|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
musiałam podzielić na dwa posty
![]() Cytat:
![]() leżałabym póki ktoś by nie nagrzał ![]() jak u Ciebie jest -23st., to u mnie pewnie z -600st. zaraz pójdę zobaczyć. Cytat:
no, jesteś jesteś, prawdaż. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16672934] nooo ![]() moja przyjaciółka ma żółwia ![]() ![]() [/QUOTE] moja G. kiedyś miała żółwia Stefana. i twierdzi, że zdechł ze starości, sam z siebie. ale ja wiem, ze to ona go zamęczyła..i ze skorupy zrobiła popielniczkę ![]() jak jej to mówię to zawsze mi wpiera, że mam sadystyczne myśli i powinni mnie zamknąć w psychiatryku za takie wizje ![]() a, co do tych niskich temperatur ![]() w temperaturze 5,5st C. ![]() Tż : panie konduktorze, czy będzie włączone ogrzewanie? konduktor: jest ustawione na maksimum,ale to nie nasza wina, że nie jest wydajne. a w dodatku Tż był podziębiony, wczoraj do mnie zajechał i kaszlał.. i co? i ja dzisiaj też już kaszlę ![]() zaraz muszę wstawać z łóżka. zmyć, pokleić i spiłować paznokcie. później się wykąpię, wydebiluję.. i będę musiała jechać po różę do kwiaciarni ![]() ![]() to idę. buziaki ;*
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2673 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj no co Ty, pisz i wszystko będzie super ![]() Super, że jesteś z Krakowa, studiować tam to moje marzenie ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16672934] nooo ![]() moja przyjaciółka ma żółwia ![]() ![]() ja poproszę o zdjęcieee ![]() [/QUOTE] Wszystkie żółwie są najlepsze na świecie i w ogóle kocham je ![]() Już Ci wyśle na pw ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Noo.. w 10 minut nawet nie zdążyłabym wymyślić jak sie chce pomalować :P Obejrzałam sobie 90210 a dzisiaj znowu dzień z historią ;( nienawidze jej .. szczera nienawiścią. Mam przed sobą tyle tematów i każdy napisany tak szczegółowo, nie jestem cyborgiem żeby to wszystko zapamiętać.
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Konto usunięte
|
Martyna to kiedy Ty masz tę studniówkę?
Myślałam, że wczoraj miałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() to nieźle go męczyła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam z Kościoła. zimnooo. dzisiaj nawet nie ruszam książek ![]() mroźno,słoneczko świeci i takie fajnie powietrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() Martyna- udanej zabawyyy ! ![]() jeszcze 100 dniiii i matura ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ta, nie ma to jak polskie : drogi, służba zdrowia, koleje, sądownictwo, no i polityka ![]() Musimy zmienić nasz kraj ![]() ![]() ![]() Sorry, coś mi odbija. ![]() „Change We Believe In” ![]() Myślałam, że jakieś poważne zmiany zajdą, a na razie, oprócz pokojowego Nobla jakby ''no change'. Cytat:
![]() Mnie też zaprosisz ? ![]() Jak dobrze, że ja już nie muszę robić NIC związanego z historią... To nie jest tak, że nie szanuję przeszłości, ale co ja poradzę, że tego jest po prostu za dużo, a czas ucznia ograniczony. Ważne, że posiada się ogólną wiedzę. ![]() ![]() Słońce grzeje ! ![]() ![]()
![]() |
#2677 | ||
Zakorzenienie
|
Zimnooo
![]() ![]() Ale sobie dobry tryb wymyśliłam. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie Wam, że piątek macie wolny. ![]() Cytat:
![]() Przestałam już to oglądać, bo musiałabym chodzić do kościoła po południu, a wtedy dzień się skraca. ![]() Może po prostu przeczytaj sobie, żeby się orientować. Czy musicie znać tak szczegółowo? ![]() ------------- No to zwijam się do książek. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16675151]
dzisiaj ma ![]() Martyna- udanej zabawyyy ! ![]() jeszcze 100 dniiii i matura ![]() Wiedziałam, że jedna z was miała mieć w niedzielę ![]() no to Martyna udanej zabawy ![]() Mój kolega z klasy miał żółwia, wypuścił go na podwórko, by sobie "pobiegał" i mu uciekł. No jak może komuś żółw uciec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16675151]moja ma Franka
![]() ![]() to nieźle go męczyła ![]() ![]() ![]() wróciłam z Kościoła. zimnooo. dzisiaj nawet nie ruszam książek ![]() Martyna- udanej zabawyyy ! ![]() jeszcze 100 dniiii i matura ![]() A ja nie widziałam na żywo takiego żółwia ani razu ![]() Jezuuu - ![]() ![]() Właśnie, Martyna - baw się dobrze ![]() A dzisiaj kolejny emocjonujący pojedynek Polska - Hiszpania ![]() Skoro ta matura już nas dogania, to idę się połuczyć. ![]() Czujecie takie zadanie na maturze : Jasiek chodzi na imprezę co tydzień, Mariola co 16 dni. Znając okres cyklu miesiączkowego Marioli oblicz prawdopodobieństwo, że na wspólnej imprezie wpadną. Oblicz prawdopodobieństwo, że będą to bliźniaki. Pyt. dodatkowe (+3 punkty) ile będą wynosić alimenty po 6 latach? ![]()
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-01-24 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam kilka Sensique, ale Inglot ponad wszystko xd chociaż ostatnio zaczęły uczulać moją mamę ;]] a kredka... też używam z Avonu z Color Trend ![]() pamiętam jaki miałam kiedyś problem z narysowaniem kreski kredką ![]() ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-24 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16675151]
no i potwierdzam. Ala jest bardzo śliczną dziewczyna ! ![]() ![]() [/QUOTE] Dziekuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w ogóle nie powinnam narzekać, sama sobie taki profil wybrałam, ale to było tak dawno ... chciałam iść na językowy, ale w tym liceum takiego nie było ![]() Cytat:
Niestety, nie wystarczy przeczytac. Te sprawdziany to z 20 nazwisk, 20 dat (tym razem sposród 95 :P), pojęć i to wszystko naprawde strasznie sie miesza ... no i przy okazji jeszcze zadania otwarte. Wracam więc do czytania ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-01-24 o 11:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pocz. jakieś 3-4minuty ![]() ![]() eeee, dobrze z Tobą? ![]()
![]() |
#2683 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() rozwiązałaś ![]() ![]() http://demotywatory.pl/793743/Czym-sa-teraz-problemy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | ||||||
Zakorzenienie
|
na pewno się ubrać i umalować
![]() Cytat:
ok, czekam na zaproszenie ![]() nie wiem co to za żółw i nie wiem ile żył, jak się dowiem to powiem ![]() ale tak naprawdę nie zrobiła z niego popielniczki ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16675151] dzisiaj ma ![]() Martyna- udanej zabawyyy ! ![]() [/QUOTE] dzięki ;* Cytat:
ja? ![]() Cytat:
dzięki ;* no one szybkie są wbrew pozorom ![]() Cytat:
![]() ![]() w moim regionie się tego nie praktykuje raczej ![]() bynajmniej nigdy nie słyszałam. Cytat:
ja tak samo. i nie wiem jak się umalować. może być tak? nie za mocno? (wczorajsza próba, więc niedopracowana, będzie więcej ciemnego cienia).
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno nie za mocno ![]() ![]()
![]() |
#2686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj są są, wielu osobom uciekł przez takie właśnie wypuszczanie. Żółwie wodne sa szybkie, z lądowymi gorzej ![]() Ja bym dała coś jeszcze mocniejszego, żeby tak fajnie podkreślić oko ![]() Chyba zaraz pierdzielne tą historie i tyle bedzie.
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | ||||
Przyczajenie
|
O mamo, ale spamujecie
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16672934] hej , jasne ![]() ![]() ![]() ![]() wystarczy że zostaniesz z nami i jakoś powolutku się wkręcisz ![]() a co chcesz studiowac ? w ogóle Wizaż strasznie uzależnia ![]() ![]() [/QUOTE] nie mam konkretnych planów, myślałam coś o filologii angielskiej, ale coś się obawiam, że mogę nie dać sobie rady ![]() Cytat:
![]() dobrze, że piszesz imiona i nicki, bo mylicie mi się ![]() no ja to bym nawet nie zdołała się ubrać. Jestem taaaaakaaaaa powolna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O mamo, matematyka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |||
Zakorzenienie
|
Bry, Żbiczki ;**
Jeej.. ale było cudownie! Wróciłam do domu parę minut przed 5:00 ![]() ![]() ![]() Potem opowiem wszystko i dodam zdjęcia. Ja jeszcze miałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Pogrubione - ![]() Cytat:
![]() I słońce też jest. ![]() Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Konto usunięte
|
ja już bym chciała mieć swoją
![]() muszę jeszcze tydzień wytrzymać ![]() Cytat:
Poszliśmy pod klasę, a my mamy przeszklone drzwi, no i tak stoimy przed klasą (przyszłyśmy prawie ostatnie, cała klasa już się zebrała) no i nagle koleżanka krzyczy: "Moje! Zamawiam!" Patrzymy, a w klasie tuż przy drzwiach leży sobie 10 zł ![]() Na lekcji nikt po nią nie przyszedł, więc ją sobie zatrzymała ![]() Lepiej, żeby je sprzedał, niż żeby się okazało, że się zgubiły. Tak w ogóle to witam Cię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |||||||
Zakorzenienie
|
Już masz
![]() Cytat:
No, z Tżtem ![]() Cytat:
![]() Ja mam, ale nie używam ![]() -zobacz na moje oko -oko jak oko, ładne ![]() -ale mam kreskę, patrz tu <pokazuję palcem, coby ujrzał> -ojeju, co Ci się stało?! -<foch> -a, to w ramach makijażu? - ![]() -nie wiedziałem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podaj dane dokładnie wg wzoru z pierwszego postu, to Karolina (Karmenka) Cię dopisze. Jak wytrzeźwieje po 100 ![]() ![]() Cytat:
Tak, mamo, na pewno pamiętam i chcę to pamiętać ![]() Ja to Cię dopiero mogę wychuchu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ambitnie, Martyna, ambitnie ![]() Cytat:
![]() Upps ![]() ![]() ---- To Martynie dzisiaj udanej zabawy ![]() Wkurza mnie ten limit emotek :[ |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakoś tak wyobrazić sobie nie mogę. ale jedyne cienie jakie mam to właśnie czarny, srebrny, jakieś brązy i beże.. no i fiolety ![]() poza tym rzadko używam.. bo nie umiem się malowac ![]() jednak zrezygnowałam z tego mejkapu. zrobiłam sobie kreskę na oku tylko. eyelinerem, poprawiłam kredką, co by lekko grubsza była.. i dam na to delikatnie taki czarny błyszczący cień. no i podkręciłam rzęsy zalotką. i czarny tusz. i nie będę nic więcej kombinować z makijażem bo się skończy na tym, że się zdenerwuję i popłaczę ![]() kreskę już zrobiłam żeby po fryzjerze tylko nałożyć szpachlę na twarz i poprawić kredką. ale ze mnie cwaniak, co? ![]() zaraz wychodzę, muszę skoczyć do bankomatu, do fryzjerki zobaczyć różę (bo sama jej nie kupowałam, tylko K. mi ją woził do fryzjerki..nawet jej nie widziałam ![]() ![]() a jak nie to mam sztuczną ![]() Cytat:
![]() jakbym zawaliła jeszcze mocniej to by było wrażenie, że mam oko na pół twarzy. taki cyklop ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale farciara ![]() ale brat wredny ![]() dobra Żbiki, jadę do fryzjera. mam co prawda na 15:00, ale może skończy wcześniej z dziewczyną przede mną, to zacznie mnie wcześniej czesać i będę miała więcej niż 10 minut na ubranie się ![]() miłej niedzieli wam życzę ;* PS. jutro jadę do Gdańska. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
pogrubione - ![]() no jaha. wakacje na Mazurach ! ![]() dzięki ;* idę !
![]() |
#2692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i też będzie ładnie i elegancko ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-24 o 14:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Hej.
U mnie średnio na 100dn. Nudno troche było.
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() Pocytowałabym, ale nie mam siły. Jestem chora, w łóżku leżę. Jeszcze @ dostałam. Ale zabawa była świetna. Tak mnie nogi bolą. Tylko zrobił mi się taki odcisk z krwią w środku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A kreskę umiem robić. Kiedyś zdjęcia Wam wklejałam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------- Nie przeczytam do końca 'Innego świata'. Ciężka i przygnębiająca książka, a poza tym jakoś średnio mnie wciąga. Przeczytam dokładne streszczenie na klp.
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj akurat wyszła. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak makijaż jest delikatny to faceci tego nie widzą, w sensie: widzą, że ładnie wyglądasz, a nie, że masz ładny makijaż ![]() ![]() Tak więc proszę o wpisanie na pierwszą stronę: Patrycja, woj.małopolskie, polski PR, angielski PR, matematyka PP, WOS PR, plan : Kraków ![]() Oj, dlaczego ? Ja w sumie obawiam się o swoją... Przede wszystkim, że ja będę jakoś źle nastawiona (akurat wypada mi @, a ja wtedy jestem oj straszna ![]() I w ogóle czy ja też mogłabym prosić Was o Wasze nk ? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- i zazdroszcze tym ktore maja juz ferie.
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie muzyka taka typowo weselna, kapela co po weselach gra była. Alkoholu było dużo, ale nikt nic nie odwalał, jak już to spał. Ja miałam 0,5 na mnie i partnera, ale i tak więcej wypiliśmy, wiadomo, każdy do siebie woła, żeby się napić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | ||
Zakorzenienie
|
Śmieją się ze mnie <foś>
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze kolorki i pogrubienia, bo Karolina chora ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.