Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja' - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-24, 17:02   #2701
rehab4181
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
edit: widzę, że się wymieniacie linkami na nk ;P chętnie też jakieś przygarnę jeśli można ew. ja mogę wysłać ;D
ja chcę

star wysłałam

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Znalazłam u Kamili Martę i Dorotę. To chyba Wy więc pozapraszałam
to ja, jaaa !
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
(Dorota mnie na nk wyszpiegowała i weszłam tu teraz )

Cytat:
ja ze swoim -0,75 na lewe oko powinnam nosić okulary, ale świetna pani okulista (co to była za baba... ) przepisała mi takie, że nie mogę wytrzymać pół godziny, oczy łzawią, pieką. Jeszcze inna w tym mieście ma gorszą opinię, więc czekam, aż się wyprowadzę do tej Łodzi i tam znajdę jakiegoś z prawdziwego zdarzenia i będę nosiła chociaż do komputera i czytania, bo w końcu oślepnę.
ja mam na jedno oko i na drugie -0,25 i mam okulary do komputera i czytania
noszę tylko do komputera, bo mi się oczy nie męczą, a tak to widzę lepiej bez..
Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Hej Wam jestem na sekundkę Jeśli którejś jeszcze nie mam na NK, wysyłajcie
Nie mam zdjęć, jeśli chcecie wiedzieć how do i look, wyśle wam fotke ;D
ja chcę Cię zobaczyć
Cytat:
Napisane przez cha_cha Pokaż wiadomość
Hej Mogę do Was dołączyć ? Dodatkowej motywacji maturalnej mi chyba trzeba, podczytuję Was, wydajecie się być całkiem sympatyczne, a na dodatek śmieszne Obawiam się tylko, że wkręcić się w Wasze towarzystwo będzie ciężko, jak Wy aktualnie wymieniacie się nk
Ja też piszę maturę w tym roku, mam na imię Patrycja, jestem z Krakowa. Zdaję rozszerzony angielski, polski i WOS, a co dalej, to jeszcze nie wiem
witamy szybko się wkręcisz
Cytat:
No i nie ukrywam, że mam nadzieję, że będziecie moją motywacją naukową
ja to nie
moim motywatorem jest BeaS

Martyna ale masz śliczny kolor oczu

heyo ;*
dziękuję Wam wszystkim, zabawa była udana
od razu po zdjęciach zmieniłam buty na baletki, wszystkie dziewczyny męczyły się w szpilkach dopóki kamerzysta nie pojedzie, a ja skakałam z TŻ, szaleliśmy że łooo
nogi bolą.
nie piłam w ogóle, ale coś mi stanęło na żołądku i źle się potem czułam po 4 byłam w domku impreza już się kończyła, ale czułam się coraz bardziej źle, tak jakby coś mi uciskało na żołądek, więc zmyliśmy się.
ale było BOOOOOOOOOOOOOOOOOOSKO
tylko moja fryzura za bardzo mi się nie podobała, ale jakoś przeżyję

(TŻ gdy tańczyliśmy poloneza w "tunelu"odpiął mi przypadkowo od sukienki tą kokardkę i mi tak wisiała, a koleżance z klasy podwiązka spadła)

Martyna udanej zabawy

bziii ♡.

Edytowane przez rehab4181
Czas edycji: 2010-01-24 o 17:04
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 17:03   #2702
parodia
Zakorzenienie

Karolinko, mamy jeszcze tylko trzy tygodnie

Dorota, jaki mas śliczny kolor włosów ale chyba nie naturalny?
I jesteś spod Pajęczno to u Was parę dni temu się zatrzęsło?

ED: ej, miało się połączyć! I Twój Tż rzeczywiście ma świetne nazwisko (lepsze nawet do Marty )

