2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-24, 10:56   #4621
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

dziewczyny a ja nie wiem czy kiedys za mąż wyjdę
teściowa znó się do sis TZ wybiera
wkurzyłam się wczoraj jak się dowiedziałam, tym razem ten slub się odbędzie nawet bez wesela i bez niej....bo mam dość już 2 razy był przekładany 3 raz nie będzie P. zmienia pracę ja teraz mam zamiar na maxa coś szukać i chcemy odłożyc ile się uda

ja nie wiem u mnie w rodzinie było już tyle wesel większość robiona w 3 miesiące bo "wpadka" i jakoś rodzice jedni i drudzy dali radę zorganizować wesel, a byli niektórzy tacy nie zbyt bogaci...
moi rodzice jakoś mieli nawet kasę na to wesele na 17.04 a jego rodzice dowiedzieli się w wakacje 2008, że chcemy się hajtać...mieli 3 lata do tego 2011 i co?!

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-24 o 11:02
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 11:02   #4622
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
eeeeej kurna jak nie wyremontujey łazienki w ciągu nabliższych 3 tygodni to przestane sie myć Taka syberia w tej łazience że nei da się wytrzymać
Idę smażyć jajaczenicę na maśle co by mi większa warstwa tłuszczu urosła... to może wtedy dam rade się umyć bez trzęsawki szczękowej
jestem u teściów, u nich w łazience właśnie taka syberia jest w życiu się tak szybko nie wycierała i nie ubierałam
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wkurzyłam się wczoraj jak się dowiedziałam, tym razem ten slub się odbędzie nawet bez wesela i bez niej....bo mam dość już 2 razy był przekładany 3 raz nie będzie P. zmienia pracę ja teraz mam zamiar na maxa coś szukać i chcemy odłożyc ile się uda
ojjj Kasiulko u Ciebie to jak w telenoweli brazylijskiej, nie wiadomo co przyniesie nowy odcinek Ehhh Kasiu olej ją i sami zorganizujcie to wesele, albo zróbcie obiad dla najbliższych i tyle. Sama wiesz, jaka ona jest, raz tak, raz siak... Ja stwierdziłam, że zlewam już na to wszystko, robię to dla siebie i Tż, dla nas, nawet jakbyśmy mieli spłacić wesele z kredytu, czy prezentów

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-24 o 11:07
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 11:04   #4623
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Kasia powiedz im żeby się odpier....lili jesli ona jedzie do niej to przecież tam nie zapuści korzeni i na ten jeden tydzień moze przyjechać.. poza tym jakim prawem ona wam dyktuje kiedy maciesie pobierac .. to wasza sprawa i nie przejmuj sie niech spada... na pewno wszystko bedzie dobrze.. to ze ona teraz sobie ubzdurala ze pojedzie .. wg mnie dla P. powinna przyjechac chocby na ten jeden tydzien.. skoro nie jest w stanie usiedziec dupie i zarobic na miejscu kase
Stary 2010-01-24, 11:13   #4624
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no właśnie ja mam ten sam problem, bo w sukniach które mierzyłam w ubiegłą sobotę ponoć we wszystkich ładnie ( wg. mojego Taty ) ale już w tych co mierzyłam w środę to wybrałabym 3-4 w których ładnie wyglądałam ( z jakiś 12tu które mierzyłam) ( zdjęcia wklejałam, bo niestety w sobotę żadnych nie pozwolili robić, ale w środę w innych salonach już nie było problemu )

Asiulek to jakaś nowa sala, że nie mają strony internetowej, a w niej galerii sali?
Ojjj to mnie te fotki ominęły Tak to jest, jak nie mam czasu na bieżąco się tu udzielać To czeka nas podjęcie ważnej decyzji
Nasza sala nie jest nowa. Po prostu jej właścicielem jest miasto, a na ich stronie int. nie ma zdjęć tej sali
Stary 2010-01-24, 11:14   #4625
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ojjj Kasiulko u Ciebie to jak w telenoweli brazylijskiej, nie wiadomo co przyniesie nowy odcinek Ehhh Kasiu olej ją i sami zorganizujcie to wesele, albo zróbcie obiad dla najbliższych i tyle. Sama wiesz, jaka ona jest, raz tak, raz siak... Ja stwierdziłam, że zlewam już na to wszystko, robię to dla siebie i Tż, dla nas, nawet jakbyśmy mieli spłacić wesele z kredytu, czy prezentów
zawsze marzyłam o weselu nie o stypie i dlaczego przez nią mam zmieniac swoje marzenia moi rodzice dają mi moja część P. kiedyś pwoiedział, że jak tak ma być to będzie tylko Kasi rodzina i nara to juz bek był

Stary 2010-01-24, 11:16   #4626
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Witam Was
Pewnie mnie nie pamietacie, udzielałam sie juz dawno zaraz po zaręczynach. Ale podczytuje was codziennie wiec postanowilam sie w koncu poudzielac zwłaszcza ze to juz sie zaczyna
Tez z niecierpliwoscia czekam na relacje i sama zamierzam nie byc dłużną
To moze przypomne ze slub 7 sierpnia chyba na 16, sala fotograf oczywscie są. A reszta w lesie

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 12:10   #4627
toskaKrk
Wtajemniczenie

Hej Wam

Spotkaliśmy się wczoraj ze znajomymi.
Jako, że zimno bardzo to skusiliśmy się na grzane wino...kilka grzanych win...o kilka za dużo
Na szczęści wmusiłam w siebie dużo wody przed snem, ale i tak żałuję tego picia

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Tosia nie napisałam wcześniej, ale bardzo dobry pomysł z ożywieniem tej sali, pomarańczowy podoba mi się najbardziej, jest taki optymistyczny
Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Tosia, mnie się podoba najbardziej bordo, ale pomarańcz będzie pasował lepiej do twojej sali.
Też zaczynam się rozglądać za butami i ceny są koszmarne jak na coś co się założy tylko raz. Chociaż mi pasować też będą srebrne. Za tydzień jedziemy z Tżtem do factory rozejrzeć się za koszulą do garnituru i butami.
Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie

Co do butów, ja musiałam zainwestować sporo kosy niestety, bo mam takie stopy, że nie pamiętam kiedy nosiłam buty, które ich nie raniły
Nawet japonki wszelakie

Cytat:
Robienie kokard znajdziesz na necie, a co do wstążek to zależy od szerokości. By kokarda ładnie wyglądała potrzebujesz ok 9-12 cm szerokości, na kokardę poniżej pani w kwiaciarni obliczyła mi na 1 sztukę ok.3metrów wstążki (bez obwiązywania krzesła, z obwiązaniem krzesła będzie to ok. 5 metrów na 1 kokardę.
pomnóż te 3-5 metrów razy ilość kokard/krzeseł jaką potrzebujesz i wyjdzie Ci ile metrów masz kupić. Kupować polecam na allegro,sama szukałam, tańszych nie znalazłam, a sprzedawcy mają duży wybór kolorów, w odróżnieniu od sklepów. I myślę, ze pomarańcz do Waszej sali będzie pasował
Aż tyle metrów?
My chyba zrobimy takie normalne kokardy, najprostsze, bo innych nie umiemy a i tak wiązanie ich na 60-ciu krzesłach mnie przeraża

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A u tośki tylko 22 dni. Super.
Cytat:
Co do Tośki, to ja już się denerwuję i nie mogę doczekać relacji!!
Cytat:
ja też się już nie mogę doczekać Tośkowej relacji ohhh niech się już te nasze śluby zaczną, bo usycham z ciekawości i niecierpliwości
To już, zaraz, teraz będzie

Cytat:
eeeeej kurna jak nie wyremontujey łazienki w ciągu nabliższych 3 tygodni to przestane sie myć Taka syberia w tej łazience że nei da się wytrzymać
Idę smażyć jajaczenicę na maśle co by mi większa warstwa tłuszczu urosła... to może wtedy dam rade się umyć bez trzęsawki szczękowej
My w kuchni mamy 14 stopni, a w łazience pewnie jeszcze mniej
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 12:13   #4628
gospella
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny
u nas super pogoda tylko -19 więc pospacerować się nie da. My już po przytarganiu krzeseł, teraz mamy 6 takich samych krzeseł co jest mega sukcesem
tylko teraz je odnowić zmienić tapicerke i wsio

ogladąłam jak Ania z Zielonego Wzgórza bierze ślub z Gilbertem- czy wy tez tak uwielbiałyście te książke?

a mój tzcik pojechał do mamusi
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 12:15   #4629
kaska87
Zakorzenienie

powiedzcie mi i pokażcie buty ślubne madziulki? bo piszecie o nich, a ja nie wiem jak one wyglądaja i ile kosztowały i gdzie?
ja myślę nad znalezieniem jakiś w stanach i przelaniem sisi P. kaski bo tam są duuuużo tańsze
u mnie też -19stopni jak byłam w kościele to normalnie zamarzłam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-24 o 12:19
Stary 2010-01-24, 12:38   #4630
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Yy,pierwszy raz słysze o takim zastosowaniu płynu do higieny intymnej.
Też nie słyszałam o takim zastosowaniu płynu do higieny intymnej i jakoś bym chyba nawet nie stosowała takiego płynu inaczej niż jego pierwotne przeznaczenie
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc
ale zimno brrr

kupilam dzis bielizne slubna ale nie bede pokazywac bo jest taka zwyczajna ogladalam tez buty ale kurcze wydac ponad stowe za buty na jedna noc to chyba lekkie przegiecie (wiem ze dla niektorych z was to nie problem),

zobaczcie jaki hicior znalazłam
http://losiaxd01.wrzuta.pl/audio/2tO...weselny_klimat
Poka Pokaaaaaaaż!
Gdzie ja kupowałaś?
My z TŻ byliśmy wczoraj w Niemczech i szukałam tam bielizny, nawet mierzyłam z Triumph komplecik ale

Co do pielęgnacji twarzy to Ja już od jakiegoś 16 roku życia myję twarz pianką, potem tonik i krem. Do tego dwa trzy razy w tyg maseczka.
Jak byłam w wieku dojrzewania {} to testowałam jakieś mydełko siarkowe czy coś takiego do mycia buzi, teraz też mozna je chyba jeszcze kupić w apteceDo demakijażu testowałam już wiele kosmetyków, teraz mam z RDL z Rossmanna i jest bardzo fajny; ma bradzo dobry skład i nie podrażnia i tani jak woda. Pierwszy raz go kupiłam, ale jestem pod wrażeniem jak narazie
Z Ziaji bardzo fajna jest seria Calma(miałam tonik i mleczko od demakijażu). Natomiast jeśli chodzi o tonik to tylko Garnier i Olay

Anesh-pokaż jaki macie projekt domu

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 12:38   #4631
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Hej Wam

Spotkaliśmy się wczoraj ze znajomymi.
Jako, że zimno bardzo to skusiliśmy się na grzane wino...kilka grzanych win...o kilka za dużo
Na szczęści wmusiłam w siebie dużo wody przed snem, ale i tak żałuję tego picia

Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie

Co do butów, ja musiałam zainwestować sporo kosy niestety, bo mam takie stopy, że nie pamiętam kiedy nosiłam buty, które ich nie raniły
Nawet japonki wszelakie

Aż tyle metrów?
My chyba zrobimy takie normalne kokardy, najprostsze, bo innych nie umiemy a i tak wiązanie ich na 60-ciu krzesłach mnie przeraża

To już, zaraz, teraz będzie

My w kuchni mamy 14 stopni, a w łazience pewnie jeszcze mniej
Ja nie wiem ile jest u mnie .. ale myślę, że w łazience mam koło 10 stopni.. a w kuchni teraz świeci słoneczko a w zasadzie razi ... i na termometrze - w pełnym słońcu -8 na zewnątrz..... ziiimno brrrrr Postanowiłam przygotować tętilapię.. mimo, że pisze się że tak sa hodowane jak pangi - czyli hormony, masowa produkcja brudne zbiorniki... no nic trudno... na coś trzeba umrzeć

eej kurna imno mi :[

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-01-24 o 12:41
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 12:40   #4632
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
u nas super pogoda tylko -19 więc pospacerować się nie da. My już po przytarganiu krzeseł, teraz mamy 6 takich samych krzeseł co jest mega sukcesem
tylko teraz je odnowić zmienić tapicerke i wsio

ogladąłam jak Ania z Zielonego Wzgórza bierze ślub z Gilbertem- czy wy tez tak uwielbiałyście te książke?

a mój tzcik pojechał do mamusi

no właśnie tak mi się wydawało że musi być większa temperatura, coś mi nawala termometr kuchenny

ja w dzieciństwie uwielbiałam tą książkę

a teraz pomimo tego że lubię czytać- nie mam kiedy wolny czas przeznaczam na doszkalanie, albo szukanie sukni slubnej, nauki przedmałżeńskie itp. Ciekawa jestem kiedy znajdę czas żeby zrobić 3 albumy dla rodziców na prezenty

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 12:47   #4633
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki

właśnie z kościoła wróciłam, mimo że byłam ubrana jak eskimos to już pod koniec i tak mi nogi odpadały brrrrr kiedy ta wiosna

coraz bardziej prześladuje mnie mój brak jakiegokolwiek pomysłu na suknie, a najgorzej ze nawet mi sie nie chce pójść do salonu coś po przymierzać chyba będę pierwszą PM bez sukni

Tosia
kiedy ten Twój ślub, ja już chce poczytać Twoja relacje jak to było pięknie i w ogóle

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 12:47   #4634
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie tak mi się wydawało że musi być większa temperatura, coś mi nawala termometr kuchenny

ja w dzieciństwie uwielbiałam tą książkę

a teraz pomimo tego że lubię czytać- nie mam kiedy wolny czas przeznaczam na doszkalanie, albo szukanie sukni slubnej, nauki przedmałżeńskie itp. Ciekawa jestem kiedy znajdę czas żeby zrobić 3 albumy dla rodziców na prezenty
oj ja dużo czytam, przynajmniej 2 ksiązki w miesiacu uwilelbiam
a czasu tez nie mam, ale toaleta- idealne miejsce, łazienka i łóżeczko
Stary 2010-01-24, 12:53   #4635
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem ile jest u mnie .. ale myślę, że w łazience mam koło 10 stopni.. a w kuchni teraz świeci słoneczko a w zasadzie razi ... i na termometrze - w pełnym słońcu -8 na zewnątrz..... ziiimno brrrrr Postanowiłam przygotować tętilapię.. mimo, że pisze się że tak sa hodowane jak pangi - czyli hormony, masowa produkcja brudne zbiorniki... no nic trudno... na coś trzeba umrzeć

eej kurna imno mi :[
Tylko przed przyprawianiem i panierowaniem warto tilapię osuszyć ręcznikiem kuchennym, bo inaczej rozwala się na patelni Nawet nie wiedziałam, że tak fajnie hodują te rybki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 12:55   #4636
201701300931
Konto usunięte

Ja mam zimno i w łazience i w kuchni... Bo mamy grzanie elektryczne i nie chcemy przesadzać... Na szczęście w łazience nie jest aż tak źle, bo pod nami, nad nami i obok nas grzeją... A kuchnia to jednocześnie przedpokój, więc pięknie wieje od drzwi... Ale jak się zaczyna coś gotować to nie jest źle...

Za mną dzisiaj wysprzątanie mieszkania Zaraz sobie chwilę pogram, a potem do nauki :| Bo TŻ nie wyciągnę na dwór, bo Mu za zimno jest
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 12:58   #4637
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Za mną dzisiaj wysprzątanie mieszkania Zaraz sobie chwilę pogram, a potem do nauki :| Bo TŻ nie wyciągnę na dwór, bo Mu za zimno jest
Ja się właśnie uczę jak widać Wyłączam Was, bo inaczej nic mi nie wejdzie do głowy, bo wciąż Was będę podczytywać Idę sobie do drugiego pokoju
Stary 2010-01-24, 12:59   #4638
Aaś
Zakorzenienie

Cześc! Ja tylko na chwilę się pochwalić: wczoraj jechałam 90/h na toruńskiej a że ja się trochę boję jeszcze jeździć to rozmowa była taka: "no to trochę szybciej sobie pojedziemy żeby nie być zawalidrogą" "a mogę byc? bo szczerze powiedziawszy to bym wolała"

Aha. Kasia weź ty ich kopnij w dupsko i sami sobie zorganizujcie z waszymi rodzicami. Mój kuzyn tak właśnie miał że jego ojciec (brat mojej mamy ) nic nie dał i on sam zrobił z narzeczoną i jej rodzicami wesele takie fajne że hej także da się
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 13:14   #4639
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Tosia
kiedy ten Twój ślub, ja już chce poczytać Twoja relacje jak to było pięknie i w ogóle
Ślubu nie będzie dopóki mi nie pomożecie podjąć ostatecznej decyzji co do dekoracji sali i dodatków
Ja zupełnie nie mam zmysłu artystycznego/plastycznego

Na dole:
1) sala;

2) kokardy, które ją ozdobią+podobny materiał w artystycznym nieładzie na środku stołów;

3) problem jakie winietki dobrać do tego? Początkowo miały być w stylu zaproszeń, ale teraz wydaje mi się, że kokardki na winietkach to za dużo i myślę o takich prostszych. Tylko złote czy zielone?

4) jako zawieszki na wódkę chcemy takie krawaty i muszki i też nie wiem w jakim kolorze?

Czy do pomarańczowych kokard będą pasować zielone winietki i złote i zielone zawieszki?
HELP

Cytat:
Ja mam zimno i w łazience i w kuchni... Bo mamy grzanie elektryczne i nie chcemy przesadzać... Na szczęście w łazience nie jest aż tak źle, bo pod nami, nad nami i obok nas grzeją... A kuchnia to jednocześnie przedpokój, więc pięknie wieje od drzwi... Ale jak się zaczyna coś gotować to nie jest źle...
Mamy tak samo, tzn ogrzewanie na prąd więc grzejemy sobie w pokoju plus mam termofor, bo ja zmarźluch jestem (i wymyśliłam ślub w zimie) ale w kuchni i łazience już nie.
Dlatego jak teraz są takie duże mrozy, koty śpią chwilowo z nami w pokoju, a nie w kuchni jak zwykle
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 13:28   #4640
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Ślubu nie będzie dopóki mi nie pomożecie podjąć ostatecznej decyzji co do dekoracji sali i dodatków

Na dole:
1) sala;

2) kokardy, które ją ozdobią+podobny materiał w artystycznym nieładzie na środku stołów;

3) problem jakie winietki dobrać do tego? Początkowo miały być w stylu zaproszeń, ale teraz wydaje mi się, że kokardki na winietkach to za dużo i myślę o takich prostszych. Tylko złote czy zielone?

4) jako zawieszki na wódkę chcemy takie krawaty i muszki i też nie wiem w jakim kolorze?

Czy do pomarańczowych kokard będą pasować zielone winietki i złote i zielone zawieszki?
HELP

Mamy tak samo, tzn ogrzewanie na prąd więc grzejemy sobie w pokoju plus mam termofor, bo ja zmarźluch jestem (i wymyśliłam ślub w zimie) ale w kuchni i łazience już nie.
Dlatego jak teraz są takie duże mrozy, koty śpią chwilowo z nami w pokoju, a nie w kuchni jak zwykle
Tośka może Ci pomogę , tylko wklej ponownie zdjęcia swojej sali tylko tak w całości jak ona wygląda, bo na tym zdjęciu jest rzut taki sobie..

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2010-01-24 o 13:29 Powód: dopisek
Stary 2010-01-24, 13:32   #4641
lain
Zakorzenienie

Czesc i czolem

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Mam pytanko,bo młodszy tż-ta będzie sobie szył u krawcowej komplet,czyli garniak,spodnie i kamizelka i kosztuje to aż 300 zł. To bardzo tanio,kusząco aleee ten materiał to raczej chyba nie jest dobrej jakości skoro komplet jest taki tani. Któryś z Waszych PMów będzie szył,czy kupujecie w sklepie???Jak się na takie coś rozpatrujecie??
bo ja myśle,że lepiej kupić w sklepie z dobrego materiału noi droższy.
nie znam sie na krawcowych i jakosci tego co szyja, ale dla mnie to troche podejrzana cena pamietam, ze jak bylismy na targach to jedna firma nawolywala, ze u nich mozna garnitur za niespelna 300zl kupic... jak go zobaczylismy to nasunelo sie jedno slowo: zal
my TZowi kupilismy w sklepie choc sa profesjonalne pracownie garnituorow, gdzie garnitury szyte na miare sa drozsze niz w sklepie ale wtedy to juz robia takie lux garniaczki moj TZ nie ma problemow ze swoim rozmiarem w sklepie, wiec wystarczy taki sklepowy z reszta sliczny jest

my wczoraj popatrzylismy za koszulami do muszki i w zwyklych sklepach jest duuuo taniej. w Cymbeline koszula 350zl, w Wolczance na promocji (pewnie nie ida ) 99zl

Cytat:
A jeśli o demakijaż chodzi, to ja używam serii AA dla skóry wrażliwej.
ja powiedzialam 'nie' wszystkim kosmetykom AA. ich toniki i kremy, ktore teoretycznie sa do skory wrazliwej i alergicznej, mi przesuszaja twarz a jak sie posmarowalam ich balsamem do ciala to mnie skora swedziala

Cytat:
Ellin na wysokim obcasie to bym dawno kupiła (w deichmanie widziałam fajne w czwartek za 59 zł, ale obcas 8 cm), ale ja chcę max 3,5 cm.
ja mam teraz butki do tanca na 6cm i stwierdzam, ze tak w nich wygodnie, ze chyba nawet na 8cm dalabym bez problemu rade bede rozwazac te 8cm tylko, ze takie butki 200zl
no ale wole zaplacic i smigac cala noc niz oszczedzic i po paru godzinach jeczec z bolu potem je najwyzej przefarbuje jakos na inny kolor

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ja też trzy mlodsze Ale tak naprawde mogłabym mieć jeszcze kilka sióstr, hahahhaha. Mój tata jest jedynym facetem bo nawet pies to suczka, no ale w sumie jeden taki kot do nas czasem przychodzi, ale z nami nie mieszka i to jest też facet:d.
to u mnie na odwrot - faceci w wiekszosci a jak sie wyprowadze w sierpniu to mama zostanie rodzynkiem - ona sama, moj brat z ojcem i 3 kocury
ja mam starsza siostre i mlodszego brata z tym, ze siostra od wyjazdu do liceum z nami nie mieszka (a jak wpada raz na jakis czas na weekend to dziekuje bogu, ze tu nie mieszka )

Cytat:
H
Ciekawe która z weteranek pamięta jeszcze pana w geterkach.. ja własnie skończyłam z nim spotkanie teraz prysznic i śniadanko...a potem przygotowanie do przygotowania obiadu dla TZ...znalazłam rybkę tilapię... Ciekawe czy znajdę jakiś ciekawy przepisik, który zasmakuje TZ-owi
O ranyyyy jakei opinie ... to ja jednak wezmę mintaja
ja pamietam pana w geterkach ale juz z nim nie randkuje, bo jest juz dla mnie zbyt lajtowy
no tilapia to niezly syf podobne metody hodowli jak panga fuj fuj
choc od jednej pewnie nic Wam nie bedzie

Cytat:
P.S mam pytanie jeszcze odnośnie mierzenia sukien. Czy jak wybierałyście już coś, a nie mogłyście się zdecydować chodziłyście po kilka razy do tych samych salonów z sukniami?
ja od razu wiedzialam, ktora to TA ogolnie w 3 godziny odwiedzialam kilka salonow, zmierzylam kilkanascie sukien, wybralam ta jedyna przy ktorej poczulam to cos i ja od razu tego samego dnia kupilam w tych 3 godzinach zdazylismy tez kupic TZowy garniak

Cytat:
ja w ogole w kuchni nie mam kaloryfera, a z lazienki go usunelismy i jest tylko grzejnik do wieszania recznikow (te takie rurki). i w sumie i w kuchni i w lazience jest taka temperatura jak w reszcie mieszkania. to chyba kwestia izalocji budynku

ha nauczylismy sie robic wczoraj na tangu piekne osemeczki do tylu zaczyna miec to wszystko ksztalt tylko musze sie wyzbyc mojego silnego instynktu prowadzenia na rzecz bycia prowadzona TZ musi mnie bardziej ujarzmic ale ogolnie super nam idzie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 13:42   #4642
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
HELP
A będziecie mieć na stole jakieś kwiaty? Bo jeśli tak i te kwiaty by miały liście, to by ta zieleń się fajnie komponowała, ale wtedy bym ze złotego zrezygnowała, żeby nie było takiego mixu

Przeczytałam 2 teksty do egzaminu i w nagrodę pozwoliłam sobie zerknąć na wizaż Idę dalej czytać
Stary 2010-01-24, 13:51   #4643
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:

Na dole:
1) sala;

HELP

ja bym zrobiła zielone te zawieszki i winietki, na zasadzie kontrastu, ale taka zielen butelkowa bardziej, i może wtedy tez seretki i zielone i pomarańcozwe, albo jakies we wzorki takie, i winietki bez kokardek a kokardy zawiazywałabym normalnie bez stresu, nikt nie będzie sie przyglądał czy równo zawiązane.
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Czesc i czolem

ja w ogole w kuchni nie mam kaloryfera, a z lazienki go usunelismy i jest tylko grzejnik do wieszania recznikow (te takie rurki). i w sumie i w kuchni i w lazience jest taka temperatura jak w reszcie mieszkania. to chyba kwestia izalocji budynku

ha nauczylismy sie robic wczoraj na tangu piekne osemeczki do tylu zaczyna miec to wszystko ksztalt tylko musze sie wyzbyc mojego silnego instynktu prowadzenia na rzecz bycia prowadzona TZ musi mnie bardziej ujarzmic ale ogolnie super nam idzie
będziesz musiała filmik dołączyć w ramach relacji poślubnych
Stary 2010-01-24, 13:59   #4644
madziulka_
Zakorzenienie

Tośka a taka kolorystyka?
Na tym pierwszym bardzo ładnie jest zestawiony pomarańcz z zielenią O i żółty tez by pięknie wyglądał z zielonym i tą bielą jaka panuje na Twojej sali dałby fajny efekt chyba
Ze złotego koloru przy podobnej kombinacji bym zrezygnowała, żeby nie przesadzić.
Te winietki masz już kupione?
Bo można by było wpiąć białe karteczki w zielone jabłko(nie mogę znaleźć fotki takiej winietki) i bardzo ładnie to by się komponowało z zielonymi serwetkami itp.

Stary 2010-01-24, 14:09   #4645
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

[QUOTE=toskaKrk;16677303]Ślubu nie będzie dopóki mi nie pomożecie podjąć ostatecznej decyzji co do dekoracji sali i dodatków

Na dole:
1) sala;

HELP

Moim zdaniem zielonme winietki i zawieszki bardzo pasuja jakby wszystko bylo na pomarańczowo to by bylo mdło. I jak ktos napisal wczesniej fajnie jakby kwaitki zywe wlasnie na stole tez staly. Wiec winietki zielone i faktycznie prostsze ładniejsze

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

ps. nikt mnie nie zauwazyl

Edytowane przez natisska
Czas edycji: 2010-01-24 o 14:10
Stary 2010-01-24, 14:14   #4646
gospella
Wtajemniczenie

[QUOTE=natisska;16678652]
Cytat:

Na dole:
1) sala;

HELP

Moim zdaniem zielonme winietki i zawieszki bardzo pasuja jakby wszystko bylo na pomarańczowo to by bylo mdło. I jak ktos napisal wczesniej fajnie jakby kwaitki zywe wlasnie na stole tez staly. Wiec winietki zielone i faktycznie prostsze ładniejsze

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

ps. nikt mnie nie zauwazyl
ja zauwazyłam, masz super obraczki w avatarze wstaw jako fotke
Stary 2010-01-24, 14:22   #4647
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

A dziekuje co prawda to nie nasze ale takie planuje wlasnie. Czekamy do wiosny z obraczkami bo teraz wyszly by pewnie rozmiar mniejsze przez ten mróz...

Stary 2010-01-24, 14:25   #4648
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ja zauwazyłam, masz super obraczki w avatarze wstaw jako fotke
Ja też zauważyłam Ślubujemy razem Nawet godzina się zgadza
Stary 2010-01-24, 14:28   #4649
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja też zauważyłam Ślubujemy razem Nawet godzina się zgadza
Super z tego co zauwazyłam to dosyc popularna data

Stary 2010-01-24, 14:31   #4650
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Super z tego co zauwazyłam to dosyc popularna data
Będziemy tu mieć na forum masową nerwicę na początku sierpnia

Idę dalej czytać. Już normalnie tymi tekstami o raku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości