|
|
#3151 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
Cytat:
![]() Jesli chodzi mu o czepianie sie podczas zakupow to przeprosilam go. Ale on uwaza ze ja sie niepotrzebnie czepiam, ze zartowal do mojej kolezanki, ze powiedzial do mnie zamknij sie i ze dzisiaj zmienil zdanie. O takie czepianie mu chodzi... A ja chyba mialam prawo mu zwrocic uwage.... |
||
|
|
|
|
#3152 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3153 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w takim razie tak zamierzam zrobić![]() Będzie ciężko ale dasz sobie radę ! Cytat:
ubierzesz szpileczki sexy ciuszki odrazu poczujesz się lepiej ja tu będę trzymać kciuki
|
|
|
#3154 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że miałaś takie prawo. |
|
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo śmieszne ma te żarty, hahahahaa.
|
|
|
#3157 |
|
BAN stały
|
A wiecie co mi odp jeszcze w tym ostatnim smsie? Na koncu bylo "dluga litania:P" Ta, ciekawe czy ja w ogole przeczytal... Ja sie naprodukowalam i nic.... Mam nadzieje, ze beze mnie mu bedzie lepiej...
Cholerka, doprowadzisz mnie do porzadku albo dasz jakies cenne rady?
Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-01-23 o 19:22 |
|
|
|
|
#3158 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3160 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cennych nie mam moim zdaniem to palant, który się przyzwyczaił że ma Cię co by nie zrobił. Egoista i narcyz typowy.Jeżeli chcesz, to poszukaj sobie książki w księgarni, i przejrzyj, o tej: http://merlin.pl/Kocham-narcyza-Jak-....html#fullinfo Myślę, że to ten typ osobowości ![]() (na marginesie, zainteresowałam się tą książką, bo to JA jestem takim narcyzem w naszym związku...) |
|
|
|
|
|
#3161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też go mam od niedawna
|
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Zadomowienie
|
Ja już idę, muszę się zbierać do Tż.
Będę jutro. Mam nadzieje, że przez ten czas się nie pokłócimy ![]() Miłego wieczorku!
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
O, to super, to powiedz mi kobieto jak tapetę ustawić, ściągnęłam sobie ale jak ustawiam to taka rozmyta wychodzi
![]() I jeszcze, jak wyłączyć dźwięk klawiszy w normalnym trybie?? ![]() Dzięki dziewczyny za wsparcie, może wcale mnie nie wezmą i nie będę musiała się martwić, więc nie ma co się nastawiać
|
|
#3166 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3167 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a kiedy on przychodzi ?PS. nie pij przez faceta sama, nie jest wart Cytat:
dasz radę, zobaczysz ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#3168 |
|
BAN stały
|
Przepraszalam go juz za te zakupy. I co on licze ze napisze mu" przepraszam Kochanie ze oczekuje od Ciebie ze mnie przeprosisz po tym jak mowisz do mnie zamknij sie i przepraszam ze nie podoba mi sie to ze mowisz moim kolezankom ze wolisz rozmawiac z nimi a nie ze mna i przepraszam, ze chcialam sie z Toba spotkac jak miales duzo nauki a poszedles na impreze...
|
|
|
|
|
#3169 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Wyciągnęłam takie wnioski, że jestem straszna i okropna, ale że dobrze mi z tym. Nie kupiłam książki, bo gdyby ją dorwał mój facet i się dowiedział jak sobie ze mną "radzić", to zostawiłabym go natychmiastowo |
|
|
|
|
|
#3170 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3171 |
|
Raczkowanie
|
eh, podczytuję Was już którąś część z kolei, ale dopiero dzisiaj poszła lawina i muszę się wyżalić... przyjmiecie i wysłuchacie?
|
|
#3172 | |
|
Zadomowienie
|
a u mnie (jesli którąs to interesuje
) dobrze co prawda mam mase nauki, ale chwile temu wyjechał ode mnie TŻ. Pobylismy troche sami, wyjaśniliśmy sobie wszystko i było pięknie ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
mów
|
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest tu ktoś... ?
Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-01-23 o 20:53 |
|
|
|
|
|
#3174 |
|
Raczkowanie
|
ufff, uprzedzam uprzejmie, że może być przydługie, ale chcę możliwie jak najbardziej obiektywnie nakreślić sytuację, nie wybielając ani siebie ani TŻa...
Jesteśmy razem jakies 6 miesięcy, ja 21 lat, On rok starszy. Jako, że są to początki to jest cud, miód i orzeszki, ale... mam straszny problem z zazdrością, to już nawet zakrawa na jakąś paranoję. Jestem miszczem wkręcania sobie przeróżnych rzeczy, lubię się umartwiać i generalnie wychodzę za założenia, że mężczyźni to uszuści i pławią się w zdradach. Może nieco rozjaśni to fakt, że w czerwcu zakończyłam 5letni toksyczny związek i mam problem z zaufaniem obcenemu TŻtowi ![]() Dzisiaj przeszłam chyba samą siebie... TŻ wczoraj był na imprezie pracowniczej (pomijam fakt, że dowiedziałam się o tym na dzień przed imprezą) no i generalnie ok, nie mówiłam nic, chociaż mi się to nie uśmiechało. Już wyjaśniam dlaczego Otóż miałam baaaaaaaaaaaardzo wątpliwą przyjemność poznania Jego ekhm, 'koleżanek z pracy', szczebioczące idiotki rzucające mu się na szyję i poprawiające kołnierzyk przy koszuli![]() ![]() krew mnie zalewa na takie zachowania, ale zabraniać mu niczego nie będę toteż sobie na imprezę polazł.udawałam oczywiście, że wsyztsko jest ok, bo nie chcę już na początku związku wychodzić na zołzę, co to się czepia wszystkiego i ma pretensje o wyjścia ze znajomymi. ALE, dzisiaj rano TŻ przyjechał po mnie (miałam spotkanie służbowe, a On mnie zawoził, nie miałam jak dojechać). I do samochodu wsiadłam już jako smiertelnie obrażona księżniczka bo: 1) nie dał znać jak wrócił do domu, a ja nie spałam do 6 nad ranem - lęki z poprzedniego związku, kiedy to ex lubił sobie zachlać i musiałam go gdzieś szukać po nocach, wozić po szpitalach itd. żeby była jasnośc, nie prosiłam TŻta żeby dał znać po powrocie, ja bym chciała żeby on czytał w moich myślach i sam to wiedział. ![]() 2) byłam ogólnie obrażona że on tam wczoraj poszedł zamiast spotkać ze mną (boszzzzz, żal mi samej siebie jak to piszę), i oczywiście w głowie miałam ubzdurane juz od wczoraj, że na pewno coś się na tej imprezie wydarzyło itd. więc rozpętała się afera, powiedziałam parę słów za dużo, darłam mordę, ale nie wyjaśniłam mu o co mi chodzi, biedak nie rozumiał co mi się stało eh, wiem z jednej strony, że to moja wina, bo nie wyjaśniłam mu dlaczego jestem zła, a on nie czyta w moich myślach. z drugiej strony, jak juz pisałam, nie chcę wyjść na czepialską zazdrosnicę. heeeeeeeeeelp, baciki poproszę jakieś ![]() :pros i:i przepraszam za takiego long posta, ale aktualnie nie mam ochoty z nikim gadać w realu jakby coś było niejasne to pytajcie, troche w nerwach piszę i chaos jeden wielki mi wyszedł
|
|
#3175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Zadomowienie
|
nereide baciki to dostaniesz bo wydarłaś się na niego, a on biedny pewnie nawet nie wiedział o czym ty mówisz !
nie dziwie Ci się, bo mnie też wkurza takie zachowanie, w stylu poprawiania kołnierzyków... Musisz mu to wyjaśnić, musisz zacząć z nim rozmawiać. I na pewno bez krzyczenia na siebie, bo on nic złego nie zrobił, a Ty masz tam prawo się o coś zapytać. Jesteście pół roku razem, zależy Wam na sobie tak? szkoda byłoby to stracić. Więc pare wdechów i wydechów i zastanów się nad własnym postępowaniem ( Pomyśl, czy rzeczywiście jest o co być zazdrosnym Udowodnij sama sobie, że naprawdę warto z nim porozmawiać Musisz nauczyć się mu ufać, choć to nie będzie proste przez Twój ostatni związek. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Jaguś ona mu z jednej strony nie mówi i nagle wybucha. Według mnie, lepiej rozmawiać niż potem nawrzeszczeć - bo facet się przestraszy nie na żarty |
|
|
|
|
#3177 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny przepraszam, ze nie doaradzam, ale jestem w rozsypce. Tz jest na gg i nawet sie nie odezwal, a dzwonilam i pisalam do niego. Ehhh, on mnie chyba juz naprawde nie kocha
|
|
|
|
|
#3178 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki Kobietki za tak szybką reakcję, już się poprawiam, baciki zadziałały doskonale zdaję sobię sprawę, że szczera rozmowa to podstawa, ale ja się zwyczajnie boję, że On wysmieje moje obawy i mnie uzna za jakąś wariatkę! bo tak to niestety wygląda z boku
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
madame, przykre to, że nie zadbał o Twoje potrzeby, tylko zachował się egoistycznie i miał za przeproszeniem gdzieś to, że Ty chciałaś sobie coś kupić...
"zamknij się" - nieładnie, ja bym mu chyba w papę wymalowała za taką odzywkę, ja jeszcze nigdy nie usłyszałam takiego słowa z ust mojego, takie odzywki to do koleżanek, a nie do ukochanej osoby... pierwsza zaproponowałaś mu spotkanie, nie chciał to NIE, bez łaski, a potem zmienia nagle zdanie, gorzej niż baba, pobawił się w kotka i myszkę z Tobą w tym momencie... nie daj mu rządzić sobą, niech wie, że skoro on nie uwzględnia Ciebie w swoich planach to Ty jego też nie będziesz! wiem, że to trudne, ale skup się na nauce, po co masz zawalić przez niego? no i porozmawiaj z nim na temat tej całej sytuacji... zapewne będzie tak, że wyprze się wszystkiego, ale bądź stanowcza, aż zrozumie swój błąd |
|
|
|
|
#3180 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

a to prawda co on mówi? że masz ciągle o wszystko pretensje? (sama sobie odpowiedz) bo może faktycznie on ma tego już dość i tak Ci mówi, ale to nie usprawiedliwia jego zachowania ostatnio oczywiście, bo zachował się jak dupek!
super

moim zdaniem to palant, który się przyzwyczaił że ma Cię co by nie zrobił. Egoista i narcyz typowy.

" ,
?

i mnie uzna za jakąś wariatkę! bo tak to niestety wygląda z boku