|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXVI - Do you remember the time..?
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
a nasza mysz wiecznie Majka caluje
a jemu juz cala krew w zylach buzuje w tym serduszku tak razem zakochani i dlatego zycie nie jest do bani cycus myszki w Majkela dloni sie nie miesci i nie sa to zadne tam moje opowiesci Majkel byl troche zmieszany ale by poszedl dalej z myszka w tany i co by robili w tej jego willi sami sobie dpiszcie moi mili
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wszyściutko w życiu
Ma swoją cenę Płacisz za chlebek, Bułki i wenę Dla wielkiej radości Nie gra więc roli Gdy po salwie śmiechu Brzusio zaboli ![]() ![]() Cytat:
Groszek pieszczoszek Ten łakomczuszek Ma po czekoladce Pękaty brzuszek ![]() Cytat:
Dziwne przypadki Hodujesz czosnek A rosną Bratki Czasami tak długo Szukasz podniety Że na dnia koniec Korzystasz z kuwety A czasem znajdujesz Natychmiast, od razu Twe oczy zyskują Słodkiego wyrazu I kisiel się leje Niczym Niagara Czyś młoda i jurna Czy wiotka i stara ![]() Gdzie tylko człowiek Postawi krok Tam czai się skrycie Tajemny zbok Na rurkę patrzą Z anielską miną I z wielką rozkoszą Bardzo się slinią ![]() ![]() Cytat:
Ja worki noszę A tutaj, po cichu Rozwija się Groszek. ![]() Ja Ciebie bardzo Proszę, Anisiu Ty jej nie pozwól Zajadać kiślu Niechże nie jawi się u Michaela Obżarta do pełna To nie jest niedziela Niech coś przekąsi Zupełnie lekkiego By mogła się ciupciać Po zjedzeniu tego Nie dawaj fasoli I innych strączkowych By Hope nie sadziła Bąków morowych.
|
|||
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bąki mna pozamiataly
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego mail wraca, wiecie może?
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa ![]() leżeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Może za dużo ważyć, allbo machnęłaś się w adresie
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilę
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
a gdy Hope bedzie bąki sadzic
wnet na twarze maski trza bedzie wsadzic chociaz baki sa morowe to nie wiem czy dla nas takie zdrowe powietrze tak jakby zgestnialo a mna calkowicie pozamiatalo wiec zegnajcie baki morowe jak berety moherowe dzis salatka lekkostrawna zeby Anka byla nam powabna jelitka beda na swoim miejscu i od razu bedzie mila w podejsciu ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- moze byc adres zly, albo skrzynka przepelniona widzialas wierszyk dla Ciebie?
|
|
|
#1360 |
|
Konto usunięte
|
Klecą wierszyki
Me Wizażanki Klecą od Myszy Przez Gronia do Anki. Takie zdolniachy te moje dziewuchy aż strach pomyśleć że to niewyruchy! W głowie zazwyczaj myśli kosmate! Zawstydziłyby one i mamę i tatę. Widzą Majkola- -Kiślują się w gacie. Majkol się cieszy- -krzyczą "o jacie!" Czasem se myślę co za kobiety.. Powinny na Majka Kupować bilety I ja tak siedzę przy mym stoliku napisałabym więcej lecz chce mi się siku. |
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
to masz buziaka
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16668188]Klecą wierszyki Me Wizażanki Klecą od Myszy Przez Gronia do Anki. Takie zdolniachy te moje dziewuchy aż strach pomyśleć że to niewyruchy! W głowie zazwyczaj myśli kosmate! Zawstydziłyby one i mamę i tatę. Widzą Majkola- -Kiślują się w gacie. Majkol się cieszy- -krzyczą "o jacie!" Czasem se myślę co za kobiety.. Powinny na Majka Kupować bilety I ja tak siedzę przy mym stoliku napisałabym więcej lecz chce mi się siku. o ludzie a te niewyruchy ![]()
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
buru buru paka pak
z Olka to jest wielki ptak wlatuje do każdej szparki bo to jest żądło koparki przepraszam nie idzie mi ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Aśka rządzisz
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16668188]Klecą wierszyki
Me Wizażanki Klecą od Myszy Przez Gronia do Anki. Takie zdolniachy te moje dziewuchy aż strach pomyśleć że to niewyruchy! W głowie zazwyczaj myśli kosmate! Zawstydziłyby one i mamę i tatę. Widzą Majkola- -Kiślują się w gacie. Majkol się cieszy- -krzyczą "o jacie!" Czasem se myślę co za kobiety.. Powinny na Majka Kupować bilety I ja tak siedzę przy mym stoliku napisałabym więcej lecz chce mi się siku.
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16667597]Ty to dopiero
Jesteś kobita karmisz mnie co dzień bajkami do syta. I miłość wyznajesz Na zawsze, na wieki Lecz Majka masz w głowie gdy zamkniesz powieki! ![]() Lecz ja się nie dam Zwodzić jak truśka I pierwsza ja pójdę Z Majkolem do łóżka Och nie łudź się, nie łudź Kobieto przebiegła Że to wystarczy Jak będziesz uległa ![]() Ja Cię nakarmię Tajemną miksturą Co sprawi szybciutko Że staniesz się kurą ![]() I nici z nocy Z Michaelem upojnej Dołączysz w stajence Do krówki dojnej ![]() Bezpiecznik mi się w łepetynie przepalił. ![]() No właśnie ta kwestia Najbardziej mnie dręczy Wąchanie bąków Batoży i męczy Majkol jest może Dość wyrozumiały Ale moc bąków To przegięcie pały ![]()
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1366 |
|
Konto usunięte
|
Już się wysikałam!
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Anka, nie mogę
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jacie Groszku teraz zauważyłam jak nadrabiam zastzreliłaś mnie
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Aska tez nam dzis wierszuje ladnie
lekko i nie tak dosadnie ale przerwala jej wlasnie fala siku chyba sie opila bez liku ale czego moze za duzo wody musiala popijac dla ochlody bo spojrzala w piekne oczeta i juz sie czula taka padnieta to siegnela po lyk wody zeby troche stopnialy lody ale znow spojrzala nizej pod pasek a tam takie cudo, bo Majk to nie grubasek i znow naplynela fala goraca jej szyja sie zrobila plonaca wiec siegnela znow po lyk wody i wtedy stwierdzila, ze ma powody by isc do lazienki na siusiu a moze tam czekal na nia Misiu
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Groszek zamiatasz mną.
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16668286]Już się wysikałam!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- nie chcialam
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
kobiety niewyżyte są dzisiaj od rana
i skaczą sobie ciągle na barana chcą Olka w siebie wsadzać bez ustanku i ssać mu czule łepek o poranku niestety Majkol ma inne zajęcia o których wizażanki nie mają pojęcia on woli sobie na kiblu podumać i słodko tam sobie czasem pochrumać kfa sorry Majkol nic mi dzisiaj nie idzie
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
od tego wierszowania przypomina sie co spiewa Ania
czyli ja : debilna zona P. jak wiecie spiewam czesto bede d....c Freda a rymuje sie z tym, ze przybiegnie Alfreda a Alfreda to ma tesciowa i normalnie nie moge jaka jestem walnieta ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
Majki duma ![]() i to na tronie
|
|
|
|
#1374 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty wietrzna istoto! |
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
broń Boże marsza nie grają kiszki. chłopiec ten zacny, jedyny zmienia się w kociaka dla swej dziewczyny. na początku zacnej przygody przedstawia potężne dowody ![]() 'będzisz moja, Myszo droga nie zaciśnie Ci się noga' nie mam weny
|
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16668188]Klecą wierszyki
Me Wizażanki Klecą od Myszy Przez Gronia do Anki. Takie zdolniachy te moje dziewuchy aż strach pomyśleć że to niewyruchy! W głowie zazwyczaj myśli kosmate! Zawstydziłyby one i mamę i tatę. Widzą Majkola- -Kiślują się w gacie. Majkol się cieszy- -krzyczą "o jacie!" Czasem se myślę co za kobiety.. Powinny na Majka Kupować bilety I ja tak siedzę przy mym stoliku napisałabym więcej lecz chce mi się siku. Cytat:
![]() Nie mogę
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
nasza Lu dzis spokojna
taka niania dostojna ale czeka cierpliwie na noc z Marianem nie moge dokonczyc, bo mi sie zrymowalo z dorodnym pawianem i dostalam ataku smiechu ![]() sory Marian
|
|
|
#1378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dietę zaczyna Od dzisiaj owoce Kiwi, malina Od pełnych talerzy Stronić należy Jeść grochu Jej absolutnie Nawet gdy ma to Wywołać kłótnie Bo z dwojga złego Wiem to od brzdąca Lepsza Hope głodna Niż popierdująca ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16668188]Klecą wierszyki Me Wizażanki Klecą od Myszy Przez Gronia do Anki. Takie zdolniachy te moje dziewuchy aż strach pomyśleć że to niewyruchy! W głowie zazwyczaj myśli kosmate! Zawstydziłyby one i mamę i tatę. Widzą Majkola- -Kiślują się w gacie. Majkol się cieszy- -krzyczą "o jacie!" Czasem se myślę co za kobiety.. Powinny na Majka Kupować bilety I ja tak siedzę przy mym stoliku napisałabym więcej lecz chce mi się siku. Przyszła potrzeba Fizjologiczna Przerwa w pisaniu Jest dla mnie logiczna Nie trzymaj siuśków To niehigieniczne Mnożysz w ten sposób Zarazki liczne ![]() Cytat:
Kwiku kwik Przyszedł Olek Wyszedł dzik Dziko kopci Kwik, kwik, kwik To jest bardzo Jurny dzik.
|
||
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16668188]Klecą wierszyki Me Wizażanki Klecą od Myszy Przez Gronia do Anki. Takie zdolniachy te moje dziewuchy aż strach pomyśleć że to niewyruchy! W głowie zazwyczaj myśli kosmate! Zawstydziłyby one i mamę i tatę. Widzą Majkola- -Kiślują się w gacie. Majkol się cieszy- -krzyczą "o jacie!" Czasem se myślę co za kobiety.. Powinny na Majka Kupować bilety I ja tak siedzę przy mym stoliku napisałabym więcej lecz chce mi się siku. nie mogę, zaraz zejdę ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16668286]Już się wysikałam! Asia nasza kochana nie usikała się po kolana tym razem grzecznie do łazienki wybyła i pupką na sedes wtryniła niemniej jednak, jestem z Ciebie dumna |
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam szczerze:
-Zupełnie nie jarzę Dlaczego są ciągle Kłopoty z Wizażem?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

przejrzałaś mnie na wylot