|
|
#3301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Koszka
wcale Ci się nie dziwię że się wkurzyłam, bo niby sesja dobra spoko, ale żeby aż tak się izolować od Ciebie? no bez przesady. A jak nie ma sesji to jak się zachowuje? piszę wtedy to Ciebie?Cytat:
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
madame troche to przykre takie wzajemne oczernianie sie, w koncu sie kochaliscie (kochacie?) Nie mozna bylo tego jakos normalnie rozwiazac, pogadac bez obrzucania sie blotem???
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Różne, ale to nie jest `wygarnięcie` sobie.
Oni piszą, mogą się zastanowić, wykasować dane słowo i ono zniknie, a walą sobie równo.
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro, że po pięciu latach w taki sposób się chcecie rozstać. Myślę jednak, że nie rokujecie dobrze na przyszłość i lepiej, żebyście się rozstali. Za dużo w Was żalu, zazdrości i zawiści, na takich emocjach się nie buduje związku.
|
|
#3306 |
|
Zadomowienie
|
![]()
|
|
#3307 |
|
Konto usunięte
|
Matko kobitki napłodziłyście tyle stron ze nie sposob nadrobic
![]() madame wiem co czujesz najgorzej jak sie obrzuca blotem osobe co sie mowilo ze ocha,to boli nbardzo![]() po 2 latach zerwalam z kolesiem, niby to powazne bylo a taki idiota ze w zerwanie wciagnal cala rodzina i nawet nie mial jaj by ze mna pogadac w 4 oczy. Pojechalam do niego specjalnie by pogadac jak ludzie [nie chcialam zerwac przez sms] to nie wpuscil mnie do domu!! idiota. Jak to sie mowi "najbardziej poznasz druga osobe dopirto jak z nia zerwiesz" czy jakos tak.eh malo tego pisal do mnie potem z nr konta na nk wiadomosci zebym mu wyslala kase za prezenty tore mi kupowal! choc ja mowilam ze ich nie chce. Nerwow mnie kosztowal duzo, oj duzo |
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Madame nie wiem czy wiesz ale z kazdym mailem ty pogarszasz swoja sytuacje.
gdybys milczala gdybys dala spokoj on by przemyslal. a tak z kazdym mailem on ma ciebie jeszcze bardziej dosc. o to ci chodzilo?
|
|
#3309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
boże, że tacy faceci w ogóle istnieją.. szczerze mówiąc nie mogę sobie wyobrazić takiego zachowania po dwóch latach bycia razem.
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam , że coś tam pisalam kiedyś
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
koka ja tez sie tam kiedys udzielalam
|
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Były dni kiedy byliśmy razem Chciałem byś była ze mną szczęśliwa Plany tez były piękne wspaniałe Jednak Ty psułaś wszystko więc ja Już mam już mam Cię dość Zmiennych nastrojów przykrych słów Zawsze winny byłem ja Zatem żegnaj więc papa (Posługuje się disco polo do określania stanu psychicznego TŻtów wizażanek....
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ostatnio wpada do mnie i mówi , że słyszał piosenkę o mnie.
I mi włączył właśnie to.. Po przesłuchaniu zapytałam tylko czy mam szukać jakiegoś przesłania... To wytłumaczył, że nie to , ze ma mnie dość , ale zachowanie moje
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
|
|
|
|
|
#3317 |
|
Zadomowienie
|
No Koka to Ci powiedział..
![]() aa ja też ją znam.
|
|
#3318 |
|
Konto usunięte
|
no niesdtetu kobiety taki ktos istnieje a ja dziekuje bogu ze nie ejstem z nim, no milosc jest slepa, ale jak patrze na zapiski z tego czasu to nie wiem czemu w tym tkwilam, nie kochalam go chyba tylko tak sie ji wydawalo bo to niby 1 na powaznie byl...
no podbilam watek liczac ze sie ktos odezwie ze starej ekipy ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- ej a jak wracalam do domu [taka bylam roztrzesiona ze tata mnie wiozl pamitam bo bal sie ze wypadek spowoduje] to krzyczalam stale w kolko "dobrze ze ch...owi dupy nie dalalm!! bo bym dopiero teraz jesczez bardziej zalowala !
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widzisz dobrze zrobiłaś ![]() ![]() niby lepiej mieć jakos porównanie niz w być w 1 zwiazku powaznym i myśleć że to już na zawsze. chociaż ja w takim jestem no ale zobaczymy może jednak tak też może być..
|
|
|
#3320 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Dziewczyny za te słowa. Mam ogromną nadzieję, że mi się ułoży. Już się nie mogę doczekać tego spotkania z M.
![]() Madame - ja też przez dwa pierwsze dni szukałam kontaktu, jak mogłabym z Nim przecież nie rozmawiać?! - tak myślałam. Olej Go. Uwierz mi, ja też myślałam, że to nie jest możliwe!
|
|
|
#3321 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ;D Jestem tu nowa, więc nie wiem jak mam tu wstąpić
widze wątek o zazdrości, to sie wyżyje u was bo nie chce mojego dobijac; ) a więc wkurza mnie jego Sesja! tak wiem wiem to jest duzo nauki i to jest wazne itd. ale kobitki same wiecie jak to jest, wszystko sie wie i rozumie ale jednak zawsze jest jakies ALE czemu go nie ma tak czesto jak sie tego chce! no cóż mam w tym roku mature i tez powinnam siedziec nad ksiazkami.. cicho cicho w kazdym razie wygadalam sie i jest mi lepiej uff
|
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no jasne, że lepiej tutaj niż na Tż! Aa to zawsze tak jest jak jest dużo nauki to przecież jasne że się nie zobaczy z Tobą ale są granice przecież ile się można uczyć..
|
|
|
#3323 |
|
Konto usunięte
|
soksita uwierz ciezko jak jest sesja, ja sie juz 3 tyg z Tż nie widziala, dopiero w tym tyg sie zobaczymy
![]() zalezy jaki jescze kierunek, ale moj to nie wiem nie wiem kochaj mnie no dobrze zrobilam wiem faceta trza krotko trzymac a le z tym Tż nie wytrzymam w celibacie dlugo hehee
|
|
|
|
|
#3324 |
|
Raczkowanie
|
jeden jest plus, ze jak on sie tyle uczy to to czasami mnie motywuje tez do nauki, no i drugim plusem jest to, że jak w koncu za te kilka lat bedzie farmaceuta to bedzie mi robił różne upiększające specyfiki
Kachaaa 3 tygodnie? podziwiam Cię naprawde!
|
|
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3326 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Jak tak kochacie Corbiego to mogę Wam sprzedać
Mam do sprzedania akurat ![]() Cytat:
![]() Staram się to zmieniać i dobrze już widze u mojego, że jak nie chce gadać to to nie ma sensu, bo on i tak już się zamknął w sobie i moje gadanie nie zda się na nic ![]() Cytat:
Ale wszystko się zgadza. Tylko ja nigdy nie dotrwałam do trzeciego etapu. Zawsze kończyło się na drugim, on wtedy pisał mi przeważnie smsa ,,obrażona?" i wtedy się odzywałam. ![]() Cytat:
i powodzenia Co u mnie już napisałam, wczoraj jakoś już nie miałam siły jak wróciłam, wybacz ![]() Mandyco postanowiłaś z tym swoim? Bo czytałam i widzę, że nie jest za ciekawie ![]() Cytat:
O jakie pierdoły kocie znowusz poszło? ![]() I czemu na dyske nie poszliście? Cytat:
Cytat:
Nie wymagam już jakiś czułości z jego strony, ale chyba jeden sms to nie jest dużo? Nie wiem dziewczyny, teraz mnie trochę zbiłyście z tropu. Chciałam się nie odzywać wcale. Ale może rzeczywiście moja wina w tym też jest. Ale jak ja mam go wspierać, jak on tego wsparcia nie chce, bo on sobie woli obejrzeć serial czy pójść na trening niż się ze mną spotkać. Przecież nie zrobiłam afery, że się wczoraj nie spotkaliśmy, nic sie nie odezwałam na ten temat. Ale jak prawie wcale ze sobą nie gadamy i on jeszcze tak to olewa to już nie mogę czasami. Fakt, że alkohol zdziałał swoje, pewnie jakbym nie piła to bym się nic nie odezwała i tyle. Cholerka no to nie wiem co mam zrobić. Poradźcie ![]() Myślicie, że napisać mu, że go wspieram i żeby się odezwał jak będzie miał ochotę? Czy nie odzywać się wcale? Mam dylemat szczerze mówiąc ![]() Cytat:
Madame dziewczyny już Ci wszystko na ten temat powiedziały. Również uważam, że powinnaś zamilknąć już dawno. Teraz Wasze mailowanie na nic się zda. Obydwoje tylko wzajemnie się oskarżacie i nawzajem się do siebie zniechęcacie. Tyle lat związku nie można porzucić drogą mailową. Daj spokój, nie odzywaj się, kilka dni urwij kontakt, przemyśl sobie wszystko, on też to zrobi spotkajcie się i wspólnie podejmijcie ostateczną decyzję.
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie można Cię spotkać? wyskoczę na Ciebie z ciemnego kąta i zabiorę
|
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym napisała mu miłego SMSa, żeby pokazać, jaka jestem wyrozumiała Heh, a z tym biletem to ja do kumpla wywaliłam: Kumpel: Mówisz, że sama jesteś dzisiaj? To może wpadnę, kupię wino (coś na ten kształt, takie jaja sobie robił) Ja: Masz 5 zł? To kup sobie bilet na autobus i wypier... ekhm ![]() Takie żarciki
|
|
|
#3329 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale zobaczymy sie w tym tyg Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

wcale Ci się nie dziwię że się wkurzyłam, bo niby sesja dobra spoko, ale żeby aż tak się izolować od Ciebie? no bez przesady.
A jak nie ma sesji to jak się zachowuje? piszę wtedy to Ciebie?

najgorzej jak sie obrzuca blotem osobe co sie mowilo ze ocha,to boli nbardzo

boże, że tacy faceci w ogóle istnieją.. szczerze mówiąc nie mogę sobie wyobrazić takiego zachowania po dwóch latach bycia razem.

uff
Mam do sprzedania akurat