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-01-24 o 17:05
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 17:07   #2703
sokosita
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Dołączam do was, w tym roku czeka mnie to samo.. wszystkie obowiązkowe plus biologia i chemia PR o zgrozo!
nie wiem jak wy ale u mnie krucho z przygotowaniami.. chce porzadnie sie za to zabrac po studniówce ( za tydzien ) ale mówiłam już kiedyś ze od stycznia i nie wyszło, a wam jak idzie?
- Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom
sokosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 17:18   #2704
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
j
ja chcę Cię zobaczyć

witamy szybko się wkręcisz
dziękuję Wam wszystkim, zabawa była udana
od razu po zdjęciach zmieniłam buty na baletki, wszystkie dziewczyny męczyły się w szpilkach dopóki kamerzysta nie pojedzie, a ja skakałam z TŻ, szaleliśmy że łooo
nogi bolą.
nie piłam w ogóle, ale coś mi stanęło na żołądku i źle się potem czułam po 4 byłam w domku impreza już się kończyła, ale czułam się coraz bardziej źle, tak jakby coś mi uciskało na żołądek, więc zmyliśmy się.
ale było BOOOOOOOOOOOOOOOOOOSKO
tylko moja fryzura za bardzo mi się nie podobała, ale jakoś przeżyję

(TŻ gdy tańczyliśmy poloneza w "tunelu"odpiął mi przypadkowo od sukienki tą kokardkę i mi tak wisiała, a koleżance z klasy podwiązka spadła)

Martyna udanej zabawy
Za momencik Ci wyślę

Super, że Ci się studniówka udała
oj co do tej kokardki, zawsze jakieś przygody muszą byc :d
Boje sie, że moja nie będzie tak kolorowa

Właśnie, Martyna baw sie ekstrooowo
I musisz pokazać zdjątka, jak wyglądalaś i w ogóle

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ja Ali nie widziałam
Oj wiele nie tracisz. Jesli będziesz chciała, wyśle Ci zdjęcie

Cytat:
Muszę sobie KWC przejrzeć, a potem wybrać do drogerii.
A kreskę umiem robić. Kiedyś zdjęcia Wam wklejałam.

Miałam takie sprawdziany w gimnazjum, więc wiem jaki to ból.
Ej powiem Wam szczerze, że nie wiem kiedy ostatnio gdzieś wyszłam bez kreski eyelinerowej :P nie lubie cieni, blyszczykow, podkładów, ale kreska mnie uzależniła :P

W gimnazjum...

Cytat:
Napisane przez sokosita Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Dołączam do was, w tym roku czeka mnie to samo.. wszystkie obowiązkowe plus biologia i chemia PR o zgrozo!
nie wiem jak wy ale u mnie krucho z przygotowaniami.. chce porzadnie sie za to zabrac po studniówce ( za tydzien ) ale mówiłam już kiedyś ze od stycznia i nie wyszło, a wam jak idzie?
Czeeść
Mi idzie średnio
Stary 2010-01-24, 17:22   #2705
sokosita
Raczkowanie

przecież jeszcze mamy czas! : D

uzależniona od eyelinera? ja jestem od tuszu do rzęs, bez niego to się czuje jakbym była chora i tak czasami ludzie reagują jak go nie mam na sobie ;P
Stary 2010-01-24, 17:23   #2706
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Ale sobie dobry tryb wymyśliłam. Przejrzałam te sprawdziany z chemii i zaczęłam robić te działy, które nie poszły mi zbyt rewelacyjnie. Dziś to dokończę, przeczytam 'Inny świat' i ewolucjonizm z biologii przerobię. Koniec lenistwa! (sama siebie spałowałam? )
do czego to doszło, że się sama pałujesz

możesz też mi wysłać tą biol

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość

Jasiek chodzi na imprezę co tydzień, Mariola co 16 dni. Znając okres cyklu miesiączkowego Marioli oblicz prawdopodobieństwo, że na wspólnej imprezie wpadną.
Oblicz prawdopodobieństwo, że będą to bliźniaki.
Pyt. dodatkowe (+3 punkty) ile będą wynosić alimenty po 6 latach?

Cytat:
Chyba zaraz pierdzielne tą historie i tyle bedzie.
ja bym nawet nie zaczynała
ostatnio nie zaczęłam nawet i nie poszłam na lekcje, jak był sprawdzian
bo to mi się w ogóle nie opłaca mamy takiego profesora, że on zawsze stawia ogarnięte oceny. jak ktoś ma same laski to i tak mu wyciągnie na 3. często nie sprawdza sprawdzianów. stawia oceny z trzema minusami np. xD
i w tamtym roku się uczyłam i miałam wiecznie 3+ i na koniec miałam 3. dużo osób miało 2 i 1, też 3 miały na koniec. więc w tym roku się już nie uczyłam. raz na 3 mi koleżanka napisała, drugi raz laskę poprawiłam na 3-.

