|
|
#1381 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cześć dziewczyny ![]() Miałam tyle pozaznaczanych wiadomości a zacytowało mi tylko kilka... ![]() Mnie się bardziej podobają "skromne" suknie. Ale ta ma coś w sobie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Uwierz że nie tylko Twój Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam obie i obie polecam !! Weź dwie, co Ci szkodzi
|
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
|
czy zielona Ana też wydziela smrodek?
jakie są wasze doświadczenia właśnie z nią związane? ![]() zastanawiam sie który kolor i model wybrać i wszystkie czynniki zaczynam analizować
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... jest porównywalna do Andi
|
|
#1384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z pozostałymi też nigdy nie miałam problemów..
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba jeszcze żadna z was nie zamawiała yesmi
http://etorebka.pl/s03.php?f=0182# a jak tak patrze to mniej więcej wymiarowo jak np : mari a na zdjęciach wydaje się taka malutka http://etorebka.pl/s03.php?f=0209 gdybym miała fundusze
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1387 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję. Też mi się podoba, ale jeszcze jest niepełna i chyba nigdy nie będzie bo niedługo nowa kolekcja i zakopię się w tych torbach...
To fotki rano, bo dopiero wróciłam do domku. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja nie mam Elvie - a szkoda....Tak, Liya jest super, na razie miałam ją dzisiaj ale więcej leżakowała niż chodziła ze mną ![]() Dziękuję Ci ale spokojnie, mnie ściska jak widzę pudrową Andi...Szkoda, że już nie będzie. Dobranoc, idę wreszcie spać.
|
|
#1388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj uciekliśmy do mamy w odwiedziny i nawet nie zdążyłam sięz Wami napisać.Baaaaardzo dziękuję kolejnej dziewczynie za skorzystanie z mojego kodu rabatowego! ![]() ![]() Przecudne nabytki Renia!!! ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Ach, i do poszukiwań weselnych i krzątania przydały by się jakieś kochane osóbki ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Właśnie wczoraj zauwazyłam coś niepokojącego... w zamku od mojej Amber brakuje jednego ząbka.. i wcale nie został wyrwany..! Boję się o nią!A i wczoraj jak pojechałam z Amber do domu, mama była nią zachwycona!!!!!! Także chciała taki kuferek, ale niestety mamo, JUŻ NIE MA---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-01-24 o 10:24 |
|||
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Czyli obie żyjemy nadzieją że nasze torebki pojawią się z jakiegoś zwrotu ....Ja chyba jakaś nienormalna jestem ... ale stoję dłużej przyglądam się tej torebce ta dziewczyna już się odwróciła, patrzy się na mnie jak na kretynkę a ja wciąż się gapię.... a po dokładniejszym przyglądnięciu się - to nie była Andi, ale za to wyszłam na kretynkę ![]() )
|
|
|
#1390 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam duże torebki Cytat:
![]() Cytat:
Może w tygodniu coś się wyklaruje bardziej to napewno odrazu zamówię i odroczę płatność.Cytat:
![]() Cytat:
Ale powiem wam dziewczyny że zauważyłam to że nikt na Elvie nie narzeka , nic specjalnie się z nią nie dzieje ( z innymi za to są problemy np. Andi pękające rączki, Amberlyn itp.) czemu to wcześniej do mnie nie dochodziło![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1391 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
najbardziej dziwię się dziewczynom, które noszą takie małe lakierowane torebki ze srebrnymi lub co gorsze ze złotymi klamrami. Coś potwornego...i co dziewczyny? za trudne zadania z ekonomii? eh muszę to jakoś przeżyć...trzymajcie kciuki we wtorek |
|
|
|
|
#1392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ale ja tylko prawdę mówię . Według mnie Elvie jest zrobiona zdecydowanie lepiej niż np. Andi ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
#1393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Prawa ekonomiczne mają charakter uniwersalny, ponadczasowy... fałsz Nie wszystkie, znalazlam cos takiego: " Niektóre prawa ekonomiczne działają tylko w ściśle określonych warunkach, inne zaś wydają się mieć charakter uniwersalny. Wszystkie prawa ekonomiczne mają charakter (cechy) prawidłowości typu statystycznego - w przeciwieństwie do praw fizyki działanie praw ekonomicznych nie ujawnia się w każdym pojedynczym przypadku, lecz dopiero przy masowym powtarzaniu. W tym sensie mówi się, że prawa ekonomiczne, to prawa wielkich liczb. działają obiektywnie, tzn. występują niezależnie od woli i świadomości człowieka mają charakter warunkowy, tzn. działanie ich występuje wówczas, gdy spełnione zostają odpowiednie warunki np. woda wrze w temperaturze 100 stopni mają charakter historyczny tzn. jedne działają stale, inne tylko w określonych okresach historycznych" 5. Pojęcia przychód, dochód i zysk to synonimy... według mnie prawda
