Etorebka- część V - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-24, 00:10   #1381
kali765
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cześć dziewczyny Nie było mnie tu od wczoraj "wieczora" a tu 7 stron do nadrobienia - szalone jesteście

Miałam tyle pozaznaczanych wiadomości a zacytowało mi tylko kilka...

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
A to było moje marzenie odkąd tylko TŻ mi się oświadczył
Mnie się bardziej podobają "skromne" suknie. Ale ta ma coś w sobie

Cytat:
Napisane przez lady_chwila Pokaż wiadomość
ja mam większy problem z telefonem, zawsze jak dzwoni nie mogę go znaleźć w torbie
ja mam dokładnie tak samo

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
To wklejam fotki sukienki ufff ale miałam przeprawę aby to pozmniejszać dlatego tyle czasu. Zdjęć nigdzie nie wklejałam-nawet na forum ślubne....tylko podczytywałam Miłego oglądania
Pięknie wyglądałaś

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
no i poproszę o korzystanie z mojego kodu, bo już mchem porósł
Uwierz że nie tylko Twój

Cytat:
Witajcie w sobotę załączam fotki nowych nabytków
Na koniec zbiór całej rodzinki. Amber nieforemnie wyszła bo jest pusta a w Emilce też niewiele - moje drobiazgi z wczoraj ( portfel, rękawiczki, grajek itp.)
Piękne a ta rodzinka I Amber

Cytat:
Napisane przez ewa12332 Pokaż wiadomość
A oto i obiecane fotki mojego nowego "łupu"
sorki za jakość...jestem leń i fotki zrobiłam telefonem
Moja Saphire...
Ładna ta Saphire... ale nie ten zamek

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Przejrzałam real fotki i jeszcze raz etorebke i teraz się waham miedzy elvi i aną
Skłaniam się ku tej drugiej bo jest nico mniejsza
Elvie !!

Cytat:
Kurcze, już sama nie wiem.. bo jeszcze myślę nad emili i andi.. Czemu nie mogę mieć wszystkich
w takim razie Andi !!

Cytat:
Elvie czy Andi, zaraz chyba rzucę monetą..
Mam obie i obie polecam !! Weź dwie, co Ci szkodzi
Stary 2010-01-24, 00:16   #1382
pronunciation
Zakorzenienie

czy zielona Ana też wydziela smrodek? jakie są wasze doświadczenia właśnie z nią związane?
zastanawiam sie który kolor i model wybrać i wszystkie czynniki zaczynam analizować
Stary 2010-01-24, 00:37   #1383
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
hm, on z tych, co to nie dają się tak łatwo przekonać

Iduś, karolag22- jestem już prawie przekonana, hehe gdyby tylko nie była tak duża..

Jejku, ale marudna jestem
Ona wcale nie jest wielka ... jest porównywalna do Andi

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 00:57   #1384
ألكساندرا
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
czy zielona Ana też wydziela smrodek? jakie są wasze doświadczenia właśnie z nią związane?
zastanawiam sie który kolor i model wybrać i wszystkie czynniki zaczynam analizować
z moją czarną Aną było wszystko ok, od razu się do niej mogłam przepakować z pozostałymi też nigdy nie miałam problemów..
ألكساندرا jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 01:18   #1385
karolinaa
Wtajemniczenie

chyba jeszcze żadna z was nie zamawiała yesmi
http://etorebka.pl/s03.php?f=0182# a jak tak patrze to mniej więcej wymiarowo jak np : mari a na zdjęciach wydaje się taka malutka
http://etorebka.pl/s03.php?f=0209
gdybym miała fundusze

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 01:39   #1386
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
chyba jeszcze żadna z was nie zamawiała yesmi
http://etorebka.pl/s03.php?f=0182# a jak tak patrze to mniej więcej wymiarowo jak np : mari a na zdjęciach wydaje się taka malutka
http://etorebka.pl/s03.php?f=0209
gdybym miała fundusze
Będę ją zamawiać dla siostry w przyszłym tyg
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 03:49   #1387
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Piekna ta Twoja rodzinka
Dziękuję. Też mi się podoba, ale jeszcze jest niepełna i chyba nigdy nie będzie bo niedługo nowa kolekcja i zakopię się w tych torbach...

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
ooo będę wdzięczna ... czerwonej torebki jeszcze nie mam
To fotki rano, bo dopiero wróciłam do domku.

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Staram się, ale nie idzie mi. Jakoś się motywacja ulotniła I przyłączam się do fanklubu czerwonej Liyi (jakkolwiek się to odmienia ). Kusi mnie już jakiś czas też, a te zdjęcia tylko potwierdzają jej urok. A do tego, mam ostatnio słabość do torebek na długim pasku. Hmmm...może ...
Dziś miałam Liyę, fajniutka - nawet wlazło wielkie litrowe wino do grzania plus duży pojemnik plastikowy z ciastem

Cytat:
Napisane przez ewa12332 Pokaż wiadomość
A oto i obiecane fotki mojego nowego "łupu"
sorki za jakość...jestem leń i fotki zrobiłam telefonem
Moja Saphire...
No fajna jest. Udany zakup!

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Potwierdzam Landi wyszla swietnie Nie spodziewalam sie, ze ona jest taka ladna Tylko z tego co widze to ona jest na ten nieszczesny zatrzask...
Landi jest na zamek a na zatrzask Liya

Cytat:
Ale co sie dzieje z twoja dokladnie?
U mnie nadal suwak troche ciezko chodzi i sie czasami zacina, ale jest coraz lepiej
W mojej Amber też zacina się zamek ale ogólnie jest oki. Jeszcze trochę i powinien się wyrobić.

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Wyglądałaś zjawiskowo Promieniejesz ze szczęścia na tych zdjęciach wszystkie super dobrane do siebie a dół sukieneczki FANTASTYCZNY!!!Sukieneczk a cudna i prześliczna Jak ja uwielbiam oglądać suknie ślubne

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Ale fajna torebkowa rodzinka u mnie dopiero jedynaczka Elvie jest ale to na pewno nie koniec
Dziękuję za miłe komplementy odnośnie moich fotek ślubnych. A rodzinka pewnie niedługo Ci się powiększy Ja nie mam Elvie - a szkoda....

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Piękne Liya jest cudowna A rodzinka przepiękna
Tak, Liya jest super, na razie miałam ją dzisiaj ale więcej leżakowała niż chodziła ze mną

Cytat:
piękne. mam je w innych kolorach
cala rodzinka etorebek super

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Pięknie wyglądałaś

Piękne a ta rodzinka I Amber
Dziękuję Ci A za Amber to wiedziałam, że się zdenerwujesz ale spokojnie, mnie ściska jak widzę pudrową Andi...Szkoda, że już nie będzie.

Dobranoc, idę wreszcie spać.
Stary 2010-01-24, 10:21   #1388
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Na koniec zbiór całej rodzinki. Amber nieforemnie wyszła bo jest pusta a w Emilce też niewiele - moje drobiazgi z wczoraj ( portfel, rękawiczki, grajek itp.)

Liya czerwona
Landi karmelkowa
Witam Was kochane moje Ooo, widze, że dzisiaj kobietki śpią po sobocie! Wczoraj uciekliśmy do mamy w odwiedziny i nawet nie zdążyłam sięz Wami napisać.
Baaaaardzo dziękuję kolejnej dziewczynie za skorzystanie z mojego kodu rabatowego!
Przecudne nabytki Renia!!!

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Pięknie Ci dziękuję powiem tylko,że strasznie Tobie zazdroszczę tych poszukiwań i przygotowań niektóre dziewczyny narzekają że tyle roboty, niewiadomo co wybrać, latanie, załatwianie itp. A ja byłam w siódmym niebie lubię takie wyzwania - żebym miała więcej roboty to zaproszenia, winietki i zawieszki na wódkę zrobiliśmy sami

dziękuję, na Ten Dzień czekaliśmy dokładnie 9 lat musiało być pozytywnie
My jeszcze praktycznie oprócz niezbędnych umów z kapelą, kamerzystą, domem weselnym itd, jeszcze nie zatracamy się w przygotowaniach, nie czuję jeszcze tego radosnego ferworu... choć muszę przyznać, że mój Tż sposobem zaangażował, że w tym roku to się stanie, bo ja ogólnie bałam się małżeństwa, że coś potem się zmieni, czar pryśnie itd. Ale powoli zaczynam się przestawiać na pozytywne wibracje. 5lutego minie jak jesteśmy ze sobą 6lat.
Ach, i do poszukiwań weselnych i krzątania przydały by się jakieś kochane osóbki

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Ivy123 Pokaż wiadomość
Czy w waszych torebkach Amberlyn też się ciągle psuje zamek?.
Właśnie wczoraj zauwazyłam coś niepokojącego... w zamku od mojej Amber brakuje jednego ząbka.. i wcale nie został wyrwany..! Boję się o nią!

