|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
dziewczyny a ja nie wiem czy kiedys za mąż wyjdę
![]() teściowa znó się do sis TZ wybiera wkurzyłam się wczoraj jak się dowiedziałam, tym razem ten slub się odbędzie nawet bez wesela i bez niej....bo mam dość już 2 razy był przekładany 3 raz nie będzie ![]() P. zmienia pracę ja teraz mam zamiar na maxa coś szukać i chcemy odłożyc ile się udaja nie wiem u mnie w rodzinie było już tyle wesel większość robiona w 3 miesiące bo "wpadka" i jakoś rodzice jedni i drudzy dali radę zorganizować wesel, a byli niektórzy tacy nie zbyt bogaci... moi rodzice jakoś mieli nawet kasę na to wesele na 17.04 a jego rodzice dowiedzieli się w wakacje 2008, że chcemy się hajtać...mieli 3 lata do tego 2011 i co?!
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-24 o 11:02 |
|
|
|
#4622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-24 o 11:07 |
||
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To czeka nas podjęcie ważnej decyzji ![]() Nasza sala nie jest nowa. Po prostu jej właścicielem jest miasto, a na ich stronie int. nie ma zdjęć tej sali
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rodzice dają mi moja część
|
|
#4626 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was
![]() Pewnie mnie nie pamietacie, udzielałam sie juz dawno zaraz po zaręczynach. Ale podczytuje was codziennie wiec postanowilam sie w koncu poudzielac zwłaszcza ze to juz sie zaczyna ![]() Tez z niecierpliwoscia czekam na relacje i sama zamierzam nie byc dłużną ![]() To moze przypomne ze slub 7 sierpnia chyba na 16, sala fotograf oczywscie są. A reszta w lesie
|
|
|
|
#4627 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() Spotkaliśmy się wczoraj ze znajomymi. Jako, że zimno bardzo to skusiliśmy się na grzane wino...kilka grzanych win...o kilka za dużo ![]() Na szczęści wmusiłam w siebie dużo wody przed snem, ale i tak żałuję tego picia Cytat:
Cytat:
Co do butów, ja musiałam zainwestować sporo kosy niestety, bo mam takie stopy, że nie pamiętam kiedy nosiłam buty, które ich nie raniły ![]() Nawet japonki wszelakie ![]() Cytat:
My chyba zrobimy takie normalne kokardy, najprostsze, bo innych nie umiemy a i tak wiązanie ich na 60-ciu krzesłach mnie przeraża![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4628 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
u nas super pogoda tylko -19 więc pospacerować się nie da. My już po przytarganiu krzeseł, teraz mamy 6 takich samych krzeseł co jest mega sukcesem![]() tylko teraz je odnowić zmienić tapicerke i wsio ![]() ogladąłam jak Ania z Zielonego Wzgórza bierze ślub z Gilbertem- czy wy tez tak uwielbiałyście te książke?![]() a mój tzcik pojechał do mamusi
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi i pokażcie buty ślubne madziulki? bo piszecie o nich, a ja nie wiem jak one wyglądaja i ile kosztowały i gdzie?
![]() ja myślę nad znalezieniem jakiś w stanach i przelaniem sisi P. kaski bo tam są duuuużo tańsze ![]() u mnie też -19stopni jak byłam w kościele to normalnie zamarzłam
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-24 o 12:19 |
|
|
|
#4630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie ja kupowałaś? My z TŻ byliśmy wczoraj w Niemczech i szukałam tam bielizny, nawet mierzyłam z Triumph komplecik ale Co do pielęgnacji twarzy to Ja już od jakiegoś 16 roku życia myję twarz pianką, potem tonik i krem. Do tego dwa trzy razy w tyg maseczka. Jak byłam w wieku dojrzewania { Do demakijażu testowałam już wiele kosmetyków, teraz mam z RDL z Rossmanna i jest bardzo fajny; ma bradzo dobry skład i nie podrażnia i tani jak woda. Pierwszy raz go kupiłam, ale jestem pod wrażeniem jak narazieZ Ziaji bardzo fajna jest seria Calma(miałam tonik i mleczko od demakijażu). Natomiast jeśli chodzi o tonik to tylko Garnier i Olay ![]() Anesh-pokaż jaki macie projekt domu
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowiłam przygotować tętilapię.. mimo, że pisze się że tak sa hodowane jak pangi - czyli hormony, masowa produkcja brudne zbiorniki... no nic trudno... na coś trzeba umrzećeej kurna imno mi :[ Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-01-24 o 12:41 |
|
|
|
|
#4632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie tak mi się wydawało że musi być większa temperatura, coś mi nawala termometr kuchenny ![]() ja w dzieciństwie uwielbiałam tą książkę a teraz pomimo tego że lubię czytać- nie mam kiedy |
|
|
|
|
#4633 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
właśnie z kościoła wróciłam, mimo że byłam ubrana jak eskimos to już pod koniec i tak mi nogi odpadały brrrrr kiedy ta wiosna coraz bardziej prześladuje mnie mój brak jakiegokolwiek pomysłu na suknie, a najgorzej ze nawet mi sie nie chce pójść do salonu coś po przymierzać chyba będę pierwszą PM bez sukni ![]() Tosia kiedy ten Twój ślub, ja już chce poczytać Twoja relacje jak to było pięknie i w ogóle
|
#4634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uwilelbiama czasu tez nie mam, ale toaleta- idealne miejsce , łazienka i łóżeczko
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiedziałam, że tak fajnie hodują te rybki
|
|
|
|
|
#4636 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam zimno i w łazience i w kuchni... Bo mamy grzanie elektryczne i nie chcemy przesadzać... Na szczęście w łazience nie jest aż tak źle, bo pod nami, nad nami i obok nas grzeją... A kuchnia to jednocześnie przedpokój, więc pięknie wieje od drzwi... Ale jak się zaczyna coś gotować to nie jest źle...
Za mną dzisiaj wysprzątanie mieszkania |
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc! Ja tylko na chwilę się pochwalić: wczoraj jechałam 90/h na toruńskiej
" Aha. Kasia weź ty ich kopnij w dupsko i sami sobie zorganizujcie z waszymi rodzicami. Mój kuzyn tak właśnie miał że jego ojciec (brat mojej mamy ) nic nie dał i on sam zrobił z narzeczoną i jej rodzicami wesele takie fajne że hej |
|
|
|
#4639 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zupełnie nie mam zmysłu artystycznego/plastycznego ![]() Na dole: 1) sala; 2) kokardy, które ją ozdobią+podobny materiał w artystycznym nieładzie na środku stołów; 3) problem jakie winietki dobrać do tego? Początkowo miały być w stylu zaproszeń, ale teraz wydaje mi się, że kokardki na winietkach to za dużo i myślę o takich prostszych. Tylko złote czy zielone?4) jako zawieszki na wódkę chcemy takie krawaty i muszki i też nie wiem w jakim kolorze? Czy do pomarańczowych kokard będą pasować zielone winietki i złote i zielone zawieszki? HELP ![]() Cytat:
) ale w kuchni i łazience już nie.Dlatego jak teraz są takie duże mrozy, koty śpią chwilowo z nami w pokoju, a nie w kuchni jak zwykle
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2010-01-24 o 13:29 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4641 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc i czolem
![]() Cytat:
pamietam, ze jak bylismy na targach to jedna firma nawolywala, ze u nich mozna garnitur za niespelna 300zl kupic... jak go zobaczylismy to nasunelo sie jedno slowo: zal ![]() my TZowi kupilismy w sklepie moj TZ nie ma problemow ze swoim rozmiarem w sklepie, wiec wystarczy taki sklepowy z reszta sliczny jest my wczoraj popatrzylismy za koszulami do muszki i w zwyklych sklepach jest duuuo taniej. w Cymbeline koszula 350zl, w Wolczance na promocji (pewnie nie ida ) 99zl ![]() Cytat:
a jak sie posmarowalam ich balsamem do ciala to mnie skora swedziala Cytat:
bede rozwazac te 8cm tylko, ze takie butki 200zl no ale wole zaplacic i smigac cala noc niz oszczedzic i po paru godzinach jeczec z bolu potem je najwyzej przefarbuje jakos na inny kolor ![]() Cytat:
a jak sie wyprowadze w sierpniu to mama zostanie rodzynkiem - ona sama, moj brat z ojcem i 3 kocury ![]() ja mam starsza siostre i mlodszego brata z tym, ze siostra od wyjazdu do liceum z nami nie mieszka (a jak wpada raz na jakis czas na weekend to dziekuje bogu, ze tu nie mieszka Cytat:
ale juz z nim nie randkuje, bo jest juz dla mnie zbyt lajtowy no tilapia to niezly syf fuj fuj![]() choc od jednej pewnie nic Wam nie bedzie ![]() Cytat:
ogolnie w 3 godziny odwiedzialam kilka salonow, zmierzylam kilkanascie sukien, wybralam ta jedyna przy ktorej poczulam to cos i ja od razu tego samego dnia kupilam w tych 3 godzinach zdazylismy tez kupic TZowy garniak ![]() Cytat:
ha nauczylismy sie robic wczoraj na tangu piekne osemeczki do tylu tylko musze sie wyzbyc mojego silnego instynktu prowadzenia na rzecz bycia prowadzona TZ musi mnie bardziej ujarzmic
|
|||||||
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam 2 teksty do egzaminu i w nagrodę pozwoliłam sobie zerknąć na wizaż |
|
|
|
|
#4643 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale taka zielen butelkowa bardziej, i może wtedy tez seretki i zielone i pomarańcozwe, albo jakies we wzorki takie , i winietki bez kokardek a kokardy zawiazywałabym normalnie bez stresu, nikt nie będzie sie przyglądał czy równo zawiązane.Cytat:
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Tośka a taka kolorystyka?
Na tym pierwszym bardzo ładnie jest zestawiony pomarańcz z zielenią ![]() Ze złotego koloru przy podobnej kombinacji bym zrezygnowała, żeby nie przesadzić. Te winietki masz już kupione? Bo można by było wpiąć białe karteczki w zielone jabłko(nie mogę znaleźć fotki takiej winietki) i bardzo ładnie to by się komponowało z zielonymi serwetkami itp.
|
#4645 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=toskaKrk;16677303]Ślubu nie będzie dopóki mi nie pomożecie podjąć ostatecznej decyzji co do dekoracji sali i dodatków
![]() Ja zupełnie nie mam zmysłu artystycznego/plastycznego ![]() Na dole: 1) sala; 2) kokardy, które ją ozdobią+podobny materiał w artystycznym nieładzie na środku stołów; 3) problem jakie winietki dobrać do tego? Początkowo miały być w stylu zaproszeń, ale teraz wydaje mi się, że kokardki na winietkach to za dużo i myślę o takich prostszych. Tylko złote czy zielone?4) jako zawieszki na wódkę chcemy takie krawaty i muszki i też nie wiem w jakim kolorze? Czy do pomarańczowych kokard będą pasować zielone winietki i złote i zielone zawieszki? HELP ![]() Moim zdaniem zielonme winietki i zawieszki bardzo pasuja jakby wszystko bylo na pomarańczowo to by bylo mdło. I jak ktos napisal wczesniej fajnie jakby kwaitki zywe wlasnie na stole tez staly. Wiec winietki zielone i faktycznie prostsze ładniejsze ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- ps. nikt mnie nie zauwazyl
Edytowane przez natisska Czas edycji: 2010-01-24 o 14:10 |
|
|
|
#4646 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=natisska;16678652]
Cytat:
wstaw jako fotke
|
|
#4647 |
|
Rozeznanie
|
A dziekuje co prawda to nie nasze ale takie planuje wlasnie. Czekamy do wiosny z obraczkami bo teraz wyszly by pewnie rozmiar mniejsze przez ten mróz...
|
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4649 |
|
Rozeznanie
|
Super
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

Taka syberia w tej łazience że nei da się wytrzymać 
To czeka nas podjęcie ważnej decyzji 

a i tak wiązanie ich na 60-ciu krzesłach mnie przeraża

potem je najwyzej przefarbuje jakos na inny kolor
tymi tekstami o raku