Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-23, 22:27   #3211
kamila2006
Zakorzenienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

ciekawe co Madame postanowila... mam nadzieje ze odpuscila na dzis a nie placze mu do słuchawki

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 22:27   #3212
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nereide Pokaż wiadomość
bo oni zawsze chcą pokazać, jacy to nie są twardzi i nieugięci, a jak sie zorientuja, ze im sie grunt pod nogami pali i kobieta nie łka gorzko i nie błaga misiaczka pysiaczka na kolanach o powrot, to wracaja z podkulonym ogonem i ich misja zakonczona niepowodzeniem

grunt to olewka CAŁKOWITA!!!!!!!!!!!
Dokładnie

Pierwszy etap to etap buntu - budzi się w nim dominator, samiec Alfa: Nie ta to następna, nie będę się prosił, niech wie, kto tu rządzi! Pewnie teraz płacze i za chwilę zasypie mnie SMSami z przeprosinami. A ja co wtedy? Ja będę nieugięty. Dokładnie tak, jak pisali w Men's Health. I Muratorze.

Etap drugi: Facet powoli mięknie. Jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy, ale zaczyna się niepokoić i zastanawiać, co jeśli "koniec" tym razem oznacza naprawdę koniec: Założę się, że chodzi z telefonem w ręku i myśli, co napisać. Pewnie sądzi, że odezwę się pierwszy, ale za godzinę, najdalej dwie napisze, albo przyleci z podkulonym ogonem. Już 20.00? No jasne, ogląda telewizję. Napisze, jak tylko skończy się M jak Miłość.

Etap trzeci: Facet panikuje. Widzi, że jego kobieta się nie odzywa, widocznie się nie przejęła. Co powie kumplom? Że go zostawiła? Przecież to znacznie gorsze niż przyznanie się do winy i przeprosiny: Kurde, a może ona mówiła serio? Może przesadziłem? A co jak właśnie świetnie się bawi, beze mnie? Przecież by się odezwała, znam ją. Kurde, kupię kwiaty. Tak, kwiaty, kupię i pójdę do niej. Idiota, mogłem od razu iść. Zrobię minę Rysia z Klanu i będzie dobrze. Ona mnie kocha, no jasne. Tylko muszę przeprosić, a potem będzie super.

ot, cała filozofia - milczenie jest złotem, moje drogie!

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 22:29   #3213
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
mogłaś jeszcze znaleźć jakąs dziunię, która by się chciała przylansować i zrobic mały deal: ona zgarnia tytuł i koronę, szarfe, kwiaty i wywiad dla telewizji regionalnej, a Ty bierzesz lapka pod pache
To jest dobra myśl, oddam jej wywiad z lokalną kablówką, paradę Starówką, okładkę "Pani Domu", a ona mi laptopa muszę się rozejrzeć na castingu za jakąś chętną na taki deal

Piszę.
Stary 2010-01-23, 22:29   #3214
nereide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Za pozno, ale jestem beznadziejna
Najpierw mu napisalam ze skoro potrafi zerwac po 5 latach przez smsa to po co ze mna byl tyle czasu, odp ze pogadamy jak znajde czas.

A pozniej przyznalam mu racje. Tak jestem zla i niedobra, przeprosilam za wszystko. Zyczylam szczescia na nowej drodze zycia i ze nie bede go zmuszac do spotkania... Ehhh dlaczego tak pozno odczytalam zeby nic nie pisac? Dlaczeo???? Ale zaluje... no trudno.... Pewnie nie odpisze nic. I dobrze, niech spierdala. nie chce go widziec na oczy. Niech mowi wszystkim ze to moja wina i jestem zla i niedobra. Niech ma satysfakcje...
KOBIETO
weź Ty daj komus telefon na przechowanie bo wylaczenie go widze nic nie da. napisalas trudno, nie wdawaj sie z nim w dalsze dyskusje.
Stary 2010-01-23, 22:30   #3215
kamila2006
Zakorzenienie

szatanica1989 nie wiem ile ksiazek czytalas w ilu zwiazkach bylas ile w zyciu przeslzas ale to co napisala teraz oprocz tego ze jest boskie oddaje cala prawde o facetach!!!!!!!! ja to wiem bo moj tz mial dokladnie takie etapy jak opisalas!!! tak to dziala. oni tez traca grunt pod nogami, ale trzeba dac im pole do popisu. ja jak my ciagle zasypujemy ich smsami, meczymy, drazymy temat to oni pozostaja wciiaz w etapie pierwsyzm !!

