|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
|
|
|
|
|
#3422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Garfi to nie pobawiłaś My też sie żarliśmy wczoraj. I też o duperele. Ogólnie mówiąc to nie wiem jak Twój, ale mój tż jest strasznie czepialski Madame, też uważam że nie potrzebnie pisałaś do niego te maile. Cisza byłaby lepsza. Ale trudno, stało się. Odpuść go sobie. Mandy, Ty też daj spokój z tż. On na Ciebie nie zasługuje. Taki rasowy cham.. Ja nie pojmuje jak mozna tak postępowac ze swoją dziewczyna... Justynka gratulacje ze tak szybko sie otrząsnęłaś! I powodzenia w nowym związku
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam kotka chorego
bylam z nim u weterynarza bo biedny wymiotuje, czysci go, wypada siersc i takie tam i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli, chwycona krtan i uszka. bo zawsze w domku a czasem tylko na chwile na polu i to przez to ze zmaiana temperatur miauczy biedny bo chce na polko![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- prubuje znalezc posty justynki ale za duzo tego wszystkiego. cz ktos moglby mi strescic co sie stalo?
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem ciekawa co u Madame..
|
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3430 |
|
BAN stały
|
Nie mam czasu Was nadrobic, zrobie to pozniej. Wyrzucalismy sobie dalej z TZ przez maile... Ale w koncu poprosilam go o spotkanie na zywo. Ale stwierdzilam, ze nie bede sie stresowac i zaprosilam kolezanke na piwo, on przyszedl pozniej wypil z nami i jak kolezanka poszla to byl zupelnie inny facet. Powiedzial, ze brakowalu mu tego, ze sobie wyrzucilismy co nas boli i jest mu lepiej. Ze za mna tesknił i mnie kocha, co o tym myslec? Czy to ma sens?
|
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Pokłóciłam się z moim.
Wnioski? Owszem, mam wnioski. Jestem idiotką-mój wniosek główny.
|
|
|
#3432 |
|
Raczkowanie
|
O co?
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Wtajemniczenie
|
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#3437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Madame jak na zawołanie jesteś
i co zrobilas po tym co Ci powiedzial?
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3440 |
|
Raczkowanie
|
Nowa twarz juz tu kiedys była u zazdrosnic
Podczytuje was od czasu do czasu
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co tam u Ciebie? ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Madame w szoku jestem, i teraz będzie tak jakby się nic nie stało?
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Madame, nie umiem się postawić na twoim miejscu, bo nie wiem czy ty go dalej kochasz czy jak? jak to jest?
|
|
|
|
|
#3443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie w porządku, dalej jestem ze swoim tż, układa się nam... hmm.. powiem tak - są takie dni że lepiej nie mówić, a są i takie och i ach. Więc różnie, ale to wiadomo. A tak was czytam teraz i widze że masz dalej sporo kłopotów z tż... Widzę, że sie nie zmienił Biedna Jak już któraś dziewczyna tu pisała on na Ciebie nie zasługuje, więc jeśli zdecydujesz się zerwać, to bedzie to najlepsza decyzja i ja ją popieram w 100%.
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Madame, teraz mu wybaczysz pewnie, bo nie bedziesz potrafila go zostawic i znow bedzie tak, jak wczesniej. Raz dobrze, raz beznadziejnie - kolo sie zamyka. Zastanow sie czy chcesz nadal tkwic w tej farsie.
Po czasie sie okaze czy postapisz dobrze. |
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Ciezko jest zerwac bo jednak to jest przyzwyczajenie. ja mialam faceta tyrana a mimo to nie chcialam odejsc, i nawet nie raz dalej tesknie., tak ze rozumiem Mandy. ale chcialabym zeby sie zaparła w sobie i go zostawiła bo ja teraz mam cudownego Tza i ona tez na pewno była by o wiele szczęśliwsza z kimś innym.
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Pokłóciliśmy się.
Kiedy do mnie przyszedł miałam świetny humor. Wszystko sweet i ok . Ostatnio było źle. I teraz wiem , że przeze mnie. Miałam kryzys. Odsunełam się od niego. Zaczełam myśleć o ex, o tym czy dobrze zrobiłam nie wracając do niego. Kiedy ma się takie myśli o jednej osobie olewa się drugą. Automatycznie go odsunełam na margines. Był zły , bo miał być zły. Chciałam gdzieś podświadomie kłótni, chciałam żeby mi zostawił drogę wolną, żebym mogła zobaczyć co by było gdyby... Zapomniałam tylko, że czas nie zawraca. I , że nie da się zapalić 2 razy jednej zapałki. Wiedziałam, że ex mnie kocha. Że moge do niego wrócić. Taki mój urok. Każdy facet mnie rzuca a później chce wrócić. Ale on to było co innego. Kochałam go jak głupia. Jak wariatka. Byłam uzależniona psychicznie. On umiał wejść do mojego życia kiedy chciał jak do jakiegoś kibla. I zrobić w nim burdel. I wyjść. Spuścić wodę i przepaść. Pisałam z nim dziś. W końcu wyszłam od TŻta pokłócona o,,samaniewiemco" I rozmawiałam z ex o naszym zwiazku. Byłym a przyszłym w podtekście. W końcu najważniejszy jest podtekst. I okazało się , ze on mimo , że mnie kocha się nie zmieni. Że zawsze to ja będę musiała jeździć do niego. Że on mi napisze,,ide spać" po mojej 2 stronicowej litanii o naszym związku. W tym czasie mój TŻ szedł do mnie na piechote. Porozmawiać. Bo nie mógł zrozumieć czemu nie chciałam na niego poczekać 20 minut i pojechać kolejnym autobusem. A ja wtedy chciałam to zamknąć. Uciec. Zostawić to wszystko i znaleźć cos. Tylko nie wiedziałam CO. Myślałam , że chodzi o ex. Że,,Twoja obecność jest warunkiem mojego szczęścia" A tu nie. Bo za dobrze miałam z TŻtem. Wiem , że ex by dla mnie nie zrobił tego wszystkiego. Nawet samochodem nie ruszyłby się żeby pogadać. Pogadać? On nawet nie chciałby tu przyjechać ot tak. On mnie kocha, ale nie umiemy ze sobą być. Pożegnałam się już z moim wiecznym chłopcem. Z moją wersją Piotrusia Pana , ktorego całe życie chciałam chronić przed wszelkim złem. Żeby pokazać mu lepsze życie. Będzie mi go brakować. W myślach chociażby. Przyzwyczaiłam się, że jest moim wyjściem ewakuacyjnym. Że cokolwiek by się nie działo mam jego i jego świat. I jego pokój w którym czułam , ze to moje miejsce. Ze zawsze mnie przytuli, czas się zatrzyma a ja nie będę miała żadnych problemów. Bo mam jego. Okazało się, że moim problemem byłam ja sama. I moje chore uzależnienie od niego. Był moją autoagresją. Samowyniszczeniem. Najcudowniejszą chorobą na jaką cierpiałam. Ale choroba, chociażby przynosiła najpiękniejsze wizje i halucynacje zawsze będzie chorobą. Różowe słonie na suficie nie wynagrodzą wszystkich cierpien. Miał psa którego uwielbiałam i chłopięcy uśmiech. I długie rzęsy. I tatuaż. I kochałam go. I nauczył mnie wiele, ale wystarczy. Wyspowiadałam się. Musiałam.
|
|
|
#3447 | ||||
|
Zadomowienie
|
pamiętam i współczuje choroby, ale powiem ci ze ostatnio panuje podobno taki wirus. wymioty, podstawowo zawroty glowy, ogromne oslabienie... fu ! kuruj się! Cytat:
miłego powodzenia ja śleńcze, ale mam tyle że ciągle się dobijam Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo my się jeszcze na pewno nie znamy ![]() Maderia a jak u Ciebie ? Madame niektóre decyzje sama musisz podjąć. Radziłabym Ci pogadać z nim raz jeszcze i powiedzieć, ze chyba lepiej by było rozmawiać o tych negatywnych sprawach niż nagle, tak nieprzyjemnie je wykrzykiwać... bądź co bądź to co się ostatnio działo bardzo Cię zdołowało, a przecież jakieś swoje " ale " można mówić w spokojniejszej atmosferze. |
||||
|
|
|
|
#3448 |
|
Wtajemniczenie
|
yellow dziekuje ze pytasz
U mnie ok. Byłam wczoraj na imprezce z tż i jego kumplami, znowu sie pokłóciliśmy, nawet tam, przy ludziach zamiast sie bawic i isc tanczyć ciągnęlismy jakąś głupią dyskusje. Kłótnia w sumie o nic. No ale juz jest ok, przeprosiliśmy sie i wypiliśmy drinka na zgode Koka sama wiesz jaki był Twój były. Czas najwyższy zamknąć tamten rozdział w życiu raz na zawsze. Nie myśl o tym co było, albo o tym co by mogło być. Ważna jest teraźniejszość. Masz cudownego tż, nie warto psuć takiego związku
|
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gadamy na gg. On przyszedł do mnie ponad godzinę temu, porozmawiac. Ja szłam do sklepu, on ze mną. Kupiłam co miałam kupić i wracam do domu. Stoje przed klatką i pytam,,wchodzisz?" On , ze nie wie. Odwróciłam się, otworzylam drzwi. Weszłam kiedy się odwróciłam on już szedł. I poszedł. Zmarzł. Gada ze mną na gg bez cienia złości. Bez wyrzutu. Czegokolwiek. Przeprosiłam go za to , jak go traktowalam ostatnio. Nie powiem mu o co chodzi. Ale żeby się pogodzić sama ze sobą musialam to zrobić. Jutro nasza miesięcznica.
Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. Edytowane przez Cocaine essence Czas edycji: 2010-01-24 o 20:36 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

malo tego stwierdzila ze juz najwyzszy czas. i przy wigili mi powiedziala ze nie byla by zla jakbym jej w tym roku wnuka/wnuczke zafundowala

21. 04.2014

Jak już któraś dziewczyna tu pisała on na Ciebie nie zasługuje, więc jeśli zdecydujesz się zerwać, to bedzie to najlepsza decyzja i ja ją popieram w 100%.