Cytat:
nie mam konkretnych planów, myślałam coś o filologii angielskiej, ale coś się obawiam, że mogę nie dać sobie rady Zawsze chciałam też na jakąś pedagogikę, ale wszyscy mi to odradzają. W sumie bez sensu tak, nie mieć żadnych planów/marzeń odnośnie własnej przyszłości...

Wiecie co? Ostatnio (chyba we środę) szłam sobie właśnie przez rynek, było taaaak straaaasznie zimno i zaraz koło Empiku znalazłam.... 50 zł wypaćkane jak nie wiem co, ale w domku ładnie wysuszyłam i teraz tylko myślę na co mi się przyda
ja tez nie mam z resztą jak czytałaś ten wątek cały (podziwiam xD) to już wiesz o tym, bo ja ciągle marudzę w związku z tym

50 zł

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Bry, Żbiczki ;**

Jeej.. ale było cudownie! Wróciłam do domu parę minut przed 5:00 Niedawno wstałam, dopiero odespałam [nie poszłam na sprzątanie sali na 12:00 ]. Zespół był świetny, z Białegostoku. Aż nie wiem o czym opowiedzieć, tyle tego
Potem opowiem wszystko i dodam zdjęcia.
ja o 4:30, wracałam taksówką jakiś kilometr
jeszcze taksówkarz wiedząc, że to taka mała odległość na około nas zawiózł, bo niby ulice pomylił dobra, niech ma te 3 zł więcej.

Cytat:
Ja mam, ale nie używam cieni raz na tydzień, jak gdzie wychodzę. Ale uwaga wczoraj sobie szczeliłam kreskę eyelinerem (ale lipny mam, jakiś zwykły z Bell, bo od razu ścieka ;|) i tak pokazuję Tżtowi:
-zobacz na moje oko
-oko jak oko, ładne
-ale mam kreskę, patrz tu <pokazuję palcem, coby ujrzał>
-ojeju, co Ci się stało?!
-<foch>
-a, to w ramach makijażu?
-
-nie wiedziałem śliczna jest, pięknie w niej wyglądasz

Ja tylko z wycieczką szkolną ze dwa razy po drodze z Zakopanego. I kiedyś coś tam mamie mówię, że nie byłam nigdy na dłużej, a mama: "nie prawda! nie pamiętasz, jak miałaś 5 lat jechaliśmy do Zakopanego, to zatrzymaliśmy się w Krakowie, bo wymiotowałaś tam?"
Tak, mamo, na pewno pamiętam i chcę to pamiętać bo byłam dzieckiem z koszmarną chorobą lokomocyjną...
kochany tż i mama

[QUOTE=Karmenka;16682202

Pocytowałabym, ale nie mam siły.
Jestem chora, w łóżku leżę.
Jeszcze @ dostałam.

Ale zabawa była świetna.
Tak mnie nogi bolą. Tylko zrobił mi się taki odcisk z krwią w środku [/QUOTE]

oooo bidaku

mnie też nogi bolą, ciągle mam wrażenie jakbym miała skurcz i podbicia stop tak boląąąąąą
ale buty mam świetne, zero odcisków szkoda tylko, że jeden jest za duży o dużo dużo i albo ja nie umiem się obsłużyć tymi żelowymi wkładkami, albo nie wiem co ale w sumie niewiele to dało, żeby nie powiedzieć, że nic.

Cytat:
Jak makijaż jest delikatny to faceci tego nie widzą, w sensie: widzą, że ładnie wyglądasz, a nie, że masz ładny makijaż Takie ślepotki
o to to! dokładnie. oni nie zwracają uwagi na takie szczegóły

w ogóle to witam Cie Patrycjo

--------------
mój wniosek postudniówkowy - nie warta ta impreza takiego zachodu. sukienki, fryzjery i inne.

było fajnie, dj nie puszczał techno, tylko spoko hity, sala mała, ale się pomieściliśmy, polonez tak jak można było się spodziewać, na niego było mało miejsca, poza tym, średnio on zawsze i tak wychodził.
żarcie to takie jakieś wymyślne, zamiast normalnego schaboszczaka dać ()

a jeśli o alko chodzi, to w końcu koleżanka, która przyszła poloneza obejrzeć poszła i nam kupiła wódkę. kelner nam pozwolił wlać do dzbanka, nie było problemu na naszej częsci sali inni musieli sie troche meczyc, ale dalo radę.
jak odeszlismy od stolu, to *^@#^$ cwaniak zabral nam dzbanek z tą wódką i rozlał wszystkim przy swoim stole - kelner nam powiedział fajna szkoła, nie ?

a jak ktoś zostawił alko w torbie/plecaku w szatni, to nie mógł potem wziąć stamtąd, bo można było wyjmować rzeczy z tych toreb tylko przy pani szatniarce

jak tak sobie myślę, że ta impreza tak szybko minęła... i że tak samo szybko minie te 100 dni.
juz TYLE mineło
a ja tak na prawdę nie robię nic poważnego w stronę matury

przespałam dziś pół dnia i dalej bym mogła spać...

i mój tż nie umie tańczyć
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 17:25   #2707
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

O łaa

Jeszcze kolorki i pogrubienia, bo Karolina chora
Wiesz jak to masakrycznie wygląda ?
A podczas tańca nic nie czułam.

Kocham Cię <333
Cytat:
j
A nam podczas poloneza na chwilę muzykę zacięło
No i tak nie za bardzo było wiadomo co robić to na sucho tańczyliśmy . Wszyscy rytm zgubili, ale tylko z 30 sekund nie grało.

Cytat:
Karolinko, mamy jeszcze tylko trzy tygodnie

ED: ej, miało się połączyć! I Twój Tż rzeczywiście ma świetne nazwisko (lepsze nawet do Marty )
Tak, całe 3 tygodnie, bleh.

No nazwisko, jak nazwisko
Cytat:
Hej dziewczyny

Hej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 17:29   #2708
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
moim motywatorem jest BeaS

dla motywacji - właśnie siedzę i piszę notatkę nt. 'Nowego świata'

Cytat:
Jak ma na nazwisko Tż Marty? Ja nie wiem.

Cytat:
Hej dziewczyny

Hej.
Jakie plany?

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
możesz też mi wysłać tą biol
To daj meila.

------------

Idę mecz oglądać.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 17:36   #2709
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj wiele nie tracisz. Jesli będziesz chciała, wyśle Ci zdjęcie
Wyślij !
Cytat:
oooo bidaku

mnie też nogi bolą, ciągle mam wrażenie jakbym miała skurcz i podbicia stop tak boląąąąąą
ale buty mam świetne, zero odcisków szkoda tylko, że jeden jest za duży o dużo dużo i albo ja nie umiem się obsłużyć tymi żelowymi wkładkami, albo nie wiem co ale w sumie niewiele to dało, żeby nie powiedzieć, że nic.

--------------
mój wniosek postudniówkowy - nie warta ta impreza takiego zachodu. sukienki, fryzjery i inne.

a jak ktoś zostawił alko w torbie/plecaku w szatni, to nie mógł potem wziąć stamtąd, bo można było wyjmować rzeczy z tych toreb tylko przy pani szatniarce

jak tak sobie myślę, że ta impreza tak szybko minęła... i że tak samo szybko minie te 100 dni.
juz TYLE mineło

A ja mam takie dziwne te stopy właśnie, zawsze mnie wszystko poodciska, jakieś takie wrażliwe czy jakieś są.

I też tak myślę, że nie warto, chociaż sukienkę to można zawsze jeszcze wykorzystać, na wesela jakieś czy coś. No chyba, że ktoś jakąś stroją miał.
U mnie jedna laska na kole miała, nie mogła z sali w tym wyjść.
A tak to ładne sukienki były, głównie krótkie.

A do szatni to mieliśmy klucz, bo wychowawca niby miał mieć, ale nie chciało mu się ciągle nam otwierać to nam dał. No i sobie braliśmy co trzeba. Nikt nie sprawdzał, niektórzy mieli normalnie butelki na stole, ale my trzymaliśmy pod, chociaż kieliszki już normalnie.

Też się boję, że szybko zleci, jeszcze 99 dni.
Stary 2010-01-24, 17:36   #2710
sokosita
Raczkowanie

planów nie mam kompletnie jeszcze;P

Chwalić się jak sie bawiłyście na studniówkach!
Stary 2010-01-24, 17:36   #2711
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
przecież jeszcze mamy czas! : D

uzależniona od eyelinera? ja jestem od tuszu do rzęs, bez niego to się czuje jakbym była chora i tak czasami ludzie reagują jak go nie mam na sobie ;P
Chyba nie mamy go tak dużo, niestety

Tusz też

Cytat:
ja bym nawet nie zaczynała
ostatnio nie zaczęłam nawet i nie poszłam na lekcje, jak był sprawdzian
bo to mi się w ogóle nie opłaca mamy takiego profesora, że on zawsze stawia ogarnięte oceny. jak ktoś ma same laski to i tak mu wyciągnie na 3. często nie sprawdza sprawdzianów. stawia oceny z trzema minusami np. xD
i w tamtym roku się uczyłam i miałam wiecznie 3+ i na koniec miałam 3. dużo osób miało 2 i 1, też 3 miały na koniec. więc w tym roku się już nie uczyłam. raz na 3 mi koleżanka napisała, drugi raz laskę poprawiłam na 3-.

--------------

było fajnie, dj nie puszczał techno, tylko spoko hity, sala mała, ale się pomieściliśmy, polonez tak jak można było się spodziewać, na niego było mało miejsca, poza tym, średnio on zawsze i tak wychodził.

a jeśli o alko chodzi, to w końcu koleżanka, która przyszła poloneza obejrzeć poszła i nam kupiła wódkę. kelner nam pozwolił wlać do dzbanka, nie było problemu na naszej częsci sali inni musieli sie troche meczyc, ale dalo radę.
jak odeszlismy od stolu, to *^@#^$ cwaniak zabral nam dzbanek z tą wódką i rozlał wszystkim przy swoim stole - kelner nam powiedział fajna szkoła, nie ?

juz TYLE mineło

przespałam dziś pół dnia i dalej bym mogła spać...

Zazdroszcze Ci takiej historii. Nasza nauczycielka niestety jest zbyt zakochana w tym czego uczy, żeby nam to odpuszczać Nie odpuszcza nawet klasom matematycznym.

Też mi się zdaje, ze studniówka nie jest tego warto. To przeceiż tak szybko zleci i nie jest to według mnie aż tak wyjątkowe.
Ten ktoś od wylania wódki z dzbanka, to naprawde jakiś inteligent musiał być co za świetny plan, haha :P

Stresujesz ludzi niepotrzebnie

wszystko się pierdzieli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 17:37   #2712
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Jak ma na nazwisko Tż Marty? Ja nie wiem.
Chyba chodzi o Martę a nie jej Tżta
Stary 2010-01-24, 17:46   #2713
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Dorota, jaki mas śliczny kolor włosów ale chyba nie naturalny?
I jesteś spod Pajęczno to u Was parę dni temu się zatrzęsło?

ciemny blond mój naturalny, lubię z nimi eksperymentować i teraz jakoś stanęło na jasnym blondzie
miałam blond z fioletowym pasemkami, rude, brązowe, czarne i teraz takie.
Cytat:
no to musisz go nauczyć
Cytat:

dla motywacji - właśnie siedzę i piszę notatkę nt. 'Nowego świata'
no to mnie zmotywowałaś idę do lekcji

Ala jaka śliczna jest
taka kruszynka

bziii ♡.
Stary 2010-01-24, 17:54   #2714
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Ala jaka śliczna jest
taka kruszynka
Potwierdzam

Kogoś mi przypominasz, ale nie wiem kogo, może sobie przypomnę.
Stary 2010-01-24, 17:59   #2715
magdolena
Zakorzenienie

U mnie byl DJ. Wolalabym kapele.
Stary 2010-01-24, 18:03   #2716
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
ja chcę
wysłałam

Cytat:
Hej dziewczyny

witaj

im bliżej matury, tym więcej dziewczyn nowych przychodzi

Cytat:
50 zł

--------------

hahaha ta emotka przy 50zł mnie rozbiła

no pewnie, że nie warta, ale dopóki się tego nie doświadczy, to się nie przekona :P

u mnie ma być rosół/flaczki do wyboru, de volaille z ananasem i coś jeszcze, a o 6. rano żurek

ołłł, ale jakoś sobie radziliście;>

Cytat:
Idę mecz oglądać.
szczypiorniaków?

ja ledwo zaczęłam oglądać mecz, pierwszy na tych ME, wcześniejszych nie miałam jakoś ochoty oglądać, a tu już 4 bramkami prowadzą
Stary 2010-01-24, 18:09   #2717
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
nie mam konkretnych planów, myślałam coś o filologii angielskiej, ale coś się obawiam, że mogę nie dać sobie rady Zawsze chciałam też na jakąś pedagogikę, ale wszyscy mi to odradzają. W sumie bez sensu tak, nie mieć żadnych planów/marzeń odnośnie własnej przyszłości...

Wiecie co? Ostatnio (chyba we środę) szłam sobie właśnie przez rynek, było taaaak straaaasznie zimno i zaraz koło Empiku znalazłam.... 50 zł wypaćkane jak nie wiem co, ale w domku ładnie wysuszyłam i teraz tylko myślę na co mi się przyda
oj też chciałam iśc na pedagogike ,ale po tym nie ma pracy. i jak narazie moje plany na życie nie są sprecyzowane ;]

szczęściara

Cytat:

Ja mam, ale nie używam cieni raz na tydzień, jak gdzie wychodzę. Ale uwaga wczoraj sobie szczeliłam kreskę eyelinerem (ale lipny mam, jakiś zwykły z Bell, bo od razu ścieka ;|) i tak pokazuję Tżtowi:
-zobacz na moje oko
-oko jak oko, ładne
-ale mam kreskę, patrz tu <pokazuję palcem, coby ujrzał>
-ojeju, co Ci się stało?!
-<foch>
-a, to w ramach makijażu?
-
-nie wiedziałem śliczna jest, pięknie w niej wyglądasz

...

Ja to Cię dopiero mogę wychuchu i wakacje spotykamy się na Mazurach, wynajmujemy domek, no nie?

Wkurza mnie ten limit emotek :[
dobre

oczywiście !

no wkurza ;<

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
PS. jutro jadę do Gdańska.
o Ty udanego pobytu !

Cytat:
I w ogóle czy ja też mogłabym prosić Was o Wasze nk ? Odeślę swoje, jeśli chcecie
wyśle na pw

Cytat:
Hej dziewczyny

hej a jakoośśś idzie , powoli do przodu

Cytat:
aż muszę sprawdzic jakie to nazwisko :d bo nie zwróciłam uwagi wczesniej.
Cytat:

A ja mam takie dziwne te stopy właśnie, zawsze mnie wszystko poodciska, jakieś takie wrażliwe czy jakieś są.

I też tak myślę, że nie warto, chociaż sukienkę to można zawsze jeszcze wykorzystać, na wesela jakieś czy coś. No chyba, że ktoś jakąś stroją miał.

A do szatni to mieliśmy klucz, bo wychowawca niby miał mieć, ale nie chciało mu się ciągle nam otwierać to nam dał. No i sobie braliśmy co trzeba. Nikt nie sprawdzał, niektórzy mieli normalnie butelki na stole, ale my trzymaliśmy pod, chociaż kieliszki już normalnie.

Też się boję, że szybko zleci, jeszcze 99 dni.
w ogóle co Wasz wychowawca mówił na wystrój

Cytat:
mi też ale nie mogę skojarzyc kogo

siema Żbiki !

wróciłam z kuligu. jednym słowem -hardcore. ! mieliśmy wypadek na szczęście nic się nie stało. . także wrażenia były.

no i strasznie zmarzłaaaam. ksiązek już nie ruszam. idę pod prysznic i spac !
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 18:20   #2718
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Potwierdzam

no to myślmy wspólnie kogo nam Ala przypomina
Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
U mnie byl DJ. Wolalabym kapele.
ja miałam Dj'a a nawet dwóch, supeeer grali.
mój TŻ znawca, też Dj, bardzo ich chwalił, a zawsze wybredny jest

Kasiu wysłałam zaproo

bziii ♡.
Stary 2010-01-24, 18:44   #2719
Karmenka
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16685763]
w ogóle co Wasz wychowawca mówił na wystrój
[/QUOTE]
Tak to próbował w żart obrócić, ale jednocześnie chciał się dowiedzieć czyj to pomysł.
Zadowolony to on nie był, ale pozory sprawiał.

I powiedział, że chce to zdjęcie na własność.
Cytat:

ja miałam Dj'a a nawet dwóch, supeeer grali.
mój TŻ znawca, też Dj, bardzo ich chwalił, a zawsze wybredny jest
A jaką muzykę grali ?
Takie radiowe hity czy coś innego ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 19:23   #2720
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Jaki typ () sportu? Ręczna?
Tak.

Wygrali .

Cytat:
ja ledwo zaczęłam oglądać mecz, pierwszy na tych ME, wcześniejszych nie miałam jakoś ochoty oglądać, a tu już 4 bramkami prowadzą
WYGRALI !! (ile razy to jeszcze napiszę ?)

Dobrze, że studniówki wam się udały, bo zgodnie z tą słynną zasadą, matura też powinna być zdana w takim razie .

Jaa, ale pięknie chłopaki zagrali. Niby to Hiszpania, niby taka wspaniała drużyna, a nam tak łatwo się wygrało . Coś niedobrego się z Bieleckim dzieje, gdzie te mocne rzuty ? No ale mamy braci Jureckich. Jak ten Michał dzisiaj wyglądał . Ten sport jest zarezerwowany tylko dla prawdziwych facetów.
Ja, Weraaaa, ale kogo to obchodzi .
No ale trzeba przyznać, że M.Lijewski jest przystojny .

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 19:30   #2721
BeaS
Zakorzenienie

Wygrana!
Nie lubię oglądać meczu z mamą. Jej zdanie na temat polskiej drużyny zmienia się średnio co 2 minuty. Strzelą gola: 'jee, świetnie!". Nam strzelą gola: "Polacy zupełnie nie potrafią grać". I weź z nią wytrzymaj. Wkurzyłam się i powiedziałam, żeby się zdecydowała czy są dobrzy czy źli. Zamilkła. xD

Cytat:
o mamo, na kole?

Cytat:
Chyba chodzi o Martę a nie jej Tżta
No już wcześniej zaczaiłam.

Cytat:
u mnie ma być rosół/flaczki do wyboru, de volaille z ananasem i coś jeszcze, a o 6. rano żurek

szczypiorniaków?
na pewno będziecie myśleć wtedy o jedzeniu.

mam sentyment do piłki ręcznej. Trenowałam kiedyś.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16685763]wróciłam z kuligu. jednym słowem -hardcore. ! mieliśmy wypadek na szczęście nic się nie stało. . także wrażenia były. [/QUOTE]

co się stało?

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-01-24, 19:33   #2722
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
A jaką muzykę grali ?
Takie radiowe hity czy coś innego ?
grali prawie wszystko (wykluczając house, techno, rnb itp) stare disco polo, obecne dance'ówki, cygańskie i biesiadne piosenki, ale takie które mniej więcej się kojarzy, makarene, kaczuchy itp.
żadnego nowego popu.. i nawet lepiej
pamiętam dokładnie, że leciało "to twoja wina" bo skakałam najwyżej i kamerował mnie gościu cały czas "matura" czerwonych gitar też leciała

a i moja klasa uwielbia "nie płacz Ewka" bo mamy w klasie Ewę leciało, każdy płakał, bo to prawie koniec

gdybyście zapytały mojego TŻ, on cały repertuar chyba pamięta, ma ten słuch..

bziii ♡.

Edytowane przez rehab4181
Czas edycji: 2010-01-24 o 19:36
Stary 2010-01-24, 19:43   #2723
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Jaa, ale pięknie chłopaki zagrali. Niby to Hiszpania, niby taka wspaniała drużyna, a nam tak łatwo się wygrało . Coś niedobrego się z Bieleckim dzieje, gdzie te mocne rzuty ? No ale mamy braci Jureckich. Jak ten Michał dzisiaj wyglądał . Ten sport jest zarezerwowany tylko dla prawdziwych facetów.
Ja, Weraaaa, ale kogo to obchodzi .
No właśnie. Zawsze był gwiazdą.
To ich jest dwóch? Szczerze to tak średnio znam skład drużyny. Michał to ten z limem? Ale się przeraziłam jak zobaczyłam podbite oczy. A słyszałyście, że po meczu z Niemcami była bitwa?
nooo.

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

wiecie co? mam zakwasy po bilardzie (!) nie wiem jakim cudem, hahaha.

~ Thomas Fuller ~

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 19:54   #2724
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

o mamo, na kole?
Różowa z jakimiś czarnymi koronkami, jak dla księżniczki jakiejś.
Cytat:
grali prawie wszystko (wykluczając house, techno, rnb itp) stare disco polo, obecne dance'ówki, cygańskie i biesiadne piosenki, ale takie które mniej więcej się kojarzy, makarene, kaczuchy itp.
żadnego nowego popu.. i nawet lepiej
pamiętam dokładnie, że leciało "to twoja wina" bo skakałam najwyżej i kamerował mnie gościu cały czas "matura" czerwonych gitar też leciała

a i moja klasa uwielbia "nie płacz Ewka" bo mamy w klasie Ewę leciało, każdy płakał, bo to prawie koniec

gdybyście zapytały mojego TŻ, on cały repertuar chyba pamięta, ma ten słuch..
A to u nas to też disco polo, biesiada itd.
Takie bardziej znane. Prawie cały czas tańczyłam a kapele może ze 3 przerwy przez całą noc zrobiła.
A jak przerwa, to śpiewali: 'A teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy colę pić'

I kamerzysta mnie denerwował, bo miałam kiecę z dekoltem, a on tylko by tam kamerował
Stary 2010-01-24, 19:57   #2725
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
A jak przerwa, to śpiewali: 'A teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy colę pić'

I kamerzysta mnie denerwował, bo miałam kiecę z dekoltem, a on tylko by tam kamerował
colę.

pokaż jak wyglądałaś na studniówce.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-01-24, 20:00   #2726
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
colę.

pokaż jak wyglądałaś na studniówce.
Nawet nie wiem czy mam na aparacie zdjęcie, gdzie jestem od góry do dołu.
Zobaczę, ale nie chce mi się teraz z łóżka wychodzić
Stary 2010-01-24, 20:02   #2727
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Wygrana!
Nie lubię oglądać meczu z mamą. Jej zdanie na temat polskiej drużyny zmienia się średnio co 2 minuty. Strzelą gola: 'jee, świetnie!". Nam strzelą gola: "Polacy zupełnie nie potrafią grać". I weź z nią wytrzymaj. Wkurzyłam się i powiedziałam, żeby się zdecydowała czy są dobrzy czy źli. Zamilkła. xD
A tu przykład inteligentnego kibicowania :
http://www.youtube.com/watch?v=i0QlxK-RwJk .
Oglądałaś ten mecz z Norwegią ?

Oooo, ja miałam małą przygodę z siatką w gimnazjum, ale zrezygnowałam, bo, pomimo mojego zamiłowania do tego sportu, brakowało mi czasu na szkołę.
A ze sportu lubię wszystko - lekkoatletykę, skoki czasami obejrzę, Justynę Kowalczyk, Sikorę, siatkę, ręczną, żużel i lotki nawet oglądałam ostatnio . Nie lubię nożnej .

Cytat:
No właśnie. Zawsze był gwiazdą.
To ich jest dwóch? Szczerze to tak średnio znam skład drużyny. Michał to ten z limem? Ale się przeraziłam jak zobaczyłam podbite oczy. A słyszałyście, że po meczu z Niemcami była bitwa?
nooo.

wiecie co? mam zakwasy po bilardzie (!) nie wiem jakim cudem, hahaha.
Tak, ten poobijany to Michał. Też o tym słyszałam. A widziałaś jak Wenta się rzucał po meczu ze Słowenią? On w ogóle taki emocjonalny jest.

(ma żonę. I brata )

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 20:06   #2728
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
a no jest :P stary, ale jary

Cytat:
Wygrana!

moja mama to samo.. czego by nie oglądała, zawsze tak gada...

oo i jak Ci szło?

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:

(ma żonę. I brata )
i dziecko czy tam dzieci też ma
Stary 2010-01-24, 20:11   #2729
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
A tu przykład inteligentnego kibicowania :
http://www.youtube.com/watch?v=i0QlxK-RwJk .
Oglądałaś ten mecz z Norwegią ?

Tak, ten poobijany to Michał. Też o tym słyszałam. A widziałaś jak Wenta się rzucał po meczu ze Słowenią? On w ogóle taki emocjonalny jest.

(ma żonę. I brata )
Nie mam dźwięku w komputerze. Dlaczego ta dziewczyna nieustannie skacze?
Meczu chyba nie oglądałam, ale te ostatnie sekundy były w wiadomościach, więc akurat ten moment widziałam.

Nie widziałam. Mecz się kończy - mnie już przed tv nie ma.
Jak mówiłam, bardzo rzadko oglądam telewizję. Tylko CSI w czwartki i jak się coś trafi czasem to też oglądam. Jak teraz mecze.

-----------

Polski zrobiłam, idę do biologii i spać.
Dobranoc.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-01-24, 20:39   #2730
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
eh, faceci, im tylko jedno w głowie

bziii ♡.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości