![]() |
#4771 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
'Sometimes I feel like I trusted you too well
Sometimes I just feel like screaming at myself Sometimes I’m in disbelief I didn’t know Somehow I need to be alone' (Czasami mam wrażenie ze zaufałem ci zbyt mocno Czasami po prostu czuję się jakbym wrzeszczał na siebie Czasami czuję zwątpienie, jakiego nie znałem W jakiś sposób potrzebuję być sam) 'I'm the rainbow in your jail cell All the memories of' (Jestem tęczą w twojej celi więziennej Każdym wspomnieniem) 'I'm an ocean in your bedroom Make you feel warm' (Jestem oceanem w twojej sypialni Rozgrzewam cię) 'Potrzebuję wczoraj aj aj aj!' '...chociaż było to dawno wraca jak bumerang' |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Przyczajenie
|
teraz to ja będę damską wersją kobieciarza. po czterech na tydzień. bez jakiegokolwiek zaangażowania. tylko niewinny flirt. niech oni pocierpią. teraz ja będę wykorzystywać, a oni będą moimi męskimi dziwk.ami.
![]() |
#4773 |
Raczkowanie
|
Ze szkoły wiem niewiele, więcej uczę się na błędach.
♥ Zimno mi bez Ciebie, wiesz? ♥ bo ja jestem proszę pana na zakręcie, ode mnie widać niebo przekrzywione. After all you put me through, you think I'd despise you, but in the end, I wanna thank you because you make that much stronger/ Po tym wszystkim co przeszłam Pewnie myślisz ze będę tobą gardzić Ale w końcu chcę tobie podziękować Bo to uczyniło mnie o wiele silniejszą
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-01-23 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Przyczajenie
|
Tęsknisz za mną jak za letnim słońcem w ziemie, jak za śniegiem w lecie? Tęsknisz za mną tak mocno jak ja za tobą? dzisiaj wspólny długi chillout kochani. i powiem Ci jak bardzo Cię chcę i moje wszystkie tajemnice. rzygamy swoją obecnością, mamy gdzieś nasze przysięgi, nie bardzo chce nam się udawać, że jest dobrze. ale jeszcze troszkę się kochamy, prawda? wstac.przezyc.polozyc sie spac.
pozwol ze opowiem ci o znajomosci ktora trwa chociaz nie jest pewna swej przyszlosci
![]() |
#4775 |
Raczkowanie
|
siedzę przy kominku z kieliszkiem wina w ręku ,
zachwycam się zapachem Twojej koszuli , którą mam na sobie i wycieram łzy z Twojej fotografii ... bo tylko z Tobą było mi do twarzy ... ... bo byłam zabawką ,której nigdy nie miałeś ... nie wiem co jest gorsze Ty nieszczęśliwy ze mną czy Ty szczęśliwy z nią ... nie mogłam dać Ci wiele , tylko serce ... _________________________ __ zapomne o złej woli , zapomne o tym co złe , co boli , zapomnę nawet o sobie , lecz nigdy nie zapomne o Tobie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
Pani_Czekoladowa dziękuje ![]() ![]() Serce mówi- K O C H A J Rozum mówi- O D P U Ś Ć Skóra mówi- T Ę S K N I Ę Usta mówią- U Z A L E Ż N I E N I E Dłonie mówią- B R A K_C I E P Ł A Oczy mówią- W R Ó Ć ![]() Nigdy nawet nie pomyślałam że mogła bym Cię skrzywdzić... Niestety Ty robiłeś to nałogowo... ![]() Siedziała na ławce w parku... W podartych dżinsach,z rozmazanym makijażem, potarganych włosach i obuchniętej buzi... Wyglądała jak 100 nieszczęść....Głowę miała opuszczonę a wokół siebie ogromną kałużę łez... Poznałam ją... Była to miłość...
![]()
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-01-23 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() podobno sny są odzwierciedleniem tego czego pragniemy. dziś śniłam o tobie.
wciąż jesteś dla mnie zagadką, która mnie kusi. i chciałabym ot tak zniknać cię z mojego życia. i znowu od początku chce sobie pookładać życie. niczym wieże z klocków. tylko że one ciągle i ciągle mi się burzą. nieodpowiedni czas. nieodpowiednie miejsce. i książę nie ten. i wcale nie żyli długo i szczęśliwie. wiec pięknie się ukłoń i znikaj z mojej bajki.
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Raczkowanie
|
Przecież każdy był kiedyś mały i głupi, nie ?
Prawda o prawdzie jest taka... że rani. Więc kłamiemy. Chciałabym mieć taki charakter, żeby jeśli ktoś mi przyśle gówno końskie w paczce, nie krzyknąć z odrazy, tylko cieszyć się, że konik tu był. ![]() „- Fajnie by było zsynchronizować swój joystick z jej myszką - pomyślał.” ![]() Schowaj synku swój biedny środkowy palec, bo zaraz sobie nim zamieszam kawę
![]() |
#4779 |
Raczkowanie
|
![]()
dopisuję sie
![]() Zjedz moje serce ![]() Książe ten, księżniczka ta..i nawet bajki sie nie pomyliły <3 noooo pokaż swoje ząbki ;D no pięknie pięknie i widzisz już po smutku ![]() jesteś moja prywatna tęczą! bo słońcem...słońcem może być kazdy ale jak przyjdzie deszcz to co? !Ty jesteś i po deszczu...przyjacielu ;* kocham być kochana ;* zwłaszcza przez Ciebie ![]() beeeeejbeee TY wiesz ;D życie to nie telenowela,nie bajka,nawet nie dramat,nie horror czy też komedia....życie to pieprzony mix wszystkiego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zadomowienie
|
nie, ja nie sądzę .
poruszasz mnie. czyli twierdzisz, że moja miłość jest nie prawdziwa? zrobię to dla Ciebie - z uczuciem. ogłoś ten stan wyjątkowy mam poczucie sytuacji krytycznej jesteś zbyt dobry by prawdziwy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zadomowienie
|
Jestem na kacu , moje serce jest narąbane. Bez ciebie nie mam nawet pulsu Nie mam kasy, ale mam dużo piwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Raczkowanie
|
' Kocham Cię !' o , przepraszam to moje serce. dopiero się uczę nad Nim panować.
a moja miłość ma smak śmiej żelków. - czyli jaki ? . słodki .. wprowadź mnie w ten błogi stan za pomocą malinowych ust. mów do mnie, choćby szeptem . ale mów .. |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zadomowienie
|
Nadeszły dni kiedy jestem Twoja <3
Bo jesteś moim alibi, które z wszystkiego usprawiedliwia i broni. |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Raczkowanie
|
UpsentMinded, Ty chyba sobie zartujesz z tym avatarem.!!
``uwielbiam patrzeć w Twoje czekoladowe oczy, w których mieści się cały mój wyimaginowany świat. kocham Twoje słodkie, niczym karmel, zimne usta, Twoje delikatne, zarumienione policzki i ręce, dzięki którym ciągle czuje, że jesteś blisko...`` `` -chciałabym znowu dostawać rano i wieczorem tak urocze essy jak wtedy. brakuje mi tego... ; ( -kupie doładowanie, wygrzebie starą kartę i co rano znów będę budził Cię moimi słowami i zamykał nimi Twoje zmęczone oczy...`` `` Mam tylko kilka próśb nim przekroczysz próg, nie przynoś ładnych słów, bo jeśli tak ma być to wole żebyś nie przychodził tu. czuje, że w takich słowach anioły śpią, lecz ciągle nie ma w nich mnie. nie potrzebna wcale mi, taka miłość to krwi. wyje duszy każdy kant...`` `` stale lubisz mnie.. jakby trochę mniej, jeszcze MY, wciąż JA i TY. mocno kochasz lecz, już najbardziej siebie. piekło robisz w dzień, by być w siódmym niebie gdy... czar już prysł, to w pole każdy zmysł wyprowadza nas...`` ``Kochaj... Zostań... Uwodź mnie... Zapomnij się...`` |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
dresowa, nieproszona okradam!
![]() ![]() ![]() -Kurtyna opadła i pękło szkło.
-Życie okazało się zdzirą, co przyprawia o depresje. -Jeśli to moja wina, powiedz mi, na czym polega mój błąd, to go naprawię, bo nie mogę znieść tego, że czasami jesteś taki daleki, zamknięty w sobie, obojętny wobec świata. -`Ludziom w głowach przydałby się wentylator . -Naiwnie wpatrzona w swoje marzenia .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
Po prostu chyba ostatnio już nie potrzebuję snu, nie muszę jeść, nawet oddychanie wydaje się być przereklamowane
Po prostu nie pytaj czy taki układ ma jakiś sens ![]() Niepokój w sobie. Coś jakby rozedrganie duszy... Kiedyś to było jej największe marzenie. Kiedyś. |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Raczkowanie
|
Zelina_ kradnę Twoje opisy;*
![]() -Co mogę dla Ciebie zrobić? -Uważaj, bo poproszę o coś czego nie zdołasz mi dać -Nie wiesz ile dla mnie zrobiłeś, proś o co zechcesz. Obiecuję spełnić prośbę. -Obiecujesz, a nie wiesz co... -Powiedz, co mam zrobić? -Podaruj mi jeden dzień swojego życia. na jakiś czas straciłam wątek . straciłam też wątki poboczne , scenariusz , ścieżkę dźwiękową , przerwę , torbę z prażoną kukurydzą i napisy końcowe . Jak to się stało, że jedyny człowiek, który sprawiał, że byłam szczęśliwa, teraz potrafi sprawić, że jestem smutna? "i wiedzieć chciała kim naprawdę była, kogo kochała i dla kogo żyła" [...] nie najważniejsze jest chcieć iść z kimś do łóżka, ale chcieć wstać następnego dnia rano i zrobić sobie nawzajem herbatę.
#4788 |
Raczkowanie
|
sometimes he makes me smile, sometimes he makes me cry.
{czasami zmusza mnie do śmiania, czasami doprowadza do łez.} so mad about this guy. {wściekła z powodu faceta.} you made my dreams come true. {spełniłeś moje marzenia.} my friends say I’m a fool to think that you’re the one for me. {moi przyjaciele twierdzą, że jestem głupia mówiąc, że jesteś jedyny.} szczery czy nie, zawsze mówi coś wyjątkowego o nas.. najpierw szukamy śmierci, a potem jeszcze próbujemy ją oszukać. lubiła, gdy powietrze po burzy pachniało ozonem. człowiek narodzić się może tylko raz, zacząć żyć od nowa - kiedy tylko zechce. bo zaczynamy się rozglądać dopiero wtedy gdy stoimy pod ścianą. nie ważne co jest tam! Ważne co jest tu i teraz.Ważne jest to co widzisz, czujesz i wiesz. moje życie jest pełne rutyny, którą powoli zaczynam uwielbiać. zapadam w niebyt równoległej rzeczywistości , tam świat nie ma wad .
![]() |
#4789 |
Raczkowanie
|
; ***
__ dziwne dzielnice z księżycem . nie wolno się trzymać bezczelnie za ręce . kochanie, a co zrobisz jeśli zadzwonie do Ciebie w nocy i powiem, że chce do Ciebie przyjść ? znów Twój uśmiech wpycha mnie w nałóg .. słowa się kończą , mówią tylko spojrzenia . ten który przyciągnie wyglądem, a zatrzyma charakterem .. jesteś sztuczna barbie. a on sztucznym kenem. wiesz że nawet niebo jest bez Ciebie szare ? rzeczy idealne są dla ludzi bez fantazji... może to właśnie jest piekło, a my o tym nie wiemy? - czemu tak na mnie patrzysz.? - bo jesteś ładna. - przestań. - nie mogę.? - czemu.? - bo jesteś ładna. wczoraj mnie lubiłeś. dzisiaj mnie uwielbiasz, moze jutro mnie pokochasz? zaśnieżone serce. Mówiłeś „kocham cię”, a ja nic nie mogłam poradzić na to, że zawsze gdy słyszałam te słowa, miałam wrażenie, że równie dobrze mógłbyś powiedzieć „ładna dziś pogoda” albo jakiś inny beznadziejny banał ..
![]() |
#4790 |
Raczkowanie
|
Każdy problem znosiła cierpliwie, powtarzając sobie uparcie, że los nie pragnie jej zniszczyć, tylko zahartować.
#4791 |
Raczkowanie
|
Będę Ci się plątać w myślach tak długo aż oszalejesz na moim punkcie.
__________ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny , ubóstwiam was . < 3
Będę wdzięczna jak dodacie coś o senatorium bo wyjeżdżam na dośc długo . z góry dzięki xd _____________ Przepraszam za smutek , dziękuję za miłośc `
![]() |
#4793 |
Raczkowanie
|
Missi_16 - Oj nawet nie wiesz jak mi miło , myślałam już , że nikt tych wypocin nie czyta.
![]() ![]() Gdyby nie ta moja cholerna duma , już dawno prosiłabym byś wrócił. Mogę oszukiwać wszystkich , ze już Cię nie kocham ale wiesz? Serca nigdy nie oszukam. Czy nie może być tak jak dawniej? My i nasz słodki świat. Kiedyś zostanę aktorką fantastycznie udaje , że wszystko jest Ok. ______________ " Szczęście wchłaniam z powietrzem " Edytowane przez Pani_Czekoladowa Czas edycji: 2010-01-23 o 20:39 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 |
Zadomowienie
|
jestem .. nikt nie tęsknił łeee ![]() wzięłam się w garść i coś dodam.. ![]() PRIMADONNA , TIS <3. Pewnie łatwiej jest być chorym psychicznie niż zakochanym.. Powinien być szczęśliwy ze względu na to, ile miało mnie to kosztować... Pozostawiona sama w sobie.. Miniaturowy ocean za szybą... Piaszczysta plaża odbijała blado światło księżyca.. W moim sercu zakiełkowała nadzieja.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Raczkowanie
|
a ja znów będę tęsknić do twoich dłoni
i nie zasnę bez Twojego oddechu. _____________ ah ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy znacie ten wiersz ale myślę że się Wam spodoba i do opisu można co nieco dać
![]() Erna Rosenstein Śpiąca królewna Ona z miękkości płatków i woni,
na samej granicy życia... Po co ją było budzić, rycerzu? Jej urodziny z pocałunku, a dalej będzie... z czego? Rozdarłeś różę. Wszedłeś do niej. Wydobyłeś z ukrycia. Cały dwór się poruszył. Coś z niczego powstało... Po co? Teraz płaczą róże płatkami. Nie mogą bronić jej dłużej. Pustka w gałęziach łopoce kolcami pełnymi krwi. Nie będzie już tego miejsca, choćbyś świat cały przemierzył, choćbyś z powrotem odkręcał noce i dni... Po co ją było budzić, rycerzu? Edytowane przez BeautifulLie Czas edycji: 2010-01-23 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ciasteczko <3 _______________ _mandarynka ~ ty no .wróciłaś! czubie ![]() Paulisha ~ a ty gdzie uciekłaś? ![]() Primadonna ~ ubóstwiam .ale ty wiesz ![]() ![]() IhateU ~ okradziona .kocham ![]() Rilen ~ genialna jesteś ![]() _______________ urodziłam się sama .będę żyć sama
myślę że taki rodzaj życia jest z pewnością odpowiedni żartuję sobie że jesteś tutaj dla mnie moje oczy znowu spotkały twoje oczy porozmawialiśmy trochę i moje serce biło a ja ukryłam uczucia za uśmiechem Poznawaliśmy siebie stopniowo a nagle zrozumiałam że nic o tobie nie wiem Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-23 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Rozeznanie
|
coraz częściej myślę że fajnie by Cię było mieć na własność.
szeptem na ucho powiem Ci co zrobię jak zostaniemy sami. chcę być powodem Twoich uśmiechów, mogę? czegoś mi brakuję w tej układance. może ********onego uczucia?! tęsknie za Tobą tak jak zimą za latem. mogłabym być Twoją ulubioną dziewczyną. czasem zastanawiam się czy mam pecha, czy szczęście. i pewnie jeszcze nie wiesz w jakie piekło się wpakowałeś.
#4799 |
Przyczajenie
|
a jednak muszę godzić się nieustannie z własnym buntem, rozgniewanym sercem, okaleczonym ciałem, chorą duszą, samotnymi powrotami. trzeba się pogodzić, bo nie ma innej drogi . Zawiązałeś na moim sercu kokardkę. Z drutu kolczastego Potrzebuję jeszcze więcej zmian. Chcę swobodnie oddychać. Abyś nigdy nie kupił 'miłości' za cenę bycia wycieraczką do butów. 'Jeżeli przestałaś go kochać, Nicole, tylko porozumiejmy się, mówię kochać, nie lubić, mieć dla niego serdeczność i tym podobne duperele bedące kwiatem naszej cywilizacji,więc jeżeli przestałas go kochać, to nie pojmuję dlaczego nie masz dość wielkoduszności, żeby odejść' Boże widzisz i nie grzmisz, spuść nogi i kopnij kogo trzeba... Związki przypominają psychozę maniakalno-depresyjną: od "misiaczka" po "zamknij się!", od "daj mi kur.wa, święty spokój!" po "kochany króliczku". Czasami z ludźmi nie warto dyskutować, nie warto im tłumaczyć, jedyne co warto, to zostawić ich i odejść. Osamotnienie jest jedną z najcięższych kar, na które człowiek może skazać człowieka. Bo tak to w życiu bywa, że ludzie przychodzą i odchodzą, mydląc oczy, że ważni jesteśmy, że nasze zdanie ma znaczenie, że to, że tamto, że sramto. A potem pyk. I ich nie ma czarna kawa z cukrem, histeryczne zapędy i papieros jeden za drugim. niemiłosiernie ciągnący się czas, powrót do domu, zebranie z podłogi ubrań, tabletka uspokajająca. nie jestem pewna, czy o takie życie mi chodziło... |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zadomowienie
|
· pachnący zaufaniem, ciepłem, jedwabiem i perfumami Arma.ni · · · · uśmiech leży na dywanie i gryzie kolorowe żujki · · · co dzień rano opycham się rogalikami i gorącym kakao · · A księżyc co noc uśmiecha się tylko do mnie. · móc zniknąć, choć na chwilę, jak za pomocą czarodziejskiej różdżki · · odczuwam potrzebę bycia kochaną, pożądaną, należenia ciałem i duszą do mężczyzny, którego szanuje, kocham i podziwiam · · · Dopiero teraz zrozumiałam, że jest mężczyzną, który traktuje kobiety jak ozdoby, wspaniałe, ale sztuczne elementy inscenizacji. Miał tych elementów już bardzo dużo. · · · · Mogliśmy wtedy się pocałować, popatrzeć na siebie, obiecać całą miłość świata... mogliśmy... · · · · · Nie płakałam, wszystkie moje ruchy stały się mechaniczne. · · · · · · ______________ BananowaBrazylijka <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.