|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Cytat:
Chcę sobie niedługo nowe kupić. Ale nie wiem czy uda mi się odpowiednie znaleźć :P
|
|
#2012 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Trzymac jutro kciuki za wypracowanie
|
|
#2014 |
|
ma zielone pojęcie
|
Będę trzymać
![]() Wy trzymajcie za mój dodatkowy angielski jutro. Zostawiłam pracę domową w szkole i będe musiała ją ogarnąć na jakiejś przerwie xD
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
![]() No to pa
|
|
#2016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi sie zdarza wszystko mieszac, ze niezle plamy juz nie raz dalam. Ostatecznie zaakceptowalam te sytuacje i pogodzilam sie z mysla, ze moj umysl jnie jest w stanie tego wszytskiego ogarnac. I juz sie nie przejmuje, jak cos poplatam. Po prostu ostrzegam czlowieka, zanim sie z nim w tematy muzyczne spuszcze i zaplote ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z kolei wąskie stopy, bardzo szczupłe, ale w podbiciu mam taką wystającą kość
), ale ortopeda stwierdził, że tak już mam i to nic złego, a jak go spytałam o możliwość zrobienia czegoś z tym, to stwierdził, że wszystkie modelki mają kościste stopy Potraktowałam to jako komplement na tyle duży, że już może to zostać |
|
|
|
#2018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomnialam sie pochwalic - mam czerwone wlosy
![]() |
|
|
|
#2020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
top chyba pod reklamację...Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- http://demotywatory.pl/813223/Kiedys
|||
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie skonczylam ogladac z rodzicami film
Bardzo fajny polecam http://film.wp.pl/cid,3300,id,27873,..._zwiastun.html
|
|
|
|
#2022 |
|
Zadomowienie
|
Poka, poka
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Jak wygląda odmrożenie? Bo cos mam dziwna skore na palcu - taki mam bąbel jak przy poparzeniu, i tak samo dziwnie 'piecze' kiedy tego dotykam. A dzisiaj sie na pewno nie poparzyłam. Mozliwe, że to odmrożenie?
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
O, dziewczyny, jeszcze a propos dobrej muzyki, to polecam Muse
Właśnie sobie słucham Ale jestem nierozgrzana, to pewnie dlatego
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak powiedziałaś, że masz czerwone, to sobie wyobraziłam taką krwistą czerwień
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiamajo, dziękuję
![]() Noemi, to Ty tak samo jak ja . Do szóstego roku życia nie dałam sobie założyć spodni, tylko spódnice i sukienki. Ale za to nigdy nie bawiłam się lalkami, nie znosiłam ich po prostu . A teraz nawet nie przyszłoby mi do głowy, żeby założyć glany i czarne ciuchy. To nie dla mnie. Preferuję bardziej kobiece ciuszki, nawet bluz sportowych już nie noszę. Ale spódnice zakładam tylko latem, moje nogi raczej nie są stworzone do pokazywania, z racji mojego wzrostu są bardzo krótkie.Muszę się w końcu wybrać do tego lumpa u mnie w mieście, wszyscy tak chwalą, a mi nigdy nie po drodze .Coś tu dawno Dymki nie było ![]() Ja też już idę spać, trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Szmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyrk kkkkkkkkkkkkk, |
|
|
|
#2027 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2028 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() swoją drogą bardzo tu dziś włosowo
|
||
|
|
|
#2029 |
|
ma zielone pojęcie
|
Idę spać. Dobranoc
![]() Włochatych [ tudzież włosowych ] snów ![]() Ja choruję na czerwień odkąd jej nie mam na głowie :P Czyli od 10.08.2009 :P Masz taką jak na zdjęciach? Czy bardziej czerwona? Na fotkach ewidentnie rudo wyglądają Twoje włosy.
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że ja nigdy nie będę ruda Nie dość, że duże spustoszenie na łbie, to jeszcze bym musiała z brwiami coś zrobić
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sukienka nie przeszkadzala mi w dziecinstwie miec wiecznie pozdzieranych kolan Grania w pilke nozna i chodzenia na meskie wyprawy (bylam wychowana z 3 chlopakami).A gust mam bardzo podobny do dzisiejszego, lubie wszystko co kobiece I mimo, ze lubie czarny kolor to mi nie pasuje;//Wygladam w nim nijako, do zaakceptowania sa tylko czarne rurki. A ze stopami to juz oddzielny temat, czasem 35 jest na mnie za duze ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- szmyrk Wy wszystkie macie takie cudowne wlosy, a ja wpadam tylko w coraz wieksze kompleksy... Niech szybciej rosna te moje wlosy Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-01-24 o 22:49 |
|
|
|
|
#2032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie skończyła się trochę później - na 'black album'. wszak zespół to zespół i ma prawo ewoluować ta ewolucja skończyła się w '91hm tak myślałam, ale z mamą stwierdziłyśmy, że teraz jednak lepiej wyglądają ( tamte rude pasma leciały w czerwony, co wyglądało trochę wieśniacko na moich jaśniejszych ) kurde chyba nigdy nie przyciemnię ich tak, jakbym chciała... ![]() ![]() Cytat:
też lubię Muse ![]() a ostatnio zapoznano mnie z The Knife iiiiii .... jestem pod wrażeniem rano do pracy w sumie to nie zdążyłam się nawet nacieszyć byciem w domu... co chwilę było coś do zrobienia
|
|
#2033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Blondi, ale powinnaś jej powiedzieć co się stało
||
|
|
|
#2034 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale to zdjecie jest z fleszem, przeca ![]() Co do czerwieni... No pisalam, ze aparat nie chce jej uchwycic Szczerze mowiac ja wlasnie na rude choruje, ale zeby osiagnac taki rudy jak mi sie podoba musialabym rozjasniac a w rozjasnianie nie bardzo mi sie chce bawic. Zwlaszcza, ze to gdzie mieszkam, uslugi fryzjerskie sa pieronsko drogie. A farbowanie w Polszy i chodzenie z takim hardkorowym odrostem to mi sie srednio widzi Ostatnio mi przez przypadek wyszly takie wlasnie krwisto czerwone i sie w nich zakochalam (no jak by nie, skoro komplementow jak prawie nigdy sie nasluchalam ). Teraz znow tak chcialam, ale nieco zmienilam proporcje w miksturze i dluzo dluzej trzymalam na wlosach wszystko (ok.4h) i mam w efekcie takie hmm... Dosc ciemno czerwone, bordo to to nie jest ale krwista czerwien tez raczej nie ![]() Sorry, troche namotalam
|
|||
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agusia nie ma co sie denerwowac takimi wypowiedziami, ona nie przezyje za ciebie zycia. Heh a jezeli chce dawac mu, tylko dlatego, ze on chce to krzyzyk na droge
|
|
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie rozumiem, jak ludzie moga być tacy, matko, nie wiem nawet jak to nazwać.
A zaufanie w związku to co?
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój wytrzyma okres po porodzie , przed i w ogóle wytrzyma... współczuję takiemu , co nie wytrzymuje ![]() Aguś, na pewno jej powiem co się stało... bo następnym razem chciałabym dokonać bardziej radykalnych zmian i wolałabym , by zagościły na mojej głowie dłużej niż 48h masakrisz...
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle uświadomiłam sobie, że wolałabym być facetem. Ale heteroseksualnym. Nie musiałabym z się z męska durnotą użerać
|
|
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
szmryk, piękne włosy
Jaki blask... I kolor <3Miałam pod koniec 2 klasy liceum czerwone włosięta... i teraz na wakacjach, ale to przez tydzień xD
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

Jestem wykończona, wróciłam do domu koło 18.00. Nawet nieźle poszły egzaminy, z ćwiczeń dostałam 5 i 4, z reszty wyniki będą w następnym tygodniu ale myślę że zaliczę

Tak mi sie zdarza wszystko mieszac, ze niezle plamy juz nie raz dalam. Ostatecznie zaakceptowalam te sytuacje i pogodzilam sie z mysla, ze moj umysl jnie jest w stanie tego wszytskiego ogarnac. I juz sie nie przejmuje, jak cos poplatam. Po prostu ostrzegam czlowieka, zanim sie z nim w tematy muzyczne spuszcze i zaplote 
Za tydzień jadę do domu, to Tza poprosze, żeby mi rozwiazal. Chociaz on sie tak zna na kolorach, ze troche sie boje wyniku :p Mogłabym przyjaciółkę poprosić, ale tak rzadko się z nią ostatnio widuję, że wolę plotkować, niż się zastanawiać nad takimi rzeczami

po prostu - została taki lekki karmel, a był wyraźny rudy... teraz kolor jest zbliżony do tego z grudnia , więc nie będę się z aparatem wysilać, bo efekt żaden
top chyba pod reklamację...
Ale jak powiedziałaś, że masz czerwone, to sobie wyobraziłam taką krwistą czerwień
. A teraz nawet nie przyszłoby mi do głowy, żeby założyć glany i czarne ciuchy. To nie dla mnie. Preferuję bardziej kobiece ciuszki, nawet bluz sportowych już nie noszę. Ale spódnice zakładam tylko latem, moje nogi raczej nie są stworzone do pokazywania, z racji mojego wzrostu są bardzo krótkie.

Nie dość, że duże spustoszenie na łbie, to jeszcze bym musiała z brwiami coś zrobić
Ale to zdjecie jest z fleszem, przeca