|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zadomowienie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III
najśmieszniejsze jets to że ja już go w pazdzierniku zaprosilam <lol2>
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam ze tak naskoczylam ale juz nie moge czytac po raz setny o jednym i tym samym, bo nie masz racji.
![]() |
#4383 |
Raczkowanie
|
Hej! Jestem... łeb mi peka a wypiłam tylko jeden kieliszek, ale to pewnie przez to że jestem a)niewyspana b)chora :/ Ale 2 piekielne studniówki już za mną --- i mam ferie --- to jestpocieszające
![]() cao chciałam Ci powiedzieć (tak szczerze) że Ciebie podziwiam. Moim zdaniem warto jest spedziec ta jedna noc z osoba z która sie naprawde chce, ja nie miałam tyle odwagi byzaprosić taką jedna osoba bo go słobo znam i mimo że bardzo bardzo podoba mi sie od 8 lat !!! jakos nie miałam odwagi --- myślę że jakby moja koleżankanie zaproponowała mi swojego kolegimoże bym się odważyła, ale poszłam na ławiznę i żałuje... a dodam że ten chłopak z charakteru nie jest ideałem i nie zdziwiałabym sie jakbymniezostawił po 2godzinach ale byłoby warto ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Rozeznanie
|
ciekawe jak tam nasze studniówkowiczki
![]() ja dzisiaj nie poszłam do kościoła, bo taaak zimno, że się nie ruszam z domu ![]() no oprócz matmy o 14... ![]() jejku jak ja tęsknię za wiosną ![]() ![]()
#4385 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4386 |
Zadomowienie
|
Ale zmarzłam jak wracała do domu. Ale impreza była naprawdę udana. Byłam do samego końca jak grał zespół. Szkoda że to już minęło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zadomowienie
|
mnie też
![]() ![]() mnie się marzy przelom wiosny/lata, wtedy jest najfajniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozumiem dekolty, gole tylki itp,ale kolor? ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4391 |
Zadomowienie
|
Ta różowa była naprawdę śliczna taka dziewczęca, jedna laska założyła tunikę fioletową z kamieniami. Muzyka była świetna wszyscy się dobrze bawili. Tuż po ostatniej piosence jak była kamera miała być przerwa więc zespół tylko puszczał jakieś piosenki aż nagle puścili Zodiak na melanżu i cała moja ekipa poszła tańczyć a za nami reszta. Alko trochę było, nie było problemu z wniesieniem ale problem był z dyskretnym spożywaniem, wzięłam swoją flaszkę i butelkę po 7upie i w łazience przelewałam. Przewodniczący rady rodziców trochę pilnował że nie pić ale co on mógł zrobić jak pod koniec imprezy jego synek to już na scenie razem z zespołem śpiewał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czekamy na inne relacje ![]() ![]()
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tego, co mówi przyjaciółka to w ustach większości chłopaków 'nie jestem gotowy na nowy związek' to gładka wymówka. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
jestem... padnięta... ale było bardzo fajnie
Najpierw miałam do fryzjera na 15.30 ale jakiejś babce przede mną się zeszło dłużej i usiadłam na fotelu przed 16.. super.. wróciłam do domu po fryzjerze o 17 a tż miał przyjechać o 17.30, więc szybko makijaż i przebieranie się.. myślałam, że się nie wyrobię.. ale jakoś dałam radę. Pojechaliśmy.. przy wejściu nikt nikogo nie sprawdzał, także spokojnie można było wszystko wnosić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam, że tak bez ładu i składu napisałam, ale zmęczona jestem..
![]() |
#4396 |
Zadomowienie
|
Mój wychowawca powiedział że się boi naszej studniówki ze względu na alkohol że będzie za dużo a skończyło się tak że to On pod koniec imprezy chodził chwiejnym krokiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zadomowienie
|
Plesiunia, LILY fajną zabawę miałyście
![]() ![]() Cao a co do chłopaka studniówkowego to lepiej, że wiesz ze on nic od Ciebie może nie chcieć, niz jak by Ci dawał dwuznaczne sygnały.. Bo ja to z tym swoim na studniówke nie moge już... Niby mnie podwozi teraz do szkoły... Codziennie pisze dobranoc i takie tam... Ale zaprosić mnie to też nie bardzo już gdzieś ( chociaż dawałam mu delikatne sygnaly ze ja bardzo chętnie... bo myslalam na poczatku ze sie boi ze sie nie zgodze) ... Wczoraj np byliśmy u koleżanki na małej posiadówce ( winko te sprawy) no ale on sie słowem nie odezwał do mnie.. Po czym jak dzisiaj rano wstałam to zobaczyłam ze o 2.10 do mnie dzwonił w nocy.. No i weź tu z takim.. Ja już nie wiem co mam myśleć... Edytowane przez Magdutka Czas edycji: 2010-01-24 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak Twoja i inne kreacje? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
Nikt nie miał takiej sukienki jak ja. W kolorze kobaltowym oprócz mojej były jeszcze tylko 2. Jedna miała taką długą, że aż jej się z tyłu ciągnęła. Było też kilka czerwonych, srebrnych. Na kole nie było ani jednej, ale było kilka takich długa spódnica + gorset. Kolorem przeważającym była czerń. I w większości sukienki były krótkie, a długich było bardzo mało.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
poradzicie dziewczyny??
wsumie jak sobie te dojazdy organizujecie, bo ja nie chce żeby TŻ brał samochod, bo przecież nic nie wypije na tej studniowce, a nie chce żeby czuł ode mnie alkohol itd, wiecie jak to jest, wiec mnie moi rodzice przywioza, a on sobie czyms tam przyjedzie i dopiero sie przed sala mamy umowic? i jak go namowic na to żeby on nie bral samochodu?;/ Czy wasi TZ sie poswiecaja i nie pija? ![]() no i mam problem z butami, jak beda takie mrozy, to w szpilkach mozna sobie stopy przemrozic, jakos przeszlyscie ten kawalek na sale (u mnie bedzie z 300m) czy zmienialyscie buty na miejscu?
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do dojazdu to on chyba powinien po CIebie przyjechać... No i ja bym się na bank upierała, żeby on auta nie brał... No bo to wiadomo, że jak kierowca to mu nie bd do smiechu jak wszyscy bd trąceni a on jeden trzeźwy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zadomowienie
|
Mnie zawiózł tata ale dlatego że moja mama też jechała a partner studniówkowy przyjechał moim kolegą z klasy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest bal a na bal sie idzie z partnerem. i powinniscie razem wejsc a nie osobno. u mnie bylo tak ze tesciowa przywiozla tż do mnie i ode mnie pojechalismy z moja mama. spowrotem wrocilismy tez z moja mama bo ona byla na calej studniowce. jak bylam u tż na 100 to przyjechal po mnie z mama swoja a odwozil nas jego tata. i nie bylo problemu. i chyba tż sie powinien martwic o to ze bedzie trzezwy a nie ty. skoro nie chce pic to nie. co do butow to ja mialam 100 tydzien temu 16 i bylo -12stopni... ale przeszlam w szpilkach, nie chcialo mi sie koazkow brac. u mnie to bylo jakies 50m. ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
nie rozumiem jaki masz problem z tymi walentynkami. jestes singlem wiec nie powinnas sie tym przejmowac. to juz jest irytujace. facet nie musial cie zapraszac na swoja! co innego gdybys byla jego dziewczyna ale nie jestes! wyobraz sobie sytuacje w jakiej on sie znajduje., zaprasza cie kolega na stu ale tobie sie ktos inny podoba. to co? masz zaprosic tego ktory ciebie zaprosil bo cie zaprosil choc wcale ci sie nie podoba czy zapraszasz tego ktory ci sie podoba?? no logiczne chyba. skoro masz z tym taki problem to po co go zapraszalas ponownie na swoja? facetowi sie inna dziewczyna podoba i juz. i nie wmawiaj sobie bajek z calowaniem bo dla faceta takie sprawy nie sa problemem. po prostu mu sie inna podoba i juz.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Raczkowanie
|
no ja też już jestem po studniówce i cóż...
muzyka była słaba i to chyba przeważyło o tym, że na parkiecie były tylko całujące się pary ponadto, byłam osobą towarzyszącą mojego przyjaciela, no i jak się okazało mam nie wiadomo czemu syndrom psa ogrodnika, mimo że łączy nas tylko przyjaźń. Może wynika to z tego, że nigdy nie wspomniał mi o dziewczynie, która bardzo na niego leci, a teoretycznie mówimy sobie o wszystkim. Podczas imprezy chcialam wyczuć czy on coś do mnie czuje więcej, ale dał mi wyraźnie do zrozumienia, że nie. Ciekawi mnie w takim razie, czemu nie poszedl z tamtą laską, skoro ona przyszla sama? Po co mnie zapraszal? jakieś propozycje drogie Wizażanki ? Co więcej, nie wiem czy pod wplywem alkoholu czy nie, zaczelam robić jakieś wonty o to, że on gdzieś łazi i ma mnie w dupie, no i skonczylo się na tym, że zaczęłam płakać, a jemu chyba zrobilo się bardzo glupio. Na koniec imprezy miał już problemy z percepcją i na każde moje pytanie, odpowiadał bulwersem. Co prawda zamowilismy taksówkę, ale nadal nie wiem, czy za nią zaplacil, no i w sumie wypadaloby mu oddać polowe tej kasy, bo zaplacilismy okolo 100 zl ;p Podsumowując imprezę oceniam na 3-, a wam, kochane Wizażanki daję jedną radę, jako osoba towarzysząca to najlepiej iść z własnym chłopakiem, bo w przeciwnym razie może was spotkać niemiłe rozczarowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec wychodzi że ja sobie a on sobie zalatwia transport i troche glupio ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
to musial by ktos przywiesc mojego TŻ do mnie a potem bysmy juz razem pojechali z moimi rodzicami, tylko że on jest z wroclawia, ja z poza wroclawia, wiec 30km ma do mnie z wroclawia, i potem bysmy na studniowke spowrotem jechali do wro.... proponowac mu takie rozwiazanie?? tez troche dziwne, bo nie wiem czy ktos go podwiezie tutaj do mnie
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plesiunia fajnie że dobrze się bawiłaś ![]() anja11 dobrze powiedziane .
![]() |
#4408 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4409 |
Zadomowienie
|
Po prostu miłość jest ślepa.
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moim zdaniem najlepiej na takie zabawy iść tylko i wyłącznie z chłopakiem a jak sie nie ma to samemu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.