|
|
#1395 |
|
BAN stały
|
a wiecie ile szt Elvie zostało? ja chciałabym jedną
|
|
|
|
#1396 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wczoraj będąc na zakupach, przewiesiłam Elvie przez pół i nawet nie wyglądało to źle... Cytat:
a tu stałam koło dziewczyny i się gapię ![]() Ani nie mów Później sama do siebie się śmiałam z mojej głupoty ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie mało
...ojeju jak mi sie nie chce uczyc
|
#1399 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja sprzedałam Iko żeby mieć Elvie heh ale muszę jeszcze troszkę dołożyć i zdać egzaminy ![]() Dzięki Iduś za odpowiedzi...sama już nie wiem co jest P a co F :P ja muszę się zabrać za turystykę i też nie mogę
Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2010-01-24 o 10:52 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1400 | |
|
Zadomowienie
|
Amberlyn jest na ostatnim miejscu na mojej liście do pozbycia się
![]() Cytat:
Ale zastanowię się nad tym .
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
ja narazi nie mam czasu by zabrac sie za te pytania ekonomie mialam 5 lat temu ale wieczorkeim jak znajde czas pomysle nad nimi
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1403 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja sobie z nowej wybiorę prezent na 22 urodziny |
|
|
|
|
#1404 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wybór rzeczywiście trudny... to wtedy nie mialabyś problemu, mi tez fason Andi bardziej odpowiada a kolor Elvie jest świetny. Cytat:
Edytowane przez anah Czas edycji: 2010-01-24 o 11:17 |
||
|
|
|
#1406 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Te same modele raz cuchna a raz nie![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest naprawdę śliczna Kolorek ma super Ja ją mam i jestem bardzo zadowolona![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- O właśnie i wtedy dylemat z głowy hihi---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Hehe ojj na pewno będziesz potrafiła go przekonać, że 2 torebki są Ci niezbędne ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
No to, że się powiększy to jest więcej niż pewne A Elvie jeszcze jest.. to może tak klik![]() ![]()
|
|
#1408 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Wow ile stron mam do nadrobienia
eh ta sesja ..ale widzę, że czarna Andi się jeszcze nie pokazała? a za to czarna Ana jest wyprzedana? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam jeszcze ponad rok, więc mam nadzieję, że dam radę ![]() a przymierzałaś już taką sukienkę? i w czym przeszkadza Twój wzrost? pytam z ciekawości bo mam 3 cm więcej a myślę o takim fasonie ![]() Cytat:
![]() sukienka przepiękna ![]() Cytat:
zazdroszczę ![]() ![]() Cytat:
ale to nie są intensywne kolory - szary, beżowy, granat, ciemny fiolet... aż się boję o emilkę, którą będę mieć w środę... ale miejmy nadzieję, że nie będzie śmierdzieć ![]() Cytat:
to jakaś bliźniaczka Andi? ![]() oj, muszę uciekać do nauki od paru dni nic innego nie robię: praca-nauka.. eh, byle do końca sesji ![]() dziękuję bardzo Wizażance za skorzystanie z kodu w czwartek wieczorem pochwal się co kupiłaś może emilkę tak jak ja?
|
|
|
#1409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Emilka nawet prawie pusta ładnie trzyma fason. |
|
|
|
|
#1410 |
|
BAN stały
|
Czemu użycie kodu raz przedłuża ważność tylko o jeden dzień a następnym razem prawie o miesiąc? bardzo dziwne...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

Cześć dziewczyny 

ale to na pewno nie koniec

dziękuję, na Ten Dzień czekaliśmy dokładnie 9 lat
w zamku od mojej Amber brakuje jednego ząbka.. i wcale nie został wyrwany..! Boję się o nią!
... ale stoję dłużej przyglądam się tej torebce ta dziewczyna już się odwróciła, patrzy się na mnie jak na kretynkę 
. Powiem całkiem szczerze, że nawet na lekki powiew tego smrodu mam najprawdziwszy odruch wymiotny, skręca mnie do torsji, mdli i odrzuca. Nie nosze jej i lezy szczelnie zawinięta w worek na dnie szafy, bo mam dość. Cocco mimo wietrzenia i lawendy zawijam w woreczek i do szafy, a mimo to jak leże wieczorem w łózku to czuje jak od szafy dochodzi mnie ten smrodek. Coś okropnego!