|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Macerata!!!
Ale masz piękne zielone oczy!! ![]() Ja mam kresunie..maleńkie wąskie na górnych powiekach..i jestem mega zadowolona ![]() Brewki masz pierwsza klasa!! ja robię co miesiąc hennę...grafitową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobranoc... kurcze kobitki nie bylo mnie od 12.00 a wy tyle naklikalyscie szok... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej!! Zanettt!! Ciekawa jestem efektów Twojej operacji..Też wahałam się nad wyborem Pana dr Chiciaka...ale tak się trochę dziwnie zachowywał..i nie wzbudził mojego zaufania..ale to tylko moje osobiste zdanie..,Jego piersi" nie widziałam u nikogo...Może się wstydziłam..robić u faceta ![]() Pozdrawiam Cię i mam nadzieję, że będziesz zadowolona z efektu!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Rozeznanie
|
czytam was i czytam...
szalone kobitki... lece do lozeczka zimnego...M w pracy... a rano trzeba wstac synka do szkoly odstawic... buzka...dobrej nocki zycze... |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
agnelka sasiadko a Ty jak sie czujesz masz jeszcze jakies bole .
Powiedz mi jeszcze ,kiedy sie na wizyte kontrolna wybierasz ?
#4206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle witam wieczorową porą ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz to musze wziac sie ostro za moje blizny ![]() Na drugiej wizycie, to powinnam byc ok. 16 stycznia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak jest u Ciebie ?? ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Zakorzenienie
|
moja kuzynka,też szczęśliwie bezbiustna,pokazała mi kostium kąpielowy własnej roboty..
tzn.nie taki znów lipny, bo ją za młodu mama do szkoły krawieckiej wysłała ![]() więc sobie właśnie stworzyła na plażę coś z połączenia normalnego kostiumu z wszytym w środek gąbkowym stanikiem,czy coś.. ..w każdym razie efekt był taki,że aż nie do wiary.. ![]() może właśnie poszukać jakiejś krawcowej z pomysłem.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ..ja jestem dość krytyczna,ale i tak to już trzeci raz,i jak by nie patrzeć,najbardziej udany,bo ten poprzedni.. ![]() ..oryginalny był, ![]() ![]() ..wprawdzie moje oczy nie są zielone ![]() ..ale mój telefon robi fotki w takiej tonacji.. ![]() ..nawet moje cycki mu wyszły bladozielone.. ![]() oczy są szaroniebieskie ![]() ![]()
![]() |
#4210 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agnelka.pl;16693549]Hej
![]() ![]() ![]() Teraz to musze wziac sie ostro za moje blizny ![]() Na drugiej wizycie, to powinnam byc ok. 16 stycznia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak jest u Ciebie ?? U mnie naprawde ok. mysle , ze na wizyte pojade, gdzies w marcu jesli wszystko uda sie ulozyc - sama wiesz jak to jest . A fiszbinki to jeszcze jeszcze nie wiem o jakim uczuciu mowisz , ba narazie jeszcze nie kupilam takiego staniczka - boje sie , ze bedzie mnie kusil ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4211 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dzięki za odp. Poczytam!Po prostu chyba pogubilam się w tym forum, bo coś mi się z kompem stało. W kazdym razie tych plasterków od Kasprzyka to nie widziałam na żywo, tylko na zdjeciach na rożu i tam dziewczyny mowiły ze doktor takie im daje..no nie wiedzialam, że to takie zwykłe plastry, dzięki za info!
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- dobra mykam spac bo o 5.55 musze wstac kolorowych snow ![]()
![]() |
#4214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..bo jak nie,to nic nie będzie z tej mojej op ![]() ..jak jeszcze raz wyjdę na ten ziąb, zanim dojdę do siebie.. ![]() ...cześć, Listopadowa ![]() ..dzisiaj "Bromówki"szalały, aż miło było poczytać.. ..a "Skwierczowe" podczytywały z ukrycia.. ![]()
![]() |
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero przebrnęłam przez naprodukowane dzisiaj strony ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- A teraz już idę lulu - więc KOLOROWYCH ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrej Nocki wszystkim.. ![]() ![]() ..zgadzam się, i to co dzisiaj Mya ![]() ![]() ![]() ![]() ..nigdy nie wiadomo.. nie chcę się powtarzać po Listopadowej, ale się podpisuję pod wszystkim,jak i pod tym,co bodaj Agnelka na ten sam temat napisała.. ..musi być,że to Twoje dobre serce i zaangażowanie Ci życie w jakiś naprawdę piękny sposób wynagrodzi.. ![]() ..tego Ci życzę, na Dobranoc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Agness ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
a ja spałam jak bobo i witam Was wszystkie z rana
![]() ![]()
#4218 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=listopadowa80;16693 530]Mya
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tez sie pd tym podpisuje . Mya wspaniale , ze jest Ktos tak wrazliwy na tym forum . Ktos kto przejmuje sie losem innych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Witaj horo ![]()
#4219 |
Zakorzenienie
|
#4220 |
Raczkowanie
|
Witajcie Horo i Pysiu!!! ![]() Horo jak cycuszki bolą???Ja juz jestem 5 miesięcy po..i mnie po fiszbinkach bolą.....nie moge nosic..w sobote po prostu nie wytrzymałam i na szkoleniu zdjęłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Jestem ciekawa..cycków Zanett...Bo na mnie ten jej dr nie zrobił wrażenia..Poszłąm na konsultację...Powiedziała m,że jeszcze się zastanowię...i on do mnie wydzwaniał..i namawiał....???!!!!Chyba ze trzy razy..potem przestałam odbierać..bo się go po prostu wtstraszyłąm.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | |
Rozeznanie
|
I ja się witam
![]() Mya, jesteś niesamowita! ![]() Macerata, chyba spróbuję wyciąć gąbkę ze starego stanika i wcisnąć w drugi, większy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4222 |
Kazar Lady
|
cześć dziewczynki
![]() przebrnęłam nocną zmiane i sie wtrące - jakieś 2 tyg przed zabiegiem zaczełam zakładać jak Macerata stanik na stanik i to taki mega gabkowiec alez miałam rowek młynarzowej..i wzrok wszystkich skierowany hehe a po operacji jak stoją kolumny zygmunta rowka sie nie zrobi i jest różnica i tak - nie w wielkości pod bluzką ale włąsnie w ułożeniu piersi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
porzuciłam Dalię na rzecz sportowego topu i... przestały bolec ![]() ![]() ![]() a super mięciutka ewa bień (sama koroneczka) również sie sprawdza ![]() ![]() co do kolegów... wcale sie nie dziwię ![]() ![]() a cycusie żanett sa w jej profilu ![]() ![]() doktorek napaleniec ??? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
ja tez pamiętam, ze gąbka w połączeniu z odpowiednim ułożeniem tych moich mikrych zwisków potrafiły w staniczku zdziałać cuda... maga rowek ![]() ![]() ![]() teraz rzeczywiście cycusie są znacznie mniej podatne na "formowanie", ale jednak cały czas ... SĄ ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4224 |
Raczkowanie
|
cześć Laseczki,
przebrnęłam przez te 2 dni, w których Was nie odwiedzałam także witam się i muszę troszku popracować ![]()
#4225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do swojego biustonasza wkladalam gabki najpierw jedna potem druga it. Misjsce, gdzie wkladalam gabki zszylam , zeby przypadkiem mi nic nie wypadlo ![]() Ja sobie obralam taktyke bez duzych dekoldow , obcisle bluzki na aerobik tak (luzna na dole) , ale nie mocno wyciete. Po op. zrobilam tak , ze w pracy w bluzach czodzilam , na aerobiku tylko koszulki ,ale wszystkie rozciaglam na dole , zeby nie bylo takiej roznicy miedzy brzuchem a piersiami. Jak cwiczylam na uzadzeniach to w bluzie , a pozniej zarzucalam recznik na szyje , teraz coraz czesciej juz recznik lezy na maszynie ![]() Do tej pory jeszcze nikt mnie o nic nie zapytal ![]()
![]() |
#4226 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() u mnie raczej większość znajomych się zorientowała ze mam biust ale chyba do głowy im nie przychodzi ze ktoś czyt. Broma im pomógł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
u mnie też sie raczej wszyscy zorientowali
![]() 1. hormonki zadziałały (dziewczyny zastanawiają sie jak długo utrzyma się taki efekt... zawsze mogę powiedzieć, ze tabletki biorę co jakiś czas regularnie) 2. wiek jednak zrobił swoje (a ja mam to szczęście, ze zamiast w biodrach tłuszczyk odłożył mi się w piersiach ![]() 3. a ci , którzy widują mnie baaardzo rzadko są przekonani, ze biust mi został po ostatniej ciąży ( chociaż nawet w ciaży takiego nie miałam) i nie ma problemu ![]() ![]()
![]() |
#4228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4229 |
Kazar Lady
|
bardziej ciemnogród - że op. plastyczne są dla celebrytek a ie dla zwykłych śmiertelników
![]() BTW ten katar mnie zamęczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Czytalam w weekend - komus trzeba naprawde ![]() ![]() Mam nadzieje, ze wszystkie chorowite czuja sie juz lepiej ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.