|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXVI - Do you remember the time..?
Cytat:
ale co oni za mixy robią... hahaha... to prawie jak ja kiedyś miksowałam marylkę z britney... OMG... http://www.youtube.com/watch?v=t2t_5...eature=related -> uwielbiam to, płaczę zawsze jak to ogladam, jest tu taki słodki i kochany... ![]() Edytowane przez _dariia Czas edycji: 2010-01-24 o 00:35 |
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hormony...
|
|
#1593 | ||
|
Zakorzenienie
|
teraz mowie wam dobranoc
i nawet daje Majka na noc mi wystraczy ze siedzi w serduchu podnosi mnie tym samym na duchu oczka zaraz przymkne i przywolam Majkel przybadź od razu zawolam cos mnie wzielo kochany na wiersze dla Ciebie ale czuje sie kochajac Ciebie jak w Niebie dziekuje za to jestes moj mily wiem swiat dla Ciebie tez bardzo zawily ale razem damy rade slodki nawet jak pod nogi spadna klodki kopniemy je w jakas dziure a my spleciemy dlonie i nurem uciekniemy w mily zakatek no jak gdzie, tu, tu gdzie nasz watek gdzie dziewczeta mile czekaja i smiechem juz zapodaja zobacz jak one Ciebie kochaja nie placz moj mily, rece juz wyciagaja chca Cie przytulic do swych serduszek widziales kiedys tyle pieknych duszek no widzisz, swiat nie jest taki zly nie kazdy na Ciebie wyciagla kly masz nas kochany Majkelu nasz najlepszy , od serca przyjacielu. a Majkel usiadl, wytarl swe oczy i juz powoli wstal i do nas kroczy kazda z osobna wzial w ramiona kazda poczula sie niczym zona pocalowal czule w usteczka i juz sie cieszy kazda babeczka a jemu serce juz przestalo krwawic bedzie sie teraz z nami co dzien tu bawic.
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez osiem lat w Motown Jermaine wielkiej kariery nie zrobił i w końcu zszedł się z braćmi na nowo. |
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
lece, dobranoc
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieto jesteś wielka!!! ![]() Przypomniałaś mi, że tabletkę anty muszę wziąć, bo przegapiłam... I gdyby nie Ty to bym sobie nie przypomniała... ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- śpij słodko |
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
Pozdrów perłę ![]() Cytat:
Dla mnie to już za późno na anty...
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękować |
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ssij słodko
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja biorę codziennie o 19... I codziennie sobie przypominam jak już jest po czasie, mimo że mam w telefonie przypomnienie, ale zawsze jestem czymś zajęta i myślę, że za chwilę, a potem zonk... Uratowałaś mi życie... |
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Gronio
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i plynie kisiel jak rzeka ja tez sie przytule do jej cyca choc nie wypada , mam juz rozowe lica ale to tylko gest przyjaźni od misia co zwie sie kochana kamusia Majkus kocha ja jak lew unosi wlasnie swa brew usmiech mu wyszedl na usteczka kamusiu, a gdzie jest twa pipeczka dlaczego masz stos majtek na noc ogarnela Cie dzis jakas niemoc pyta sie nasz krol kamusi a ona juz chce uciekac do mamusi ej kamusiu moja kochana zostan ze mna dzis do rana prosi ja blagalnie Majki poopowiadam Ci bajki sorki ze pytalem o cos zakazanego ale taka nie bylas jak mialas mnie uwiazanego wiec wrocimy chyba do tej liny moze wtedy wroci chec twej szczeliny to na koniec, zeby smutno nie bylo moim milym siostrom
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-01-24 o 00:46 |
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Kama
![]() Sorry, ale wszystko ma swoje granice. Nie poniosło Cię trochę? W ogóle zobacz jak Ty się dzisiaj bezwstydnie zachowujesz :/ Żeby przy nas swojego groszka całować? :/ Ja pertolę.
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
już tak późno? o nieeee, zaśpię na uczelnię... zmierzam w stronę mojego łoża... i się rozmarzymy... Załącznik 2809742 Dobranoc |
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
jedna chyba mnie czyta
---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- dobra, pora na mnie ![]() dupka mnie boli od siedzenia i mam dosyc batozenia ![]() baju baj niech bedzie z wami raj
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Też będę uciekać...
Ale najsamwpierw zapodam Majkolem na dobranoc Załącznik 2809751Załącznik 2809752Załącznik 2809753Załącznik 2809754Załącznik 2809755 Załącznik 2809756Załącznik 2809757Załącznik 2809758Załącznik 2809759Załącznik 2809760 |
|
|
|
#1607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Idzie do cyca i chowa swe lica.
Szczególnie to wykonanie... mimo że z playbacku... ale... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tyle powiem. Od dziś jestem foczką. |
||
|
|
|
#1608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie krzycz na mnie
|
||
|
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozwól, że nie będę Cię całować Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co ![]() Ekshibicjonizm pełnym groszkiem. ![]() A Kama chyba nie poprzestała na całowaniu... strasznie mlaszcze... ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Co złe, to Anka, tak? Idę się zamknąć w sobie.
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Zejdźcie z mojego groszka
Zajmijcie się tym co wrzuciłam na ruszt
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że to piękne i wzruszające ale... Majk kocha futerko? ![]() Od dzisiaj koniec z maszynkami i goleniem!!!
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej nie zjadac groszkow
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Idem spać...
Dobranoc wszystkim I Majkolowej nocki... sobie |
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o fu.. Jak mamy na nim usiąść jak go całujesz?
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Groniu Ty szłaś spać już godzinę temu
![]()
|
||
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
teraz nie bedziecie mnie calowac, no ladnie
![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- wiem, ale mnie wzielo, co wam pisze dobranoc to znow mi sie rymowalo i tak w kolko
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przeczytałam 1 raz wiersz Groszka.. wzruszyłam się.
I czytam drugi raz i .... beka przepraszam ![]() Ale ten futrzak
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Gronio ma dość daleko do sypialni.
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Czeka aż będziemy ją całować
![]() a to świntucha
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.

dlaczego on zawsze jak mówi, że kocha braci to dodaje: "include Jermaine"? Już kilka razy to słyszałam i nie wiem łaj...

Dziękować 

już tak późno? o nieeee, zaśpię na uczelnię...
zapodam Majkolem na dobranoc