A i wczoraj jak pojechałam z Amber do domu, mama była nią zachwycona!!!!!! Także chciała taki kuferek, ale niestety mamo, JUŻ NIE MA

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Mi wyslali nowa torebke jeszcze tego samego dnia co dostali ode mnie ta reklamowana
Na to i ja liczę

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-01-24 o 10:24
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 10:24   #1389
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Ci A za Amber to wiedziałam, że się zdenerwujesz ale spokojnie, mnie ściska jak widzę pudrową Andi...Szkoda, że już nie będzie.

Dobranoc, idę wreszcie spać.
Ja ilekroć czytam coś o Amber to mnie zazdrość zżera . Czyli obie żyjemy nadzieją że nasze torebki pojawią się z jakiegoś zwrotu ....

Ja chyba jakaś nienormalna jestem . Byłam wczoraj z TŻ na zakupach i w jednym sklepie zauważyłam ładna dziewczynę z ładną torebką... i patrzę a to Andi ... ale stoję dłużej przyglądam się tej torebce ta dziewczyna już się odwróciła, patrzy się na mnie jak na kretynkę a ja wciąż się gapię.... a po dokładniejszym przyglądnięciu się - to nie była Andi, ale za to wyszłam na kretynkę (Boże co to biedna dziewczyna musiała sobie myśleć )
Stary 2010-01-24, 10:33   #1390
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Tak naprawdę nie wygląda na mniejszą od Elvie. Ja polecam Elvie - jest o wiele staranniej wykonana, ciekawszy fason, przyjemny uniwersalny kolor.
Nie załamuj mnie Ja się tak zastanawiam czemu do tej pory jeszcze jej nie zamówiłam Uwielbiam duże torebki

Cytat:
skąd my to znamy...
życzę Ci ,zeby szybko nie zniknęła i żebyś ją mogła zamowic kiedy bęiewsz mieć kasę
No tak czasami bywa bynajmniej nie są to wydatki ubraniowe czy torebkowe

Cytat:
Zamów Elvie i poproś o odroczenie płatności na tydzień lub dwa. Powinni się zgodzić, ja kiedyś tak zrobiłam i nie było kłopotu.
.
Też tak myślałam dziewczyny mi tak radziły ale niestety narazie nie jestem w stanie powiedzieć czy nawet za te dwa tyg dam radę zapłacić Może w tygodniu coś się wyklaruje bardziej to napewno odrazu zamówię i odroczę płatność.

Cytat:
Dokładnie. Ana w zieleni jest ciekawa i czasem ją noszę, ale jest mniej starannie wykonana: ta nitka na środku (to wprawdzie można wyciągnąć), niechlujnie wszyty zamek (zbyt długi) i falujący, nieco krótsze i sztywniejsze niż w Andi rączki.
Mnie trochę wkurza właśnie ten długi zamek w Anie , ale tak czy inaczej bardzo ją lubię w tej zieleni, choć szczerze mówiąc w innych kolorach nie wiem czy by mnie przekonała

Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu brała Elvie. Tak jak napisała Dominique jest najlepiej z nich wszystkich wykonana
Czemu wy mi to robicie Ale powiem wam dziewczyny że zauważyłam to że nikt na Elvie nie narzeka , nic specjalnie się z nią nie dzieje ( z innymi za to są problemy np. Andi pękające rączki, Amberlyn itp.) czemu to wcześniej do mnie nie dochodziło

