|
|
#3481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
hmm, widzisz on mysli ze wszystko powinnismy robic RAZEM, miec tylko WSPOLNYCH znajomych, a gdy mowie mu, ze sie z kims umowilam to odrazu delikatny foszek i "moglismy razem isc".. nie mowiac juz o imprezach ooo nieee dziekuje, bylam raz w klubie ze znajomymi i nie chce tego drugi raz przechodzic.. przez tydzien obrazony, ze nie mogl spac, nawet mu nie napisalam w trakcie imprezy co u mnie, tylko dopiero jak wrocilam do domu.. nie wiem jak mu to przekazac, ze czasami chce eh no coz.. odpoczac od niego :/
|
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3483 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc kochane
![]() Na początek witam wszystkie nowe zazdrośnice . Mam nadzieje, ze bedzie wam sie milo debatowalo i fajnie spedzicie tu czas.Ja sie nie odzywalam, poniewaz spedzilam czas z TZ. Wczoraj przyjechal wieczorem, pokocykowalismy no i nie odpalil mu samochod, przez te mrozy. Zostal u mnie na noc,co nie bylo dla mnie jakims szczegolnym dramatem, jak sie domyslacie , wpatrywal sie we mnie,glaskal, przytulal, calowal . A! Musze sie pochwalic - kupilam sobie dzis śliczna bluzeczke w Orsay'u z nowej kolekcji! . Madame, przykro mi, ale musze to powiedziec. OPAMIETAJ SIE! Ten facet ma ewidentnie dosc tego zwiazku, po prostu jest z Toba z przyzwyczajenia (tak mysle). Ja nie wiem, czy chcialabym byc z kims, kto jest ze mna nieszczesliwy (sadzac po jego mailach, wpedzasz go w depresje ). Przeciez to jest toksyczne. Ja rozumiem problemy w zwiazku. Doskonale to rozumiem, bo same wiecie, ze takowe mam. Ale zobacz, moj TZ jest ze mna szczesliwy, tryska radoscia rozmawiajac ze mna, widza mnie. Popelnia bledy, ale tez je naprawia. Chociaz wydaje mi sie, że Twoj TZ ma troszke racji z tym, że jestes troszke toksyczna. Mam wrazenie, ze chcialabys go sobie podporzadkowa i manipulowac nim. Poza tym on dal ci wyraznie do zrozumienia, ze juz nie chce tego zwiazku - w koncu sie ugial, ja mam wrazenie, ze z litosci
|
|
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Red nie doczytalas tż madame juz jej powiedzial po tej klotni ze ja kocha
![]() edit: "Zapewnianie słowne o uczuciach nie jest aż tak ważne jak czyny, które sprawiają, że czujesz się kochana." (cytat wizażanki- Nieoficjalnie- z innego wątku. bardzo mi sie spodobał) Madame, czy czujesz sie kochana?
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-24 o 22:04 |
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dostałam propozycje sesji zdjęciowej.
W plenerze jak i w studiu. Myślicie , że powinnam iść? Nie zrobie z siebie gupka?
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Koka na pewno nie, idź
Dobrze, że ju,ż u Ciebie się wyjaśniło ![]() Poza tym muszę powiedziec, że mnie nie rozczarowałyście - nie było mnie chwile a tu 2 strony do czytania, tak jak myślałam ![]() Poza tym to łoj, u mnie zaczyna się dziac, i to chyba za szybko wszystko... sama nie wiem czy dobrze robie Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-24 o 22:19 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 | |
|
Rozeznanie
|
nie wazne, jak bym to ubrala w slowa, on zawsze poczuje sie urazony, eh chyba poprostu musze sie z tym pogodzic i jakos to znosic dalej :s byle tylko kiedy nastepnym razem wybuchne, nie powiedziec o kilka slow za duzo...
Cytat:
Edytowane przez Funiak Czas edycji: 2010-01-24 o 22:19 |
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiadaj!
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Niestety, ale uwazam, ze on jej nie kocha. A przynajmniej nie tak, jak facet powinien po 5 latach. Zreszta, przeciez on jej wyraznie napisal w mailach, ze juz jej nie chce. To ONA nalegala na spotkanie, ona ciagnela dyskusje. On nie wlozyl ani kszty wysilku w to, aby bylo dobrze. Jest tak jak mowisz, Kochana, po tylu slowach kilka "kocham cie, tesknilem blablabla" nie wystarczyloby mi
|
|
|
|
|
|
#3493 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko nie daj się wrobić w jakieś propozycje z nk np. Sprawdź dobrze, kto Ci to oferuje, żeby nikt nie wykorzystał tych zdjęć ![]() Cytat:
![]() jak za szybko to przystopuj trochę, ale co Ci szkodzi ![]() To jak myślicie, mogę mojemu powiedzieć, że tęskni mi się za nim?
