, to świetny facet, ale decyzja nalezy do Ciebie. Ja od siebie dodam ze nie mam zaufania w takich sprawach do kobiet juz samo masowanie blizn..hmm szkoda że czucia jeszcze nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja od siebie moge tylko dodac ze pani dr jako nieliczna umieszcza zelki pod oba miesnie piersiowe (zelki kladzie na zebrach) i dlatego moj wybor padl na nia ![]()
![]() |
#3789 |
Zadomowienie
|
lwowianka, z tym stwierdzeniem jak z kazdym uogolnieniem
![]() Na konsultacjach "macalam" rozne impalnty. Anatomiczne i okragle, Mentory, Allergany i Nagory. Dopiero wtedy podjelam deyzje o implantach dla siebie. Tobie radze to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mya, Listopadowa, Maceratko gdzie jestesce? sama nie dam rady wychwalac dr Skwiercz ![]() ![]() ![]() hi hi zartuje ![]() pink star musisz sama dokonac wyboru ![]()
![]() |
#3791 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() BTW teraz pracuje nad krazeniem, wiec jak zaczne pisac glupoty to tylko przez "lekarstwo" ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Rozeznanie
|
pink star tutaj masz przyklad pracy dr Skwiercz, zobacz jakie czary mary zrobila z piersiami MyaDivy:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...393035&page=26
#3793 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
może tego nie rób..ja myślę że Broma jest krok dalej i wsadził na pod żebra dlatego taki hmm efekt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3796 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() I tak sobie oglądam i czekam, czekam... i się nie doczekałam niczego takiego ![]() ![]()
![]() |
#3797 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jakie sliczne blizniaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 | |
Rozeznanie
|
lepiej przyjrzyj sie uwaznie jakie byly przed, zrobione przez najbardziej rozreklamowanego przez media chirurga w kraju, ktory w ogole twierdzil, ze efekt jest cudowny
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3801 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() a jak - czytaj uważnie jesteś przed ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Rozeznanie
|
2sweet - no widzialam doznalam szokuuuuu.... jak on mogl stwierdzic ze sa super i nie widzi defektu.... dupek z niego.... i on prowadzil program.. w TV... i operowal ludzi...drogi szok.... no ale na pokaz mogl sie przylozyc do operacji... gorzej prywatnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3805 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() poza tym z tego co pamietam i Mya opisywala to dr juz nie operuje a tylko jego asystenci a on podpisuje sie pod zabiegiem i zgarnia prawie 20 tys fajnie, co? dr skwiercz bierze polowe z tego, nie reklamuje sie! to co moge dodac od siebie, co zdazylam sama sie o niej dowiedziec i rowniez przekonalam sie na konsultacji: nie ma strony interntowej, pieknego biura i wielu implantow do przymiarki, jest skromna osoba, nawet w gabinecie komputera nie ma i nie stosuje jakis programow, obliczen itd - po prostu dobiera rozmiary na swoje oko (dodam tylko ze genialne i cudownie potrafi dopasowac) , ma tylko 2 implanty do pokazania, pracuje tylko na jednej firmie - mentor a do tego nie produkuje biustow a wsadza w to cale serce, nie robi tez kazdemu operacji i jesli tylko widzi jakies przeciwskazania to ona ci to powie i odradzi nie tylko z punktu widzenia chirurga ale rowniez jako rowniez ginekologa-poloznika i jako kobiety wiec wyjasni ci to dokladnie a potem nie bedzie usmieszkow, glaskania po glowie, namawiania bys to zrobila, ona ci powie co mysli prosto z mostu, wysle do domu i kaze sie jeszcze porzadnie zastanowic! ma kobieta charakterek ![]() dla jednych to zle, ze nie przymierza implantow, nie daje wyboru firmy itd a inni, a w tym ja, widza w tym same zalety
![]() |
#3808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pani dr zdołała umieścić częściowo podmięśniowo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3809 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() pamietam jak sie Maszy o to pytalam i nawet na konsultacji z pania sie dr smialam ze stanik to tylko do celow dekoracyjnych na gorace noce albo dla mojego dobrego samopoczucia jak bede chciala sobie przypomniec jak to jest go nosic, bo piersi ani drgna, absolutnie nie obiwsna, beda piekne i jedrne i juz zawsze na swoim miejscu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3810 |
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny
![]() ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-23 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.