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
Uf, nadrobiłam te ileś stron...
Napiszę moje doświadczenia w sprawie smrodu torebek. Mam takie przejścia i reakcje jak Hosenka. Dokładnie. Z etorebki mam w domu 2 i to są śmierdziele. Z tym że z emilką juz jest lepiej i można wytrzymać, a mała cocco to nadal smrodek. Mam też pewną inną torebkę innej firmy - i co z tego że ładna, wdzięczna i do noszenia, jak nie mogę przeżyć tego smrodu? To nie smród, to ODÓR . Powiem całkiem szczerze, że nawet na lekki powiew tego smrodu mam najprawdziwszy odruch wymiotny, skręca mnie do torsji, mdli i odrzuca. Nie nosze jej i lezy szczelnie zawinięta w worek na dnie szafy, bo mam dość. Cocco mimo wietrzenia i lawendy zawijam w woreczek i do szafy, a mimo to jak leże wieczorem w łózku to czuje jak od szafy dochodzi mnie ten smrodek. Coś okropnego!
Co próbowałam:
wietrzyć całymi dniami i nocami,
myć wodą ze srodkiem,
wkładac torebki zapachowe (np. do cocco lawendową dużą saszetke).
I nic.
Moje rozpoznanie jest takie (obserwacje moje i z lektury wielu odcinków torebkowego forum): to nie cuchnie podszewka, ale tworzywo. I to zależy od koloru. Kolory intensywne śmierdzą mocniej. Najgorzej śmierdzą czerwone torby. Ten smród kwalifikuje te torby do "chińszczyzny". Chińskie produkty smierdzą niektóre nie do wytrzymania. Mam tenisówki chińskie na siłownię. Prędzej bym je do pięt przetarła niz one przestaną cuchnąć tymi chemikaliami. Nic na to nie pomaga. Zastanawia mnie, na ile to wszystko jest rakotwórcze...
No to się wypisałam...
Zgadzam się z zaznaczonym choć moja Simone(niebieska) się trochę wywietrzała też uważam że to przez ten niebieski barwnik.

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
Moja nie
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 10:35   #1391
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Cytat:
Ja ilekroć czytam coś o Amber to mnie zazdrość zżera . Czyli obie żyjemy nadzieją że nasze torebki pojawią się z jakiegoś zwrotu ....

Ja chyba jakaś nienormalna jestem . Byłam wczoraj z TŻ na zakupach i w jednym sklepie zauważyłam ładna dziewczynę z ładną torebką... i patrzę a to Andi ... ale stoję dłużej przyglądam się tej torebce ta dziewczyna już się odwróciła, patrzy się na mnie jak na kretynkę a ja wciąż się gapię.... a po dokładniejszym przyglądnięciu się - to nie była Andi, ale za to wyszłam na kretynkę (Boże co to biedna dziewczyna musiała sobie myśleć )
Ja zawsze przyglądam się torebkom najbardziej dziwię się dziewczynom, które noszą takie małe lakierowane torebki ze srebrnymi lub co gorsze ze złotymi klamrami. Coś potwornego... doceniam wtedy mój gust torebkowy he he

i co dziewczyny? za trudne zadania z ekonomii? eh muszę to jakoś przeżyć...trzymajcie kciuki we wtorek
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 10:37   #1392
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu wy mi to robicie Ale powiem wam dziewczyny że zauważyłam to że nikt na Elvie nie narzeka , nic specjalnie się z nią nie dzieje ( z innymi za to są problemy np. Andi pękające rączki, Amberlyn itp.) czemu to wcześniej do mnie nie dochodziło
... ale ja tylko prawdę mówię . Według mnie Elvie jest zrobiona zdecydowanie lepiej niż np. Andi

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:

co to torebki z Nami robia

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-24, 10:40   #1393
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
... ale ja tylko prawdę mówię . Według mnie Elvie jest zrobiona zdecydowanie lepiej niż np. Andi

Dokładnie ja stwierdziłam że chyba pozbędę się jakiś moich e torebek żeby tylko Elvie była moja tylko się zastanawiam których może coś wystawię na Allegro po korzystnej cenie
Stary 2010-01-24, 10:45   #1394
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
i co dziewczyny? za trudne zadania z ekonomii? eh muszę to jakoś przeżyć...trzymajcie kciuki we wtorek
1. Obszarem badań ekonomicznych jest społeczeństwo... tu raczej prawda
2. Prawa ekonomiczne mają charakter uniwersalny, ponadczasowy... fałsz
Nie wszystkie, znalazlam cos takiego:
" Niektóre prawa ekonomiczne działają tylko w ściśle określonych warunkach, inne zaś wydają się mieć charakter uniwersalny. Wszystkie prawa ekonomiczne mają charakter (cechy)
prawidłowości typu statystycznego - w przeciwieństwie do praw fizyki działanie praw ekonomicznych nie ujawnia się w każdym pojedynczym przypadku, lecz dopiero przy masowym powtarzaniu. W tym sensie mówi się, że prawa ekonomiczne, to prawa wielkich liczb.
działają obiektywnie, tzn. występują niezależnie od woli i świadomości człowieka
mają charakter warunkowy, tzn. działanie ich występuje wówczas, gdy spełnione zostają odpowiednie warunki np. woda wrze w temperaturze 100 stopni
mają charakter historyczny tzn. jedne działają stale, inne tylko w określonych okresach historycznych"

5. Pojęcia przychód, dochód i zysk to synonimy... według mnie prawda

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-24, 10:46   #1395
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

a wiecie ile szt Elvie zostało? ja chciałabym jedną
Stary 2010-01-24, 10:47   #1396
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie nie Ale dzisiaj mam zamiar napisać do etorebki maila w tej sprawie
Stary 2010-01-24, 10:48   #1397
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem Elvie jest na prawdę świetnie wykonana .
I wczoraj będąc na zakupach, przewiesiłam Elvie przez pół i nawet nie wyglądało to źle...

Cytat:
Ja zawsze przyglądam się torebkom najbardziej dziwię się dziewczynom, które noszą takie małe lakierowane torebki ze srebrnymi lub co gorsze ze złotymi klamrami. Coś potwornego... doceniam wtedy mój gust torebkowy he he
Też często przyglądam się torebką ale dyskretnie a tu stałam koło dziewczyny i się gapię - żałujcie że tego nie widziałyście

Cytat:
Ani nie mów
Później sama do siebie się śmiałam z mojej głupoty

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Dokładnie ja stwierdziłam że chyba pozbędę się jakiś moich e torebek żeby tylko Elvie była moja tylko się zastanawiam których może coś wystawię na Allegro po korzystnej cenie
Pozbądź się Amber !!
Stary 2010-01-24, 10:49   #1398
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie mało

...ojeju jak mi sie nie chce uczyc

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-24, 10:50   #1399
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Cytat:
Właśnie nie Ale dzisiaj mam zamiar napisać do etorebki maila w tej sprawie
Będzie lipa jak jedna z nas się załapie a druga nie ja sprzedałam Iko żeby mieć Elvie heh ale muszę jeszcze troszkę dołożyć i zdać egzaminy

Dzięki Iduś za odpowiedzi...sama już nie wiem co jest P a co F :P ja muszę się zabrać za turystykę i też nie mogę

Edytowane przez bejbi19
Czas edycji: 2010-01-24 o 10:52 Powód: dopisek
Stary 2010-01-24, 11:05   #1400
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Pozbądź się Amber !!
Amberlyn jest na ostatnim miejscu na mojej liście do pozbycia się

Cytat:
Będzie lipa jak jedna z nas się załapie a druga nie ja sprzedałam Iko żeby mieć Elvie heh ale muszę jeszcze troszkę dołożyć i zdać egzaminy
Będzie Ja właśnie przejrzałam foty mojej kolekcji i jeżeli miałabym się pozbyć jakiś to byłaby to chyba Caroline, Simone i właśnie Iko wszystkie są w bardzo dobrym stanie niewiele noszone może Simone trochę bardziej nosiłam w wakacje ale nic się z nią nie działo,tylko ten zatrzask ale on nie za dobrze trzymał od początku, nie wiem z drugiej strony mi ich szkoda Ale zastanowię się nad tym .
Stary 2010-01-24, 11:06   #1401
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki Iduś za odpowiedzi...sama już nie wiem co jest P a co F :P ja muszę się zabrać za turystykę i też nie mogę
ja narazi nie mam czasu by zabrac sie za te pytania ekonomie mialam 5 lat temu ale wieczorkeim jak znajde czas pomysle nad nimi

