![]() |
#2101 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VIII :)
Cytat:
Właśnie się boję, że się stłoczą za szybko ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jeszcze narzekają że kobiety spędzają tyle czasu i kasy na dbaniu o urodę ![]() Cytat:
Dziewczyny, po paru egzaminach umówię się z orto, wezmę pendriva i wrzucę wam foty przed i po ![]() Mam nadzieję, że dół będzie wyglądał jeszcze ok... ![]()
![]() |
#2102 | |||
Zakorzenienie
|
moje ulubione były zielone i czerwone. im bardziej żywe kolory tym ząbki wydają sie bielsze
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ejli proponuję znaleźc czas na odwiedziny u orto i dopytac o te ósemki. a te druciki to prawdopodobnie właśnie retainery ![]() a córeczka tak, jest na świecie od 6 tyg ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak odparzenia aparatu to prawie standard na początku i wtedy niezastąpinoy jest wosk ![]() śliczny mix kolorków ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a gumeczki rzeczywiście ładne ![]()
była aparatka ![]() Edytowane przez betti_888 Czas edycji: 2010-01-23 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A żeby było jeszcze bardziej aparatowo - drugi dzień po założeniu separacji, nadal boli, cały dzień jestem głodna bo mogę tylko memłać jedzonko...
![]() |
#2106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po 24 h byłam tak głodna, że nie zważając na ból i dyskomfort jadłam pizze. Krojąc ja na mini kawałeczki, zjedzenie kawałka trwało z godzinę, ale te wszystkie kaszki, kleiki itp. nie są po prostu dla mnie. Ja potrzebuję konkretów. Przyszłam się Was poradzić. Stanęła przede mną możliwość zmiany pracy. Do tej pory siedzę w obsłudze zwykłego klienta. Mam możliwość aplikowania do firmy, która zajmuje się dużymi korporacjami. I w sumie wszystko jest świetnie, ale jakoś nie mogę się przemóc. Wszystko przez złomka. Kurcze, jak ja będę negocjować kontrakty ze złomkiem? Nie uważacie, że prezesi mogą oceniać mnie niezbyt profesjonalnie ![]() Mam czas do namysłu do poniedziałku. Rozmowa kwalifikacyjna odbywa się na drugim końcu Polski. W firmie nie wiedzą, że jestem zadrutowana. Nawet nie wyobrażacie sobie w jakiej jestem kropce. Składałybyście podanie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zadomowienie
|
simpatica ja też pracuję z klientem, ale jak wspomniałam z normalnym. Miałam wiele bardzo przyjemnych sytuacji związanych z moim drutem.
Niestety martwi mnie to, że zwykły klient to nie to samo co korporacja. Wiesz te piękne panie w nienagannych makijażach, w ciuchach na które mogę jedynie popatrzeć. Mam zwyczajnego ludzkiego pietra i chyba faktycznie, przestaje wierzyć w siebie <głupek> |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Wtajemniczenie
|
rudo-zielona - oczywiście, że bym składała
![]()
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Wtajemniczenie
|
rudo-zielona, składaj i się nie wahaj!
![]() ![]() Dziewczyny, offtopowo znów polecę -> jeśli Wam się podobają perfumy AoD le Secret to zapraszam na mój wątek bo rozlewam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=399029 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2114 |
Raczkowanie
|
cały post offtopowy, ostrzegam
![]() rudo-zielona pytanie 1-a chcesz w ogóle? pytanie 2-czy ewentualne negocjacje przeszkodzą ci w dotychczasowej pracy? w sensie-będziesz w stanie to ukryć, żeby nie było niefajnej atmosfery jak się nie powiedzie? jeżeli na oba pytania odpowiedź jest twierdząca, to nic nie tracisz-jedź i walcz! a co ci szkodzi? poza tym to może być twój atut-po rozmowach z 50 kandydatami komisja będzie mówić "no, np ta z aparatem taka rzeczowa i miła". mogą cię dzięki temu zapamiętać ![]() zadbaj o to co od ciebie zależy-przygotowanie merytoryczne + strój, gestykulacja, makijaż itd. pomyśl, że z krzywymi zębami też byś się zastanawiała "olaboga, mam brzydkie zęby, startować? pomóżcie!" ![]() powodzenia! ps. własnie wróciłam z sherlocka, fajny ![]()
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Puchnie mi coraz bardziej, czuję, jak dotykam językiem. I boki mnie tak bardzo nie bolą, tylko siódemki (też mam tam aparat) zahaczają o poliki, i chciałabym coś zjeść normalnego, ale przez jedynki nie mogę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jesteście kochane
![]() Podświadomie przyszłam do Was po wsparcie i oczywiście je dostałam! ![]() Sincare 1. Czy chcę? Marzę o tym! Praca o jakiej zawsze marzyłam. 2. Mój aktualny prezes, zresztą jak każdy pracodawca, nie toleruje szukania pracy po bokach. Wezmę dzień wolny na ewentualną rozmowę i nie mogę się wygadać, że jadę. Będzie trudne, ale dam radę ![]() simpatica Oczywiście, że będę żałowała. Zmobilizowałyście mnie. Wyślę w poniedziałek CV ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Wtajemniczenie
|
rudo-zielona - powodzenia!!! w końcu kto nie ryzykuje ten nie pije szampana
![]()
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2119 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | ||||
Przyczajenie
|
Cytat:
dziękuje ślicznie ajć boli czasami teraz też =] miałam wymiane drucika i gumek 12,01 i ja mam sprezynke i po kolei ciągnie mi zabki na bok .. 6 przesunieta w miejsce usunietej 7, teraz ciagnie 5 .. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj bo jak już am boleć niech bedzie fajnie i kolorowo =], grunt to pośmiać czasem też się z Siebie ![]() ![]() Edytowane przez Agunia1987 Czas edycji: 2010-01-23 o 20:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kobieta-samica, facet-samiec, tak? Ok, spójrzmy na kaczki. Kaczor jest kolorowy, ma walczyć o uwagę samicy. A kaczka? Kaczka jest szara, właśnie dlatego, że ona nie musi się samcowi podobać, to on ma podobać się jej! Lwy? Pawie? Małpy? Błagam, nie dajcie sobie wmówić, że "taka jest nasza natura".... :/ I nie malujemy się same dla siebie. Malujemy się żeby przyćmić inne kobiety. Po co? Żeby to na nas faceci zwrócili uwagę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Konto usunięte
|
A dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poniedziałek zadzwoni mama chyba do orto. Mam nadzieję, że mnie przyjmie. Wolę, by to zobaczył lekarz.
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2010-01-23 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2127 |
Zadomowienie
|
popłakałam sie
![]() ![]() ![]() ![]() napisze w skrocie...eh simpatica zazdroszcze coreczki pokazuj zdjecie :P juz! ![]() ![]() ![]() rudo-zielona sproboj nie zlozyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1000days to jasne kochanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() od dziecka sie wychowuje z facetami przyjaciolek nigdy nie mialam bo wole towarzystwo facetow :P nie sa tak zawistni i nie gadaja ciagle o ubraniach :P a takie byly dziewczyny jakie bylo mi dane poznac :P i wiele razy widzialam jak umierali to np ktos ich kopnol czy palca w oko wsadzil.. pozniej biegli do mamy i skarzyli ;/(mowie teraz o takich 6-7- latkach:P ) jak mojej siostrze jeden chlopak noge zlamal bo ja kopnol ( siostra miala 9 lat ja mlodsza a chlopak 12 ) to jak sie na niego rzucilam to reka mu sie połamała(przysiegam ze sama ... upadl na nadgarstek) i oko podbite i wybilam mu gorna jedynke (szkoda ze mleczna) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale sie rozgadalam oO af... mam takie pytanie odnosnie aparatu jeszcze.. ktoras z was miala zakladany najpierw dol bo taka byla koniecznosc?... czy zazwyczaj na gore sie najpierw zaklada albo 2 naraz? Edytowane przez Wenja Czas edycji: 2010-01-24 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Wtajemniczenie
|
Wenja - nie jest regułą że najpierw zakłada się górę, potem dół, róznie to bywa, ale rzeczywiście chyba najczęściej najpierw góra, potem dół, albo dwa na raz, a rzadziej najpierw dól, potem góra
![]() a co do okresu - po urodzeniu dzidziusia okres staje się łagodniejszy, nie umierasz pierwszego dnia. powiedziała mi o tym koleżanka i rzeczywiście się sprawdziło. także nic tylko rodzić dzieci, same plusy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Raczkowanie
|
rudo-zielona - tylko się nie rozmyśl! Trzeba być pozytywnej myśli! Jak się nie uda to kit, ale spróbować trzeba. Możesz tylko zyskać
![]() tak offtopowo, co do postu Wenji to ja muszę dostać okresu! Najlepiej dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj się budzę i co? I górna warga spuchnięta ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.