Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-25, 00:20   #3541
KochajMniie
Zadomowienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Kurcze pogubiłam się. On uważa, że nazbierało się w nim wszystko. Nawrzucał mi i zobaczyłam jakie straszne błędy popełniałam. Też w tym była moja wina. Czasem traktuję go jak swojego parobka albo lokaja. To zauważyłam sama, ale nie chciałam mu już nic mówić. Powiedział, że wyrzucił z siebie wszystko, ja też, ulżyło nam i oczyszczeni możemy iść dalej razem. On tak ma, że jak sie wkurzy to nie panuje nad emocjami i pisze wszystko w nerwach a potem zaluje. Nie potrafie go tego oduczyc. On uwaza, ze najlepiej mu napisac wszystko w mailu, bo na zywo ze mna sie nie da porozmawiac. Ze ja od razu wyciagam brudy i nie przyznam sie do niczego za nic. Ze dopiero w podbramkowej sytuacji zauwazam, ze robie cos nie tak. Ok, nie jestem bez winy. Moi znajomi mowia mi, ze potrafie dac niezle komus w kosc. Ale jego zachowanie tez bylo skandaliczne. Powiedzialam, ze nie ma mowy, zeby mnie tak jeszcze potraktowal. I ze koniec zwalania winy na mnie. Powiedzialam, ze jeszcze raz napisze mi, ze to koniec, to bedzie koniec, wiec niech sie zastanowi zanim cos napisze. Bo ostatni raz ja tlumaczylam i wyjasnialam. Poprosilam go, zeby wszystkie pretensje mi mowil na biezaco, wtedy bedzie latwiej. Mowilam mu, ze jesli potrzebuje przestrzeni i wyjsc beze mnie to niech powie. Ja nie mam nic przeciwko. I ze mozemy sie rzadziej spotykac. On powiedzial, ze nie chce sie rzadziej spotykac, ze chce spedzac kazda wolna chwile ze mna i chce wychodzic ze znajomymi i kolegami tez razem ze mna a nie sam. Powiedzial mi tez, ze mial juz dosc mojego wiecznego czepiania o wszystko. Wyjasnilismy sobie niby co mielismy. Kazde powiedzialo co komu nie pasuje i co trzeba zmienic. Ma byc lepiej, czy bedzie? Nie wiem... Nie wiem co robic. Powiedzialam, ze martwi mnie ta jego dwoistosc charakteru. On powiedzial, ze w zlosci tak ma. Ze ja jak sie wkurze, to jestem diabel wcielony. Teraz mamy miec do siebie wiecej szacunku i swiecic przykladem jak przystalo na 5-letni zwiazek. Pogubilam sie troche, bo jak on do mnie przyszedl to znow byl taki jak kiedys. Potrafi okazac uczucia, zainteresowanie, pokazac ze mu zalezy. Szkoda, ze nie zawsze tak jest. Przestraszyl sie troche, bo powiedzialam mu, ze juz sobie zaplanowalam impreze urodzinowa dla znajomych i rozne wyjscia z nimi jak mnie rzucil. Byl zdziwiony, ze nie bede plakac tylko zorganizowalam sobie zycie. Nie wiem co robic...

Czy skonczyc to? Chociaz te 5 lat duzo dla mnie znaczyly. Ten facet tez jest dla mnie wazny. Kocham go. Ten zwiazek od poczatku zle zaczelismy. Potrzebuje odbudowy. Postanowilam sie bardziej soba zajac. Poucze sie wiecej, nadrobie zaleglosci, znow ide na francuski. Jak myslicie, warto to ciagnac?
Dobrze że sobie tak szczerze o tym wszystkim teraz powiedzieliście, że zastanowiłaś się nad tym.
Myślę że warto zaryzykować, dać sobie drugą szanse
Stary 2010-01-25, 00:20   #3542
oh Mandy
Zakorzenienie

Madame, myślę że warto spróbować z tym facetem. Kochasz go, on Ciebie też. Pokazuje Ci to na każdym kroku. Na pewno nie będzie łatwo, wiele pracy przed Wami, ale warto !
Ciesz się tym związkiem.
Naprawdę życzę Wam jak najlepiej

Koka
z tym bukietem mnie rozbawiłaś
Stary 2010-01-25, 00:20   #3543
Cocaine essence
Zakorzenienie

(...)
Dorusss90.
Garfieldek. -wygrała konkurs na czołową plotkarę części II.
Gwiazdeczka172.
E.J.
Jagaaaaa.
Justynkavip.
Kamila2006.
Kika17.
(...)
PRZECIEŻ JESTEŚ

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 00:21   #3544
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Ahh za dużo pisania,

~
Napisała do niego. Ona. Odpisał. Jestem zła czy powinnam bo chyba nie.. co?
Oj, dlaczego odpisał?? to było coś ważnego??
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 00:22   #3545
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
A ja nie wiem o co chodzi tra la la la la

Stary 2010-01-25, 00:22   #3546
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość

To czemu nic nie mówisz?
Przecież mogę Cię dopisać
No bo ja tak krótko z Wami i wogóle śmiałości nie miałam dopiszesz?proszę
Stary 2010-01-25, 00:23   #3547
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
No bo ja tak krótko z Wami i wogóle śmiałości nie miałam dopiszesz?proszę
Skopiowałam Ci dopiero , że już dawno jesteś
Już dawno powinnaś to opić

*albo się zapisać do terapeuty, że jesteś nałogowa zazdrośnicą z wyboru*

Stary 2010-01-25, 00:23   #3548
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
(...)
Dorusss90.
Gwiazdeczka172.
E.J.
Jagaaaaa.
Justynkavip.
Kamila2006.
Kika17.
(...)
PRZECIEŻ JESTEŚ
nie bij, proszę, nie zauważyłam.... przepraszam
Stary 2010-01-25, 00:24   #3549
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Dorusss90.
Gwiazdeczka172.
E.J.
Jagaaaaa.
Justynkavip.
Kamila2006.
Kika17.
(...)
PRZECIEŻ JESTEŚ
Cytat:
nie bij, proszę, nie zauważyłam.... przepraszam
Spoczko
Obejdzie się bez bicia

Stary 2010-01-25, 00:25   #3550
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
A ja nie wiem o co chodzi tra la la la la
Aa taka dziewczyna długa historia.
Napisała co tam u niego.. ja wiem że to niby tylko tyle, ale on wie że ja po tym wszystkim nie mogę się pozbierać.
Przed tą cała sytuacją byłam zazdrosna a po tej aferze jak mogłabym tak poprostu się przestawić? nie da się tak, stałam się jeszcze bardziej zołzowata. A ona to mi już działa na nerwy.. już nie mam siły do tego no nie mam..
On mówi że kocha tylko mnie to tylko koleżanka itd.
nienawidzę tej głupiej zazdrości..
a jak myślicie powinnam być zła o to że to akurat odpisał TEJ dziewczynie? bo jestem a nie chcę.. chociaż chyba bardziej mi przykro.
Powiedział że już nie będzie w takim razie, teraz to czuje że go izoluje od świata..
Stary 2010-01-25, 00:27   #3551
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Warto
Macie pewne braki w komunikacji, ale naprawiacie to, zaczeliście rozmawiać, ustalać.
Ustabilizuj sytuacje, potem możesz wprowadzać zmiany.
A teraz proszę Cię, jeżeli z nim będziesz nie marudź mu chociaż przez 1 tydzień, ciesz się Waszym życiem, tym co macie, tym co zbudowaliście, że jest to na tyle silne , że przetrwaliście i dalej budujecie razem.
Uśmiechaj się do niego, przytul , pocałuj.
Bądź dziewczyną w jakiej się zakochał, a nie wredotą która czeka aż się potknie o sznurówkę

Powodzenia!

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

To czemu nic nie mówisz?
Przecież mogę Cię dopisać

Coca
jestes moja guru! Ja wlasnie mialam zupelnie odwrotny plan. Zeby sie zdystansowac i nie okazywac tak uczuc, zeby byc troche obojetna. Zeby to on sie wreszcie wykazal. Ale uwazasz ze taktyka "idealnej" kobiety bedzie skuteczniejsza? Musze po prostu przestac sie czepiac o *******y...

Cytat:
Dobrze że sobie tak szczerze o tym wszystkim teraz powiedzieliście, że zastanowiłaś się nad tym.
Myślę że warto zaryzykować, dać sobie drugą szanse
Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Madame, myślę że warto spróbować z tym facetem. Kochasz go, on Ciebie też. Pokazuje Ci to na każdym kroku. Na pewno nie będzie łatwo, wiele pracy przed Wami, ale warto !
Ciesz się tym związkiem.
Naprawdę życzę Wam jak najlepiej

Koka
z tym bukietem mnie rozbawiłaś
Dzieki Licze na Wasza pomoc w mojej metamorfozie
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 00:31   #3552
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Unhappy Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Skopiowałam Ci dopiero , że już dawno jesteś
Już dawno powinnaś to opić

*albo się zapisać do terapeuty, że jesteś nałogowa zazdrośnicą z wyboru*
Raczej tak zwariowaną dziołchą co do faceta tekst piosenki potrafi wysłac

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Cytat:
Aa taka dziewczyna długa historia.
Napisała co tam u niego.. ja wiem że to niby tylko tyle, ale on wie że ja po tym wszystkim nie mogę się pozbierać.
Przed tą cała sytuacją byłam zazdrosna a po tej aferze jak mogłabym tak poprostu się przestawić? nie da się tak, stałam się jeszcze bardziej zołzowata. A ona to mi już działa na nerwy.. już nie mam siły do tego no nie mam..
On mówi że kocha tylko mnie to tylko koleżanka itd.
nienawidzę tej głupiej zazdrości..
a jak myślicie powinnam być zła o to że to akurat odpisał TEJ dziewczynie? bo jestem a nie chcę.. chociaż chyba bardziej mi przykro.
Powiedział że już nie będzie w takim razie, teraz to czuje że go izoluje od świata..
Ale on musi się liczyć przecież z tym, że ma prawo ci być przykro o tą dziewczynę!! tym bardziej, że miał z nią nie utrzymywać kontaktu!! niech sie spotyka z kolegami ale nie z nią!!

Madame posłuchaj tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=A5zVBmrPrDc
Stary 2010-01-25, 00:34   #3553
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Raczej tak zwariowaną dziołchą co do faceta tekst piosenki potrafi wysłac

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Ale on musi się liczyć przecież z tym, że ma prawo ci być przykro o tą dziewczynę!! tym bardziej, że miał z nią nie utrzymywać kontaktu!! niech sie spotyka z kolegami ale nie z nią!!

Madame posłuchaj tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=A5zVBmrPrDc
Napisał mi że moje samopoczucie i humor są dla niego ważniejsze więc nie będzie ale to nie jest tak że ja na nim to wymusiłam tak jakby? i go izoluje? Jak myślisz?
Stary 2010-01-25, 00:37   #3554
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze pogubiłam się. On uważa, że nazbierało się w nim wszystko. Nawrzucał mi i zobaczyłam jakie straszne błędy popełniałam. Też w tym była moja wina. Czasem traktuję go jak swojego parobka albo lokaja. To zauważyłam sama, ale nie chciałam mu już nic mówić. Powiedział, że wyrzucił z siebie wszystko, ja też, ulżyło nam i oczyszczeni możemy iść dalej razem. On tak ma, że jak sie wkurzy to nie panuje nad emocjami i pisze wszystko w nerwach a potem zaluje. Nie potrafie go tego oduczyc. On uwaza, ze najlepiej mu napisac wszystko w mailu, bo na zywo ze mna sie nie da porozmawiac. Ze ja od razu wyciagam brudy i nie przyznam sie do niczego za nic. Ze dopiero w podbramkowej sytuacji zauwazam, ze robie cos nie tak. Ok, nie jestem bez winy. Moi znajomi mowia mi, ze potrafie dac niezle komus w kosc. Ale jego zachowanie tez bylo skandaliczne. Powiedzialam, ze nie ma mowy, zeby mnie tak jeszcze potraktowal. I ze koniec zwalania winy na mnie. Powiedzialam, ze jeszcze raz napisze mi, ze to koniec, to bedzie koniec, wiec niech sie zastanowi zanim cos napisze. Bo ostatni raz ja tlumaczylam i wyjasnialam. Poprosilam go, zeby wszystkie pretensje mi mowil na biezaco, wtedy bedzie latwiej. Mowilam mu, ze jesli potrzebuje przestrzeni i wyjsc beze mnie to niech powie. Ja nie mam nic przeciwko. I ze mozemy sie rzadziej spotykac. On powiedzial, ze nie chce sie rzadziej spotykac, ze chce spedzac kazda wolna chwile ze mna i chce wychodzic ze znajomymi i kolegami tez razem ze mna a nie sam. Powiedzial mi tez, ze mial juz dosc mojego wiecznego czepiania o wszystko. Wyjasnilismy sobie niby co mielismy. Kazde powiedzialo co komu nie pasuje i co trzeba zmienic. Ma byc lepiej, czy bedzie? Nie wiem... Nie wiem co robic. Powiedzialam, ze martwi mnie ta jego dwoistosc charakteru. On powiedzial, ze w zlosci tak ma. Ze ja jak sie wkurze, to jestem diabel wcielony. Teraz mamy miec do siebie wiecej szacunku i swiecic przykladem jak przystalo na 5-letni zwiazek. Pogubilam sie troche, bo jak on do mnie przyszedl to znow byl taki jak kiedys. Potrafi okazac uczucia, zainteresowanie, pokazac ze mu zalezy. Szkoda, ze nie zawsze tak jest. Przestraszyl sie troche, bo powiedzialam mu, ze juz sobie zaplanowalam impreze urodzinowa dla znajomych i rozne wyjscia z nimi jak mnie rzucil. Byl zdziwiony, ze nie bede plakac tylko zorganizowalam sobie zycie. Nie wiem co robic...

Czy skonczyc to? Chociaz te 5 lat duzo dla mnie znaczyly. Ten facet tez jest dla mnie wazny. Kocham go. Ten zwiazek od poczatku zle zaczelismy. Potrzebuje odbudowy. Postanowilam sie bardziej soba zajac. Poucze sie wiecej, nadrobie zaleglosci, znow ide na francuski. Jak myslicie, warto to ciagnac?
kurcze ja troche za wolno odpisuje dzisiaj bo uczę sie a w tym samym czasie co chwile sprawdzam co piszecie ale dziewczyny już ci dobrze doradziły! Madame, WARTO! Kochacie sie przecież będzie dobrze
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 00:38   #3555
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisał mi że moje samopoczucie i humor są dla niego ważniejsze więc nie będzie ale to nie jest tak że ja na nim to wymusiłam tak jakby? i go izoluje? Jak myślisz?
Nie, nie uważam, że to izolacja bo ty nie oddzielasz go od innych osób, np.pozwalasz mu wyjśc z kumplami albo samemu na zakupy prawda? w przypadku tej dziewczyny masz prawo żądać by się od niej odciął w końcu, bo przez nią by się wasz zwiazek rozleciał.
Stary 2010-01-25, 00:40   #3556
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:

Coca
jestes moja guru! Ja wlasnie mialam zupelnie odwrotny plan. Zeby sie zdystansowac i nie okazywac tak uczuc, zeby byc troche obojetna. Zeby to on sie wreszcie wykazal. Ale uwazasz ze taktyka "idealnej" kobiety bedzie skuteczniejsza? Musze po prostu przestac sie czepiac o *******y...

Ej, a chciałabyś wracać do zdystansowanego , chłodnego faceta i jeszcze się starać dla niego?
NIE!
Bo byś uznała , że jemu nie zależy.
Nie idealnej, bo to sztuczne, ale po prostu dziewczyny, która jest szczęśliwa z tego , że on jest obok, że dalej jesteście razem.

Tu zwykle jest największy błąd, że dziewczyny liczą, że facet będzie się starał jak one się nie starają.
A DLA KOGO ON MA SIĘ WTEDY STARAĆ?
No na chłopski rozum( o ironio!) no
on się pyta,,Mam przyjechać dziś?"
Ty mu odp,,Nie bo mam już zajęcie",
chociaż chciałabyś go zobaczyć a maraton z ,,Modą na sukces" nie jest Twoim ulubionym zajęciem
No i robisz na złość sobie i jemu.
A i myślisz,,Stary dupek, mógł dłużej nalegać, mógł przyjechać bez zapowiedzi, mógł mi napisać esa!"
I chodzisz zła i wściekła cały dzień.
A on myśli , że masz zajęcie, wiec zrozumiałe , że będzie przeszkadzał i się narzucał, gorzej jak sobie wkręci ,,To zajęcie jest ważniejsze ode mnie!"
I tak w kółko w kółko.
Źli, smutni, niedogadani, niedopieszczeni będziecie krążyć, smęcić, aż do kolejnego kryzysu.

U mnie z TŻtem też ostatnio było źle.
Ale przeprosił, pogodziliśmy się, spędziliśmy cudowny dzień, bez moich fochów , wypominania, głupot.
Wieczorem napisał mi, że już dawno nie było miedzy nami tak dobrze, że zakochał się we mnie 2 raz( dzisiaj mu powiedziałam, że i poderwać mnie musi 2 raz jak tak) , że będzie dobrze, bo oboje się staramy.

Stary 2010-01-25, 00:42   #3557
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Ej, a chciałabyś wracać do zdystansowanego , chłodnego faceta i jeszcze się starać dla niego?
NIE!
Bo byś uznała , że jemu nie zależy.
Nie idealnej, bo to sztuczne, ale po prostu dziewczyny, która jest szczęśliwa z tego , że on jest obok, że dalej jesteście razem.

Tu zwykle jest największy błąd, że dziewczyny liczą, że facet będzie się starał jak one się nie starają.
A DLA KOGO ON MA SIĘ WTEDY STARAĆ?
No na chłopski rozum( o ironio!) no
on się pyta,,Mam przyjechać dziś?"
Ty mu odp,,Nie bo mam już zajęcie",
chociaż chciałabyś go zobaczyć a maraton z ,,Modą na sukces" nie jest Twoim ulubionym zajęciem
No i robisz na złość sobie i jemu.
A i myślisz,,Stary dupek, mógł dłużej nalegać, mógł przyjechać bez zapowiedzi, mógł mi napisać esa!"
I chodzisz zła i wściekła cały dzień.
A on myśli , że masz zajęcie, wiec zrozumiałe , że będzie przeszkadzał i się narzucał, gorzej jak sobie wkręci ,,To zajęcie jest ważniejsze ode mnie!"
I tak w kółko w kółko.
Źli, smutni, niedogadani, niedopieszczeni będziecie krążyć, smęcić, aż do kolejnego kryzysu.

U mnie z TŻtem też ostatnio było źle.
Ale przeprosił, pogodziliśmy się, spędziliśmy cudowny dzień, bez moich fochów , wypominania, głupot.
Wieczorem napisał mi, że już dawno nie było miedzy nami tak dobrze, że zakochał się we mnie 2 raz( dzisiaj mu powiedziałam, że i poderwać mnie musi 2 raz jak tak) , że będzie dobrze, bo oboje się staramy.
super, gratuluję!! oby juz było tylko lepiej!!
Stary 2010-01-25, 00:42   #3558
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Nie, nie uważam, że to izolacja bo ty nie oddzielasz go od innych osób, np.pozwalasz mu wyjśc z kumplami albo samemu na zakupy prawda? w przypadku tej dziewczyny masz prawo żądać by się od niej odciął w końcu, bo przez nią by się wasz zwiazek rozleciał.
No tak tego to mu nie zabraniam
to dobrze, mimo wszystko tak trochę się czuje jakbym go swoim złym humorkiem przez to zmusiła, mam nadzieje, że tak nie jest.
Ale napisałam mu, że o mało co nasz związek by się nie rozsypał przez to zdarzenie.
Dziękuje E.J
Ahh pamiętam jeszcze że w telefonie miał zapisaną ją po nazwisku, ale bardzo zdrobniale.. wrr ale zmienił

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-25 o 00:46
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 00:47   #3559
justynkavip
Zadomowienie

znowu napisał. znowu mam motylki. jak On pisze. achh. idę już do łóżka pomarzyć.

