|
|
#3451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Witam wszystkie nowe twarze 4 dni mnie nie było, a tyle naskrobałyscie.
Ja w ten czwartek mam z TŻ 4 lata
|
|
|
|
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Koka.... Boszz jakbym czytala o swoim exie i o moich uczuciach...
|
|
|
#3453 |
|
Rozeznanie
|
widze, ze tu sie o facetach gada to sie wpisze a cooo!
![]() ja ze swoim mielismy w czwartek 4 rocznice. raz jest nam dobrze raz jest zle, ale nie ma co ukrywac czasami bardziej to przypomina przyjazn niz zwiazek co czasem mnie doluje. rany jak pomysle o tych czasach kiedy to ja za nim szalalam, czy na poczatku bycia ze soba jak nie wytrzymywalam bez niego 1 dnia a teraz... czasami nawet mi sie nie chce na sms'a odpisac. i z jednej strony czuje sie okropnie no bo owszem nie wyobrazam sobie zebysmy mieli sie rozejsc a z drugiej strony czasami mam ochote odpoczac od niego. przypomina to troche masochizm wiem, ale co poradzic, serce nie sluga
|
|
|
|
|
#3454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ile jesteście razem?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeprosiłam za to jak go traktowałam. Powiedziałam, że teraz już będzie dobrze. Nie wiem na pewno czy będzie, bo sama przed sobą boje się pożegnać z przeszłościa. Ale będzie inaczej. Kocham go. On wiele rozumie, powiedział, że jeżeli będę kiedyś chciała mu powiedzieć o co chodzi to powiem. I tyle. Nie katuje. Jesteśmy razem 9 miesięcy. Kręciliśmy ze sobą od 3 lat. On miał dziewczynę ponad 2 lata. Przez ostatnie 9 miesięcy ich związku wiedział , że chciałby być ze mną. Ja wtedy byłam z ex. Odezwał się do mnie mój aktualny , nie gadaliśmy ze sobą z pół roku wtedy. Dwa dni później rzucił mnie ex. Wyciągam ex na siłe ze wspomnień. Po co? Skoro wiem, że on nie umie być z dziewczyną taką jak ja.. Edit: Inaczej. To ja nie umiem być z facetem takim jak on.
Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. Edytowane przez Cocaine essence Czas edycji: 2010-01-24 o 20:57 |
|
|
|
|
|
#3456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Dlaczego on Cie rzucił? Chodzi mi o exa. Jeśli nie chcesz nie musisz odpowiadać
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam i będę Was nadrabiać
![]() Mój zadzwonił do mnie jakoś po 17 ![]() Byłam akurat u koleżanki, więc tylko trochę pogadaliśmy, ale sam fakt, że zadzwonił a nie napisał na gg mnie cieszy. Za godzinkę, może więcej zadzwonie do niego i zapytam jak mu nauka idzie. Co myślicie? Czy dać mu tą przestrzeń i się wcale nie odzywać?
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
a moze powiedz mu co cie trapi. ja swojemu powiedzialam i zrozumial.
|
|
#3459 |
|
Rozeznanie
|
Cocaine nie znam calej Twojej historii ale w pewnym sensie z tego co piszesz to potrafie Cie zrozumiec. Bylas z facetem, nie wyszlo Wam, rozeszliscie sie i teraz jestes z innym i staralas sie zapomniec i cieszyc 'nowym zyciem' az tu nagle bach! Nie masz co sobie wrzucac, ze jestes nie fair w stosunku do obecnego TZ bo to nie Twoja wina, przeciez chyba nie szukalas tego kontaktu na sile
ja mam teraz podobny problem, bo po 8 miesiacach odezwal sie do mnie chlopak z ktorym kiedys malo co nie bylam i przez niego mialam przerwe w zwiazku ze swoim obecnym chlopakiem.
|
|
|
|
|
#3460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niegrzeczny chłopak. Dziecko ulicy. Zasady ulicy. Honor, rodzina, kumple. Miał siłownie , dzięki niej się nie zaćpał i nie przepił do 20 roku życia , miał problematyczną rodzinę. Nie miał czasu na mnie. Nie był wychowany do mnie. Dla mnie był dobry. Kochałam go. I nie była to ślepa miłość. Kochałam go, ale kiedy było źle kłóciliśmy się. Widziałam jego wady. Chciałam mu pokazać inny świat. Zbawiałam go. On mnie rzucił z dnia na dzień. Bez podania przyczyny. Po prostu. Potem zaczął pić. Potem chciał wrócić. A ja znów chciałam zbawić. ,,Wszyscy jesteśmy Chrystusami." O tym wiedział mój TŻ. Czytał esy, widział to wszystko. Wiem jak go to bolało. Nie pozwoliłam mu tknąć ex. Widział jak go bronie. ,,Całą sobą" jak on to nazwał. Wtedy 1 raz poważnie się pokłóciliśmy.
Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. Edytowane przez Cocaine essence Czas edycji: 2010-01-24 o 21:14 |
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie Koszka
na dobranoc mu zadzonisz powiesz ze chcialas go usłyszec przed snem żebyś miala ladne sny
|
|
#3463 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
COCA masz cudownego TZa bo trwa przy tobie mimo wszystko. popatrz nie zostawil cie, nie obrazil sie. patrz jak mu zalezy. przyszedl porozmawiac, nie kazdego na to stac. docen go
|
|
#3465 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz świetnie, raz beznadziejnie. teraz dopiero widzę, że wcale nie powinno tak być raz lepiej, raz gorzej, ale nigdy beznadziejnie. wiadomo zdarzają się kryzysy, ale w niektórych związkach takie ostre kłótnie jak ta u Madame zdarzają się stanowczo za często. u mnie do niedawna tak było, mam nadzieję, że to nie wróci.. obecnie jest cudownie. podoba mi się to w jaki sposób ze sobą rozmawiamy, w jaki eliminujemy wszelkie niedopowiedzenia, wątpliwości, niezrozumienie. coraz bardziej wydaje mi się, że odstawienie tabletek anty ma niezwykle pozytywny wpływ na stan mojej psychiki. |
|
|
|
|
|
#3467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rebel nie gadaj ja wciaz na tabletkach i jakos nie mam takich problemow fatalnych destrukcyjnie wplywajacych na zwiazek. nie mowie ze jest idealnie. zdarzaja sie sprzeczki ale nigdy jeszcze nie nawrzucalam tż, nie cierpialam przez niego tyle co np. Madame przez swojego.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-24 o 21:23 |
||
|
|
|
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje życie w sumie nie jest mega skomplikowane. Mam faceta który mnie kocha tak , że o Boże. I ex skończonego debila który nie umiał docenić kim dla niego byłam nim mnie nie rzucił i nie pojawił się kiedy ja ułożyłam sobie życie. Zadanie na dziś, jutro i kolejny rok: Nie myśleć o nim.
|
|
|
|
#3469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciężko coś poradzić, chyba tylko Ty sama musisz sie uporać ze swoimi myślami. Potrzebujesz pewnie troche czasu, ale nie odpychaj teraz tż. On nie jest niczemu winny. Przebrniesz przez to i znów bedzie ok. Musi być ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Ide już spać, jestem nieprzytomna po wczorajszej dysk ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobranoc
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej miałam tak, że jak coś mnie zirytowało, lekko zdenerwowało, zestresowało to robiłam z tego taką aferę, że szok. no i obowiązkowo płacz. jakby hormony potęgowały negatywne emocje, to takie moje subiektywne spostrzeżenia. teraz jestem trochę spokojniejsza i od razu w związku lepiej się dzieje. kiedyś miałam tak, że po prostu włączałam sobie muzykę na fula i tańczyłam. jak chora psychicznie teraz to wróciło, znowu mam takie akcje.zresztą, nieważne co jest tego przyczyną, czuję się świetnie i chcę by tak zostało ![]() każdej z was życzę takiego samopoczucia ![]() i żeby się układało z TŻtami Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-24 o 21:33 |
|
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Madame moj ex wiedzial ze polece na kazde zawolanie. a teraz juz nie lece i on sie wscieka ale wczesniej zrobil ze mnie szmate suke i jeszcze pare innych. walcz z nim i pokaz kto tu rzadzi. i ja naprawde wiem ze boli.
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedział , że nie może, bo już by nie miał do kogo wracać.
Nie dlatego, ze poszłabym do ex. Mój TŻ zna mnie na wylot, wiedział, że bym sie zamknęła w sobie i tyle by było z tego związku...
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam Tza ktory wogole nie jest zazdrosny
ufa mi w 100%. no ja mam z tym pewne problemy czasem bo ja jestem zazdrośnicą ale ogolnie jest dobrze i tez moj przetrzymuje sytuacje z exem co jest dalej w toku.
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tydzien to za malo aby widziec roznice organizm przyjał to jako przerwa w tabletkach wiec rezultaty odstawienia beda za jakis dluzszy czas. ale ciesze sie ze stalas sie spokojniesza. nie boisz sie gumek?
|
|
|
#3476 |
|
Rozeznanie
|
no widzisz, nie kazdy facet cos takiego potrafi.. moj jest zazdrosny nawet jak sie spotykam ze swoimi starymi znajomymi z liceum, ktorzy sa z dziewczynami juz.. niby dalam mu kiedys mega powod zeby byl zazdrosny, ale on mysli, ze jestem jego wlasnoscia i wszedzie gdzie ide powinnam zabierac go ze soba. meczy mnie to i nie ma co ukrywac, ze przez takie cos chodze podminowana caly czas i wybucham pod kazdym pretekstem.. jeszcze te jego teksty, ze okazuje mu za malo milosci...
np wczoraj kiedy dzwonilam do kumpla zeby sie z nim spotkac, pogadac jak normalni ludzie i on byl przy tej rozmowie. zmiana nastroju o 180stopni... chodzil taki jakbym mu cos zrobila, nie chodzi o to ze byl na mnie zly tylko tak jakby... smutny :| i przytulalam go i pytalam sie o co chodzi, bo wiem ze ostatnio mial nieciakawa sytuacje w domu wiec myslalam ze to moze cos sie stalo. a on dalej nic. a dzisiaj na gg mi monolog. ze on nie moze sie rano zobaczyc bo musi sie rano uczyc. mimo ze zawsze sie uczyl wieczorem po naszym spotkaniu. i jakies wyrzuty, ze nie potrafie go zrozumiec. no i wybuchlam i poklocilismy sie. juz nie mam sily do tego :S |
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
hej Laleczki
zgłupiałam bardziej niż byłam, po ej całej nauce, mam generalnie wrażenie, że nic nie umiem, a siedziałam nad tym calutki dzień ![]() co tam u Was? Koka, osoby dla nas znaczące zostawiają ślad w sercu, w pamięci... to normalne. chciałam więcej napisać, ale muszę oddać bratu laptopa, w ****u! jutro postaram się trochę bardziej do tego odnieść, przepraszam
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkie nowe
![]() oh Mandy... podziwiam cię że ty dalej chcesz się z nim spotkać. Coca... ja miałam podobnie. Skręcał do mnie facet coś czułam do niego a tu nagle bach pojawił się mój. I to nie powstrzymało mnie przed tym żeby nadal z tamtym flirtować. Kiedy po 5 miesiącach powiedziałam mojemu że chciałam odejść, ale zrezygnowałam z tego pomysłu, gdy on stanął w drzwiach popatrzył na mnie, złapał w ramiona i powiedział: słońce ty moje bosze jak ja cię dawno w rękach nie mialem... mmmmm.. kocham cię. Serce mi rozmiękło. Gdy słyszałam jego ton głosu gdy mu powiedziałam o tym że chciałam odejść... gdy usłyszałam że przez to nie mógł spać, w nocy wyszedł bo nie mógł wytrzymać to myślałam że padnę z bólu.. Owszem potem to on mnie zranił mówiąc że chciał inną przelecieć. Ale w Sylwestra gdy zaczęliśmy (po litrze wódki) wypominać zaczęły mu łzy z oczu lecieć. Powiedział że jak on mógł być na tyle głupi by przeszło mu przez myśl żeby mnie zdradzić. Pokochałam go wtedy tak jakby od nowa. Jedno jest piękne.. że potrafił mi wybaczyć gdy byłam o krok do wysłania esa: to koniec. odchodzę. spotkamy sie jutro muszę ci wyjaśnić. Miałam zapisanego tego esa. Pokazałam mu. Czemu się przyznałam? Za bardzo go kocham. myślę że po prostu czasem nie doceniamy tego co mamy pod nosem. Tylko dopiero to jest dla nas ważne gdy to stracimy.. a wtedy jest za późno. no to będzie na tyle moich wywodów. ![]() od dziś naprawiam życie jestem z siebie dumna, słoneczko mnie z rana obudziło aż się uśmiechnęłam, es od mojego z boskim dzień dobry żabciu(?) miły dzionek oprócz tego że zemdlałabym w kościele dobranoc piękne
|
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym nie umiala tak zyc ze moj chlopak ciagle sie czepia o spotkania z kims innym.
|
|
#3480 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym nie umiem się uczyć z kimś. Ja lubię sobie czytać na głos, gadać sama do siebie, samej sobie tłumaczyć. Poza tym potrzebuje ciszy do nauki, już taka jestem. Mój TŻ zawsze musi mieć muzykę włączoną, ja nie potrafie się skupić przy muzyce. Do akademika ja bym się na pewno nie nadawała. Z resztą zgadzam się z Kamilą, że wspólna nauka jest mało efektywna. Cytat:
Tak jak dziewczyny mówią, ja również się zgadzam, że na pewno do niego wrócisz. Jedyne co mnie strasznie dziwi, że Wy popadacie w takie skrajności. To nie wydaje się zdrowe. Można się kłócić, ale u Was każda kłótnia= rozstanie. Jak jest dobrze to jest najwspanialszym facetem, jak jest źle jest najgorszy. Dziwne dla mnie to wszystko. A i tak wiem, że za kilka dni przeczytam, że nie wyobrażasz sobie takiego zachowania u faceta, jak mój się zachowuje i Twój znowu będzie najlepsiejszy pod słońcem. Obydwoje wydajecie się dla mnie tak jakby ,,niestabilni" emocjonalnie Cytat:
Swoją drogą to bardzo często zauważam taką zależność, że nie umiemy docenić tego co mamy, a już jak ktoś jest dla nas dobry to tym bardziej. Przeważnie wolimy tych złych. Dlaczego? Cytat:
Już sama nie wiem teraz jak się zachowywać Może mu powiem, że się za nim stęskniłam? ![]() Cytat:
I chyba to zrobię jak się wybiorę do gina w końcu. Może na mnie też by to pozytywnie zadziałało?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg 

21. 04.2014
ja mam teraz podobny problem, bo po 8 miesiacach odezwal sie do mnie chlopak z ktorym kiedys malo co nie bylam i przez niego mialam przerwe w zwiazku ze swoim obecnym chlopakiem.

teraz to wróciło, znowu mam takie akcje.