|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Hosenko -
za zachwyty nad Pinkami na Avonowym Kusisz mnie, dziewczyno, oj kusisz
|
|
|
|
#3902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czy te cienie są ci koniecznie potrzebne ? zuzyj te co masz
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieni, które mam wystarczy mi chyba na kolejne 10 lat, więc powinnam mieć bana na zakupy cieniowe Ostatnio namiętnie lukam tuniki na all, więc mam motywator na wydanie kasy gdzie indziej niż w Avonie
|
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Gani: to cienie dobre do codziennego makijażu, takiego na szybko, mi w sumie takich brakowało (dotychczas do szybkiego makijazu miałam tylko 2 paletki Clinique - bardzo delikatne i słabo napigmentowane, więc można sie nimi maziać byle jak i nie widać że coś jest nie tak
)Lubię wyrazisty makijaz oczu, mocny, również na co dzień, ale nie zawsze rano mam czas na precyzyjne malowanie.
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mam odżywkę joanny bez spłukiwania (z cytryną i miodem) ..uwielbiam ją..i celebruje jej każde użycie ..ale wiem po własnym doświadczeniu że 4-5 miesiący z nią to minimum! ![]() Ale z tą odżywką z Nivei pójdzie Ci łatwo! ![]() Miałam podobną ale z gliss kura-one są strasznie niewydajne! 1 miesiąc i zużyjesz.Ale używaj jej do każdego mycia (podkreślam myję włosy raczej codziennie!) ......................... ......................... ......................... ....... A ja mam baby dylemata ![]() Bo ostatnio jak byłam u rodziców (i na zjeździe) to zostawiłam u nich moją kosmetyczkę.W niej :nowy tusz do rzęs Avonu, nowy lakier Avonu -vanilla shake, krem po oczy, perfum I W sumie ten tusz do rzęs i krem pod oczy by mi się przydał teraz... Bo obecny tusz już mi wysechł kompletnie A krem pod oczy niby w zapasie mam ale po co 2gi otwierać!!? A najgorsze to to że nie wiem kiedy teraz do mojej mamy zajadę? Mam w sobotę (30.01) zaliczenie-kolokwium.Powinnam być..Maż by po mnie przyjechał w sobotę wieczorem po pracy ...ale ja nie wiem czy w ogóle powinnam się ruszać z domu? To będzie 39 tydzień ciąży, gin przewiduje że poród może wystąpić już w każdym momencie! Powinnam siedzieć z tyłkiem w domu.A tu koło w sobote, paczka Avonu dla mojej mamy i bratowej u mnie czeka i moje kosmetyki u mamy których potrzebuję na JUŻ! Najlepiej byłoby siedzieć w domu do porodu i wyjąć ten zapasowy krem pod oczy z szafki i zapasowy tusz.Ale jestem wkurzona bo nie po to je teraz kupiłam by je teraz zużyć i potem nic nie mieć... Nie wiem....kupić inny zapasowy tusz? Zacząć używać tych zapasów? Czy jechać na koło i do mamy?
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-24 o 13:33 |
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super dylemat prawdziwej kosmetykoholiczki Wyjmij to co masz w zapasach i używaj, po to są zapasy ! nie kupuj znowu nowych rzecz bo i po co ? Będziesz tego miała dwa razy tyle
|
|
#3907 |
|
Konto usunięte
|
Powiem Wam, że dziś użyłam pierwszy raz pudru Synergen i nie jestem zadowolona za bardzo. Kolor zbyt jasny, ale się wtapia w skórę, TYLKO, ŻE puder potwornie podkreśla wszelkie skórki, załamania itd...
|
|
|
|
#3908 |
|
Zadomowienie
|
hej Orlico, dla mnie najjaśniejszy odcień tego pudru jest odrobinę za ciemny...
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te specyfiki typu 2KC to głównie wit C przeciez z tego co widziałamwitamina C przyspiesza rozkład alkoholu w organizmie
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2010-01-24 o 14:53 |
|
|
|
|
#3910 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam odcień Sand, bo ten waniliowy był żółtawy, a drugi wydawał mi się ciemniejszy, jeśli dobrze pamiętam
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16679802]Ja mam odcień Sand, bo ten waniliowy był żółtawy, a drugi wydawał mi się ciemniejszy, jeśli dobrze pamiętam
[/QUOTE]to dla mnie pewnie ten najjaśniejszy tez byłby za ciemny ,kupiłam kiedyś korektor Synergen i najjaśniejszy odcień był o wiele za ciemny musiałam wywalić
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica gratuluje zuzycia pudru!
![]() Jelly wybralas sliczne imie dla swojej pociechy! Vibeska zagladaj czesciej! gratuluje zuzyc! ![]() zetafon ale super osiagnelas zamierzony efekt! ![]() ksiezniczka ![]() odnosnie kremu Bielendy to za krotko go stosuje zeby stwierdzic czy mnie zapycha. Dam na pewno znac A teraz opowiem wam dalszy ciag mojego zlamanego paznokcia..myslalam ze dzisiaj zemdleje ze strachu poszlam sobie do lazienki i nagle otarlam reka o spodnie i tu nagle slysze ze pazur sie totalnie zlamal. Zaczal mi odchodzic caly az od samej nasady od prawej strony do lewej!!! a pod spodem zobaczylam jasne cos no i polecialam do Tz-ta prawie z lzami w oczach ze teraz zostanie mi sama skora patrzymy a tam drugi nowiutki pazur ktory przykrywa caly opuszek palca ps jak mozna pols strony zapisac o paznokciu |
|
|
|
#3913 |
|
Zadomowienie
|
Cuciola cieszymy się Twoim szczęściem
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
haha za to nie musze obcinac innych |
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola, gratuluję tak radosnego zakończenia tego horroru
![]() Zmobilizowałam się dzisiaj i wrzuciłam na all nieco swojej nagromadzonej biżu - głównie z Avonu. Może uda się coś sprzedać (a wtedy byłyby dodatkowe środki na cienie Pinki ).Poza tym leżę z pękatym brzuchem, bo dziś na późne śniadanie napiekłam całą michę gofrów i wciąż nie dojrzałam jeszcze do spożycia obiadu ![]() Ale z drugiej strony przez ostatni miesiąc przytyłam 2 kilo Winię za ten stan rzeczy urlop od jogi oraz swoją gofrownicę |
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
o! ja tez mam gofrownice ale gofry wychodza jakies cienkie w niej! moze to wina przepisu? podzielisz sie swoim przepisem to chetnie wyprobuje?
choc raczej mysle ze to wina gofrownicy bo mam taka biala dosc malutka-to nie to samo co te ciezkie gofrownice.. mnie cienie Avonowe nie kusza-jedynie maja fajne opakowanie no ale jednak jak dla mnie to za malo pigmentu. Mm bazarkowe tansze cienie sto razy lepiej napigmentowane jesli na prawde mi sie spieszy i nie mam czasu na makijaz ganimedea przypominam,cytujac z twojej listy kolorowkowej ze Cienie do powiek (baaaaaaaaardzo dużo) Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-01-24 o 16:04 |
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Piekłam wg TEGO PRZEPISU. Wyszły bardzo smaczne, chrupiące, najlepsze spośród wypróbowanych kilku przepisów
Są słodkie, wiec raczej z dżemem byłyby zbyt mdłe, ale solo pyszności.Co do cieni, to wiem, niestety |
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet Jelly- nie strasz z odzywką
![]() a poza tym nigdzie nie łaź bo jest ślisko , a o nieszczęście nie trudno![]() lepiej siedż w domu i ucz się do koła, a mąż niech pojedzie do twej mamy ![]() w końcu kobiecie w ciąży się nie odmawia
|
|
|
|
#3920 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też uważam że powinnam siedzieć w domu i nie jeździć już do porodu do Torunia..Ale...jak ja mam to koło właśnie w Toruniu (tam mieszka też moja mama)! W przyszłą sobotę! Jeżeli do tego czasu urodzę to git..To sprawa wyjaśniona..Nie będę mogła pojechać bo malucha który nie skończył nawet tygodnia nie zostawię...Ale jak nie????To dalej pozostanie dylemat! Moja teściowa i maż mówią bym pojechała bo łatwiej mi teraz jak jestem w 2paku niż gdy dziecko będzie małe...Ale ja się boję! A co jak zacznie mi się wszystko w toruniu?A ja ani torby z rzeczami dla siebie, ani dla dziecka..I jak ja dziecko z torunia do siebie zabiorę???
|
|
#3921 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam maseczkę Perfecty i tym samym zremisowałam
Ale będę jeszcze miała 2-3 zużycia w styczniu
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
sweet- na pewno poradzisz sobie z dylematem
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co robicie z zuzytymi buteleczkami perfumow?
|
|
|
|
#3924 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Zadomowienie
|
ja kiedyś wyrzucałam, a teraz gromadzę, choć nie mam pojęcia po co
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
A za tydzien pokazujemy listy zuzyc
|
|
|
|
#3928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze koniecznie wypróbować.[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16679544]Powiem Wam, że dziś użyłam pierwszy raz pudru Synergen i nie jestem zadowolona za bardzo. Kolor zbyt jasny, ale się wtapia w skórę, TYLKO, ŻE puder potwornie podkreśla wszelkie skórki, załamania itd...[/QUOTE] A ja jestem zadowolona, moze to nie jest moj Manhattan ale nie jest zle, choc wydaje mi sie ciut za jasny zaraz po nałozeniu (mam Sand) ale jak sie stopi ze skórą to jest dobrze. Cytat:
Dziewczyny - zobaczcie jakie cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba sprezentuje sobie na urodziny na 14 lutego. - http://allegro.pl/item887440549_prof...wiewiorka.html Co sądzicie?
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2010-01-24 o 22:26 |
||
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powinnaś w tych ostatnich dniach robić sobie takich wypraw, możesz się przewrócić, albo zacząć rodzić w każdym momencie. Ja bym nie ryzykowała. szkoła nie zając, nie ucieknie.Albo niech ci mama wyśle pocztą te rzeczy- na drugi dzień będą u Ciebie.
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku fajne te pedzle. Poczytaj na wizazowym dziale jest o pedzlach topic tam na pewno znajdziesz jakies opinie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

za zachwyty nad Pinkami na Avonowym
Kusisz mnie, dziewczyno, oj kusisz

do spłukiwania i bez,że moim postanowieniem jest nie kupować nic do włosów

Na kaca nie próbowałam, może kiedyś
te specyfiki typu 2KC to głównie wit C przeciez z tego co widziałam
musiałam wywalić

).
Są słodkie, wiec raczej z dżemem byłyby zbyt mdłe, ale solo pyszności.