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 11:07   #1402
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Amberlyn jest na ostatnim miejscu na mojej liście do pozbycia się .
Wiedziałam
Stary 2010-01-24, 11:12   #1403
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Cytat:
Amberlyn jest na ostatnim miejscu na mojej liście do pozbycia się

Będzie Ja właśnie przejrzałam foty mojej kolekcji i jeżeli miałabym się pozbyć jakiś to byłaby to chyba Caroline, Simone i właśnie Iko wszystkie są w bardzo dobrym stanie niewiele noszone może Simone trochę bardziej nosiłam w wakacje ale nic się z nią nie działo,tylko ten zatrzask ale on nie za dobrze trzymał od początku, nie wiem z drugiej strony mi ich szkoda Ale zastanowię się nad tym .
Jak się nie załapiesz to na pewno w nowej kolekcji będzie jakieś cudo na pocieszenie Ja sobie z nowej wybiorę prezent na 22 urodziny
Stary 2010-01-24, 11:16   #1404
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Jak się nie załapiesz to na pewno w nowej kolekcji będzie jakieś cudo na pocieszenie Ja sobie z nowej wybiorę prezent na 22 urodziny
Właśnie tym się pocieszam bo tak czy inaczej na pewno znajdzie się coś fajnego nie wierzę że nie
Stary 2010-01-24, 11:16   #1405
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie dzisiaj zdałam egzamin i obiecałam sobie torebkę w nagrodę

Elvie czy Andi, zaraz chyba rzucę monetą..
gratulacje

no wybór rzeczywiście trudny...

Cytat:
Najlepiej to jakby Andi miała kolor Elvie
to wtedy nie mialabyś problemu, mi tez fason Andi bardziej odpowiada a kolor Elvie jest świetny.

Cytat:
będe trzymac kciuki. Na pewno dasz sobie radę

Edytowane przez anah
Czas edycji: 2010-01-24 o 11:17
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 11:42   #1406
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lady_chwila Pokaż wiadomość
A odnośnie mojej reklamacji Andi, to tamta kobieta, od której kupiłam nie odzywa się, ona od początku była taka niekontaktowa, wyłączony telefon i te sprawy. No nic, poczekam jeszcze do poniedziałku.
Czekaj cierpliwie az sie odezwie Bo bez paragonu nie zareklamujesz a tak to bedziesz miec nowiutka Andi

Cytat:
Napiszę moje doświadczenia w sprawie smrodu torebek. Mam takie przejścia i reakcje jak Hosenka. Dokładnie. Z etorebki mam w domu 2 i to są śmierdziele. Z tym że z emilką juz jest lepiej i można wytrzymać, a mała cocco to nadal smrodek. Mam też pewną inną torebkę innej firmy - i co z tego że ładna, wdzięczna i do noszenia, jak nie mogę przeżyć tego smrodu? To nie smród, to ODÓR . Powiem całkiem szczerze, że nawet na lekki powiew tego smrodu mam najprawdziwszy odruch wymiotny, skręca mnie do torsji, mdli i odrzuca. Nie nosze jej i lezy szczelnie zawinięta w worek na dnie szafy, bo mam dość. Cocco mimo wietrzenia i lawendy zawijam w woreczek i do szafy, a mimo to jak leże wieczorem w łózku to czuje jak od szafy dochodzi mnie ten smrodek. Coś okropnego!
Co próbowałam:
myć wodą ze srodkiem,
I nic.
Moje rozpoznanie jest takie (obserwacje moje i z lektury wielu odcinków torebkowego forum): to nie cuchnie podszewka, ale tworzywo. I to zależy od koloru. Kolory intensywne śmierdzą mocniej. Najgorzej śmierdzą czerwone torby. Ten smród kwalifikuje te torby do "chińszczyzny". Chińskie produkty smierdzą niektóre nie do wytrzymania. Mam tenisówki chińskie na siłownię. Prędzej bym je do pięt przetarła niz one przestaną cuchnąć tymi chemikaliami. Nic na to nie pomaga. Zastanawia mnie, na ile to wszystko jest rakotwórcze...
No to się wypisałam...
Mnie tylko zastanawia, czemu np. Amber komus tu smierdziala a mi nie...Przeciez uzyto tego samego barwnika Te same modele raz cuchna a raz nie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
ja narazi nie mam czasu by zabrac sie za te pytania ekonomie mialam 5 lat temu ale wieczorkeim jak znajde czas pomysle nad nimi
Ja to samo - myslalam, ze cos pamietam, ale jednak bez przypomnienia tematu sie nie obejdzie
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 11:45   #1407
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu brała Elvie. Tak jak napisała Dominique jest najlepiej z nich wszystkich wykonana
Ja też bym brała Elvie jest naprawdę śliczna Kolorek ma super Ja ją mam i jestem bardzo zadowolona

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Hm... no cóż... to chyba musisz kupic obie
O właśnie i wtedy dylemat z głowy hihi

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Też tak myślę, ale obawiam się, że Tż myśli inaczej, hehe
Hehe ojj na pewno będziesz potrafiła go przekonać, że 2 torebki są Ci niezbędne

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Dziękuję za miłe komplementy odnośnie moich fotek ślubnych. A rodzinka pewnie niedługo Ci się powiększy Ja nie mam Elvie - a szkoda....
Bo naprawdę prześlicznie wyglądałaś
No to, że się powiększy to jest więcej niż pewne A Elvie jeszcze jest.. to może tak klik

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 12:18   #1408
assicka
Zakorzenienie

Wow ile stron mam do nadrobienia eh ta sesja ..

ale widzę, że czarna Andi się jeszcze nie pokazała?
a za to czarna Ana jest wyprzedana?

Cytat:
Dokładnie o to chodzi.

Ja zawsze mówię swojemu Tż "Pamiętaj, że ta torebka idzie obok Ciebie, to jest też element Twojego wizerunku"
próbowałam - na mojego to nie działa...odpowiedział mi, że nowe alufelgi w samochodzie to element także mojego wizerunku, bo w nim jeżdżę

Cytat:
Prosimy o zdjęcie
Gdyby moja talia prezentowała się równie ładnie... a dodatku mam 158cm wzrostu.
właśnie o takiej sukience myślę .. tylko jak na razie pracuję nad talią osy mam jeszcze ponad rok, więc mam nadzieję, że dam radę
a przymierzałaś już taką sukienkę? i w czym przeszkadza Twój wzrost? pytam z ciekawości bo mam 3 cm więcej a myślę o takim fasonie wysokie obcasy potrafią zdziałać cuda

Cytat:
To wklejam fotki sukienki ufff ale miałam przeprawę aby to pozmniejszać dlatego tyle czasu. Zdjęć nigdzie nie wklejałam-nawet na forum ślubne....tylko podczytywałam Miłego oglądania kochane

Ostatnia fota to dla Was bonusik nasze buźki a moja ulubiona fotografia ślubna
wyglądałaś bosko sukienka przepiękna

Cytat:

Liya czerwona
Landi karmelkowa
niezła kolekcja
zazdroszczę

Cytat:
Co próbowałam:
myć wodą ze srodkiem,
I nic.
No to się wypisałam...
o kurcze - te co do tej pory zamawiałam nie śmierdzą ale to nie są intensywne kolory - szary, beżowy, granat, ciemny fiolet... aż się boję o emilkę, którą będę mieć w środę... ale miejmy nadzieję, że nie będzie śmierdzieć

Cytat:

ja też tak czasem mam to jakaś bliźniaczka Andi?

oj, muszę uciekać do nauki od paru dni nic innego nie robię: praca-nauka.. eh, byle do końca sesji

dziękuję bardzo Wizażance za skorzystanie z kodu w czwartek wieczorem pochwal się co kupiłaś może emilkę tak jak ja?
Stary 2010-01-24, 12:22   #1409
mmm87
Zadomowienie

Cytat:

Liya czerwona
Landi karmelkowa
Wiem, że się powtarzam, ale czerwona Liya jest piękna. Szkoda, że czerwony nie do wszystkiego pasuje, bo wtedy wzięłabym ją zamiast czarnej.
Emilka nawet prawie pusta ładnie trzyma fason.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 12:37   #1410
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Czemu użycie kodu raz przedłuża ważność tylko o jeden dzień a następnym razem prawie o miesiąc? bardzo dziwne...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości