|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
No tak.
Ciekawe czy dziś byli jeszcze. W ogóle to po 12 koleżanka do mnie dzwoni czemu mnie nie ma, a ja że chora leżę, z temperaturą. No i że mnie nie będzie dziś. A ona z tekstem czy mój brat to nie może sam przyjść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie jestem taka mała :P Cytat:
mi też ![]() ![]() no i strasznie zmarzłaaaam. ksiązek już nie ruszam. idę pod prysznic i spac ![/QUOTE] No co Wy ![]() Wspolczuje, nawet mi sie nie chce myśleć o tym zimnie. Cytat:
Colę .. uuu ciekawe ile myśleli nad tą ekstra przeróbką ![]() Wlaśnie, musisz się pokazać ![]() Zaraz sobie obejrzę VD ![]() a z historii jak nic nie wiedziałam, teraz nie jest lepiej ...
![]() ![]() |
![]() |
#2733 | |
Przyczajenie
|
A brat, Krzysiu, ma dziewczynę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale taka szczuplutka ![]() idę spać, winogronowych snów Kochane ;*
![]() |
#2735 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,zdaje któraś z Was WOS rozszerzony????
Z jakich książek się uczycie??? I na co sie wybieracie po maturze?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cześć ![]() mi idzie podobnie ![]() Cytat:
mnie tak samo ![]() a buty, te co kupiłam w środę. cudo ![]() ale podbicia stóp mnie bolą.. no bo noga nieprzyzwyczajona do wysokich obcasów ![]() mój też ![]() Cytat:
oprócz tego było mnóstwo świetnego żarcia. pełno surówek, pełno tac z serami, owocami, wędlinami. bardzo dobre żarcie, na poziomie, muszę przyznać ![]() dopiero wróciłam do domu, chyba nie będę się kładła spać bo nie chce mi się ![]() 1. nasze przedstawienie okazało się najlepszym przedstawieniem wieczoru. Wychowawczyni była zachwycona. 2. polonez - babka trzy minuty przed powiedziała nam żebyśmy tańczyli tak jak ćwiczylismy miesiac temu- jaki był tego efekt, wiadomo. Nie ogarnęlismy końcówki (bo końcówkę zmieniła na tej próbie w ostatni czwartek). no i każdy inaczej to zrobił, ale może to się wytnie ![]() 3. fryzura- nie była taka jaką bym chciała, ale okej. babka mnie skasowała 110zł ![]() bo tylko nakręciła mi loki na lokówkę.. i pospinała to. ![]() chociaż wytrzymało całą studniówkę bez najmniejszego uszczerbku. nie licząc róży : jakaś laska godzinę od rozpoczęcia studniówki.. machnęła mi ręką po głowie i kwiat mi odpadł, ale były róże od poloneza, więc G. mi wpięła nową. 4. orkiestra - rewelacja. dobre piosenki grali. 5. towarzystwo - siedziałam przy stole z Tż, współlokatorem Tż (był z moją G.), i dwoma parami z mojej klasy. to te dwie pary się popiły, ale nie do przesady..a my spokojnie, nic szczególnego. ja wypiłam jednego drinka na pół z Tż. no i kieliszek szampana na wejście. 6. ogólne wrażenia - ja chcę jeszcze raz. jadę do Gdyni dzisiaj Słoneczka, a już mi współlokator Tż zapowiedział, że będę miała tygodniowy chrzest bojowy. bo sesja się zaczyna, więc trzeba pić ![]() i codziennie ma zamiar ze mną dynksować. okej. także dzieciaczki moje Kochane, ciocia Martyna będzie teraz demoralizowana przed dwóch studentów ![]() PS. będę na 99% filmu ze studniówki bo kamerzystą był foto-zboczek. taki starszy kolo co zawsze się na mnie napala na takich imprezach ![]()
![]() |
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Weź, od jednej to się nie mógł odpędzić. Bo sama przyszła. Jak wracaliśmy to przeżywał, że co to było, taka paskudna ![]() A dzwoniła taka inna, moja Czarna ![]() Cytat:
Partner P. trochę za dużo wypił i trochę zaczął za mną latać, ale powiedziałam jej, żeby go ogarnęła no i jakoś przestał. ![]() Ja to z 0,5 wypiłam jak nie więcej ![]() No baw się, przyzwyczajaj do studenckiego życia ![]() I mam to samo z kamerzystą, tyle, że tu mój biust zadziałał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
uuu, Karolina to miałaś adoratora
![]() a tego.. ja stwierdzam, że chłopcy z mojej klasy nie umieją tańczyć. dwóch z nich wyszło w trakcie studniówki na Orlen po piwo. i co? i się zgubili.. poszli do jakiejś wioski pod Mrągowem ![]()
#2739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałam uciekać ![]() Moi też nie bardzo z tańczeniem. Ale za to jak brat tańczy ![]() ![]() To ile km przeszli ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
z 7 na pewno.
do samego Orlenu z hotelu jest jakieś 2. a oni poszli jeszcze za ten Orlen w drugą stronę i wracali. przy mrozie -23st ![]() powodzenia ![]() potem mi opowiadali jak z nimi tańczyłam. jeden to mnie złapał za nadgarstki i tak ciagał z jednej na drugą stronę, ale grunt, że ostrzegł, że nie umie tanczyc. potem urozmaiciliśmy trochę o trzy obroty i zmianę kierunku. a z drugim jak tańczyłam to cigale w jedną stronę chodziliśmy i mi się potem w bani kręciło ![]()
#2741 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to chyba kawałek niezły przeszli ![]() wogóle cześć dziewczyny, troche mnie nie było ^^ ale za nauke nadal się nie wzięłam ![]() widze że już niektóre po studniówkach ![]()
![]() |
#2742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowi dziś ? Chociaż ja nie lepsza. Zamiast z kimś jechać to sobie z bratem na pieszo do domu poszliśmy. Nie wiem ile mrozu było ale na pewno koło 25 na minusie. Jeszcze ten wiatr koło zalewu. Ale co to są 3 kilometry no nie ![]() A jak ja wyglądałam ![]() Oficerki, trochę glany przypominają do połowy łydki, dalej rajstopki i sukienka, płaszczyk i czapa żulerka. Piękne to musiało być. Jak weszłam do domu to ulga, żyję. Ja to chyba raz z jednym z klasy tańczyłam. Trochę mu nie szło. Raz z takim jednym kolegą z innej klasy. Jeszcze z partnerem M. A tak to cały czas brat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Zakorzenienie
|
ja to tylko z Tż, współlokatorem jego (a zarazem partnerem mojej G.) no i obtańczyłam 4/5 chłopaków z mojej klasy, bo jeden był z dziewczyną, więc już go tam nie ciągałam
![]()
#2745 |
Zakorzenienie
|
nie wiem o co chodzi
![]() muszę się chyba spakować. bo potem jak zawsze na ostatnią chwilę. ![]()
#2746 | |
Zadomowienie
|
Łe, to pozamiatane ![]() ![]() Moja ukochana bajka ![]() Cytat:
![]() Skrócili nam lekcje ze względu na te mrozy. Masakra. W klasie od ang było 9 stopni ![]() ![]() Wczoraj wieczorem budzi mnie jakiś hałas. Ja patrzę, a pod oknem ktoś rzyga. Otwieram okno i krzyczę : następnym razem z głową chlej ![]() ![]()
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z wizażu nie wyjeżdżam ![]() wbrew pozorom Tż nie jest odcięty od świata ![]() będę tu zaglądać, tylko rzadziej. ![]() ![]() jadę do nich (do Tż i jego współlokatora), trochę im poprzeszkadzam, znowu powynajduję usterki w mieszkaniu.. ostatnio jak byłam.. to wpadamy z Tż do mieszkania, wypakowuję zakupy do lodówki.. i przełożyłam masło na najwyższą półkę. a Tż coś tam płacze żebym tam nie stawiała, że tam grzeje, a nie chłodzi..i ze masło się roztopi. i po kilku godzinach doszłam,że to dlatego, że światło w lodówce na gaśnie. bo drzwi się obsunęły i nie przyciskają takiego guziczka od tej lampki. i się z nich śmiałam, że technicy, jeden na elektrotechnice i telekomunikacji, czy czymś podobnym i nie wiedzial co się dzieje. naprawili. później zwracam uwagę nad szafkę nad zlewem, że tak śmiesznie przeskakuje. Tż i współlokator zgodnie stwierdzili, że tak MUSI być. To im mówię, że tam wystarczy ją przesunąć i lepiej dokręcić śrubkę. ale nie, tak MUSI być. dwa dni później drzwi się oberwały (współlokator otwierał tą szafkę i drzwi zostały mu w ręku). w końcu naprawili ![]() i jeszcze spłuczka im cieknie, ale TAK BYŁO i MUSI być. jak zaczęło lecieć jak z cebra to stwierdzili, że jednak to zgłoszą dla właściciela. i teraz się ze mnie śmieją, że majster złota rączka przyjedzie i znajdzie resztę usterek ![]() współlokator to się cieszy, że chociaż czysto będzie przez tydzień bo przyjadę i wysprzątam ![]()
![]() |
#2748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taksido, mój ideał z dzieciństwa ![]() Nie, na yt są całe odcinki. Cytat:
![]() Chyba, że nie dasz rady w takim bałaganie wytrzymać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
nie,nie,nie. ja ich mobilizuję, czyt.: rozkazuję.
*umyjcie ten zlew *zmyjcie naczynia *odkurzcie chociaż w przedpokoju. *byście umyli te okna ![]() nie pamiętam tego Taksido ![]() głodna jestem.
#2750 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale faaajnie, że Ci się studniówka udała ![]() 110 zł za loki to dość dużo wg. mnie, no ale zdzierstwo musi być, nie ma co .. szczególnie na ten studniówkowy okres. To wy tak siedzieliście po pare osób ? ![]() ![]() Musisz wysłać zdjęcia koniecznie. Oj no to jedź tam, pomagaj biednym studentom i odstresuj ich w tym ciężkim czasie :d I bardzo dobrze, że będziesz, co tam zbok ważne że pamiątka ;D Ja robie zadania z matmy, ale i tak dzienniki zawiązane, więc robie je tylko dla siebie, aż dziwne ![]() Nic mi się nie chce, mam ostatnio niezbyt dobry humor, bardzo dużo sie zastanawiam i w ogóle na przemyślenia mnie bierze. Chce sporo zmienić, ale nie wiem jak. Nigdy nie lubiłam zmian ...
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie dużo, 110zł.. cóż. no,ale sama bym się tak nie nakręciła i nie zrobiła sobie takiej fryzury. chyba. no,ale już po ptokach, ważne,że wytrzymała cały wieczór. różnie siedzieliśmy. trzy klasy (te mniej liczne, gdzie z os. tow. bylo po około 30 osób) siedziały przy okrągłych na 8 albo 6 osób stół, albo przy podłużnych. Moja klasa miała trzy stoły na 4 pary każdy. a ta najliczniejsza klasa, gdzie było 60 osób w sumie z os. tow. to siedziała przy trzech podłużnych.. Ala, wysłałam Ci na PW link do picasy (jak ktoś chce to wyślę). kilka zdj. ze studniówki. jak będę miała te od fotografa to też wrzucę (wczoraj fotograf mówił, że mają około 4000 zdjęć i 12h filmu, więc może coś ciekawego z tego zmontują ![]()
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-01-25 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Wtajemniczenie
|
Super, dzięki
![]() Świetnie wyglądałaś, z tą rózyczką tak słoodko ![]() Najlepsze przedstawienie, a Ty z tą różą hehe ;d Ładnie miałaś pomalowane paznokcie ![]() Moje wołają o pomstę do nieba, są okropne i tragicznie tragiczne. Jak będziesz miała te zdjęcia fotografa, to wyślij jak wyglądałaś tak 'w całości', wiesz w całej kreacji, buty itp ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dzisiaj Syberia ![]() a ja na wagarach byłam... ale przesiedzieliśmy u koleżanki chłopaka, więc się na namarzłam ![]() ![]()
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaa!!!!
Zabiję moją siostrę, ukatrupię, uduszę, wypatroszę, dam wronom na pożarcie, ale najpierw potnę i nasolę. Wiecie co ona zrobiła ?! Usunęła mi wszystkie zdjęcia z aparatu, a ja nie zdążyłam ich przegrać na komputer. I robiła to specjalnie, bo przed studniówką usunęłam wszystkie zdjęcia w tym jakieś tam, które robiła królikowi. No i ona za karę usunęła moją studniówkę. Jestem wściekła !!! Niech no tylko do domu wróci, nie wiem co jej zrobię, chyba skasuje jej konto na nk. Albo nie wiem, no co za dziecko. !!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry.
Karolina ![]() ![]() Martyna wyślij mi zdj. ![]() ejjj ja też nie mam większości waszych nk. Mam chyba tylko Marty, Karoliny, Justyny. ![]() ![]() nie miałam przez jeden dzień internetu, bo kabel wyszedł z wtyczki. Przyjechał facet naprawić, gbur jakich mało. Najchętniej to bym go ![]() przeczytałam Inny świat. Nie mam już motywacji. Najchętniej to bym się zaszyła pod kołdrą i spała cały dzień. mam ochotę obejrzeć 'Diabeł ubiera się u prady' ale nie mogę znaleźć płyty. I mam pyt., macie jakieś sposoby na bezsenność. Póki co wzięłam pramolan, ale nie chcę brać tabletek.
#2757 |
Zadomowienie
|
Dn'dobry;D
Witam postudniówkowo - dopiero teraz nadaję się do życia:P W butach przetrwałam całą noc, chociaż pod koniec było ciężko. A co ja się wybawiłam! Psorowie też nieźle wywijali, nie mogę powiedzieć, że nie ![]() Wróciłam o 6, spałam do 17 ![]() Gdy tylko dostanę zdjęcia to się pokażę ![]() Dziewczyny - ten mróz na dworze jest straszny, ubierać się ciepło! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 | |||
Zadomowienie
|
Może w ramach przypomnienia obejrzę jakiś
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja siostra kilka razy włamała mi się na gg. Kiedyś wchodzę do pokoju, a ona czyta w najlepsze rozmowy z moim eks ![]() Dziewczyny bywają wredne. Za to mój brat w życiu nie zrobiłby mi żadnego świństwa. Tego jestem pewna. ![]() Zimnoo mi, gardło zaraz eksploduje.
![]() |
#2759 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co się dzieje? ![]() Cytat:
![]() jakoś ![]() tańcowałam z kolegom z klasy też, lepszy w te klocki się okazał ![]() weee, ja o 4 jeszcze resztki wyjadałam ze stołów ![]() ![]() ![]() też tą bajkę kiedyś lowe nad życie, ale taksido nie pamiętam ![]() ostatnio za to była na wieczorynkę SYRENKA ARIELKA! Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co chcesz zmieniać? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2760 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moja siostra kiedyś usunęła mi filmy, których jeszcze nie oglądałam, a które ciężko było ściągnąć ![]() Oczywiście jak się pytała czy ona to zrobiła to oczywiście nie ona była. Ale tylko ona miała dostęp do tego dysku, nikt inny w domu nie usunąłby moich filmów, by ściągnąć sobie jakieś seriale. Ja rozumiem, mogła powiedzieć "słuchaj musiałam je usunąć, bo nie było miejsca na dysku" ale jak zaczęła kłamać, że to nie ona, to myślałam, że jej włosy powyrywam ![]() Dobrze, że moje siostry nie czytają moich wiadomości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.