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz moje błogosławieństwo! Mam pewne źródło , bo to znajoma osoba. Proponuje mi sesje już od roku ![]() Męczy, dręczy a ja a to czasu a to chęci nie mam. No i ma studio swoje i stronkę więc jest dla mnie,,pewnym źródłem"
|
|
|
|
#3495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3497 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wiesz co ja to bym pewnie wróciła, jeżeli czuje że go kocham że jest szansa to odbudować.. wkońcu 5 lat to jest trochę czasu nie mogło to być ot tak być razem, coś was łączyło.. Wiadomo że zawsze jakiś większy kryzys się pojawi ale może kiedy sobie teraz to wszystko wyjaśnicie na żywo bez pretensji, czy te wszystkie wypominania i obrzucanie się siebie było pod wpływem złych emocji i to wam aż tak bardzo w sobie nie przeszakdza i da się razem jednak żyć. Chyba poprostu potrzebujecie trochę dystansu do tego.. nie tak częste spotkania żeby był czas na znajomych, samotność, na tęsknote za sobą, może się myle, ale dałabym drugą szanse związkowi a jeśli jednak byłoby coś nie tak, że to jednak naprawdę się już wypaliło jest monotonnie brak uczucia itd.. to wtedy koniec ![]() Ale to wszystko zależy od Ciebie, sama wiesz najlepiej co czujesz Ty, czy go kochasz i czy też on Ciebie kocha, czy mu zależy, stara się? itd Cytat:
![]() Ja też myslę tak jak dziewczyny żeby zadzwonić na dobranoc tylko do niego Cytat:
no to super że u Ciebie i Tż wszystko okCytat:
a później nam się pochwalisz![]() ![]() Przeczytałam to o Twoim ex , dziwne że tak Cię do niego ciągnie, może poprostu to te dobre wspomnienia a o złych już nie pamiętasz? Cytat:
![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-24 o 22:40 |
||||||
|
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Koszka dobrze wyczuła o kogo chodzi...właśnie o przyjaciela, ale dziewczyny nie miałam tak do tej pory - odczuwamy, myślimy tak samo, bardzo się lubimy i nie jesteśmy sobie obojętni...my nawet bez słów się porozumiewamy, i dziś nawet stwierdziłam to do niego tak jakbyśmy byli 2 połówkami tego samego jabłka....staramy się niczego nie przyśpieszac, dac sobie czas, ale coraz bardziej nas coś zaczyna do siebie ciągnąc...trochę się boję...ale aż normalnie mu dziś troche w sms troche na gg napisałam co mi się w nim podoba, co jest dla mnie ważne ect. i jak się okazało było te słowa dla niego ważne...
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Czy ja wiem...niby za szybko ale jest tak jak trzeba też czyli wolno, delikatnie, ostrożnie, bez jakiś ekztaz.... |
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fakt nie ma się co spieszyć do takich rzeczy
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, E.J dziwne to wszystko. Jeszcze niedawno twierdzilas, ze cos do niego Cie ciagnie, potem nagle pisalas, ze jednak nie, a teraz znow... A moze Ty za wszelka cene chcesz sobie kogos znalezc?
Koka, jak dla mnie, to ten Twoj TZ jest dla Ciebie za dobry... Tzn nie chodzi mi o to, ze na niego nie zaslugujesz, bo to jasne, tylko o to, ze wiesz, ze masz go na wyciagniecie reki, ze jest Twoj, ze kocha Cie tak bardzo, ze nigdy nie zostawi, itp. Ex jest hmmm.. z Twojego opisu wynika, ze taki "niepokorny", chodzacy wlasnymi sciezkami, nie potrafiacy sie zmienic dla nikogo. I cos mi sie wydaje, ze Tobie wlasnie ta jego osobowosc odpowiada... Idealne oczywiscie byloby skrzyzowanie tych dwoch typow, ale tak sie nie da
|
|
|
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KochajMniie i najlepiej bo oboje tak uważamy i jak na razie idziemy ramię w ramię ![]()
|
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Rozeznanie
|
eh a mi sie wydaje, ze taka cecha u faceta 'niedostepnosc', niepokornosc itp sa strasznie pociagajace dla kobiet. a kiedy juz takowego pana uda sie posiasc (
) i staje sie on takim uleglym kociakiem ktory chodzi za nami, prosi sie o glaskanie i przytulanie z czasem zaczyna nas.. nudzic? napewno nie dotyczy to kazdej dziewczyny, ale przyznacie, ze pewnie kazda z Was kiedys marzyla o takim chlopaku ![]()
|
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, mój ex jest ,,typ niepokorny". Ale wiem , ze nie potrafiłabym ułożyć sobie z nim życia. Bo jak? Kiedy on sam dziś mi napisał: ,,Ja jestem tak nauczony, zawsze dziewczyny do mnie przyjeżdżały i nawet nie musiałem ich odprowadzać" hmm... chyba powinnam mu dziękować za to, że odprowadzał mnie na busa , którego miał 5 min od swojego domu ![]() I to mówi facet który ma 20 lat. On mnie kocha, wiem to. Widziałam to w jego oczach, dotyku, gestach kiedy już byliśmy razem. Ale nawalał właśnie w takich podstawach. Nie wybuduje sobie pałacu na bagnie, bo postoi rok, dwa i pójdzie na dno. Nigdy nie było go przy mnie. Prowadziliśmy 2 oddzielne życia. Oddzielny Sylwester, imprezy, walentynki, dzień kobiet. Mój TŻ ten sam typ co on. Żadne tam ciepłe kluchy i ciele mele. Ale on mnie kocha bardzo. Daje poczucie bezpieczeństwa, uśmiech, pamięta o imieninach, o smsie na dzień dobry i dobranoc. Nad czym ja się zastanawiałam
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
nafiyqa i jeszcze jedno: nie chcę nikogo znaleźc na siłę...samotnośc nie jest mi ani obca ani przerażajaca....więc to nie to.
|
|
|
|
|
#3506 |
|
Zadomowienie
|
Chyba dziewczyny bardziej pociągają te typy niepokorne, a przynajmniej większość
![]() Koka dobrze, że odrazu Ci powiedział, że się nie zmieni a nie że najpierw dobry i kochany a później wyłazi prawdziwy on
|
|
#3507 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
spokojnie, kazda z nas ma chwile slabosci. przeciez to normalne ze nie bedziesz obojetna w stosunku do kogos kto Cie kochal a Ty kochalas jego.. ja do tej pory gdy przechodze obok jednego pana z ktorym bylam tylko 2 miesiace dostaje skretu kiszek, ale dobrze wiem, ze nic mnie z nim juz nie laczy i nic nie bedzie nigdy laczylo. koniec i kropka. |
|
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Sms to czyn i słowo
![]() Haha 2 w 1 ![]() Mój TŻ zrobił dla mnie dużo. W porównaniu do ex , który serio nie zrobił NIC to w ogóle powinnam na kolana i do Częstochowy, że on mnie kocha ![]() To jest facet z jakim można spędzić życie. Który pójdzie mi do sklepu po tampony. Doładowuje sobie konto , więc doładuje i mi. Ugotuje mi obiad , bo ja nie umiem.( Przyjedzie o 8 rano, bo mam gorączkę i on musi przypilnować zebym wzieła leki. Zawsze kiedy może przyjdzie po mnie pod szkołe. Nie cierpi jak wracam sama od niego do domu, wiec mnie odprowadzi/odwiezie zawsze. Założy mi swoją bluze, bo zimno. Kupi zapalniczke z doczepionym serduszkiem , bo kocham fiolet , a On kocha mnie. Będzie szedł ze mną przez wsie zabite dechami 7 km, bo prowadziłam go do mnie na działke i po opuszczeniu busa pomyliłam drogi( I mogłabym tak w nieskończoność. Od 19 nasto latka nie oczekuje na razie więcej. A to jest ten sam typ niepokorny co mój ex. To samo środowisko, kumple. Tylko spokorniał. Dalej dla nich jest niegrzecznym chłopcem. Ale dla mnie jest dobry. Typy niepokorne są fajne, dopóki się oczekuje zabawy, a nie związku.
Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. Edytowane przez Cocaine essence Czas edycji: 2010-01-24 o 23:24 |
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
imieniny - na pewno jej coś kupi, poczucie bezpieczeństwa - to się CZUJE, co tu słowa mają do rzeczy.
w tym momencie nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

21. 04.2014 
, wpatrywal sie we mnie,glaskal, przytulal, calowal
. A! Musze sie pochwalic - kupilam sobie dzis śliczna bluzeczke w Orsay'u z nowej kolekcji!
). Przeciez to jest toksyczne. Ja rozumiem problemy w zwiazku. Doskonale to rozumiem, bo same wiecie, ze takowe mam. Ale zobacz, moj TZ jest ze mna szczesliwy, tryska radoscia rozmawiajac ze mna, widza mnie. Popelnia bledy, ale tez je naprawia. Chociaz wydaje mi sie, że Twoj TZ ma troszke racji z tym, że jestes troszke toksyczna. Mam wrazenie, ze chcialabys go sobie podporzadkowa i manipulowac nim. Poza tym on dal ci wyraznie do zrozumienia, ze juz nie chce tego zwiazku - w koncu sie ugial, ja mam wrazenie, ze z litosci

sama nie wiem czy dobrze robie