|
|
#4321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Dziwiłam się Christine, bo ja bym się chwili nie zastanawiała i za Upirem pobiegła w podziemia... ![]() nie widzialm... za to się przymierzam do ponownego oglądnięcia Draculi Coppoli (po piosenkach Huntera inspirowanych tym filmem mnie naszło... )Cytat:
Ja teraz oglądam Z piekła rodem Deep tradycyjnie boski jak diabli
|
|
#4322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gdzie to spacerowałaś? ![]() śliczne fotki ja chyba za chwilę sobie włączę ![]() Kończy się weekend, niedopsze...
|
||
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4324 |
|
Nindżopesz
|
Muszę przyznać, że pójście na imprezę było fatalnym pomysłem - tak mnie zmuliło, że aż wezmę jutro urlop na żądanie :P Chyba się starzeję...
No ale urlop się przyda, trzeba posprzątać w szafach i spakować się wreszcie. |
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myślę, że też muszę klientom zaoferować taki obraz ( może rozwiązać to abstrakcyjnie- bo moje obrazy, z racji wielowarstwowości, mają bardzo wyraźną fakturę...eee, nie, to za mało...)
|
|
|
|
#4326 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co...
ja nie chće jutro do roboty!!!!!! ja nie chcę wypełzać z ciepłego wyra na 20-stopniowy mróz!!!!
|
#4328 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Któraś jeszcze chce do torby???? Miejsca dużo.... Cytat:
bidulka Cytat:
![]() Cytat:
Przyda się do pseudo-dyskusji z osobami do których jak grochem o ścianę ![]() Cytat:
![]() I Ty bez czapki na takim mrozie?!? Brrrrr, aż mnie ciary przeszły. Ładne zdjęcia, a co najważniejsze przekazują klimat Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Do polski jade w kwietniu!
Od marca 09 nie bylam. Na cale 7 dni jade, ciesze sie. Do dentysty i grzeboka pojde, matula juz wizyty ustawia. Z dentysta teraz to i tak tu luz, bo otworzyli prywatna, polska klinike wiec jest ok dentysta. A nie... kowal. Ide wziac kapiel, jutro stresujacy z leksza dzien. Powtorzylam material i niech sie dzieje wola nieba. |
|
|
|
#4330 |
|
BAN stały
|
A ja mam kryzys z deka.
I wizje, że i tak będą tematy z dupy i nie zdam żadnego egzaminu. Jak mam przed każdą sesją tak panikować, to dzięki ![]() I okno mam nieszczelne i zaraz chyba założę rękawiczki.
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam wieczorową porą
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewne tematy - czuje sie pewnie, sa takie, ze jak z nich bedzie czesc glowna to ja sobie tam poprostu posiedze, towarzysko. Jeszcze musi na mnie wena essejowa splynac z ranca. |
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, stosujące prostownice - czy możecie polecić jakąś konkretną? Nie szarpiącą włosów, poręczną i małą
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
ech, idę spać, bo jutro pobudka rano...
idę do mojego zimnego łóżka i będę się modlić, żeby jutro mi kończyny, tyłek i mózg nie odmarzły... ![]() pa
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
A co ty brunetka jesteś?
Standard tez takie wizje miałam i konczyło sie zawsze na tym ze to tylko wizje były. Zaliczycie sesje bez problemu. Bedze trzymała kciuki za 5. ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Podobno dobre sa Brauna Satin Hair
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-24 o 21:08 |
|
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Z natury tak - gwoli ścisłości - bardzo ciemna szatynka
![]() Cytat:
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Co można zrobić jak skóra złazi z twarzy jak z jaszczurki?
Złazi z nozdrzy wokoło ust i policzków. No dosłownie dziś rano się obudziłam i przeraziłam.
|
#4338 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, własnie o coś takiego mi chodziłoCytat:
a to jednak poszłaś ![]() ja wczoraj cały dzień się snułam po piątkowej imprezie, która odbyła sie w restauracji w dodatku jakiejś dziwnej...bo ile wg was powinna kosztować pół litrówka wódki w restauracji gdzie piwo żywiec kosztuje 14 zł? ![]() Cytat:
![]() a co do obrazu-to bardzo chciałabym mieć prawdziwy obraz , najlepiej Miro , ale innym tez bym nie pogardziła byleby nie był za bardzo realistycznyCytat:
ja nie lubię jaśminu, a mam wrazenie ze moja skóra wyciąga jaśmin...bo czuję go wszędzie gdzie inni nie czują
|
|
|
#4339 |
|
never say no to panda
|
ja tak miałam po jakimś choróbsku i się poratowałam jakimiś delikatnymi peelingami / żelami złuszczającymi + dzień w dzień rano i wieczór Aqualia Thermal na pysk
ale się generalnie na kremach nie znam wiem tylko, co mi pomaga
|
|
#4340 | ||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Pogoda do wrzesnia 2010 http://www.twojapogoda.pl/encykloped...zasezonowa.htm LUTY POWALIŁ MNIE NA ŁOPATKI, CIEPŁO DOPIERO BEDZIE W CZERWCU;/ [/QUOTE] Cytat:
A wczoraj fryzjerka wyprostowała mi wlosy. Zebrałam jakiś tryliard komplementów No i oczywiście wykrakałam - nie było "mojej" farby, więc już nie jestem truskawkową blondi tylko... stuprocentową blondi A co, raz się żyje ![]() Cytat:
bedę musiała wyprobowac.Cytat:
![]() Ja!!! Cytat:
![]() Cytat:
Jak Ci pierwsza sesja pójdzie (a pójdzie, i to dobrze, zobaczysz ) to juz trochę wyluzujesz, będziesz juz wiedziała, że nie jest tak strasznie.Cytat:
![]() Cytat:
Wolę się nawet nie domyslać.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
|
|
|
#4341 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
wg mnie powinno być "dokonujesz projekcji" ![]() Cytat:
szkoda ze nie sprawdziliśmy wcześniej niz dopiero na rachunku...wypilibyśmy jej więcej
|
|
|
#4342 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dawaj fotę!W ogóle Twoja prognoza pogody mnie przeraziła. Śnieg, śnieg, śnieg, upały. Nienawidzę jednego i drugiego, ja chcę wiosnę i jesień
|
|||
|
|
|
#4343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie nie mam pojęcia z czego to się zrobiło. Peelingu własnie sie boje bo jest lekko zaczerwieniona. Chyba ze zrobię sobie z zaparzonych fusów kawowych hmm to jest chyba dobra myśl.Cytat:
Cytat:
![]() Peelingu sie bałam ale właśnie mi wpadł do głowy kawowy z zaparzonych fusów bo powinien być delikatny ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Mam nadzieję że jednak sie niesprawdzi. Ja chce poczawszy od marca (by było bardziej realnie) tak 20-25 stopni i umiarkowane słonko. I tak aż do października.
|
|
#4344 | ||||
|
|
O właśnie!
Cytat:
fota będzie jak dostanę od koleżanki zdjęcia z imprezy. Albo jak mi jutro TŻ zdjęcie zrobi, ale to już będą falujące po myciu włosy. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spacerowałam po Muchowcu, w okolicy lotniska. Koszmar, pojechalismu przed 20-stą na zakupy i po 20tej , jak wracalismy było juz 17 stopni mrozu mnie to się dopiero te prognozy nie podobaja , jadę 28 maja nad morze
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-24 o 23:33 |
|
|
|
|
#4346 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() macie w Warszawie restauracje z wódką za 30 zł za pół litra? a mówią ze w Warszawie drogo ![]() moje mizerne doświadczenie mówi mi ze w restauracjach cena duzego piwa= kieliszek wódki tak w przyblizeniu więc w tym przypadku cena wódki zaskoczyła mnie na plus nie lubie zimy...ale chyba bardziej nie lubie wiosny- nienawidzę wsprost jak zaczyna słońce przygrzewać a jaka taka zmulona po zimie snuje sie ulicą...czuje sie jak zombie wyrwane z grobu i rzucone w południe w środek miasta....zawsze na wiosne mam depreche bo czuję wtedy dogłębnie kontrast...ze wszystkim jest tak dobrze a mnie tak źle..... najlepiej niech odrazu bedzie sierpien......
|
|
#4347 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#4348 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też w nie nie wierzę
![]() Cytat:
to całkiem niedaleko ode mnie ![]() próbowałam rozgryźć po zdjęciach, ale w zimie wszystkie okolice wyglądają podobnie ![]() Cytat:
![]() Mnie tam marzec wystarczy, byle dzień był już dłuższy Dobranoc |
||
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z wiosny najbardziej mnie cieszy, kiedy mogę już nosić zgrabne pantofelki i już żadna czapka nie zagraża mojej fryzurze. Okres entuzjastycznego wypatrywania pierwszych rozwijających się pączków mam już za sobą, ale jak sobie pomyślę, jak się Gucio puści biegiem w Łazienkach, to serce rośnie. Truskawo, dawaj to zdjęcie nareszcie, bo nie wysiedzę! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Niby fajnie mieć 15 zapachów i ani jednego więcej ale jakoś tak nuudnooo.
, najlepiej Miro
Jak Ci pierwsza sesja pójdzie (a pójdzie, i to dobrze, zobaczysz
szkoda ze nie sprawdziliśmy wcześniej niz dopiero na rachunku...wypilibyśmy jej więcej
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)