![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie i ich słoneczka majowo-czerwcowe 2008 cz.II
A ja się dowiedziałam, że Tż coś planuje na 14 lutego. Nie chce jednak nic zdradzić szubra.
Caterin zapamiętasz na 100% datę ślubu. Ja nigdy nie pamiętam 11 czy 21 marca ![]() ![]() ![]() Czy u Was też tak słonecznie? Boję się z młodym wychodzić chociaz na kilkanaście minut bo teraz na termometrze -19 i to w słoneczku, które jednak troszkę grzeje.
#4922 |
Zakorzenienie
|
Barbara fajnie, że wracacie do Polski
![]() Funieczka -19 ? ![]()
#4923 |
Zakorzenienie
|
u nas też około -10 (nie mam termometra, wczoraj tak było wieczorem więc i dziś podobnie) i super łonecznie.bylismy karmic kaczki w parku (dodam foty) i mały chciał się kąpać nimi
![]() zabawki za koszulką - na razie wkłąda mi telefon za koszulkę, a sobie w nogawkę od spodni... tylko z telefonem tak ma... stella - a może Normalnowomenki czyli mamy maj-czerwiec 2008 i ich bąbelki ![]() Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2010-01-24 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
a mi sie podobaja oba tytuly
![]() my dzis bylismy na targu z rana,potem na sniadanku w restauracji potem w kosciele, milo ale z rozbieganym Sebastiankiem to troche meczace, bo spokojnie to on usiedzi ale tylko chwile, a tak w nowych miejscach jest taki podekscytowany. Rozmawialismy z ksiedzem, takze wytlumaczyl nam mniej wiecej, nie musimy sie martwic, mozemy miec slub w kosciele,troche tylko papierkow bedzie do zalatwienia Rozmawialam tez z babka co ma nam udzielac slubu, takze powiedzmy jestesmy na polmetku zalatwiania spraw zwiazanych ze slubem. Ponoc slub w Walentynki to swietna data na slub i ma przyniesc nam duzo szczescia a poza tym po angielsku Luty to February, takze nawet dwie literki "r" sa nazwie miesiaca, hehe a jak wybieralismy date to po prostu spojrzelismy ze Walentynki sa w niedziela a to fajnie sie sklada i juz
https://getthefocus.net/ Edytowane przez Caterin17 Czas edycji: 2010-01-24 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
obiecan zdjecia z dzis i chyba z czwartku wieczorem - bo nadal chodzimy na plac zabaw
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
słuchajcie!!! u mojej siostry (mieszka pod lasem) było w sobote rano -26!!!!!!! SZOK po prostu
![]() my byliśmy z małą -12 jak było wróciliśmy po 30 min puce miała jak lala ![]() A!!!!!!!!!!! i chciałam się pochwalić że w piątek wieczorem u teściów julka powiedziała pierwsze całe zdanie tak powoli: "pan napawi(naprawi) juliiii wózek" wszyscy w szoku byliśmy w sobote znwó jej się wyrwało:tatuś poszedł pracy śmieci ( w mojej interpretacji to poszedł do pracy ze śmiećmi ale nie wiem czy się nie zapędzam) |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zadomowienie
|
Sybilla gratulacje dla rozgadanej Julki!!!
Caterin dobrze, że się wszystko wyjaśnilo z tym ślubem kościelnym ![]() Monia ja jestem za tym pierwszym tytułem ![]() a na walentynki to pewnie wieczorkiem wypijemy lampkę winka, obejrzymy sobie jakies filmik i się trochę poprzytulamy... ![]() a dzisiaj u nas skromne -15... brrrrrrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
ja też głosuje na 1 tytuł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
cos mi sie zdjecia nie wkleiły wiec dodam w domu jeszcze raz. u nas dzis -16. to chyba najzimniej z ostatnich dni, wiec nie ma na co narzekać...
ja wczoraj mowie do arturka: "idziesz spac do swojego łózeczka (nie ja tu - artur w tym czasie), bo duzi chłopcy spia w swoich łózeczkach" odpowiedz: eee, nudzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
mi trochę bardziej sie podoba pierwszy tytuł
![]() sybilla - gratulacje, Ramona jeszcze prostych zwrotów nie buduje u nas rano było -25, teraz - 23, jeszcze dziś sobie spacer chyba darujemy co robicie dziś na obiad? nie mam pomysłu...
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-01-25 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zadomowienie
|
Gothika ja wczoraj udusiłam mięsko-karkóweczkę, wiec i dobry sosik będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
monia! niezy numer z twojego malucha
![]() ja dziś na obiad robie podsmażone kotlety wieprzowe i kapustę z grzybami - w weekend zrobiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i na razie pierwszy podoba mi sie bardziej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
dobra ZAMYKAMY KRAM
PRZENOSINY NA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post16696272 bez odbioru!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.