|
|
#4891 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Wsłuchaaj siee w te słowoo Szmatoo..!
Coo TY powiesz teraaz naa To..? zgrabnaa .. piękna .. zawsze moodna.. czuŁaa.. wrednaa.. Noo i mądraa..! ha^^ kiedyy trzebaa kokietujee.. kiedy trzebaa too $wirujee..! tyłkiemm kręcee w Clubaach Discoo.! coo Ty powiesz na too wszystkoo..?? Dziękuję Ci za to... że masz do mnie cierpliwość... że masz siłę tłumaczyć mi rzeczy trudne do zrozumienia dla małej egoistki, że mimo wszystkich słów, które Cię raniły teraz jest jak jest... za to, że potrafiłeś wysłuchać moich żali, za to że byłeś i jesteś... I nie znikaj nigdy ![]() <33 __________________ Chcesz? opowiem Ci bajkę o samej sobie.. Wciągnę Cię w mój świat, w którym nie znajdziesz drzwi.. Stąd nie ma powrotu. Zaryzykujesz? ************************* * kuszę Cię wzrokiem ewidentnie. ejj wiem, że nie przejdziesz obok mnie obojętnie. <33
|
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Jak niezauważonej.? Dopiero co się o Ciebie upominałam
Przyzwyczajona do cierpienia...
Rozmarzona Marzycielka ![]() Zakochana złośnica Słodki brzydal ![]() Są 3 światy, w których żyjemy: *sny *marzenia *rzeczywistość
|
#4893 |
|
Raczkowanie
|
miłość się nie udała,
bo jedna strona się zakochała :/ Pocieszał i ocierał z rozpalonych policzków łzy rozpaczy I proszę Cię mów mi jak najczęściej, ze jesteś, ze będziesz.. Nigdy nie powiem Ci jak to jest, kiedy nocą włóczę się . Nie wystarczy mieć dokąd wrócić,trzeba mieć kogoś, kto bedzie czekał wiesz, że w korze mózgowej można wyrzeźbić czyjeś imię bez dłuta? Spragniona czułości jak astmatyk powietrza... przytul się do mnie! poczuj.. jak mocno bije moje serce. Chmury nie zawsze oznaczają deszcz, ale nie ma deszczu bez chmur "Mam Cię dość, zmiennych nastrojów i przykrych słów..." Będziemy szukać, szukać, szukać, szukać, szukać.. Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście. A swiat ma tysiąc różnych barw, oddycham tymi w kolorach tęczy. Niekiedy potok słów zatapia ich znaczenie. pogasły światła i zamknęli niebo,w pewien zwyczajny dzien odszedles... 'człowiek budzony rano pocałunkiem,zawsze wstaje prawa nogą.." "weź mnie i nieś, niech niebo bliżej będzie..." Damy przecież nie tańczą pogo na obcasach. znajdziemy powód by odchodzić i sto powodów, żeby wracać ojej królewno zgubiłaś pantofelek,ja zgubiłam faceta.|fuck! Oto. Istota, która marzy, kocha i parzy. Istota stu twarzy. Stworzona z tworzywa spożywa tony kaszy i warzyw. Instynkt i głupota [...] w jajokineskopowych klapkach ze złota kocham Cię w niebezpieczeństwie i na karuzeli. < 3 uśmiechasz się niewłaściwą stroną twarzy. oddycham tańcem, ćpam muzyką, wydycham rytm i czuję to uzależnienie.! 'bo kto pasuje tak jak ja do twoich bladych ust' .o jak dobrze być *******niętym w głowe, patrzeć na czarno-biały swiat, widzieć tylko ta lepsza połowę a kiedy poprosisz o uśmiech, mam prawo odmówić. Pijany klown z twarzą jak księżyc i jego srebrzysta dama. Bo wymyśliła sobie kiedyś, że będzie cholernie szczęśliwa. Ty mnie serce nie rozśmieszaj.! Ja mam ze śmiechem problemy.! powtórzmy wszytko,jeszcze raz.|powiedz mi jaki kształt miłośc teraz ma? wybuduję most z rozświetlonych słońcem chmur - Popatrz na mnie. - Po co? - Popatrz, a może zrozumiesz jak wyglądają ludzie, których ranisz. |
|
|
|
#4894 |
|
Przyczajenie
|
Nie prowokuj mych ust czerwieni. nie jesteśmy sobie przeznaczeni.
Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą. w momencie upadku oddaję hołd swoim czynom. Bo to właśnie trudne chwile sprawiają, że znajduję w sobie siłę. Dalej szukaj. może spotkasz tą z bajki. poskładasz elementy tej trudnej układanki. Bo to wszystko magią jest. Bo piękne jest to, co różni nas od innych. Mam diamentową metkę oryginalności. Bo jestem aniołem, który spadł na ziemię i zapomniał drogi powrotnej. Czasem mam jazdę zapomnieć o wszystkim. kupić bilet do nikąd i spakować walizki. Cała historia świata w jednym punkcie się splata. ______________________ myśli sobie 'pieprzony narcyz' Ty myślisz, że błyszczysz ? Chuj tam błyszczysz, ty nawet nie świecisz. 'Look into my eyes you will see what you mean to me.' Żeby być sobą, trzeba być kimś. królowa jest tylko jedna. Są chwile, kiedy czuję, że spadają mi z oczu wszystkie zasłony. love is in the air. Love me tender, love me sweet. if you're good I'm better baby. Kommt mit mir, wir suchen ein besser Walt. harcore w duszy, w bani meksyk. Though I know I'll never lose affection For people and things that went before Jestem kłamstwem, któremu możesz zaufać. because you are the music in me. Why did I let myself believe miracles could happen? nie bądź sloganem, bo jesteś poezją. 'Im bardziej Cię drażnię - bardziej mnie to bawi. Masz tego dosyć, to znajdź mnie i zabij, ale wiedz, że tym tylko przyspożysz mi sławy.' Więc opluj, plotkuj, zbesztaj kotku. Ja i tak będę się śmiała. w Twoim śnie jestem gwiazdą ze starego romansu. 'pieprzona romantyczka. rozpuszczona księżniczka.' Złośliwi mówią, że skromna jestem ponad normę. Bo w tym cały sens istnienia, by umieć żyć bez znieczulenia. Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji. Najbardziej lubię gdy robię show. Chodź kochanie, posłuchajmy jak oddycha wszechświat. Zmierzam do celu przekonana święcie, że stoję na twardym, wiarygodnym fundamencie. Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy. Jestem jak szampan, uderzam do głowy. I didn't ask to be a princess, but if the crown fits... Zamigotał świat tysiacem barw, tysiąc nowy pytań przywiał wiatr.! Z plastikowych rzęs, płynie sztuczna łza, tak już czasem jest, nawet gdy oczy są ze szkła.. I'll be there to see Your smile... Wiem, że już łatwo się nie zmienię. Nie można mieć wszystkiego W życiu tak nie ma. Z czegoś trzeba zrezygnować, coś wybierać, o coś walczyć. Without the mask where will You hide? Jestem kolorem, którego nie zobaczysz i dotykiem, którego nie poczujesz... in every word I've never said. How could this happen to me I made my mistakes I've got no where to run. 'Nie pytaj mnie o jutro, to za tysiąc lat' Do you like the way I rock it? Boy, I think it's so chaotic I znów upór, żeby powstać i znów iść, i dojść do celu. Patrz jak ja zaczaruję świat. 'zabrali jej słońce, *******one słońce, tak radosne i tak gorące.' 'wszystko bez sensu, lecz nic bez znaczenia.' Everybody does stupid things, it shouldn't cost them everything they want in life. Ja w deszczu braw, Ty w wietrze gwizdow. pewnie myślałeś, że będzie cię słuchać Gdy słowa historii twej szepniesz do ucha I będzie wzruszona Kochany, nie ona! Nie takich historii słuchała w ramionach. Spójrz czasem na świat, ten całkiem normalny, gdzie występują też szare barwy. patrz, ale nie dotykaj Przecież wiesz, że jej nie zmienisz. ' To się nigdy nie zdarzy, w ogóle nie ma takiej opcji, że przestanę kiedyś marzyć, nawet będąc dorosłym. ' Wiem doprowadzam do szału, bywam szorstka, niemiła. "Nie chcę słuchać co mi mówią Myślę tylko sobie : trudno" You think that I am nonchalant, You think I’m hard. Jeszcze uwierzę, że szczęście istnieje. Wczorajsze marzenia to dzisiejsza rzeczywistość. cause ur kiss is sweeter than an apple pie. `Świat wypadł mi z moich rąk, jakoś tak nie jest mi nawet żal.` 'Gdy świat rozpędzi się niebezpiecznie.. co z nami będzie? |
|
|
|
#4895 |
|
Przyczajenie
|
Z plastikowych rzęs
płynie sztuczna łza bo gdy jestes blisko niczego sie nie boję a moje sny są piękne Przez zaciśnięte zęby, całuj się we mnie Tarariruriraj ![]() W Stumilowym Lesie :P Bawię się z Kubusiem Puchatkiem )Spakuj kufry swe I jedźmy byle gdzie Ucha nadstawiam, słucham jak gra. Muzyka we mnie - w muzyce ja. - Wypijmy za błędy. - To się ostro nawalimy. "A ja bez Ciebie jak wiadro bez wody, jak śliwka bez pestki, bez poręczy schody..." <3 posypywać cynamonem i zanurzać w jabłkowej herbacie Houston, myślę ze mamy problem. ! teraz jest Twój ruch. możesz zrobić szach-mat albo gramy dalej. -Jak najlepiej trafic do serca faceta? -Nozem przez klatke piersiowa |
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
Im głębiej w noc, tym bliżej dnia Być może pójdę do piekła, ale to mi wcale nie przeszkadza, lubię ciepło kiedy za dużo czuję, mam wrażenie, jakbym była pokonana przez własny umysł Śnie.Tylko moje marzenia tak dziwnie się kurczą siedzę sobie w domu, słucham muzyki, jakiś wiersz popełnię, bez zobowiązań, na luzie
|
|
#4897 |
|
Rozeznanie
|
They took you away from me, but now I'm taking you. | Zabrali mi Ciebie, ale teraz ja zabieram Cię.
The softly spoken words you gave me, even in death our love goes on. | Delikatnie wypowiedziane słowa, które mi podarowałeś, nawet podczas śmierci naszej miłości, brzmią nadal. I will stay forever here with you, My Love. | Zostanę na zawsze przy Tobie, Moja Miłości. They don't know you can't leave me. They don't hear you singing to me. | One nie wiedzą, że nie możesz mnie opuścić. One nie słyszą Twego śpiewu ku mnie. I can't love you anymore than I do. | Nie da się kochać Ciebie mocniej niż kocham teraz ja. Magari91
jesteś wyjątkowa. ![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-01-24 o 15:24 |
|
|
|
#4898 |
|
Rozeznanie
|
Ślepo zakochana, nie widzi jak sie nią bawi.
I znów zawrócisz jej w głowie ? Wiesz jak bardzo bym Cię kochała gdybyś dał mi taką możliwość? Poprosiłam o kubek gorącej herbaty, a Ty dałeś mi siebie i ciepły koc. przybiłeś złotą tabliczkę do drzwi swojego serca z napisem : NAWET NIE PRÓBUJ PUKAĆ .! Śnieg spadł na rozgrzane serca zakochanych. Zapach męskich perfum może w kobiecie przywrócić wiarę w to, że oni jednak istnieją. Jesteś facetem czy mężczyzną? Bo to dwa różne gatunki samców. trzeźwo myślę dopiero po drugim piwie. Wyznawałeś mi miłość tak głośno, że tylko musowanie szampana przerywało ciszę. Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2010-01-24 o 15:26 |
|
|
|
#4899 |
|
Raczkowanie
|
Wtulając się w poduszkę od Ciebie i słuchając [COLOR="Silver"]
naszej piosenki szykuję się w wyprawę do najpiękniejszych chwil mojego życia. Wyprawę do naszych wspomnień. Ona na to, iż lubi chłopców romantycznych, czułych, lecz jednocześnie twardych i mrocznych. -cześć kocham Cie. - cześć, co mówiłaś ? - nic ważnego, musze lecieć, cześć . Edytowane przez _Pf Czas edycji: 2010-01-24 o 16:44 |
|
|
|
#4900 |
|
dream big
|
*'Smakujesz jak poziomka i trzy ziarnka cukru.' *Błogi stan. *'Mam przed oczami foto, na nim Twój uśmiech.' *'Traktuj mnie jak powietrze, a jak powietrze niezbędną się stanę...'
|
|
#4901 |
|
Wtajemniczenie
|
CookieCrisp - <3 Ja Kocham Ciasteczko!
ruda wiewiora - Moja mała <3 Magari91- _____________ zawsze znajdowałeś sposób, by mnie zawieść Patrzysz na mnie jakbym stała się Nieznajomą na ulicach. Nie mogę gryźć się w język zawsze, kiedy ty udajesz że wszystko gra.
|
#4902 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Jestem tu nowa.
na poczatek: Pamiętasz?? Mowiłam ,że będę Cię kochac do konca świata i jeden dzień dłuzej? Kłamałam!! Zawsze bębę Cię Kochac.
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Opowiem Ci swoimi słowami, jak to między nami było, kiedy ‘byliśmy’ . ![]()
|
#4904 |
|
Przyczajenie
|
Miłość jest jak reklama
Szybko się kończy, a za nią czeka następna ;*wtedy dałabym sobie za niego rękę uciąć.. i co ? i teraz bym ręki nie miała. Miiało być inaczej tak to Wiem że niczego nie naprawię płaczem. Tak bardzo pragnę z Tobą być. Nawet jesli miala bym sie zmienic Chcesz jagodziankę?? A z czym masz? ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- -Kocham cie - ja ciebie tez,ale poczekaj na mnie -ale juz rok czekam...ile jeszcze? -niedługo, musze miec pewnosc ze na pewno mnie kochasz.
|
#4905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
`Nie była popularna, piękna ani nawet bogata. a jednak on chciał ją mieć. `twój rozdział trzeba zamknąć. tak oficjalnie. Pamiętaj Kochanie: My nie dzieli się na 3 ! mam nadzieję, że coś się przyda. jak sobie o czymś przypomnę to dopiszę ![]() _________________________ _______________________ - bez paniki. to tylko miłość. - łatwo mówić. nie wszyscy, są pozbawieni serca. afiszowane uczucia z perspektywy nieba. Ja jestem tu, Ty jesteś tam- nie wiem co trzeba zrobić... ' Tak wiem zraniłam nie raz, ale Ty pobiłeś rekord w mocy bólu. Różnica jest jedna: Ty pijesz i wtedy przypominasz sobie o mnie Ja piję żeby o tobie zapomnieć. Cisza, krzyczę szeptem, którego nikt nie umie słyszeć. - a oczy, oczy jakie ma? - jak czekoladowy ocean czekoladek, jak blekitny ocean blekitu. bo uwielbiam, kiedy jesteś taki zapatrzony, obserwując jak tańczę z innym dziś chciałabym Cię przytulić , zwariować razem z Tobą . pobawię się w obojętność - może wtedy zacznie Ci zależeć... ` ucichła we mnie ta mała dziewczynka , która wszystko brała sobie do serca . `nie myśle o raju. miłości nie ma dziś Nie odzywanie się i udawanie obojętności może doprowadzić do zachowań obsesyjnych. przyszła jesień . następnie nadejdzie zima , wiosna , lato . minie rok . dwa lata , dziesięć . zapomnimy . `i rysujesz mi uśmiech każdą wiadomością. napisz mi wzór na spełnienie marzeń.. Trochę zabolało, ale nauczyłam się ignorować ten ból. Cześć. Gdzie jesteś dziś ? Dawno Cię przy mnie nie było. - Dlaczego płaczesz ? - nie płaczę. wydaje ci się. - wydaje mi się że masz podkrążone oczy , wilgotne rzęsy i rozmazany tusz. wydaje mi się że go kochasz i płakałas kolejną noc. - dlaczego do niego nie zadzwonisz? - nie wiem co miałabym powiedzieć. - może 'cześć'? - ale wyszłoby 'cześć, chcę cię mieć wyłącznie dla siebie'. - Źle wyglądasz. Co się stało? - Nic takiego. Nie zrozumiesz. - Spróbuje. - A bolały Cię kiedyś wspomnienia? Prędzej zwierzęta zaczną mówić ludzkim głosem, niż Ty się odezwiesz. ` nie przyzwyczajaj się i tak zawiodą Cię nawet Ci , na których liczyłaś najbardziej . Chciałabym kiedyś usiąść na trawie , spojrzeć w niebo i z czystym sumieniem powiedzieć : ' Tak, jestem cholernie szczęśliwa ... ' `. a ona wciąż udawała ,że jest mistrzynią wymazywania z pamięci bolesnych wspomnień i przykrych doświadczeń .. Wyrzuciłam wszystkie ciemne kredki, oświadczam, będę szczęśliwa. gdy ktoś czyta Ci w myślach , masz pewność , że ta osoba myśli o Tobie. Wasze wspólne pragnienia się łączą. Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć . Szczęście ? - Kwestia podejścia . Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-01-24 o 15:59 |
|
|
|
|
#4906 |
|
Raczkowanie
|
RobCoChcesz ,ZamknijSieJuz ,
Issuee, sandreson93 - pokłon w waszą stronę . < 3 ; * _____________________ Nie skreślaj wszystkiego na stracie i nie zakładaj , że nic z tego nie będzie. W takim razie po co to wszystko skoro i tak nic z tego nie będzie ? to, że mijamy się bez słowa? kwestia przyzwyczajenia. pisz , dzwoń , właź oknem , kiedy tylko Ci będzie źle .. znowu Ci się coś objawiło , że do mnie napisałeś ? za mała by dotknąć nieba..
|
#4907 |
|
Przyczajenie
|
Mam wielką proźbe.
Macie jakieś opisy żeby chlopak pomyslał ,że juz nic do niego nie czuje??
|
#4908 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze raz to poczuć chcę... Jeszcze raz to chcę spróbować... uśmiechać się mimo że znowu coś nie wyszło Nie... Nie zostawiaj teraz mnie, bo zez ciebie nie ma mnie... prawdziwy książę z bajki nie miał nawet na fajki nie chcę normalności bo normalność jest szara Teraz powiedz szczerze kto tę walkę przegrał. Asiu, Monisia cię żegna .! Naiwna wiara dziecka że kiedy zamknie oczy to wcale nie będzie ciemno Byłeś dla mnie słońcem tego lata, z tobą mogłam pójść na koniec świata.. Bez Ciebie zacząć nowy dzień tak bardzo boję się Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy? To nie był dzień, to była noc Nigdy nie każ mi wybierać między tobą a moim przyjaciółmi, bo wiedz że nie wybiorę ciebie...
|
|
#4909 |
|
Zadomowienie
|
CookieCrisp
Magari91 Dopadło i mnie no i kocham Cię. Przed nami kosmos możliwości. Jestem naiwna. Ufam miłości. Kiedyś myślałam, że to dla Ciebie wschodzi i zachodzi Słońce.
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Kochałam go. Tyle, że nie wiedziałam tego wtedy. I mnie tak jest lepiej, ponieważ niektóre rzeczy nie powinny być niczym więcej jak tylko chwilą. I to była jedna z nich.
Ćwieka mam tylko pod ręką. Pytają, czy kocham. Wiem, że poszłabym za nim choćby do piekła. Najgorsze, że nie wiem dlaczego. Jeśli to właśnie miłość... ruda wiewiora - jak się cieszę, że znajduję się w kręgu Twoich naj naj. Kocham i Ciebie i Twoje opisy iii nie zamierzam przestać, mrrrrah ;-*.
|
#4911 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
<33Cytat:
<33"Idź swoją drogą a ludzie niech mówią co chcą" Dante Alighieri w ich naturę wpisana jest zdrada i nawet ta cholerna piosenka kojarzy mi się z Tobą. lubię myśleć o Tobie jak o szaleńcu który się we mnie zakochał a w nocy będziemy krzyczeć YES WE CAN !
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-01-24 o 16:21 |
|
|
|
|
#4913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
| Zapomniałam już jak słodko brzmi Twój szept.| przestajesz mnie fascynować - zaczynasz mnie w****iać w powietrzu się unosi echo Twoich słów, po sobie widzę, że nie ma Cię znów nie chcę marzyć o tym, czego nigdy nie było... może jednak potrafię żyć bez tego? milczysz, milczysz, aż się domilczysz. tak cholernie Cię kochałam, że aż w pewnym momencie zaczęłam nienawidzić. - ze skrajności w skrajność. moje postanowienia noworoczne , wszystkie związane z Tobą . nie tęsknić , nie myśleć , nie pragnąć , nie czuć. to tak 'forever together' i inne 'love story' poszły się ***ać, seans zakończony. - odejdź z tą całą miłością. - jak będę chciała pocierpieć, to sobie po rozżarzonym węglu pochodzę. i wiesz, chciałabym żeby kiedyś On żałował,że mógł mnie mieć,a nie miał. Żeby kiedyś zobaczył co stracił.. obojętność to dziś podstawa. sam mnie tego nauczyłeś. gratuluję, nienawidzę Cię. gdyby zakochanie trwało zbyt długo, ludzie umieraliby z wyczerpania, arytmii, tachykardii serca, glodu lub syndromu odstawienia snu. rozdrapywanie starych ran prowadzi do zakażenia teraźniejszości. spraw, żeby ta burza o 4 nad ranem przyniosła więcej ukojenia niż miliony Twoich słów. gdy ona zapomniała, on zrozumiał ile dla niej znaczył. byłeś moim najwyższym prawem. przykazaniem, którego nigdy nie złamałam. BYŁEŚ ! jeśli chcesz coś dla mnie zrobić to zniknij. na zawsze. żebym nie pamiętała o Tobie, żebym nie widziała Ciebie z nią. przeciwieństwem miłości nie jest nienawiść, tylko obojętność. oczy bynajmniej nie zmieniły zielonego odcienia i również mówią 'kocham' tyle, że...już komuś innemu. |
|
|
|
|
#4914 |
|
Raczkowanie
|
'Zauważ mnie, odnajdź mnie, odkryj, siedzącą przed tobą, tuż przed twoją twarzą. Rozbierz, jednym słowem. Powiedz to, czego się tak boję. Ugaś!'
'Dziękuję panu, zaraz się wezmę w garść, tylko jeszcze się całkiem załamię.' 'Czasami wydaje mi się, że cały mój życiorys został z góry opłacony przez producenta telewizyjnego za tysiąc pięćset złotych miesięcznie plus opłaty licznikowe' 'Przyjaźń między kobietą i kobietą oraz między mężczyzną i mężczyzną jest możliwa, bo jest to tylko chemia, natomiast między kobietą i mężczyzną jest chemia i biologia.' Zdeptaliśmy miłość jak neony miasta nocną ciszę.
|
#4915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwariowałaś tak śmiesznie mali, dosłowni zbyt. .
|
|
|
#4916 |
|
Przyczajenie
|
tak cholernie Cię kochałam, że aż w pewnym momencie zaczęłam nienawidzić. - ze skrajności w skrajność. moje postanowienia noworoczne , wszystkie związane z Tobą . nie tęsknić , nie myśleć , nie pragnąć , nie czuć. obojętność to dziś podstawa. sam mnie tego nauczyłeś. .gdy ona zapomniała, on zrozumiał ile dla niej znaczył. byłeś moim najwyższym prawem. przykazaniem, którego nigdy nie złamałam. BYŁEŚ ! przeciwieństwem miłości nie jest nienawiść, tylko obojętność. oczy bynajmniej nie zmieniły zielonego odcienia i również mówią kocham ... tyle ze komus innemu. te są swietne . dzieki!
))
Z dziesięciu mężczyzn dziewięciu ulega... Szkoda tylko,że Ona kochała własnie tego dziesiątego... Edytowane przez Lisiuuunia Czas edycji: 2010-01-24 o 16:40 |
|
|
|
#4917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli on był na Tyle głupi by odejść , to Ty bądź na tyle mądra żeby mu na to pozwolić . Jesteś szczesliwy ? nie martw się . przejdzie Ci. Dorosłość … jak jedziesz do babci z czymś a nie po coś. Kocham Cię … czasami po prostu za szybko powiedziane . Przeciętna para . On totalny baran, Ona zimna jak lod. Serce . Tylko pompuje krew i nie ma pajecia ze kogos kochasz . - Kocham Cię -Piłeś ? -Dlaczego sama do niego nie zadzwonisz ? – Bo pomysli ze mi zalezy . - Ale Tobie przecież zależy . - I co ? Niech myśli, że nie . : (
|
|
#4918 |
|
dream big
|
*Moje myśli to moja kraina i nikt nie ma do niej wstępu.
|
|
#4919 |
|
Raczkowanie
|
'Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy gdy on zakocha się w Tobie potarganej z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem a nie gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa...'
'ludzie nie lubią zakochanych bo miłość to prywatna impreza na którą nikt poza głównymi bohaterami nie dostaje zaproszenia' bezustannie czekałam na kogoś , kto poda mi kredki , kiedy będę miała ołówek . zrobi naleśniki z uśmieszkiem z dżemu . nie będzie pytał , bo będzie wiedział . przejdzie ze mną na czerwonym świetle . w ostatniej chwili mi powie : - uważaj ! , kałuża . nadąży za mną do autobusu . odpowie równo ze mną na jedno pytanie . będzie mnie słuchał , kiedy coś mówię . i uśmiechał się , kiedy będę na niego zła.
|
#4920 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

)

zwariowałaś