|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III
mam nadzieję, że reszta studniówkowiczek miała większe szczęście niż ja
![]() no ale na szczęście, moja studniówka jeszcze przede mną i już jestem prawie pewna, że jeżeli nadal będą singielką to nikogo na tę jedyną w życiu noc ze sobą nie biorę ![]() najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że dopiero teraz, po tej studniówce dowiedzieliśmy sie o sobie dużo przykrych rzeczy i niestety odbije się to niekorzystnie na naszej przyjaźni a co do dziewczyny, która tu się żali o walentynkach i chłopaku z ktorym się calowala: uwierz mi, faceci nie przywiązują wagi do tego do kogo się kleją po pijaku i najcześciej bardzo tego żałują, wiec nie rób sobie nadziei a na przyszłość wystrzegaj się takich sytuacji Bunny91, mądry Polak po szkodzie jak to mówią, tylko najgorsze jest to, że ja już nie wiem jak mam się do tego ustosunkować. Olać to, co się wydarzyło ? Najbardziej zastanawiające jest to, że on twierdzi że do tej dziewczyny nic nie czuje i że nie robi jej nadziei, ale jakoś mi się nie wydaje ;/ w ogole zrąbana impreza, poznalam ludzi z jego klasy miesiąc temu u niego na domowce, niby mielismy się wszyscy razem bawić, a potem wyszlo tak, że na studniowce każdy sobie... ;/ Edytowane przez anja11 Czas edycji: 2010-01-24 o 11:56 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Raczkowanie
|
na tej co byłam wczoraj tez było lipnie bo w ogóle nie tańczyli wszyscy razem tylko głównie w parach... ale z koleżankami całkiem nieźle sobie same poradziłysmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Raczkowanie
|
wiesz co, ty i tak byłaś w o tyle komfortowej sytuacji że miałaś koleżanki, a ja znałam tylko powierzchownie kilka osób, więc w ogole bez sensu ;/
a co stalo się na koniec, jeśli można spytać? Edytowane przez anja11 Czas edycji: 2010-01-24 o 12:04 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Raczkowanie
|
czekałam na transport z partnerem i jeszcze jedna parą i ten drugi chlopak załatwiał brata dla którego nie chciał samochód odpalic to nie dość że wyszluśmy ostatni to jescze lipy narobili bo zaczeli tylkowe dwóch pić i to ostro że juz ledwo stali na nogach po czym jak juz dotarłam do domu to ten drugi chłopak wysiadajac żeby mnie przepuścic do wyjścia wyłożył sie na ulicy i myslałam że juz nie wstanie to sie zmyłam do domu... nie wiem czy długo tam jeszcze lezał ;(
nie wiedziałam czy sie smiac czy nie wiem juz co :/ normalnie cuuudownie --- moim marzeniem jest nigdy nie zobaczyc na oczy moich partnerów ze studniówki!!!!!!!!!!!!!!! !! Edytowane przez bunny91 Czas edycji: 2010-01-24 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Raczkowanie
|
no to faktycznie, zarąbiste zakonczenie, no ale coz jaka impreza, taki final ;/
no mnie wkurza najbardziej fakt, że mi się przyjaźń rozleci a na pewno nie będzie już taka jak kiedyś przez tą jedną durną imprezę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dawno mnie nie było i nie jestem w stanie nadrobić zaległości
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4417 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, tyle co Wam powiem. Jeśli koleś pocałuję się z nowopoznaną laską na imprezie, to nie ma szans, żeby potem byli razem. On stwierdzi, że dziewczyna jest łatwa i nie ma co startować, przylizał sobie i jest fajnie. A dziewczyna z kolei będzie się zadręczać, że co ona nie zrobiła, jak była głupia i w ogóle. I z nowej znajomości robią się nici, bo tak naprawdę nie mają już o czym rozmawiać.
Ja mam 2tyg do mojej studniówki i nie mam partnera. Chcę ze sobą kogoś wziąć, bo szkoda mi kasy za osobę towarzyszącą, którą już wpłaciłam i której już nie odzyskam. Tymczasem potencjalnych partnerów jest sporo, ale chyba tak naprawdę żadnego, z którym mogłabym pójść. Ogólnie byłam wczoraj na imprezie, mam lekkiego doła, a raczej ogarnia mnie złość. Straciłam wiarę w ludzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do tego, kogo masz wziąc na studniowke, to przemysl to dobrze, bo mozesz zaoszczedzic kasę, ale zepsuć sobie impreze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Raczkowanie
|
hahaha dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zadomowienie
|
hmm wtedy na imprezie ani ja ani on nie byliśmy pijani i znaliśmy się już wcześniej
julajta na pewno wybierzesz spośród nich jakiegoś fajnego ![]() P.S tak ogólnie to też uważam że jeśli nie ma się chlopaka to powinno się iśc samemu.. a studniówki to powinny byc imprezy typowo szkolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No fakt, ale myślę, że gdybym wzięła kogoś, kto nie zna całego mojego towarzystwa to chyba nie byłoby najgorzej. Dla mnie przynamniej, bo dla niego pewnie tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Raczkowanie
|
ja sie cieszę z jednego że jest juz po wszystkim hahaha!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw to wynika z tego, że nie mają o czym rozmawiać czy z tego, że stwierdził, że jest łatwa? ![]() Ale całowałaś się z facetem, który nie jest Twoim chłopakiem, więc i tak wychodzi na to, co pisała Julajta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4427 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Faceci mimo, iż w naszych oczach to dranie, to nie lubią pisać z łatwymi laskami, lubią zdobywać. Więc analogicznie: przylizał (czyt."zdobył") no i ma wy***ane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny rozsądnie mówią Cao, ale jednak nie osądzałabym tak z góry, bo wydaje mi się, że każda sytuacja jest na tyle indywidualna, że nie można tego uogólnić. Zresztą myślę, że większość z Was wie, jak to jest, jak się nam ktoś podoba i to bardzo, wiemy, że nic z tego nie będzie, ale jednak wciąż mamy nadzieję ... Jedyne co można zrobić to wg mnie przeczekać, w końcu znajdzie się DUŻO LEPSZY i od razu łatwo zapomnieć o tamtym
![]()
#4429 |
Rozeznanie
|
Cao albo podoba mu się tamta dziewczyna i dlatego się zastanawiał czy z Tobą iść, bo ona mogłaby mieć do niego jakieś pretensje gdyby im się udało.
Ja godzinę temu dopiero wstałam było ś w i e t n i e ![]() ![]() Trochę głupio się tańczyło do Lady Gagi w sukience i koku, ale można było przeżyć ![]() Jedna dziewczyna miała taką sukienkę jak ja, tylko granatową (ja niebieską ![]() ![]() ![]() I po wczoraj stwierdziłam że uwielbiam moją klasę ![]()
#4430 |
Zadomowienie
|
hmm to trochę się teraz poczułam jakbym była łatwa.. .. ..
a w tej calej sytuacji jest tez duzo mojej winy bo to ja napisalam mu ze nie chce miec chlopaka.. i zebysmy zapomnieli o tym.. a jak sie chcial spotkać ja nie poszłam.. ehh ale to już zamknięty temat.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A zdjęcia to się ma?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zadomowienie
|
Xtase ale hmm ja go zaprosiłam juzz dużo wczesniej i się zgodził tylko że jak on mi napisał że idzie na swoja studniowke z kolezanka to ja mu napisalam wtedy z eide z kims innym a pozniej po paru dniach zrozumialam ze odwolanie jego to byl blad i wtedy ponownie go zaprosilam i sie zgodzil znowu isc ze mna na moja studniowke..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Raczkowanie
|
A ja się nie zgodzę. Ja wiem, w większości przypadków tak jest. Ale mam dobrego kolegę w klasie który poznał dziewczynę na połowinkach. Na końcu imprezy pocałował ją.. i cóż,są razem 1,5 roku, rozumieją się, kochają a my, dziewczyny, robilysmy zaklady ze beda ze soba max 2 miesiace bo takie zwiazki z imprez to gowno a nie zwiazki... i co ? pomylilysmy sie.
Bywam tu rzadko bo mam ograniczenie w dostepie do neta, powoli mieszkam na swoim bo tam mam lepsze warunki zeby sie uczyc- m.in brak internetu co nie zabiera mi czasu ;p stwierdzilam ze czas dazyc do realizacji marzen, chociazby tych w kwestii studiow. od czegos trzeba zaczac. totez nie rozstaje sie z ksiazka do bio i do psychologii- konkurs... wlasnie. moze wypelinilybyscie mi ankietke? http://www.ankietka.pl/ankieta/34500/wytrwalosc-w-dazeniu-do-celu-a-sukces.html z góry dziękuję wszystkim ![]() ![]() a jakby ktos chcial w koncu zobaczyc moja sukienke to tu mam zdjecia: http://www.facebook.com/?ref=logo#/a...00000483322206 ![]() ![]() i zazdroszcze wam ktore nie mialy jeszcze studniowek ;d
![]() |
#4434 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj tak...nawet ciężko mi się do tego przyznać, ale jeden chłopak podoba mi się od jakichś 9 lat, także wiem coś o tym ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
Cao nie wiem po co ciągle o tym mówisz i to roztrząsasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4437 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko nie myśl, że ja o Tobie pisałam! Ty łatwa nie jesteś, tylko naiwna, Twoja sytuacja wyglądała inaczej niż ta, którą przedstawiłam. Dziewczyny inaczej podchodzą do pocałunków niż chłopacy. (Mam tu na myśli te porządniejsze dziewczyny ![]() A dlaczego tak mu pisałaś i się nie spotkałaś? Było Ci wstyd po tamtej sytuacji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Raczkowanie
|
Mówi bo jak się czasem powie głośno jakąś rzecz to potem jest łatwiej wszystko ogarnąć. Szczególnie jak ciężko się uwolnić od jakichś myśli...
#4439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.