Motywacja 100%

Stary 2010-01-23, 22:32   #3216
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Madame, i jutro też daj sobie na wstrzymanie. smsy i wszelkie takie drogi komunikacji to zUo, dużo łatwiej cos napisac, zadac bol drugiej osobie nie patrzac jej w oczy.

uwazam, ze tym razem, chocby nie wiem co, nie powinnas pierwsza wyciagac reki na zgode. bo on znowu gotowy pomyslec, ze ma racje i Ty jestes winna.

proponuje w ogole natentychmiast wstac, wyjsc z domu i znalezc sobie jakas rozywke, cos co lubisz i Cie odstresuje a jesli nie masz takiej mozliwosci to slucyhawki na uszy, energetyczna muzyka i idz pobiegac! mi pomaga przynajmniej i zle emocje szybciej uchodza
Wydaje mi się , że po 5 latach związku wyjście z domu może i odstresuje , ale na krótko. Czasami trzeba dać sobie chwile na załamanie, wypłakanie, czasami potrzeba zwyczajnie zgasić światło i płakać do ścian. Nie tygodniami i miesiącami, ale czas na dziki szał przyjdzie później.
Po co na siłe mówić sobie jaka to ja jestem silna i jak to mu ch*j w oko i jaki to on debil i jak go nie potrzebuje skoro w środku wiem, że wychodze bo odejście tego debila mnie zabolało i nie chce o tym myśleć.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 22:33   #3217
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Najpierw mu napisalam ze skoro potrafi zerwac po 5 latach przez smsa to po co ze mna byl tyle czasu, odp ze pogadamy jak znajde czas.

A pozniej przyznalam mu racje. Tak jestem zla i niedobra, przeprosilam za wszystko. Zyczylam szczescia na nowej drodze zycia i ze nie bede go zmuszac do spotkania... Ehhh dlaczego tak pozno odczytalam zeby nic nie pisac? Dlaczeo???? Ale zaluje... no trudno.... Pewnie nie odpisze nic. I dobrze, niech spierdala. nie chce go widziec na oczy. Niech mowi wszystkim ze to moja wina i jestem zla i niedobra. Niech ma satysfakcje...

eh.. sztanica opisala etapy zachowania mezczyzn. a ty Madame wykonujesz dokladnie etapy zachowania kobiet. najpierw zlosc, potem konsternacja co dalej grunt ci sie pali, a teraz przepraszasz go?! dziewczyno.......... wez ty wywal ten telefon po takim smsie co mu wyslalas ja bym z 3 dni milczala! bo tak podbudowalas jego ego ze on sie nigdy nie zlamie!

Motywacja 100%

Stary 2010-01-23, 22:34   #3218
nereide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Wydaje mi się , że po 5 latach związku wyjście z domu może i odstresuje , ale na krótko. Czasami trzeba dać sobie chwile na załamanie, wypłakanie, czasami potrzeba zwyczajnie zgasić światło i płakać do ścian. Nie tygodniami i miesiącami, ale czas na dziki szał przyjdzie później.
Po co na siłe mówić sobie jaka to ja jestem silna i jak to mu ch*j w oko i jaki to on debil i jak go nie potrzebuje skoro w środku wiem, że wychodze bo odejście tego debila mnie zabolało i nie chce o tym myśleć.

moze masz racje, ale im dluzej bedzie to wszystko analizowac i rozkladac na czynniki pierwsze, tym bardziej bedzie sklonna mu odpisac. i tak w kolko.
tak mysle
Stary 2010-01-23, 22:35   #3219
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ech, nadrobiłam Was i tak:

szatanica dasz radę Poza tym Twoje myśli i przemyślenia były genialne.

Madame jakbym mogła to bym Ciebie stłukła na kwaśne jabłko , chociażby za to, że nie dasz sobie przetlumaczyc tego, że nie masz go za co przepraszac....
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 22:35   #3220
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:

Ja to czasem się czuję sfrustrowana. Prosisz nas o radę, my Ci kładziemy do głowy co robisz źle, że się poniżasz, że w życiu w ten sposób nie naprawisz swojego związku.

A ty wciąż robisz DOKŁADNIE to samo.

W dodatku wciąż mówisz, że masz go dość, że chcesz go zostawić, ale i tak nigdy tego nie zrobisz. Bo za każdym razem jak on przeprosi, to ty szczęśliwa machasz ogonkiem i lecisz do niego z wywieszonym jęzorkiem, a jak my coś powiemy na Twojego TŻ to zaczynasz nas atakować. Wciąż czekasz na jego smsa i kontakt z jego strony jak na zbawienie, i zasłaniasz się tym, że on się zmienił dopiero ostatnio, że nie będziesz kończyła pięcioletniego związku ze względu na cośtam, że generalnie to facet jest cudowny.

Zaczyna mnie to irytować, wybacz ostre słowa.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 22:36   #3221
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Szatanico masz rację z kazaniem przeciwnie boskiemu powiedzieniu mojej najwspanialszej i najsurowszej pani od geografi powiedzeniu: ludzie myślcie bo myslenie nie boli. okazuje się że myślenie szkodzi. tak jak to było w kawale... (pozwolę sobie przytoczyc)
Jasiu wraca ze szkoły do domu z guzem na czole. Mama zaczęła krzyczec:
-Jasiu co się stało?!
-Oberwałem za myślenie.
-Za myślenie?
-Myślałem że Adam nie dorzuci do mnie kamieniem.
I tak o to wniosek że im więcej myślimy tym więcej szkód sobie narobimy.
No i to będzie moje rozmyslanie...

A Szatanico nie bój się, jesteś odważna i pamiętaj gra toczy się o laptopa
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 22:38   #3222
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
moze masz racje, ale im dluzej bedzie to wszystko analizowac i rozkladac na czynniki pierwsze, tym bardziej bedzie sklonna mu odpisac. i tak w kolko.
tak mysle
Wiadomo, każda jest inna.
Dlatego napisałam, że nie chodzi mi o jakąś depresje, ołtarzyk z jego zdjęciem itd, ale pod wpływem emocji można zrobić różne głupie rzeczy ,,na złość temu dupkowi, w końcu jestem sama" a dnia następnego żałować.

Stary 2010-01-23, 22:41   #3223
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
eh.. sztanica opisala etapy zachowania mezczyzn. a ty Madame wykonujesz dokladnie etapy zachowania kobiet. najpierw zlosc, potem konsternacja co dalej grunt ci sie pali, a teraz przepraszasz go?! dziewczyno.......... wez ty wywal ten telefon po takim smsie co mu wyslalas ja bym z 3 dni milczala! bo tak podbudowalas jego ego ze on sie nigdy nie zlamie!
wiem, jestem beznadziejna Za pozno przeczytalam. Jestem glupia, glupia glupia. A najgorsze, ze i tak juz tego nie zmienie, napisalam to i wyslalam. Kurdeeeee!!!!!!!!! Dlaczego nie mozna cofnac czasu ?

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja to czasem się czuję sfrustrowana. Prosisz nas o radę, my Ci kładziemy do głowy co robisz źle, że się poniżasz, że w życiu w ten sposób nie naprawisz swojego związku.

A ty wciąż robisz DOKŁADNIE to samo.

W dodatku wciąż mówisz, że masz go dość, że chcesz go zostawić, ale i tak nigdy tego nie zrobisz. Bo za każdym razem jak on przeprosi, to ty szczęśliwa machasz ogonkiem i lecisz do niego z wywieszonym jęzorkiem, a jak my coś powiemy na Twojego TŻ to zaczynasz nas atakować. Wciąż czekasz na jego smsa i kontakt z jego strony jak na zbawienie, i zasłaniasz się tym, że on się zmienił dopiero ostatnio, że nie będziesz kończyła pięcioletniego związku ze względu na cośtam, że generalnie to facet jest cudowny.

Zaczyna mnie to irytować, wybacz ostre słowa.
****a mac! Sama sie na siebie wscieklam! Dlaczego ja najpierw robie potem mysle! Jakbym przeczytala Wasze odpowiedzi to bym kurde w zyciu tego nie zrobila... Cofnijcie czas, blagam. Nienawidze siebie.
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 22:41   #3224
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, jestem beznadziejna Za pozno przeczytalam. Jestem glupia, glupia glupia. A najgorsze, ze i tak juz tego nie zmienie, napisalam to i wyslalam. Kurdeeeee!!!!!!!!! Dlaczego nie mozna cofnac czasu ?

czasu nie cofniesz ale mozesz starac sie naprawic bledy. wiec od tej pory milcz!!!! milcz!!!! chocby pisal, chocby blagal albo sam milczal !!!! milcz i nie przejmuj sie tym ze konczy ci sie zwiazek i tak nie jestem w nim szczesliwa. wybacz ale mialam cie kiedys za najszczesliwsza zazdrosnice. od grudnia co troche czytam o tym jak psuje sie wasz zwiazek. nie masz nic do stracenia. milcz!!!!!! jesli to milosc to przetrwa wszystko. a jesli ma sie to zakonczyc to lepiej predzej niz pozniej.

Motywacja 100%

Stary 2010-01-23, 22:45   #3225
Cocaine essence
Zakorzenienie

,,Jeżeli coś kochasz, puść to wolno .
Jeżeli wróci -jest twoje .
Jeżeli nie -nigdy twoje nie było"

Stary 2010-01-23, 22:46   #3226
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
czasu nie cofniesz ale mozesz starac sie naprawic bledy. wiec od tej pory milcz!!!! milcz!!!! chocby pisal, chocby blagal albo sam milczal !!!! milcz i nie przejmuj sie tym ze konczy ci sie zwiazek i tak nie jestem w nim szczesliwa. wybacz ale mialam cie kiedys za najszczesliwsza zazdrosnice. od grudnia co troche czytam o tym jak psuje sie wasz zwiazek. nie masz nic do stracenia. milcz!!!!!! jesli to milosc to przetrwa wszystko. a jesli ma sie to zakonczyc to lepiej predzej niz pozniej.
Teraz to i tak mi nic po tym. On sie juz nie odezwie, wiec ja tez nie. I po sprawie. No nic, gorzej postapic nie moglam. Teraz bede sobie w brode pluc. A on i tak sie nie odezwie...
Stary 2010-01-23, 22:47   #3227
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
,,Jeżeli coś kochasz, puść to wolno .
Jeżeli wróci -jest twoje .
Jeżeli nie -nigdy twoje nie było"
te słowa rok temu były dla mnie bardzo ważne..
ale jednak wrócił..
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 22:49   #3228
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziewczyny polecam basen i saune....mmmm.....było bosko....w saunie było tylko z jakieś 120 st. ale coż to było za ciepełko w końcu...
Stary 2010-01-23, 22:50   #3229
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to i tak mi nic po tym. On sie juz nie odezwie, wiec ja tez nie. I po sprawie. No nic, gorzej postapic nie moglam. Teraz bede sobie w brode pluc. A on i tak sie nie odezwie...

nie rob tego dla nas madame, zrob to dla siebie i nie pisz!!!. jesli mu zalezy emocje opadną, zatekni to sie odezwie uwierz!! ale ty nie pogrązaj sie juz bardziej. jestes kobietą. szanuj sie. gdzie twoj honor. nie mozesz sie przed mezczyzna plaszczyc w nieskonczonosc.
ja kiedys przy exie bylam taka jak ty dzis pluje sobie w brode i wstydze sie za to ze tak sie ponizalam! prislam plakalam.

przy obecnym tż w chwili rozstania bylam twarda nie dalam sie złamac. sam wrocil z podkulonym ogonkiem. i dlatego dzis jest cudnie

Motywacja 100%

Stary 2010-01-23, 22:54   #3230
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
nie rob tego dla nas madame, zrob to dla siebie i nie pisz!!!. jesli mu zalezy emocje opadną, zatekni to sie odezwie uwierz!! ale ty nie pogrązaj sie juz bardziej. jestes kobietą. szanuj sie. gdzie twoj honor. nie mozesz sie przed mezczyzna plaszczyc w nieskonczonosc.
ja kiedys przy exie bylam taka jak ty dzis pluje sobie w brode i wstydze sie za to ze tak sie ponizalam! prislam plakalam.

przy obecnym tż w chwili rozstania bylam twarda nie dalam sie złamac. sam wrocil z podkulonym ogonkiem. i dlatego dzis jest cudnie
Teraz juz wiem co zrobic. Ale jest za pozno... On wie, ze ma mnie w garsci. Wstyd mi, tak bardzo mi wstyd. Jesli tylko mi bedzie dane to nie popelnie drugi raz tego samego bledu. Ale mysle, ze taka okazja z tym facetem juz nie nastapi...
Stary 2010-01-23, 22:56   #3231
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
szatanica1989 nie wiem ile ksiazek czytalas w ilu zwiazkach bylas ile w zyciu przeslzas ale to co napisala teraz oprocz tego ze jest boskie oddaje cala prawde o facetach!!!!!!!! ja to wiem bo moj tz mial dokladnie takie etapy jak opisalas!!! tak to dziala. oni tez traca grunt pod nogami, ale trzeba dac im pole do popisu. ja jak my ciagle zasypujemy ich smsami, meczymy, drazymy temat to oni pozostaja wciiaz w etapie pierwsyzm !!
Heh, byłam i jestem w jednym związku, ale znam sporo facetów, wychowywałam się z dwoma, zdążyłam zorientować się, jaka jest ich filozofia, czego oczekują od kobiet, itd., itd. Szkoda, że w moim związku mimo wszystko popełniam błędy

Kobieta w przypadku kłótni zawsze popełnia te same błędy, bez względu na to, co chce osiągnąć zawsze używa tych samych środków:

a) krzyku
b) płaczu
c) szantażu
d) wszystkich trzech

Przy czym płacz jest skuteczny, w przeciwieństwie do krzyku i szantażu. Jeżeli krzyczymy na Tżta, on robi to samo, próbując się przebić i bronić. Im więcej agresji wysyłamy, tym więcej jej otrzymujemy. Szantaż z kolei jest dla faceta sygnałem, że trzeba uciekać - dzisiaj chce, żeby nie chodził na piwo z kumplami, za chwilę zagrozi, że zerwie jak obejrzy mecz zamiast jej ulubionego serialu. Facet nie da się szantażować, bo to dla niego utrata męskości, szantaż to mentalna kastracja.
Płacz jest skuteczny, ale nie w nadmiarze oczywiście. Jak kobieta płacze facet czuje się podle, to wstyd i hańba, żeby jego kobieta cierpiała na jego oczach. Największy twardziel mięknie na widok damskich łez

Piszę.
Stary 2010-01-23, 22:56   #3232
justynkavip
Zadomowienie

Kochane, witajcie!

Chciałabym Wam coś opowiedzieć. O tym co działo się ze mną przez ten czas kiedy tu nie pisałam. To bardzo istotne myśle, i będzie lekcją dla niektórych dziewczyn.

Pozwolicie mi?
Tak jakby Ci chodziło o nic.
#Kora
justynkavip jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 23:00   #3233
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Heh, byłam i jestem w jednym związku, ale znam sporo facetów, wychowywałam się z dwoma, zdążyłam zorientować się, jaka jest ich filozofia, czego oczekują od kobiet, itd., itd. Szkoda, że w moim związku mimo wszystko popełniam błędy

Kobieta w przypadku kłótni zawsze popełnia te same błędy, bez względu na to, co chce osiągnąć zawsze używa tych samych środków:

a) krzyku
b) płaczu
c) szantażu
d) wszystkich trzech

Przy czym płacz jest skuteczny, w przeciwieństwie do krzyku i szantażu. Jeżeli krzyczymy na Tżta, on robi to samo, próbując się przebić i bronić. Im więcej agresji wysyłamy, tym więcej jej otrzymujemy. Szantaż z kolei jest dla faceta sygnałem, że trzeba uciekać - dzisiaj chce, żeby nie chodził na piwo z kumplami, za chwilę zagrozi, że zerwie jak obejrzy mecz zamiast jej ulubionego serialu. Facet nie da się szantażować, bo to dla niego utrata męskości, szantaż to mentalna kastracja.
Płacz jest skuteczny, ale nie w nadmiarze oczywiście. Jak kobieta płacze facet czuje się podle, to wstyd i hańba, żeby jego kobieta cierpiała na jego oczach. Największy twardziel mięknie na widok damskich łez
Aha... a moj nie mieknie juz niestety. Chyba za duzo tego naduzywalam... Ale ja nic nie poradze, ze jestem strasznie wrazliwa. Jak placze dlugo to mieknie po godzinie, ale tak to go denerwuje strasznie...

Przypomnialo mi sie, moj byly juz TZ wisi mi ponad 200 zl za zakupy... Mial mi przelac i nie przelal. Przypomniec mu czy narazie nie?

Edytowane przez MadameButterfly6
Czas edycji: 2010-01-23 o 23:06
Stary 2010-01-23, 23:03   #3234
cholernarejestracja
Copyraptor

Szatanico, ja mam świetny pomysł. Ty zdobędziesz laptopa, ja zdobędę lepszego laptopa albo wakacje, w każdym razie - powspółpracujemy, zarobimy, będzie fajnie.

Napiszmy książkę o związkach, i jak sobie radzić z facetami, i podstawowe błędy popełniane przez kobiety, itd.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 23:06   #3235
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Aha... a moj nie mieknie juz niestety. Chyba za duzo tego naduzywalam... Ale ja nic nie poradze, ze jestem strasznie wrazliwa. Jak placze dlugo to mieknie po godzinie, ale tak to go denerwuje strasznie...

Przypomnialo mi sie, moj byly juz TZ wisi mi ponad 200 zl za zakupy... Mial mi przelac i nie przelal. Przypomniec mu czy narazie nie?
Na razie nie.
Uzna , że szukasz pretekstu do napisania.

Stary 2010-01-23, 23:08   #3236
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

justynkavip witaj słucham Ciebie
Stary 2010-01-23, 23:08   #3237
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Na razie nie.
Uzna , że szukasz pretekstu do napisania.

No ok, ale chcialbym miec z nim wszystko rozliczone, ale ok, skoro mowicie, ze tak bedzie lepiej to poczekam.
Stary 2010-01-23, 23:09   #3238
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

A ja mogę się pochwalic?? czy raczej Was to nie interesuje??
Stary 2010-01-23, 23:09   #3239
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justynkavip Pokaż wiadomość
Kochane, witajcie!

Chciałabym Wam coś opowiedzieć. O tym co działo się ze mną przez ten czas kiedy tu nie pisałam. To bardzo istotne myśle, i będzie lekcją dla niektórych dziewczyn.

Pozwolicie mi?
pewnie

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
A ja mogę się pochwalic?? czy raczej Was to nie interesuje??
no co tam sie działo?
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 23:10   #3240
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
No ok, ale chcialbym miec z nim wszystko rozliczone, ale ok, skoro mowicie, ze tak bedzie lepiej to poczekam.
Według mnie tak będzie lepiej.

Jutro i tak Ci nie przeleje, więc możesz mu o tym przypomnieć w poniedziałek czy wtorek.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości