|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
MAggie
![]() i zabiorę sobie tak nieśmiało fluidka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
dziewczynki jestescie najwspanialsze na swiecie
![]() ![]() Sciosik - ja tez mialam podejrzenie PCO, wiec glowa do gory!!!!! a jak to wtedy uslyszalam to bylo dla mnie jak wyrok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
Maggi gratuluje super
![]() ![]() noto jeszcze motylek nam dwie krechy niech pokaże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
agnieszka a jak u ciebie ? też chyba czekałaś na @ przyszła?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki moja relacja:
test zrobilam w sobote, chcialam go zrobic w piatek, bo to byl 30dc, ale z tego wzgledu ze zawsze cykle mialam 29 dniowe to sie balam ze robie bedzie jedna wredna krecha i za pare godzin przyjdzie @-juz raz tak mialam i zaliczylam mega dol ![]() ![]() zrobilam 2 testy, ale nie chcialam mezowi jeszcze mowic dopoki nie zrobie badania na bete, ale w sobote przyjechac mieli donas znajomi i musialam mu powiedziec, zeby nie namawial do picia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
super aż misie też zachciało zrobic taka niespodziankę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
bardzo współczuję mi jak nie uda sie zajśc w ciąże do lutego to też staranka bed a odłożone bo musze szukać pracy, jestem na etapie wysyłania cv bo na dzidzie nie licze, kochana ale musimy byc silne i sobie poradzić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zakorzenienie
|
maggi podejrzałam liste i widze ze jeszcze nie zmieniona-spadaj na dół
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() spadne dopiero po wizycie u gina ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczynki a jak to jest bo tak czytam i czytam i chyba jak zajdę w okresie wypowiedzenia w ciązę to musi mnie pracodawca zatrudnić z powrotem hmmmm,czyli niby mam miesiąc??? Edytowane przez agnieszka1980 Czas edycji: 2010-01-25 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
no właśnie maggi cieszyc sie masz i już!!!
![]() ciekawe jak motylek i tescior? ![]() no i ciekawe jak Sas i egzamin , nie była do niego przeknana ale i tak trzymam kciuki ![]() kurcze musze iśc na poczte a nie chce mi sie bo zimno brrrr ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
jeśli masz umowe na czas nieokreślony a zajdziesz w ciąże na wypowiedzeniu to wypowiedzenie jest bezskuteczne, jeśli dostałaś z miesiecznym wypowiedzeniem to chyba umowa kończy ci sie w lutym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to wtedy jest nieważne, i najlepiej wtedy napisać do kadr oficjalne pismo że jesteś w ciąży i że zgodznie z artykułem takim i takim wypowiedzenie jest bezskuteczne i prosisz o przywrócenie obowiązków pracowniczych , jak będziesaz potrzebowała nr art,. to znajdziesz na necie albo wtedy napisz i ja poszukam swojego bo ja miałam taką sytuację w sierpniu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Zadomowienie
|
witam was dziewczynki
![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
Kochane jestescie
![]() ![]() ![]() przygotowalam cos dla Was: 26dc: - mialam wielka nadzieje i zastanawialam sie czy w 27dc nie testowac bo to byly imieniny mojego mezusia i w myslach powtarzalam, zeby Bozia dala mi znak i snilo mi sie, ze jestem w lesie na polowaniu (znaczenie snu las=oaza, spokoj) i ktos nagle wrzasnal, zeby tak nie strzelac i uwazac, bo ktos tu jest w ciazy i ktos tam pyta kto i ja tak niesmialo podnioslam reke ![]() ![]() - od 26dc codziennie raz w nocy wstawalam siusiu, ale myslalam, ze wiecej pilam na noc, 27dc: - w ciagu dnia mialam wrazenie, ze chyba czesciej siusiam - na wieczor pokłocilam sie z tz i tak mnie zdenerwowal, ze w nocy bolalo mnie podbrzusze, ze myslalam ze zaraz dostane @. Pisalam Wam tu nawet ![]() 28dc i 29dc: - w pracy mialam odruch wymiotny, ale nie mialam zadnych mdlosci i nic mnie nie bolalo po prostu mialam odruch wymiotny i sie zastanawialam, czy mi juz calkiem padlo na mozg, ze sobie to wmowilam ![]() - ucieszylam sie, ze cykle wracaja do normalnosci i znow zamiast 26dniowych beda 29 dniowe -zmienilam nawet na naszej liscie 29dc: - w pracy rozpielam guzik w spodniach, bo mialam wrazenie napuchniecia brzusia i pomyslalam, ze @ bedzie wredna - snilo mi sie, ze zrobilam bete i wyszlo powyzej 100 30dc: - na wieczor wydobyl sie kawalek bialego gestego sluzu takiegi jak zaraz po plodnych, ale tylko raz i malo, 30/31dc: -w nocy naparzaly mnie jajniki-uwierzcie mi to nie bylo klucie ani ciagniecie to bylo takie naparzanie-takie dretwienie troche dziwne toto - rano 31dc cyklu test i cien cienia II kreseczki po 5 min, ale nadzieja ogromna ![]() - po poludniu qucik view i po 2 minutach 2 krechy, ktore widzialyscie 31/32dc: - w nocy bolaly piersi tak, jakby mi ktos cos prozniowego dostawil i zasysal powietrze ![]() 32dc: - uczucie wilgotnosci, mokrosci, sluzik lekko bialawy Ale ja to wszystko widze dopiero teraz, przed testem nie mialam zadnego klucia, ciagniecia, piersi bolaly normalnie jak przed @ czyli z boku, otoczki na piersiach wcale mi sie nie zmienily, piersi wcale nie byly ani nie sa wieksze tylko troche tkliwe, nie mialam mdlosci poza tymi odruchami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
ciekawe jak tam sas?
agnieszka trzymam kciuki za sukces ![]() ja mam dolka. w piatek mam wizyte i tak bardzo sie boje. nie wiem jak to wytlumaczyc le nie potrafie sobie wyobrazic ze bedzie wszystko dobrze. mam straszne koszmary. nie wiem jak dam rade do piatku ![]()
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o i zajefajnie ze to napisałas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To trzymam mocno kciuki i wiem że teraz to 9 miesięcy będzie spokojne i wspaniałe ![]() A ja kochane byłam u gin. z badań nie jest najgorzej ale nadal ta wstrętna hemoglobina spada i już 3 preparaz z żelazem mam zmieniany i jem normalnie garściami to żelazo a i tak mi spada wrrr... Ogólnie jestem zadowolona wszystko jest wporządku i powiem wam że jak mi dziś przyłożyła tą maszynkę do słychania tętna dzidzi to zastanawiałą się z której strony może leżeć i mówie jej że zauważyłam że chyba lubi układać się z lewej strony, ona do mnie że narazie ma dużo miejsca i nie koniecznie. No i zaczęła szukać dzidzi po prawej stronie a moje kochanie tak jak powiedziałam leżało sobie z lewej strony ![]() ![]() ![]() W przyszły czwartek idę na usg (tak dla mojego spokoju) a 12.02 mam kolejną wizytę u mojej gin. Hihi ale się rozpisałam ![]() Ciesze się że 12.02 mam wizytę bo 13.02 chcemy pojechać na pare dni do Zakopanego więc będe troszeczkę spokojniejsza jak odwiedzę gin. zaraz przed wyjazdem ![]() Tak po za tym to oglądałam już szkoły rodzenia i planujemy z tż zapisac się tak pod koniec kwietnia. Szkoła jest za darmo więc warto i zawsze czegoś się nauczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4436 |
Zakorzenienie
|
latko super ze wszystko wporzadku a żelazem sie nie martw jak tyle jesz tabletek to w któryms momencie musi podskoczyć - nie ma innego wyjścia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu nie martw się kochana!!!!!!!!!!! Będzie wszystko dobrze ![]() Nie pisałam jeszcze, byłam u kardiologa i mogę rodzic normalnie, mam leki, plus magnez i potas w podwójnej dawce, jeszcze mi echo serca zrobi 11 lutego i będe pod jego kontrolą. Na szczęście nic złego sie nie dzieje, ale leki mam brać, bo tętno miałam 100. Teraz jest koło76 i o wiele lepiej się czuje, słabości dużo mniejsze, a leki biorę dopiero 3 dzień. Maggie ale opis dokładny ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.