Etorebka- część V - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-24, 19:57   #1531
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Pronunciation ma na oku szarą Andi, Elvie lub Anę Ja już lobbowałam za dwoma pierwszymi Sama się nie moge doczekac wiosny, bo dopiero po zrzuceniu zimowego płaszcza będzie mi znowu Andi pasowała. Póki co śmigam z Landi, Amber, Liyą, Elvie...
Doczytałam właśnie - i rzeczywiście dobrze doradzasz - też wybrałabym Andi szarą lub Elvie (nawet w tej kolejności)

Mi na szczęście Andi szara teraz pasuje do płaszczyka, latem też już ją nosiłam więc jest uniwersalna

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Ja na wiosnę bym chciała coś fajnego średniej wielkości na pasku, z kieszonkami, zameczkami, etc. w kolorze musztardowym na przykład [COLOR="Silver"]

Ja też na coś musztardowego się długo już czaję i nic ciekawego nie widziałam w sklepach - też bym chciała taką jak Ty
To mają już dwie klientki na musztardową torebkę z zamkami i kieszonkami średniej wielkości ...

No i oczywiście musztardowa Emilka - mile widziana
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 20:21   #1532
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nat2706 Pokaż wiadomość
Tak się właśnie zastanawiam... przelałam pieniądze za moją Emilkę w czwartek i już w czwartek wieczorem pieniądze były zaksięgowane. Pojawiła się informacja,że towar jest przygotowany do wysyłki i od tego czasu nie zmienił się status zamówienia...
Jak to u was zawsze jest? Na bieżąco informują o statusie wysyłki?
Skoro dopiero towar przygotowany do wysłania tzn. że jeszcze nie przekazano go kurierowi i w związku z tym w poniedziałek nie dostanę Emilki? Jak to jest?
Z waszych postów wnioskowałam,że przesyłka jest ekspresowa...
oni ostatnio mieli dużo zamówień przez powroty popularnych torebek. Na pewno dużego opóźnienia nie będzie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
też to u siebie zauważyłam z tym że, najpierw przedłuża mi aą o jeden dzień, a przy następnym użyciu kodu o 99 dni... a na dodatek, dostaję maila z informacją, że mój rabat został przedłużony, np. do 30.04 po czym loguję się na stronie etorebki na moje konto i tam jest ważność rabatu: 29.04 dziwne...
chyba że dzień 30.04 nie jest już wliczany w tą pulę...
tez miałam różnie przedłużany kod, były i przedłużenia tylko o jeden dzień. Dziwne to...

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
dzięki no nic trzeba zaryzykować nie ma innej metody

przez długi czas was tylko obserwowałam, ale postanowiłam dołączyć, bo atmosfera jest bardzo fajna taki mały off-top i przy okazji zdecydowałam sie na zamówienie mojej pierwszej etorebki ach.. tylko jeszcze nie wiem jaką
hej miłego szukania tej wymarzonej

Cytat:
zastanawiam się nad Andi, tylko nie wiem jaki kolor, gdyby była pudrowa problem by się rozwiązał i Ana zielona mi się też podoba Elvie w zasadzie też ach... ciężkie jest życie torebkomaniaczek
wybierałabym między Andi i Elvie.

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Ślub 4 września. Fotografa jeszcze nie mamy, ale prawdę mówiąc czyhamy trochę na jakiegoś znajomego, który porobi nam fotki półprofesjonalnie ;-) zobaczę jak to będzie. Nauczki pewnie niedługo będziemy przechodzić Tż mówi, by zrobić to już teraz i mieć spokój. Moja świadkowa niestety stanowi problem. Poprosiłam ją o świadkowanie jeszcze jak nie byłam zaręczona, ale jakiś miesiąc przed, bo wiedziałam co się kroi. Była zaskoczona, ale ucieszona. A potem jak się dowiedziała, że świadkiem Tż jest chłopak, który ma narzeczoną, a ona jest osobą samotną i małej wiary w siebie, to powiedziała, że niestety, ale nie chce świadkować, by szukać kogoś innego. Że ona jak do tej pory nie ma chłopaka to sobie na pewno nikogo nie znajdzie i przyjdzie na to wesele sama. Starałam się ją przekonać, że wcale nie będzie źle jak weźmie sobie kogoś do pary, nie muszą się przecież świadkowie całować, ale... ona mówi raz tak, raz tak, nie umie się określić i stara się unikać tematu. A najlepsze jest to, że jak się teraz spotykamy to widać że jest zazdrosna o nas. Wogóle tego nie ukrywa. I zamiast mieć pomoc i wsparcie przed ślubem, muszę patrzeć jak ona fochy strzela.... Ach Mam także wrażenie, że jak jesteśmy we troje, to muszę unikać by przytulać TŻ czy go jakoś cmoknąć przypadkiem, że jej to będzie przeszkadzać. My z Tż mieszkamy razem już z 4,5 roku, także też się nic nie zmieni.. Ale jakoś ciężko mi się radować przez te wszystkie przeboje.
Cytat:
Bardzo trafne zdanie. Jak się spotykamy z koleżankami i mój ślub staje się tematem nr 1, no bo jest to ważne przeżycie to ona odwraca głowę, albo się wyłącza.. jakby jej ten temat przeszkadzał. A przed całym zajściem było wszystko super! byłyśmy sobie bliskie, dogadywałyśmy się... Jest mi strasznie przykro patrzeć na jej zachowanie.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Uważam tak samo. Pragnęłam by poczuła się wyróżniona... a tu taki obrót rzeczy.
współczuję Ci sytuacji jeżeli koleżanka robi zastrzeżenia, fochy, coś ją denerwuje to powinnas z niej zrezygnowac jako ze świadka. Oczywiście nie obrażać sie itd...To jest Twój ślub, Twoja radość a jej problemy sa tutaj akurat drugorzędne.
Może dziewczyna jest rzeczywiście samotna, patrząc na was zakochanych i szczęśliwych jeszcze bardziej czuje sie samotna, ale ten aspekt jej życia nie powinien mieć wpływu na jej świadkowanie.

Cytat:
Napisane przez marlen92 Pokaż wiadomość
ps. przepraszam juz zobaczylam ze odp zostala udzielona
zeby nie bylo mysle nad kupieniem tam torebki,ale wlasnie boje sie tego smrodku ;p
oj, zupełnie niepotrzebnie obawiasz sie smrodku torebki. Początkowa chyba każda zalatuje, ale po kilku dniach to mija

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Zaraz piszę do etorebki ile jeszcze Elvie im zostało ale napewno niewiele... tak czy inaczej dziś mi chyba nikt nie odpisze ? Dopiero jutro pan K. zagląda do skrzynki nie?
pewnie tak. w weekend chyba nie pracują.

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
kliknęłam właśnie w czarną Emilkę
A cooo, raz się żyje
Super, gratulacje.
Pochwal sie jak dostaniesz

Edytowane przez anah
Czas edycji: 2010-01-24 o 20:22
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 20:47   #1533
ewa12332
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nat2706 Pokaż wiadomość
Tak się właśnie zastanawiam... przelałam pieniądze za moją Emilkę w czwartek i już w czwartek wieczorem pieniądze były zaksięgowane. Pojawiła się informacja,że towar jest przygotowany do wysyłki i od tego czasu nie zmienił się status zamówienia...
Jak to u was zawsze jest? Na bieżąco informują o statusie wysyłki?
Skoro dopiero towar przygotowany do wysłania tzn. że jeszcze nie przekazano go kurierowi i w związku z tym w poniedziałek nie dostanę Emilki? Jak to jest?
Z waszych postów wnioskowałam,że przesyłka jest ekspresowa...

Ja przelałam pieniądze w poniedziałek wieczorem i do środy po zalogowaniu była informacja- oczekiwanie na wpłatę... troszkę to dziwne, bo w tym samym banku przelewy "idą" bardzo szybko, zadzwoniłam do e-torebki z zapytaniem czy pieniądze doszły i dopiero dowiedziałam się, że tak i torebka właśnie została wysłana, więc dotarła do mnie dopiero w czwartek...
ewa12332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 20:50   #1534
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Mi koło nosa przeszła granatowa Milla (kuferek), granatowa Liya i czarna Gemma - a wszystkie miałam zamówić ale zawsze coś ważniejszego się znalazło ... A teraz wiele bym dała za granatową ładną torebeczkę i liczę że może coś będzie w nowej kolekcji?
Tymbardziej że granat modny jest znowu
Ja tez bym chetnie przygarnela jakas ladna granatowa i musztardowa torebeczke I mam nadzieje, ze cos takiego sie znajdzie w nowej kolekcji
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 20:50   #1535
kasienka1985
Zakorzenienie

Widzę, że podobnie jak ja macie informację o przygotowywaniu towaru do wyslania.
Ja zapłaciłam w piątek i za kilka godzin mieli już wpłatę na koncie- przyszła mi informacja.
Ale w sobotę już nic się nie ruszyło

Czyli muszę czekac...

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 20:52   #1536
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewa12332 Pokaż wiadomość
Ja przelałam pieniądze w poniedziałek wieczorem i do środy po zalogowaniu była informacja- oczekiwanie na wpłatę... troszkę to dziwne, bo w tym samym banku przelewy "idą" bardzo szybko, zadzwoniłam do e-torebki z zapytaniem czy pieniądze doszły i dopiero dowiedziałam się, że tak i torebka właśnie została wysłana, więc dotarła do mnie dopiero w czwartek...
Przelew powienien do nich dojsc natychmiast
Moze mieli zamieszanie zwiazane z ta dostawa, albo przeoczyli twoja wplate
Stary 2010-01-24, 20:54   #1537
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Widzę, że podobnie jak ja macie informację o przygotowywaniu towaru do wyslania.
Ja zapłaciłam w piątek i za kilka godzin mieli już wpłatę na koncie- przyszła mi informacja.
Ale w sobotę już nic się nie ruszyło

Czyli muszę czekac...
W sobotę to chyba kazdy chce miec wolne

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 21:19   #1538
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
zastanawiam się nad Andi, tylko nie wiem jaki kolor, gdyby była pudrowa problem by się rozwiązał i Ana zielona mi się też podoba Elvie w zasadzie też ach... ciężkie jest życie torebkomaniaczek
Weź Andi a jeśli masz więcej kasy to i Elvie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Na ubiór też zwracam uwagę, gdyż sama nie potrafię zestawiać ze sobą różnych dodatków, kolorów itp oglądam się i podziwiam

Ja też nie wiedziałam że jest taka duża, nastawiałam się na mniejszą, ale byłam mile zaskoczona że taka pojemna, tylko ma zatrzask a szkoda, że nie zamek
A ja czasem zastanawiam się gdzie dziewczyny kupują te ciuch- w sklepach ich nigdy nie widziałam, na all tak samo a one noszą takie piękności

No a ja właśnie nie lubię torebek na zatrzask

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Ja chyba już jestem zdecydowana na czarną Emilkę Dośc nieplanowany zakup i aż boję się co będzie jak wejdzie nowa kolekcja
Co będzie? Kupisz kolejne torebki
Klikaj Emilkę bo Ci ją jeszcze sprzątną sprzed nosa

Cytat:
Witaj na forum Nie bierz Elvie ona jest taka brzydka weź lepiej Andi
skąd ja znam to odradzanie

Cytat:
A cooo, raz się żyje
Mądra decyzja

Ale wy piszecie Wyluzujcie i zmniejszcie ilość postów
Stary 2010-01-24, 21:34   #1539
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Ale wy piszecie Wyluzujcie i zmniejszcie ilość postów
W 12 dni osiągnęły ok. 1/3 pojemności wątku
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 21:38   #1540
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość

Aż strach pomyśleć co będzie jak wejdzie nowa kolekcja

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 21:40   #1541
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość

Lepiej nie myśleć
Jesteśmy rekordzistki
Stary 2010-01-24, 21:41   #1542
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Panu Krzysztofowi będzie groziło karoshi albo stan przedzawałowy
(albo dostanie podwyżke za nadgodziny...)

Czy jemu po nocach też śnią sie torebki
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 21:47   #1543
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Czy jemu po nocach też śnią sie torebki
może nie torebki ale wizażanki z pewnością tak i nasze maile już zna na pamięć
Stary 2010-01-24, 21:55   #1544
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
może nie torebki ale wizażanki z pewnością tak i nasze maile już zna na pamięć
Niedługo będziemy z Nim po imieniu
Stary 2010-01-24, 21:59   #1545
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Niedługo będziemy z Nim po imieniu
i będziemy do niego dzwonić jak do kumpla
"Siema Krzysiek kiedy nowa kolekcja"
Stary 2010-01-24, 22:06   #1546
agusia642
Zakorzenienie

na cześć wizazu powinni torebki nazywać nickami naszymi
nie idzie za Wami nadążyć
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 22:10   #1547
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
oo świetny pomysł !

P.S. Zmieniłaś Avatarek ?
Stary 2010-01-24, 22:13   #1548
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
dobre

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 22:15   #1549
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno! To jest piękny dzień i bez dwóch zdań każda para,
która podjeła decyzję o ślubie w tym dniu jest najszczęsliwsza potem także chociaż w zyciu są różne sytuacje
mam taką nadzieję ale u mnie to jeszcze sporo czasu, bo nawet sali i terminu nie mamy jeszcze wybranych...

Cytat:
Ślub 4 września. Fotografa jeszcze nie mamy, ale prawdę mówiąc czyhamy trochę na jakiegoś znajomego, który porobi nam fotki półprofesjonalnie ;-) zobaczę jak to będzie. Nauczki pewnie niedługo będziemy przechodzić Tż mówi, by zrobić to już teraz i mieć spokój. Moja świadkowa niestety stanowi problem. Poprosiłam ją o świadkowanie jeszcze jak nie byłam zaręczona, ale jakiś miesiąc przed, bo wiedziałam co się kroi. Była zaskoczona, ale ucieszona. A potem jak się dowiedziała, że świadkiem Tż jest chłopak, który ma narzeczoną, a ona jest osobą samotną i małej wiary w siebie, to powiedziała, że niestety, ale nie chce świadkować, by szukać kogoś innego. Że ona jak do tej pory nie ma chłopaka to sobie na pewno nikogo nie znajdzie i przyjdzie na to wesele sama. Starałam się ją przekonać, że wcale nie będzie źle jak weźmie sobie kogoś do pary, nie muszą się przecież świadkowie całować, ale... ona mówi raz tak, raz tak, nie umie się określić i stara się unikać tematu. A najlepsze jest to, że jak się teraz spotykamy to widać że jest zazdrosna o nas. Wogóle tego nie ukrywa. I zamiast mieć pomoc i wsparcie przed ślubem, muszę patrzeć jak ona fochy strzela.... Ach Mam także wrażenie, że jak jesteśmy we troje, to muszę unikać by przytulać TŻ czy go jakoś cmoknąć przypadkiem, że jej to będzie przeszkadzać. My z Tż mieszkamy razem już z 4,5 roku, także też się nic nie zmieni.. Ale jakoś ciężko mi się radować przez te wszystkie przeboje.
oj, to niefajnie może jeszcze zmieni podejście? wiesz - trudno jest ukrywać uczucie do kogoś, tylko dlatego, że innej osobie to nie pasuje...
to jest Wasz dzień i ona, jako bliska Ci osoba (bo podejrzewam, że tak jest, skoro poprosiłaś ją na świadka) powinna się cieszyć razem z Tobą

nie martw się - będzie dobrze w ostateczności zmień śwaidkową.. myślę, że nie ma sensu, aby była nią osoba która będzie się fochować przez cały Wasz piękny dzień

Cytat:
Witaj na forum Nie bierz Elvie ona jest taka brzydka weź lepiej Andi
ładnie to tak? ale dobry sposób

Cytat:
A cooo, raz się żyje

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

Ja też na coś musztardowego się długo już czaję i nic ciekawego nie widziałam w sklepach - też bym chciała taką jak Ty
To mają już dwie klientki na musztardową torebkę z zamkami i kieszonkami średniej wielkości ...

No i oczywiście musztardowa Emilka - mile widziana
jak musztardowa to i ja się piszę emilka jak najbardziej - ale jak innym fajny model też będzie w tym kolorze, to super

eh, a za granatową millą już od dawna wzdycham ;( może w nowej kolekcji będzie jakaś

Cytat:
Napisane przez ewa12332 Pokaż wiadomość
to pewnie opóźnienia mają spowodowane dużą ilością chętnych
ja jadę w środę odebrać torebkę osobiście - już się doczekać nie mogę

Cytat:
Stary 2010-01-24, 22:23   #1550
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
oo świetny pomysł !

P.S. Zmieniłaś Avatarek ?
tak, to już jakiś czas temu z miesiąc conajmniej
nie lubię mieć cały czas jednego

ja czekam na nową kolekcję jednak, chciałam bardzo Mari, ale naczytałam się tu dużo złego o jej wykonaniu i daruję sobie
ej torebka Maggie albo Anah super brzmią, mam nadzieję, ze nie uraziłam włascicielek nicków

Edytowane przez agusia642
Czas edycji: 2010-01-24 o 22:24
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 22:30   #1551
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Tez o tym dzis pomyslalam
Jak wejdzie nowa kolekcja to sie nie zdziwie jak w kilka dni pojdzie 5000 postow

Cytat:

Tez jestem za mniej formalnymi stosunkami z Krzychem

Cytat:
Ooooooo...Ja jestem za
Stary 2010-01-24, 22:39   #1552
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
tak, to już jakiś czas temu z miesiąc conajmniej
nie lubię mieć cały czas jednego
to chyba Cię pomyliłam z jakąś wizażanką

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Tez o tym dzis pomyslalam
Jak wejdzie nowa kolekcja to sie nie zdziwie jak w kilka dni pojdzie 5000 postow

Tez jestem za mniej formalnymi stosunkami z Krzychem

Ooooooo...Ja jestem za

W kilka dni? W jeden dzień jak kobiety się rozpiszą to końca nie będzie
Stary 2010-01-24, 22:42   #1553
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja czasem zastanawiam się gdzie dziewczyny kupują te ciuch- w sklepach ich nigdy nie widziałam, na all tak samo a one noszą takie piękności

No a ja właśnie nie lubię torebek na zatrzask
Zatrzask mi nie przeszkadza ale z drugiej strony bezpieczniejszy jest zamek

Cytat:
mam taką nadzieję ale u mnie to jeszcze sporo czasu, bo nawet sali i terminu nie mamy jeszcze wybranych...
To sporo czasu tak szybciutko minie - zanim się obejrzysz
My salę zaklepaliśmy w lipcu na sierpień następnego roku i to był problem z datą, bo chcieliśmy 30 sierpnia a tylko 9-ego było wolne.
Jeśli planujecie tak za rok lub 1,5 roku to warto się rozejrzeć za salą jeśli oczywiście zależy Wam na konkretnej dacie
Stary 2010-01-24, 22:56   #1554
assicka
Zakorzenienie

Cytat:

co racja to racja

Cytat:
Zatrzask mi nie przeszkadza ale z drugiej strony bezpieczniejszy jest zamek

To sporo czasu tak szybciutko minie - zanim się obejrzysz
My salę zaklepaliśmy w lipcu na sierpień następnego roku i to był problem z datą, bo chcieliśmy 30 sierpnia a tylko 9-ego było wolne.
Jeśli planujecie tak za rok lub 1,5 roku to warto się rozejrzeć za salą jeśli oczywiście zależy Wam na konkretnej dacie
na konkretnej dacie nam nie zależy - ma to być czerwiec - wrzesień przyszłego roku
ale jak tylko skończę sesję to zaczniemy intensywnie poszukiwać lokalu a wiem, że to nie jest łatwa sprawa
Stary 2010-01-24, 22:56   #1555
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Ja to w piatek oglupialam - czytalam koniec, potem poczatek, na koncu srodek, w miedzyczasie doczytujac posty po odswiezaniu Nie wiedzialam co sie dzieje, a sadze, ze to dopiero byl wstep do prawdziwego szalenstwa jakie przyniesie nowa kolekcja Ja chyba zwariuje
Stary 2010-01-24, 22:58   #1556
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Ja to w piatek oglupialam - czytalam koniec, potem poczatek, na koncu srodek, w miedzyczasie doczytujac posty po odswiezaniu Nie wiedzialam co sie dzieje, a sadze, ze to dopiero byl wstep do prawdziwego szalenstwa jakie przyniesie nowa kolekcja Ja chyba zwariuje
no tak - to dopiero powróciły emilki i andi
oj będzie się działo w marcu
Stary 2010-01-24, 23:16   #1557
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
co racja to racja

na konkretnej dacie nam nie zależy - ma to być czerwiec - wrzesień przyszłego roku
ale jak tylko skończę sesję to zaczniemy intensywnie poszukiwać lokalu a wiem, że to nie jest łatwa sprawa
Aha, to w porządku W sumie łatwo nie jest, ale macie duże pole manewru jeśli chodzi o datę. Życzę udanej sesji i owocnych poszukiwań fajnego miejsca do zabawy

Boję się MARCA
Stary 2010-01-24, 23:20   #1558
lady_chwila
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
jeszcze tylko troszkę czasu, poznamy się lepiej i dostaniemy to, czego chcemy
lady_chwila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 23:34   #1559
Dominiique
BAN stały

Cytat:
ciągle te same Andi, Elvi ewentualnie Ana, ale ta ostatnia najmniej z tych 3 chyba monetą rzucę
Daj znać, co wyszło Ja obstawiam Andi
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 23:37   #1560
lady_chwila
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać, co wyszło Ja obstawiam Andi
ja też za Andi, najfajniejsza z nich
lady_chwila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości