|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część IX
dziewczyny ,chyba napisali mi że zwrócą mi pieniądze ale chcę numer karty,ale ja nie mam,mam tylko paypal,ale adresu też nie znam,czy to bedzie nazwa paypal i mój adres?
Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2010-01-24 o 00:21 |
|
|
|
#452 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A z kim piszesz?
|
|
#454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Następne 2 stówki w kieszeni Dla mnie Shimmer paseczkowany jest idealny na codzień i wcale go jakoś mocno nie widać a skoro koronkowiec jest delikatniejszy to chyba nie ma sensu go kupować ![]() Dodatkowo po tym jak napisałas że Dior Nude ten trójkolorowy prasowaniec Ciebie wysusza skojarzyłam przesuszenie mojej skóry własnie z nim (a nie z podkładem jak sądziłam) wiec kolejne prawie 2 , a na pewno 1,5 stówki zostanie w kieszeni Oj popisała się dziewczyna. Czasami nawet było z nią wesoło
Edytowane przez dennyrose Czas edycji: 2010-01-24 o 00:20 |
|
|
|
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#459 |
|
Rozeznanie
|
Podczytuje was tu i co? Juz jakos sie trzymalam z daleka od Tru a tu sie jakis nowy Asos pojawil o istnieniu ktorego nie mialam pojecia i juz stamtad wszystko chce
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
a co to ten asos ??? :P
edit: juz znalazlam - sklep a polska wersje ma albo czy mozna zmienic walute np na pln lub euro ?
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2010-01-24 o 09:32 |
|
|
|
#461 |
|
Rozeznanie
|
Na modzie jest watek dotyczacy tego sklepu wiec chyba tam najlepiej bedzie o wszystko zapytac, bo tam juz ekspertki siedza
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przypadkowo weszlam jeszcze na sttrone http://www.allcosmeticswholesale.com, ktora oczywiscie tutaj znalazlam, i musze powiedziec ze ceny tez maja cool... kupowalyscie tam? Przesylka droga??? Btw.. szukam dobrego brązera, polecicie cosik ? :P ![]() A w ogole dawno mnie tu nie bylo ! juz 3 tygodnie nic nie kupowalam, ostatnia rzecza jest tonik stymulujacy Borghese http://pl.strawberrynet.com/skincare.../12000/#DETAIL Korzystacie z niego? Jak Wam sluzy? Bo ja twierdze ze nie najgorszy. Moja absencja spowodowana byla rozpoczeciem pracy a zarazem przeprowadzka do krakowa... mam tyle u Was zaleglosci, ze strach sie bac A jaka zacofana jestem.. Ullaaallaaaa
|
|
#463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze mam troche starego brazera, ale jak mi sie skonczy to moze sie skusze na Dallas z Benefita. |
|
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ddaaiissyy a jaki ma to byc brazer ? matowy, czy z drobinkami? jasny czy taki ciemniejszy ?
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#466 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
se se se se Cytat:
![]() Cytat:
Z bronzerków polecam niezmiennie Benefit Hoola - średni brąz całkowicie matowy lub Clinique Sunkissed |
|||
|
|
|
#467 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale widzę teraz dokładnie, że co usta to inny efekt. Porównaj sobie 002 na ustach moich i na ustach Desti ![]() Cytat:
Shimmer 004 był dla mnie za ciepły, a ten koronkowiec jaki w ogóle daje efekt? Masz może porównanie z Shimmerem 002?
|
||||
|
|
|
#468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałabym, że ten ktoś jest niezrównoważony psychicznie, ale nie napiszę, bo potem znów po wątkach będę czytać coś na swój temat ![]() Cytat:
|
|
#469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm drobinki mogą byc i odcien raczej cieply (do moich rudych wlosow i niebeskich oczu) sadze ze bedzie najlepszy. Oczywiscie ten drobinki to nie mus. Mialam clarinsa, ale niestety w trakcie przeprowadzki, miedzy czestochowa a krakowem gdzies mi zaginal. Pewne jest, ze tym razem chcialabym inny Ot tak, dla odmianyCytat:
dla mnei jest calkiem calkiem faktycznie delikatnie napina i ma swietna konsystencje.. taki aksamitny ![]() Cytat:
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358972
|
|
#471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czemu nic się nie dzieje na Tru ![]() Od wczoraj buszuję na all skoro Tru nas olewa
|
|
|
|
|
#472 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
trolluj na innym forum, a i wizyta u psychiatry by się przydała... ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Tak, bo MagKoni i jej plejada klonów. MagkLoni istne... |
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje !! nie umialam znaleźć
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Pyta, bo nie chce zdjęciami niepotrzebnie forum zawalać
No ale ok, dołączam.. Pod spodem widać moje słabo widoczne rzęsy, nieumalowane ( stare foto, ale rzęsy się nie zmieniły dalej są cienkie, niezbyt gęste i średnio długie). Obok pomalowane HR Glorious lekko rozcieńczony. Wybaczcie, że zupełnie nieumalowana jestem ale się mnie nie chciało nic robić, weekend mam Cytat:
Gorzej, że w sumie jest kilka fajnych rzeczy które bym kupiła ale mam BANA na zakupy szjet ![]() Dziewczyny, czy gdybym chciała kupić perfumy na Tru na prezent, to czy mogłabym się podpiąć pod czyjeś zamówienie z kolorówki? (żeby cła nie płacić - o ile dobrze rozumiem tą zasadę ). Czy raczej się potem nie będzie opłacać i lepiej samemu zamówić perfumy+jakąś kolorówkę?
Edytowane przez Dark_Kicia_Miau! Czas edycji: 2010-01-24 o 15:18 |
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy mozecie polecic jakis dobry przeciwzmarszczkowy i nawilzajacy krem pod oczy?
|
|
|
|
#476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh wedlug mnie jest zimnyeeet kupie 004 z tym polishow bo jasniutka tylko na tru nie ma wiec nie wiem czy nie bede musiala kogos pomeczyc zeby mi kupil i wyslal![]() Cytat:
z innych to moze by ci pasowal clinique 02? albo....elizki arden 01 taki pasiasty ja mam 02 i jest ciemniejszy i chlodniejszy ale swietnie wyglada i super sie trzyma buzki
|
|
|
#477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Thx !!!!!Cytat:
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Ee, bez przesady
Firany to ma Pilina Ja niestety mam dość rzadkie rzęsy i fałd nadoczny przez co nigdy nie mogą być tak wywinięte jakbym chciała ale dziękuję
|
|
#479 |
|
Konto usunięte
|
Rzesy
prosze potraktowac to, co teraz napisze z duza doza tolerancji i rozsadku. Od razu zaznaczam (zeby nie bylo, ze reklama), ze nie mam nic wspolnego z producentem ani dystrybutorem. Otoz, jako, ze moje rzesy (a ostatnio i brwi) draznia mnie niezmiernie, wypadaja, sa krotkie itp itd szukam jakiegos srodka, ktory by pomogl. Czytalam oczywiscie o RapidLash i Revitalash. Dotarlam rowniez do prepartu Latisse, ktorego producentem jest koncenr Allergan. JEst to jedyny srodek tego typu Amerykanska Agencję ds. Zywności i Lekow (FDA). Wydawany jest on na recepte. Cena to okolo 130 $. W najnowszym In Style'u znalazlam informacje, ze mozna go kupic w Polsce bez konsultacji z lekarzem na nailspa.pl za cene 440 zl. Strona wyglada dosc tandetnie, poza tym zadnej informacji znalezc mi sie ne udalo. Przed ten nadmiat flasha ciezko sie czegos doszukac .Sybstancja aktywna uzyta w LAtisse to bimatoprost ophthalmic solution 0.03%. . Co ciekawe Allergan wypuscil wczesniej lek na jaskre (krople), ktore maja dokladnie ta sama substancje aktywna o tym samym stezeniu. Lumigan powstal wczesniej niz Latisse. To jego dermatolodzy zaczeli przepisywac na porost rzes wlasnie. Producent postanowil na tym zarobic i stworzyl wlasnie Latisse. Na rynku sa dostepne zatem dwa preparaty o tym samym skladzie za rozna cene (Lumigan to koszt okolo 70 zl w Polsce). - krotki reportaz amerykanskiej telewizji Fox zdjecia: http://www.latisse.com/FeaturedWomen....aspx?state=32 http://www.latisse.com/BrookeGallery.aspx?state=31 i moje ulubione: http://www.latisse.com/ClinicalTrial....aspx?state=33 Dodatkowe info: http://www.hairpharmacy.co.uk/produc...n_latisse.html http://home.intekom.com/pharm/allergan/lumigan.html Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-01-24 o 18:35 |
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
ja też czytałam o tym w Instyle'u. zdecydowałam się wypróbować Rapidlash, bo w regularnej cenie na truskawie był chyba po 140 zł. ale tymczasowo zniknął z oferty.
Latisse jak dla mnie ma cenę zaporową, w najbliższym czasie nie planuje wizyty u lekarza, żeby wybłagać receptę na Lumigan. Kicia, ale masz śliczne oczy-taki piękny i wyrazisty kolor. i rzęsy też dłuuugie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

.A z kim piszesz?

A jaka zacofana jestem.. Ullaaallaaaa
? matowy, czy z drobinkami? jasny czy taki ciemniejszy
se se se se 
....brakowało mi Was
Shimmer 004 był dla mnie za ciepły, a ten koronkowiec jaki w ogóle daje efekt? Masz może porównanie z Shimmerem 002?

Dziekuje !! nie umialam znaleźć
heh wedlug mnie jest zimny
taki pasiasty