|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Cytat:
![]() Też myślę o tym wiesiołku....można to kupić w aptece? czy tylko w zielarskim? Właśnie siadam do kawki poobiedniej - ja też pizze dzis mialam domową łącznie z ciastem! muszę się pochwalić, że nawet wyszła
|
|
|
|
|
#572 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wiesiołek można kupić w aptece
|||||||||||||||||||||
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
Danika Olej z nasion wiesiołka lub pod inna nazwą oeparol dostaniesz bez problemu w aptece i niedrogo ok 12-15zl zalezy jak duze opakowanie
pozdrawiam
|
|
|
|
#574 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mała Lu ślicznotka
|||||||||||||||||||||
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.i-apteka.pl/product-pol-1...-kapsulek.html |
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
Ja sobie zamowilam z tej apteki bo mysle ze jest troche tańsza i tam kosztuje oeparol niecałe 20zl http://www.vena-vita.pl/produkt,id,1...eparol+60+kaps.
A ja sobie zamowiłam Olej z nasion wiesiołka bo za 150 kapsułek za niecałe 18zł http://www.vena-vita.pl/produkt,id,2...150+kaps.+(gal) porównywalne wartości tego oleju bo 500mg a oeparol ma 510mg a tylko 60 kapsułek... zamówiłam tez witaminki prenatal które w tej aptece kosztują niecałe 24zł a w normalnej aptece jak pytałam to ponad 39zł tak samo castagnus w normalnej aptece ponad 14zł a w tej internetowej gdzie ja kupiłam 10,40zł takze widac ze sie oplaca bardziej przez netka ale kto gdzie kupi to juz mało ważne wazne zeby pomogło heh
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sobie pospałam, przed chwilą wstałam. A zasnęłam oczywiście przy nauce jak zwykle
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Isha dzięki za namiar
tez sobie chyba zamówie Zaraz zaraz znalazłam ze on zawiera 350 mg http://www.lekolandia.pl/gal-zimnotl...ps-p-4146.html ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Ale obliczając biorąc 3 zamiast 2 kapsułek i tak wychodzi taniej
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2010-01-23 o 16:56 |
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki chciałam was nadrobić, ale przyjechała siostra z rodzinką i nie bardzo mogę siedzieć na necie. W załączniku macie fotę z dzisiejszego testowania, bo pewnie nie możecie się doczekać. Całą reszte napiszę później.
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
ABZ
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pizzy, to ja daję na wierzch pieczarki, kukurydzę z puszki, jakąs wedlinkę albo jak mi sie chce to podsmażonego kurczaka, cebulę, oliwki i duuuużo sera, mniam
![]() Dzięki za info na temat tego wiesiołka....zakupię w poniedziałek i od nast. cyklu zaczynam łykać ![]() Abz - czy ja widzę to co widzę? super super super gratulacje
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Abz
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
abz Gratulacje kochana
no to czekamy na wiesci jak TZ to przyjal
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Abz, bardzo zazdroszczę i bardzo gratuluję
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
Abz - gratulacje!!!
Aldii - mała Lu jest śliczna ![]() Kretencja - dobrej zabawy!
|
#588 | ||
|
Zakorzenienie
|
aldii super, że sie odezwałaś
Słodka jest Lu w swoim koszyczku Cytat:
![]() Cytat:
Scio, danika, gabisun, Tity, elcia, kretencja, Starlett dziękuje za gratulacje No to napiszę więcej. Rano zrobiłam teścik, spodziewałam sie w sumie tych ||, ale zawsze jest ta niepewność. Zrobiłam fotki, zrobiłam mężowi tapetę na monitor z tekstem, ze zostanie tatą, bo on zawsze z rana sprawdza pocztę i swoje forum, ale dziś nie sprawdził, bo pojechaliśmy na zakupy. Więc jak wróciliśmy to włączył kompa, przychodzi do mnie i mówi, że mam mu wytłumaczyć co to znaczy i czemu sobie robię jaja. Jak powiedziałam, że to prawda to i sie cieszył i posmutniał, bo powiedział, ze teraz to będzie musiał do anglii wyjechać zarabiać....i pyta sie mnie kiedy to się stało Jutro powiemy rodzince, bo akurat wszyscy u nas będą. Zapewne też sie uciesza, ale obawiam się, że od mamy mogę usłyszeć, ze przecież J. nie ma pracy... Zobaczymy. Teraz słowo do kretencji: z tego co pamiętam to miałyśmy zacząć starania w podobnym czasie więc ten cykl należy do ciebie!! No i do weruczka: ja dogoniłam moją siostrę, ciąża tylko o miesiąc młodsza, Ty też masz szansę swoja siostrę dogonić, pomyśl o tym
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedziałam, że tak będzie... Pisałam rano GRATULUJĘ!!! Ale Wam teraz będzie wesoło na mamusiach wrześniowo-październikowych![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Już zerknęłam że napisałaś... ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Abz na pewno się ułoży... Ja już tak długo pracy nie mogłam znaleźć, gdyby nie staż to 1,5roku bym w domu siedziała, a zaraz po II się znalazła praca sama... Mama może i powie, że Tz nie ma pracy ale na pewno się ucieszy... Mojej mamy też taka reakcja była... Najpierw poważnie, że będzie nam ciężko a potem się z radości popłakała ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- A Kretencja pewnie się już szykuje na imprezkę... Baw się dobrze, maturzystki to przy takiej lasce pikuś...
|
|
#590 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#591 |
|
Rozeznanie
|
no jestem
to sprzątanko wychodzi mi juz bokiem ale pocieszam się,że na wiosne nie bede miała co robić hihilindsley no faktycznie prawie wakacje,bo słonko grzało pięknie ![]() a teraz mam -11 i zastanawiam sie ile będzie w nocy ,bo zapowiadali do -14 a co do ciasta - to jakie dodatki wzięłaś ![]() elcia robienie zapiekanki czeka mnie za tydzień wpiątek bo mój Tz sobie zażyczył no i wspomniał tez o plackach ziemniaczanych ale od razu powiedział,że on wszystko naszykuje a ja tylko będę smażyć ![]() ładne pocieszenie smażenie placków z 3kg ziemniaków aldii Lu śliczna ABZ kochana wieeeeelkie gratulacje i nie martw się na zapas,wszystko się ułoży zobaczysz |
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
awenturko widze ze nasi TZowie maja podobne zachcianki
![]() a jak ty sie czujesz kochana |
|
|
|
#593 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli nowy rok 2010 też dobrze sie zaczyna - mamy juz pierwsze II na wątku
i bedzie juz tylko lepiej
|
#594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ależ Ci tego szczęścia zazdroszczę!! A my dziś z TŻetem daliśmy w kimono, pospaliśmy do 11.30 . Zrobiliśmy zakupy, pranie, byliśmy w bibliotece, gdzie znalazłam świetne książki, mamy też już skończony pokoik, w którym robiliśmy małe przemeblowanko. A teraz jakiś spokojny wieczorek w domowym zaciszu z rooibosem i książką .Ciepło Was ściskam!
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
powiem wam ze jak patrze na pogode w polsce to tak w tv fajnie popatzrec na te osniezone drzewa tak bialo
ale ten mroz brrrrr u nas jest +10 do +14 stopni
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
i ja
![]() abz długo się staraliście, czy to pierwszy strzał? (pytam bo nie pamiętam )czyli abz "spada" na liście
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Scio a cóż to w Twoim podpisie? Jak to przestałaś wierzyć
![]() Awenturyn dziś na pizzy biednie bo tylko duuuża ilość sera, jakaś kiełbaska i cebulka. Miała być jeszcze papryka ale jakoś dziwnie mi pachniała, choć wyglądała ładnie i nie zaryzykowałam... I jeszcze pomidorek ale nie chciało mi się iść do sklepu... Za to ciasto wyrosło lepiej niż zwykle i była pyszna ![]() I mam już pomalowany pokój
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
abz na pewno dacie radę
![]() virginia to Ty może z moich okolic jesteś? U mnie dzisiaj ma być -22 w nocy. A jestem z lubelszczyzny.
|
|
|
|
#599 |
|
Zadomowienie
|
ABZ GRATULACJE
![]() ![]() HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!! HEHE, z tą siostrą to zobaczymy:P---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Virginia my dzisija też pospaliśmy I byliśmy na spacerku. poza tym robię do tej rekrutacji różne rzeczy i czytam książkę: bardzo fajna, nazywa się Tańcz ze mną.Poza tym jakaś jestem poddenerwowana, łe ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Lindsleyka, a tobie jak czas mija? A w ogóle ABZ, dasz radę, moja sis musi się do teściów przeprowadzić, a do tego pracowała na umowę- zlecenie, wiec slabo jest... Ale moze szefowa jej etat zalatwi... |
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
abz ale jaja normalnie
gratuluje kochana!!!!!!!!!!!!!:cmok :ja z TŻ przelezalam prawie cale popoludnie a jutro obiad u jego dziadkow uhhh
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

Gratuluję serdecznie