dobranoc Kochane
Tak jakby Ci chodziło o nic.
#Kora
justynkavip jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 00:50   #3560
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
No tak tego to mu nie zabraniam
to dobrze, mimo wszystko tak trochę się czuje jakbym go swoim złym humorkiem przez to zmusiła, mam nadzieje, że tak nie jest.
Ale napisałam mu, że o mało co nasz związek by się nie rozsypał przez to zdarzenie.
Dziękuje E.J
Ahh pamiętam jeszcze że w telefonie miał zapisaną ją po nazwisku, ale bardzo zdrobniale.. wrr ale zmienił
Proszę bardzo może dlatego tak się czujesz bo on stara się to w Tobie wzbudzić...wg mnie sprawa jest jasna: albo Ona albo Ty, bo jak wiadomo z nią to tylko ewentualnie same sprawy zawodowe i koniec, nic więcej
Stary 2010-01-25, 00:50   #3561
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justynkavip Pokaż wiadomość
znowu napisał. znowu mam motylki. jak On pisze. achh. idę już do łóżka pomarzyć.

dobranoc Kochane
hehe ja tez pamiętam te motylki w brzuchu.. te pierwsze prawdziwe spotkania z moim TZ... ale dzieciaki byliśmy wtedy

Dobranoc
Stary 2010-01-25, 00:51   #3562
justynkavip
Zadomowienie

zapiszczę się chyba ze szczęścia! ileż On radości mi daje! jak ja mam zasnąć?
#Kora
Stary 2010-01-25, 00:51   #3563
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

dobranoc Kochane
mmmrrrr....dobrej nocy
Stary 2010-01-25, 00:54   #3564
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
hehe ja tez pamiętam te motylki w brzuchu.. te pierwsze prawdziwe spotkania z moim TZ... ale dzieciaki byliśmy wtedy

Dobranoc
My też jak się poznaliśmy to dzieciaki
Ale dał mi czerwoną róże(mam ją gdzieś do dziś!)
I na pożegnanie cmoknął w policzek, ale podjarana wtedy byłam
Od razu do przyjaciółki i tam przeżywałyśmy!
I przedawkowałam błyszczyk, bo się ciągle smarowałam z nerwów aż mi go zabrała

Stary 2010-01-25, 00:55   #3565
justynkavip
Zadomowienie

a za Chiny Ludowe nie zasnę ależ On jest słodki
#Kora
Stary 2010-01-25, 00:56   #3566
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Proszę bardzo może dlatego tak się czujesz bo on stara się to w Tobie wzbudzić...wg mnie sprawa jest jasna: albo Ona albo Ty, bo jak wiadomo z nią to tylko ewentualnie same sprawy zawodowe i koniec, nic więcej
No ale ona niby ma tego chłopaka, życzyła mu żeby może sprobować ze mną jeszcze raz.. może faktycznie po koleżeńsku, a może nie..
powiem mu to jutro że albo ona albo ja. bez przesady

Cytat:
zapiszczę się chyba ze szczęścia! ileż On radości mi daje! jak ja mam zasnąć?
piszcz ile możesz, piszcz z tej radości!
bo to naprawdę najlepsze uczucie jakie może być z tych początków:ehe m:
Stary 2010-01-25, 00:56   #3567
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja do dziś mam od niego takiego fajnego misia.. śpię z tym misiem prawie 3 lata.. czy wiecie jak ten miś wygląda?

Edytowane przez jagaaaaa
Czas edycji: 2010-01-25 o 00:57
Stary 2010-01-25, 00:59   #3568
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
hehe

A ja się go nawet za rękę nie chciałam trzymać, całować, dawać cmok w usta, przytulać.. nic a nic.. jakaś dziwna byłama on tak się starał do mnie zbliżyć

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
ja do dziś mam od niego takiego fajnego misia.. śpię z tym misiem prawie 3 lata.. czy wiecie jak ten miś wygląda?
To rozumiem że bez tego misia nie zaśniesz?
aż się boje pomyśleć jak
Stary 2010-01-25, 01:00   #3569
justynkavip
Zadomowienie

<piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iisk>

zakryłam sobie usta i piszczę na przemian ze słowami "O Boże"
#Kora
Stary 2010-01-25, 01:01   #3570
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe

A ja się go nawet za rękę nie chciałam trzymać, całować, dawać cmok w usta, przytulać.. nic a nic.. jakaś dziwna byłama on tak się starał do mnie zbliżyć

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

To rozumiem że bez tego misia nie zaśniesz?
aż się boje pomyśleć jak
nie no tak z przyzwyczajenia zawsze go biorę bo zawsze siedzi sobie blisko mojej podusi czasami jak sie kłóciłam z TZ czy coś to nie spalam z tym misiem wtedy zła na niego byłam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości