|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXVI - Do you remember the time..?
był jakiś kisiel od rana bo nie dam rady Was na razie nadrobić
(
|
#1862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Lu, pozwól że się przytulę do Twych powalających Mariana i Majkola cycków
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że zbyt surowo się oceniasz. Nie będziesz wiedzieć na 100% , czy to była zła decyzja. Bo mogłoby się okazać, że wcale nie byłabyś z nim szczęśliwa. Tak sobie myślę, że jednak coś było na rzeczy, skoro nie zdecydowałaś się z nim spróbować. Przynajmniej ja tak oceniam swoją decyzję z dzisiejszej perspektywy. Jak dzisiaj mam jakieś problemy z TŻtem, to sobie czasami przekornie w duchu myślę: "gdybym wtedy się odważyła, to byłoby inaczej, lepiej", Ale w duchu wiem, że to tylko takie moje pobożne życzenia... Bo nic nie jest w życiu łatwe i oczywiste a już szczególnie, gdy chodzi o sprawy damsko- męskie.
|
|
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Toteż- oto moja jedyna i prawdziwa miłość życia... odkąd poznałam znaczenie tego słowa...
Załącznik 2811626 |
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Kryształowa to czytałam myślałam, że jakiś c.d.
co do miłości to Wam powiem, że ja wczoraj w nocy chyba podjełam decyzje ze juz nikogo nie szukam skoro ze łba se nie moge jednego wyrzucić Kamusia luty to bedzie dobry miesiac - wiem to ^^
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
ech mialam cos do Crystal napisac, ale chyba najlepiej jak Cie utule
i ucaluje
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ale sobie wczoraj zrobiłam dobrze a dziś zamierzam to powtórzyć ![]() obejrzałam wczoraj Dangerous Tour a dziś zamierzam obejrzeć History a co u Was?
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis pojechalam 2 raz z tym kablem, co idzie od pradu do zasilacz, a tam juz tego sklepu nie bylo
, a tak by mi wymienili, nie wiem czy gdzies sie przeniesli, ale pojechalam do media markt i kupilam ten kabel za 20 , bo to znow on, nie wiem czemu tak sie robi, facio tez byl zdziwiony, ale mowi, ze na 12 m-cy moge reklamowac.odwiedzilam w koncu swoja sis, bo jeszcze jej w tym roku nie widzialam, ale zapracowane, ona wogole na zmiany, to ciezko ja trafic, ale juz nadrobilam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
baja bongo hej baja bongo hej baja bongo o bongo baja - Sovia przegrała
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam piękności:
Załącznik 2811647 I przekorności: Załącznik 2811648 I cudowności: Załącznik 2811673 |
|
|
|
#1872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Kryształowa nie Ty jedna być oddała życie za niego
|
#1874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Crystal kochane me sloneczko
jestem sobie taka mala Aneczka i zycze Ci duzo milosci w zyciu zadnej tam w ukryciu tylko takiej na calego kogos jak MJ porywajacego jestes taka dobra i kochana i niech tak bedzie od wieczora do rana zeby milosc lala sie strumieniami i nikt jej nie obrzucil kamieniami wytrzyj oczeta i spojrz tu na mnie Majkel tez uzyczy Ci swe ramie pamietaj ze milosc do niego to cos pieknego cudownego, wielkiego i jak pomocnego wszystko bedzie dobrze ty moj zuczku maly mowi Ci to groszek zielony caly Majkus dla Ciebie ![]() Załącznik 2811712 Załącznik 2811713 Załącznik 2811714 Załącznik 2811715 Załącznik 2811716
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem Lusiu
Od kiedy pamietam był mym #1 i tak jest do dziś... nieosiągalne, nie mające szans sie spełnić marzenie, jakm jest pozostanie we mnie na zawsze i choć to trudne, staram się z tym żyć... Poznać go choćby -marzenie towarzyszące mi od lat i jak czas pokazał, nierealne
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
13:9 wygrywamy
|
#1880 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie będę oryginalna:"myśl o pogodzie, myśl"... ![]() Zabiło mnie!O nieee, Majkel mnie pocałował w rękę... Też nosiłam, ale od czasu gdy zgubiłam na plaży moją złotą bransoletkę to się tak wkur*iłam, że przestałam... Do dziś nie wiem jak to się mogło stać, ale wpadła mi z pomostu jak karmiłam łabędzie prawdopodobnie... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Byłam raz już zaręczona, ale z dnia na dzień powróciłam do byłego, bo uznałam, że muszę i koniec... On rzucił aktualną wówczas dziewczynę, ja narzeczonego i choć aktualnie mamy mega kryzys i pewnie się rozstaniemy, a mój niedoszły mąż był super facetem ogólnie,a teraz ma żonę, synka i jest szczęśliwy to nie żałuję swojej decyzji... A Ty co czujesz do aktualnego Tż? I na koniec też się pożalę: Zachciało mi się dzisiaj liznąć trochę kultury... Taaa, jakby już nie miała czego lizać... Nie wiem kto to wybierał, byli jacyś oblesni bokserzy, Obama, Bolt, a Majkola ani sladu... co za shit! |
|||||
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popłakałam się, ale lżej mi teraz ![]() Jestes Grosiu kochana
Edytowane przez crystal glove Czas edycji: 2010-01-24 o 19:14 |
|
|
|
|
#1882 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie smutajcie juz kobietki
przeciez takie z was smerfetki Majkus ladnie sie usmiecha i juz przytula was do serducha i mowi szeptem tak prosto kazdej w uszko: kocham Was Nibylandki i wasze serduszko tyle w nim ciepla do mnie i do swiata ze zaraz usmiecha sie ma facjata pamietajcie, ze ja jestem zawsze przy was czy bedziecie w domu czy gdzies pojdziecie w las bo w kazdym dobrym sercu jestem na pewno a z was nie jest tam jakies drewno tylko takie czule istotki kochane i wazne ze tez troche szalone i juz nie smutajcie prosze Was o to bo znow u mnie wywolacie lez potok.
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-01-24 o 19:16 |
||
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
a Anisia gdzie zaginęła?? tak w ogóle to mi się śniła
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wazne zebys nie cierpiala i byla szczesliwa
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to jest paradoks- gość, któremu dziesiątki tysięcy oddały serca, był samotny, jak mało kto.
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Daria, tutaj uważałabym na jakiekolwiek przekleństwa, bo podostawałyśmy ostrzeżenia za słowa pi**zi [jak w kieleckim- dopisuję, abyś wiedziała o co mi chodzi
], pe**olę, kuw**. ogólnie za takie poprzestawiane wyrazy. oczywiście pisałyśmy bez gwiazdek
|
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do obeznego w sumie znamy się 10lat z czego dziewięc razem, w miedzycasie była roczna przerwa na to, co opowiedziałam i trudno mi to nazwać przywiązanie... miłośc na pewno i choż zdarza się, ze jak nastolatki się zachowujemy, to i tak większość czasu jest już mez większych emocji nie ma motylków wiem, że to kiedyś mija, słabnie, ale mimo wszystko brakuje mi tego uczucia polotu ![]() Nie myślę nawet Daria o tamtej dziewczynie, z którą mieszka, bo nie w tym jest problem... on się do mnie nie odzywa i nie chce mnie znać... pierwszy raz został tak potraktowany i patrząc na pewnośc siebie, z jaką żył, ja z pewnością ją zachwialam
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Majkus, mam nadzieje, ze teraz juz nie jestes taki samotny, pamietaj masz nas, gdziekolwiek jestes i to czytasz i mam nadzieje, ze rozumiesz po polsku
![]() a jeszcze jutro ......
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
też wychodze z założenia, że lepiej zrobić coś a potem tego żałowac, niż żałować ze sie nie zrobiło jednak po fakcie czasami jest tak, że te zalowanie ze sie zrobilo jest okropne
(
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby nikt się nie smucił:
Załącznik 2811799 Załącznik 2811800 Załącznik 2811801 Załącznik 2811802 o maj gad! ![]() ![]() ludziom sie jednak nudzi: Załącznik 2811803 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

(

Nie wspomnę o sposobie w jaki patrzył w oczy i dotyku, który pomimo upływu czasu doprowadzał do stanu --> 
tzn., że on wie, że go zauważam i ma nadzieję, ale nie za chwilę mam go w 

, a tak by mi wymienili, nie wiem czy gdzies sie przeniesli, ale pojechalam do media markt i kupilam ten kabel za 20 , bo to znow on, nie wiem czemu tak sie robi, facio tez byl zdziwiony, ale mowi, ze na 12 m-cy moge reklamowac.

śmieszne były te sytuacje, gdy już było 
Nie wiem kto to wybierał, byli jacyś oblesni bokserzy, Obama, Bolt, a Majkola ani sladu... co za shit!