|
|
#1231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX
Sag etwas
niusiunia20 dziękuje Wam za miłe słowa I życzę udanych łowów
|
|
|
|
#1232 |
|
Zadomowienie
|
No to i ja się pochwalę moimi zdobyczami z ciuchlandu
.Różowy polar jak nowy- 12 zł Różowe bolerko LimitedToo - 12zł Czarna bokserka - 4zł Bluzeczka w paski - 5zł Turkusowa bluzka z metka była - 12zł Szara bluza - 9zł U nas są dwa lumpeksy. Niestety w jednym jak jest dostawa rano to sklepowa najlepsze rzeczy odkłada dla koleżanek i zostają jakieś szmaty.. jest to nie fair! W drugim jest taka sterta ze hoho! wyceniają je sklepowe i czasami za dużo by chciały :/
Edytowane przez niewolno19 Czas edycji: 2010-01-23 o 15:02 |
|
|
|
#1233 |
|
Raczkowanie
|
Różowy polar jak nowy- 12 zł
Różowe bolerko LimitedToo - 12zł Czarna bokserka - 4zł Bluzeczka w paski - 5zł Turkusowa bluzkaz metka była - 12zł ![]() Szara bluza - 9zł Śliczna ta turkusowa bluzeczka, super, że przedłużana i do tego mój ulubiony kolor |
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
bylinka- no niestety ja dopiero od niedawna buszuję, a poza tym nie ciskam się jak inne baby i nie pcham z łokciami
i stąd nie mam ani jednej pary z lumpka butów a bym chciała niektóre zdjęcia rzeczy sa dla mnie tak inspirujące śliczne tanie....a w moim lumpie nici![]() byłam dziś, oczywiście nic nie kupiłam jak na złość, albo cos za małe albo za krótkie |
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
ktory to lumpek?
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaznaczone pięknisie |
|
|
|
|
#1238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo mi się podobają rękawy i malinowy kolor tylko mógłby być troszkę krótszy, bo sięga mi przed kolana
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Raczkowanie
|
Moje ostatnie:
czarna tunika/bluzka ma taki zwisający dekolt, ładnie się układa,New look 8 zł szary dziany szaliczek, 3 zł złote Atmo, 5 zł czarne szorty, 9 zł torba, znaczek idzie do przeróbki, 4,50 zł staniczek dla mamuśki, 5 zł I wcześniejsze koturny, służyły mi całą jesień, 15 zł i zbliżenie koturny Załącznik 2808851 Załącznik 2808852 Załącznik 2808853 Załącznik 2808854 Załącznik 2808855 Załącznik 2808856Załącznik 2808857 Załącznik 2808858 |
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=lajla09;16664524]Moje ostatnie:
czarna tunika/bluzka ma taki zwisający dekolt, ładnie się układa,New look 8 zł szary dziany szaliczek, 3 zł złote Atmo, 5 zł czarne szorty, 9 zł torba, znaczek idzie do przeróbki, 4,50 zł staniczek dla mamuśki, 5 zł I wcześniejsze koturny, służyły mi całą jesień, 15 zł i zbliżenie koturny pogrubione- ładne |
|
|
|
#1241 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje Niusiu
|
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
ależ nie ma za co lajlo
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę cytować poszczególnych postów ,bo wyszła by bardzo długa wypowiedź
Powiem w skrócie - dziewczyny , śliczne zakupy Oglądając takie piękne ciuszki najchętniej już teraz pobiegłabym do lumpka ,chociaż mam tylko kilka dni odwyku ![]() Najprawdopodobniej wybiorę się końcem przyszłego tygodnia. I powoli muszę zacząć myśleć o zakupie jakiegoś nowego mebla, bo nie mam gdzie trzymać ubrań
|
|
#1244 |
|
Rozeznanie
|
Kopertówka C&A za całe 3 zł
stan dobry
|
#1245 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny Mój tż jednak jest innego zdania z tymi butami. Stwierdził ze jezuski. No normalnie nic się nie zna Ale co on tam wie Podobają mu się jednak te z jasnym obcasem hehe A ja swoje łupy mam z ul.Jana Sawy w sklepie gdzie jest Biedronka, za Media ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
wklejałam 2 stronki wcześniej tylko pokićkana rozmiarówka bo ja mam 39 a ledwo mi wchodzą na stopęmuszę je rozchodzić, teraz śmigam po domu w nich
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-01-23 o 23:28 |
|||||||
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Wtajemniczenie
|
Bianeczkaa cieszę się, że Ci się podoba i dziękuje
|
|
|
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
Pora i na moje ostatnie zdobycze:
1)tunika, która w rzeczywistości jest amarantowa 2)koronkowa, bo kocham koronki 3)sweterek z bufkami 4)bardzo wygodna bluzka, też z bufkami (sorry, że tak pognieciona) 5)cudowna tunika w łączkę, jest naprawdę świetna 6)legginsy jeansowe (i pomyśleć, że chciałam je kupić w h&mie za duże pieniądze, a tu proszę, takie same za grosze) 7)bojówki reebokowe, wygodne 8)miętowy szalik 9)nowiutkie staniki za całość ok. 40 zł Edytowane przez Zeila Czas edycji: 2010-01-24 o 12:59 |
|
|
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
Staniki, które się nie dodały.
Dziewczyny, a co z wątkiem w którym umieszczałybyśmy zdjęcia ubrań na sobie ? Ja jestem jak najbardziej za. |
|
|
|
#1250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moze sie cos powymieniamy ja bede przynosiła interesujace Cie rozmiary Ty 35 ??? Ogólnie dziewczyny duzo perełek wyłowiłyscie ja chwilowo ze wzgledu na prace mam przymusową przerwe
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaznaczone- fajne |
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
No to dołączam do lumpeksowych łowczyni
![]() Moje dwie ostatnie zdobycze ![]() 1. marynareczka atmosphere-12 zł 2. kurteczka jeansowa Wrangler- 2 zł |
|
|
|
#1254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1256 |
|
Raczkowanie
|
lajla09 - te czarne szorty to po prostu
![]() oj dziewczyny piękne rzeczy macie a ja mam sesje i nie mam czasu na nic ![]() zazdroszcze |
|
|
|
#1257 |
|
Raczkowanie
|
Witam,witam
![]() Dolączam się do wątlku lumpowego-kocham zakupy w lumpeksach,znalezienie czegoś super daje mi dziką satysfakcje ![]() ![]() W sumie buszuje już po lumpeksach gdzieś od 1,5 roku. I chyba mam jakiś dar... -kilka razy bylam z koleżanką na zakupach w lumpie i ja zawsze znalazlam super rzeczy,ona praktycznie nigdy... Z resztą same oceńcie,dodaje zakupy ze stycznia tego roku: 1)sukienka za 28 zl 2) i 3) to świetna bluzka bez pleców-zdj 3 to tyl ;kupiona za 10 zl 4) stanik La Scenza kupiony za ... 2 zl! i to mój rozmiar,jest cudowny! 5) tunika(sukienka) po prostu pokochalam od pierwszego wejrzenia-za 28 zl 6)buty Uggi za... 15 zl ! podoba się wam?
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
|
|
|
#1258 |
|
Zadomowienie
|
A te UGG to oryginal? Bo jak tak to gratuluje.
|
|
|
|
#1259 |
|
Raczkowanie
|
nie ,nie są oryginalem(mówie na nie tak jak na wszystkie adidasopodobne mówi się adidasy) pomimo tego je kocham najtańsze w sklepie wizialam za 99 zl ,a te byly nowe z metką
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
|
|
|
#1260 |
|
Raczkowanie
|
Mist88 oj nie nie kochana, są tak wygodne że chyba w życiu ich nie oddam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

.
jest to nie fair! W drugim jest taka sterta ze hoho! wyceniają je sklepowe i czasami za dużo by chciały :/

niektóre zdjęcia rzeczy sa dla mnie tak inspirujące śliczne tanie....a w moim lumpie nici
- chyba to jest w niej najfajniejsze...

Ale co on tam wie