|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to obecne google wskazuje, że u mnie jest -21, a termometr twierdzi, że -24. Zimowa zima
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Konto usunięte
|
Drogowcy bardzo jęczą, że ile to oni kasy już wydali przez tą zimę na odśnieżanie itd, więc chodniki jak nie były tak nie będą odśnieżone
|
|
|
|
#2734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dam się skusić na dwie akcje, które akurat przyszły mi na myśl ![]() Pierwsza: Któregoś razu jadę sobie z siostrą autobusem i ona do mnie mówi z przerażeniem, że pająk mi chodzi po ramieniu. A pająki to jest dla mnie zło straszne, boję się tych potworów okrutnie, więc nie wiem dlaczego wziełam go w rękę. Kiedy się spostrzegłam, że go trzymam, to w tej panice zamiast go wyrzucić na podłogę i zadeptać, to położyłam go na kapeluszu starszej pani, która akurat przed nami siedziała (Nie zrobiłam tego złośliwie, tylko tak w panice).I druga: Byłam na chrzeście mojego przyszywanego bratanka. W kościele strasznie mi się nudziło. Był akurat moment, że trzeba było uklęknąć. Przede mną klękał jakiś facet. Zobaczyłam, że na podeszwie buta ma naklejoną cenę, więc długo się nie zastanawiając po prostu mu ją odkleiłam On chyba coś poczuł, że mu grzebałam przy bucie, bo sie po chwili odwrócił, ale ja wtedy już miałam tą cenę w ręku i chyba się nie skapnął. (a tak na marginesie to tanie miał te buty )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buziaki dziewczynki
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja zaraz zmykam na wydział. Będę w domu znowu koło 20 Ale dam radę Cytat:
Od razu mam lepszy humor ![]() Miłego dnia
|
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sweet rozwalasz mnie kobieto ![]() Co wy o tym śniegu? Jaki śnieg? Nieeeee. To ja już wolę trzaskający mróz niż znowu te zaspy po pachy. Teraz przynajmniej da się przejść normalnie chodnikiem bo ładnie odśnieżone (o dziwo ). A tak w ogóle to ja wole wiosnę
|
||
|
|
|
#2737 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Akcja z butem the best Cytat:
Oczywiście, że dasz radę przetrwać dzień dzisiejszy![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Co za los......Nie udało się wczoraj wygłosić referatu (a tak byłam nerwowo przygotowana) i na następnym zjeździe popiszę się swoją zdolnością wysławiania I doszedł nam jeszcze test z angielskiego, a myślałam, że w tym semestrze będzie już spokój. Niemniej jednak na razie skupiam się na jutrzejszym dniu ^^ Buziaczki
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz tak sobie patrzę i chyba powinno być 'na chrzcie' a nie 'na chrzeście'
![]() Rozumiem, że znowu lecisz na laser... Ile jeszcze Ci zabiegów zostało?
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Znów Was zaniedbuję ale na prawdę nie mam czasu. Zaraz lecę na ćwiczenia a później mam zaliczenie z Kodeksu Pracy... No na Technologii Chemicznej to jest niezwykle potrzebny przedmiot... U mnie dziś słonko świeci troszkę słabiej niż ostatnio ale świeci. Możecie się ze mnie śmiać ale żeby sobie poprawić humor i "skrócić" oczekiwanie na wiosnę zaczęłam używać balsamu opalającego... Idę suszyć włoski i lecę na Uczelnię. Miłego dnia Dziewczyny. |
|
|
|
#2742 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczynki niech Was wena twórcza nie opuszcza A u mnie w domu siedzi wujek, gada z ojcem i co chwila o seksie gada Taki stary a taki zboczony.Mówił mi, żebym znalazła sobie Francuza za męża, bo to są dobrzy "mineciarze"
|
|||
|
|
|
#2743 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kieeeeeeedy ta wiosna... marzę o niej ![]() kciuki trzymane! ![]() Cytat:
(nie używałam od jesieni, nie chciało mi się ) więc doskonale Cię rozumiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja dzisiaj wybywam "na wakacje" do rodziców tak po 15, wracam w środę rano, ale internet będzie więc nie urywam z Wami kontaktu ![]() a gdzie się Teofano podziewa tak w ogóle?
|
|||
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie.... Teofano gdzieś uciekła.... Andzik wcale nie zagląda... a ostatnio zastanawiałam się co u Zgadnij_MS. Też już dawno nie pisała. Ciekawe jak fasolka ![]() A ja już niedługo wychodzę z pracy i lecę na zakupy drobne, a potem do kina na 'Ciacho'
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2010-01-25 o 14:12 |
|
|
|
|
#2745 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wujek z czasem się rozkręcił i przy mnie pytał się ojca czy jeszcze się z mamą się kochają. No żenuła ![]() Podłączam się pod pytanie gdzie jest Teofano? Sweet czekam na relacje z "Ciacha"
|
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma sprawy. Zdam relację
|
|
#2747 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym balsamem to niezły pomysł. Nawet kurzy mi się jeden na półce ale nie lubie się nim smarować bo później spać nie moge od tego smrodu. Jestem wyjątkowo wrażliwa na zapach samoopalaczy i nie zdolna do poświęceń w tej kwestii ![]() Cytat:
) i same teksty o sexie. Za kolanko też łapał ![]() Dziękuję za kciuki. Egzamin poszedł całkiem dobrze ale wyniki dopiero za tydzień. Byłam dzisiaj na zakupach. Kupiłam zwykłą koszulę czarną i prześliczną sukienkę w orsayu. Zobaczyłam ją na wystawie i wiedziałam, że będzie moja Chciałam różową ale nie było mojego rozmiaru i wzięłam czarną. Ale super podkreśla figurkę i tym bardziej wiosny nie mogę się doczekać żeby ją założyć ![]() No to humor mam poprawiony i dziejszy wieczór leniuchuję |
||
|
|
|
#2749 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej !
Dzieki za cieple slowa dziewczyny. Humor mam nadal do bani, tym bardziej ze dzisiaj mija dokladnie 2 tygodnie odkad wrocilam, dla mnie to wieki !!! Pogoda pod psem, deszcz tak mocno pada ze swiata nie widac, plus niewyspalam sie, pol nocy przewracalam sie na lozku - wogole ostatnio kiepsko spie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Milego seansu ! Przyjemnego dnia dziewczyny ! Powodzenia wszystkim zdajacym egzaminy ! |
|||
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Były zakupy kosmetyczne
I tak całkiem przy okazji kupiłam sobie kolczyki w panterkę ![]() Ze znajomymi byłam. Niestety nie było wśród nich żadnego przystojnego bruneta ![]() A co do 'Ciacha' to mam takie mieszane uczucia. Początek wiał nudą, później trochę się pośmiałam i koniec taki sobie. Ogólnie mogę polecić, ale niekoniecznie do obejrzenia w kinie.... można w domu Jedno trzeba przyznać: Bosak i Małaszyński zagrali role życia ![]() Lecę na obiado-kolację, bo dopiero przypełzałam do domu po pracy i lekko głodem przymieram ![]()
|
#2751 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja jak mówiłam rano - dzisiaj dotarłam do domu przed 20 ale już coś zjadłam zagrzałam się i jest ok a i egzamin zaliczony na 4.5 wiec do przodu ![]() Cytat:
a wiosna? oj jak ja bym chciała wiosnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I super, że zakupy udane Cytat:
Trzymaj się i nie daj złemu nastrojowi ![]() Sweet ![]() Cytat:
![]() A i no właśnie gdzie Teo i Andzik i Zgadnij Dziewczyny odezwijcie się czasem ![]() Zmęczył mnie dzisiejszy dzień ale na szczęście już się kończy ![]() Miłego wieczoru
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już od jakiegoś czasu walczę z tym oszołomstwem i próbuję stać się poważnym człowiekiem ![]() A tak w ogóle to witam ![]() Do pracy dzisiaj niemalże biegłam, bo na termometrze -18 i jak najszybciej chciałam znaleźć się w cieple. Kiedy już dotarłam to okazało się, że jest awaria windy ![]() Aaaaaa.... ja już chce 15:00 Lenia mam takiego, że szok. ![]() Miłego dnia
|
|
#2753 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wręcz przeciwnie, ja chcę więcej takich opowieści na dobry humorek
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie pada śnieg....
Niedługo bez własnego pługa ani rusz....![]() I do kompletu dostałam @ i tak boli mnie brzuch, że ciężko mi siedzieć nawet, a tyle nauki... No nic, nie ma co jęczeć, trzeba się zabierać do pracy.... |
|
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja niedawno wróciłam do domu - wypiję kawkę i trochę powizażuję a później siadam do książek i artykułów ![]() Cytat:
ale dobra ja też święta nie jestem więc nie będę Ci marudzić, że chcę więcej takich historii ![]() ![]() Cytat:
![]() Buziaki
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie oczywiście dalej mroźno. Jak na razie -16, ale w nocy ma być -22. Chyba sobie psa zaproszę do łóżka ![]() A ja się dzisiaj dowiedziałam, że u mnie w mieście grasuje jakiś psychol, co napada na kobiety. Jedną zgwałcił, drugiej pociął twarz żyletką, trzecią pobił.... I oczywiście policja nasza wspaniała nie może go złapać Strach z domu wychodzić, nawet za dnia, bo jedną z nich jakoś ok. 16:00 przyatakował... Nie podoba mi się to.
|
|
#2757 |
|
Zadomowienie
|
Sweet a gdzie to jest "u nas w mieście"?
|
|
|
|
#2758 | |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj miałam egzamin z prawa pracy...
uuuuuuufff... Cytat:
![]() co do roli w/w - zgadzam się w zuuupeeeeełności!!!! obaj normalnie fenomen! ![]() ja Dziewczynki dzisiaj miałam ostatni (mam nadzieję!) egzam/zaliczenie... wyniki pod koniec tyg i OBY było do przodu! ![]() teraz muszę się zająć tylko pisaniem ładnie mgr i obroną ![]() uuuuuuuuuuuffffffffffffff fffffffffffff trzymajcie kciuki za wyniki!!!!! ![]() a po powrocie do domku, zrobiłam sobie dzień leniuszka dzisiaj ![]() serial, spacerek, herbatka u psiapsióły cud, miód i odpoczynek ale od jutra chcę usiąść do mgr... oby mi się udało!
|
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona Góra.
Trzymam
|
#2760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I to pewnie masakrycznie, z domu bym się bała wyjść... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

oby się sprawdziło...
)

Bardzo mi przykro 

Ile jeszcze Ci zabiegów zostało?

I oczywiście policja nasza wspaniała nie może go złapać