|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXVI - Do you remember the time..?
Cytat:
ale zacisna sie palce myszki na czubku naszej szyszki szyszka wiadomo Olek potocznie wiec myszka zajmie sie nim niezwlocznie myszko nie zaciskaj za mocno kochana bo jeszcze dostaniesz bana Olek musi miec zawsze doplyw krwi zeby wiedzial w ktore ma trafic drzwi bo to on wskazuje droge swemu pzryjacielowi kochanemu dorodnemu Majkelowi do nibylandki kazdej wskaze droge i krzyczy do MJ: ja Ci pomoge
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Robak wierci w ziemi dziurę
zaraz Majkol zapuści swą rurę będzie zaraz ostry krzyk zaraz laski wpadną w ryk bo Majkol zaliczy tylko jedną i to drogą całkiem pokrętną bo pomylił szparkę jedyną i zanurzył Olka w inną po czym poznał nie wie sam bo jest z niego wielki pan macał ręką macał nogą macał także inną odnogą morał z tego wiersza płynie taki że Majkol i Olek to są kozaki
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecz obawiam się, że mogłabym dostać za to bana
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz klopoty od rana czy dopero teraz Ci wizaz muli u mnie wszytsko ok, to zasluga bouli ( balwanka )
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1385 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie piłam ja wody Tu mi rzucają pod nogi kłody! Toć ja w mej dłoni kieliszek trzymam a w tym kieliszku czerwona toń wina (aż mi leci ślina )Opiłam się wina Szczać się zachciało Nie ma co gdybać Strajkuje ciało. Nie da się doić płynów bez liku W końcu każdemu zachce się siku! Piję ja wino zapytasz dlaczego? Bo wino omamia mój drogi kolego ![]() Napiję się ja poleję Majkowi Poczekam aż mu się zakręci w głowie Wtedy go cichcem do łóżka zaciągnę A on mi z rozkoszą majciochy ściągnie Będzie zabawa będzie seksicho a w domu nie będzie już nigdy cicho ![]() Będziem się bawić aż do świtania a potem raz jeszcze i tak do śniadania. I od śniadania aż do kolacji łóżko aż skrzypi od naszych wariacji. I tak nam upłynie milutko życie O tym se marzę w serduszku skrycie.
|
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
http://celebrityastrologyblog.com/wp...el_jackson.jpg
ale to slodkie, a jakie ma duze dlonie
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
wypadłam z rytmu
wizaz sie dudka ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16668748]Nie piłam ja soku, Nie piłam ja wody Tu mi rzucają pod nogi kłody! Toć ja w mej dłoni kieliszek trzymam a w tym kieliszku czerwona toń wina (aż mi leci ślina )Opiłam się wina Szczać się zachciało Nie ma co gdybać Strajkuje ciało. Nie da się doić płynów bez liku W końcu każdemu zachce się siku! Piję ja wino zapytasz dlaczego? Bo wino omamia mój drogi kolego ![]() Napiję się ja poleję Majkowi Poczekam aż mu się zakręci w głowie Wtedy go cichcem do łóżka zaciągnę A on mi z rozkoszą majciochy ściągnie Będzie zabawa będzie seksicho a w domu nie będzie już nigdy cicho ![]() Będziem się bawić aż do świtania a potem raz jeszcze i tak do śniadania. I od śniadania aż do kolacji łóżko aż skrzypi od naszych wariacji. I tak nam upłynie milutko życie O tym se marzę w serduszku skrycie. [/QUOTE]kolejna poetka
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16668286]Już się wysikałam!
Informacja dnia!
|
|
|
|
#1389 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16668748]Nie piłam ja soku,
Nie piłam ja wody Tu mi rzucają pod nogi kłody! Toć ja w mej dłoni kieliszek trzymam a w tym kieliszku czerwona toń wina (aż mi leci ślina )Opiłam się wina Szczać się zachciało Nie ma co gdybać Strajkuje ciało. Nie da się doić płynów bez liku W końcu każdemu zachce się siku! Piję ja wino zapytasz dlaczego? Bo wino omamia mój drogi kolego ![]() Napiję się ja poleję Majkowi Poczekam aż mu się zakręci w głowie Wtedy go cichcem do łóżka zaciągnę A on mi z rozkoszą majciochy ściągnie Będzie zabawa będzie seksicho a w domu nie będzie już nigdy cicho ![]() Będziem się bawić aż do świtania a potem raz jeszcze i tak do śniadania. I od śniadania aż do kolacji łóżko aż skrzypi od naszych wariacji. I tak nam upłynie milutko życie O tym se marzę w serduszku skrycie. [/QUOTE]a tak myslalam, ale nie zapodalam ze pijesz winko z wdzieczna minka pij asiu na zdrowie tylko nie wyladuj nam w rowie bo mroz jest srogi i bedzie ciezko zaniesc Cie w twe progi a ladnie to nam Majkela upijac i potem te smietanke sobie samej spijac ![]()
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Jermain Jermain to jest klocek
przepala mu się czasem procek ciekawe czy jego Marian równie wyborny jak Majkolowa Olka wypukłość spodni
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olo nasz mentor, kochany, jedyny otwiera drogę do każdej dzieczyny wystarczy, że się biedak nieco wychyla a już dziewczyny do sypialni dają dyla. taka ta moc jego niepojęta, że każda Nibylandzka sukienka rozpięta.
Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2010-01-23 o 22:03 |
|
|
|
|
#1393 |
|
Konto usunięte
|
Wszystkie zaczęły rymować, jak jeden mąż, niezłe z nas MC's
|
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pies sika do butka dom wariatow chyba zaraz nam przemowi ryba a moze to zlota rybka ale zeby nie dopadla jej chrypka bo musi powiedziec spelnie Twe zyczenia ja jej na to: to za trudne do spelnienia wiec rybko plywaj sobie dalej a zycie toczy sie jaka jego kolej
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
dajemy czadu dzisiaj
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
śnieg pada śnieg pada
cieszą się dzieci tu płatek tam płatek puszysty leci w Nibylandii także biało białym mlekiem nas zalało lecz to nie śnieg moi drodzy to samafaja z Olka się toczy przepraszam
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16669034]Wszystkie zaczęły rymować, jak jeden mąż, niezłe z nas MC's
wszystkie rymują jak jeden mąż palcy nie zastrzymują wciąż i nie chodzi tylko o pisanie a również o fletowe granie |
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16669034]Wszystkie zaczęły rymować, jak jeden mąż, niezłe z nas MC's
![]() Joł mada faka Majkol ma wielkiego ptaka. Wyczynia nim cuda, Aż same się otwierają uda Joł joł
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście dobre
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo chca sie sie nastawic dodatnio moze akurat okazja sie zdarzy i Olek juz o czasie zajarzy ze ta akurat chetna powabna i ponetna ze juz ja bierze chcica juz czerwienia jej sie lica wiec Olek dalej do roboty bo zaraz koniec soboty a w sobote najlepsze doznania wiec szykowac czas Olka do orania
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
piwo wino samafaja
to jest Nibylandzka bania piją bitche i dziewice same się otwierają picze bo nadchodzi Olek wielki i wszyscy będziemy zajadać żelki
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielki ptak nadleci juz niedlugo beda dzieci nasze dzieci ukochane piekne i zadbane male Majkelowe nozki sliczne calusne buźki ale bedzie wnet radosc gdy oglosimy w swiat te wiesc
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nie rymuję, łeb mi wysiada
|
|
|
|
#1405 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zaraz Wam zapodam rap Rymy sklejam, fristajluję Aż chłopakom stają chu.... steczki wykrochmalone! Majkol ma zdziwko, japę otwiera Nie może uwierzyć, i oczy przeciera Że takiej świetnej raperki jak ja nie nadział nigdy na swego hu....morystycznego kolegę Olka! Sorry, czaska mnie
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi tylko z macicy coś wyleci
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda doznan w takim akcie lepiej zajac sie tym dokladnie tak doglebnie i dosadnie zadne pitu pitu figo fago tylko czekac juz nago bo zbliza sie wielki ptak ktory dal juz wszytskim znak wiec wrota otworzyc juz pora dla tego dorodnego stwora bedzie doznan bez liku takie ot fiku miku ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16669353]Joł joł, check it up Zaraz Wam zapodam rap Rymy sklejam, fristajluję Aż chłopakom stają chu.... steczki wykrochmalone! Majkol ma zdziwko, japę otwiera Nie może uwierzyć, i oczy przeciera Że takiej świetnej raperki jak ja nie nadział nigdy na swego hu....morystycznego kolegę Olka! Sorry, czaska mnie [/QUOTE]od tego padlam i kwicze
|
|
|
|
#1408 |
|
Konto usunięte
|
Groniu, jesteś niezła, zboczucho!
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16669353]Joł joł, check it up
Zaraz Wam zapodam rap Rymy sklejam, fristajluję Aż chłopakom stają chu.... steczki wykrochmalone! Majkol ma zdziwko, japę otwiera Nie może uwierzyć, i oczy przeciera Że takiej świetnej raperki jak ja nie nadział nigdy na swego hu....morystycznego kolegę Olka! Sorry, czaska mnie [/QUOTE]wymiękam
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Kisiel się leje hektolitrami
kiedy nas Anisia ustawia parami Luśce dała Mariana postawnego niech jej zanurzy w piczy chrobrego ( )Pisze Anisia pisze długo bo z opowiadania robi się frugo każdy go pragnie czytać codziennie i ręki używa wtedy wymiennie lewa rączka stronę przesuwa prawa rączka natomiast myszkę posuwa
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.