|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II
zrob lepiej magistra
ja bym np robila a co to PR? bo tak mysle, ze moze public relations z tym , ze ja zdaje wos i polski rozszerzony i dziennikarstwo mi pasuje najbardziej , i filologia polska co mnie nie interesuje za bardzo , myslalam nad psychologia ale tam nie za bardzo liczy sie wos chcialabym public relations ale widzialam wlasnie czesciej na prywatnych, a tak to moze jako sepcjalizacje, ja juz nic nie wiem i too jest najgorsze
|
#4382 |
|
Zadomowienie
|
Hey
Pamiętacie mnie jeszcze?
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#4383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o Panie dziekuje Ci, ze mojej siostrze nie przychodza takie pomysly do glowy jak makijaze w odcieniach brazu![]() Bo jesli chcesz sie podobac chlopakom to chyba szkola to nie miejsce na romantyczne randki.Wiesz... szkola czy kosciol to specyficzne miejsca a na pewno nie rewia mody. Bo po co Ci do nauki makijaz, a do modlenia sie najnowsze djamy na to buty nike? To tyle w tym temacie, ja nie bede osadzac innych. Jestem starsza i inaczej patrze na pewne sprawy i moze inaczej zostalam wychowana, ze najwieksza wartoscia dla mnie nie bylo wygladac i robic słitaśne fotki na nk. A niestety dziesiejsza mlodziez przeraza mnie skrzywieniem twarzy ;| Zeby im tylko na starosc tak nie zostalo ![]() _________________________ ______________ Dzien dobry Piekne Ja dzis dzien obfitej nauki mam z prawa zamowien publicznych. Bedzie bosssssskoAha co do studiow to powiem tak. Dzienne jest super jeszcez jak mieszkasz na stancji, fajne przygody itd, poznajesz fajnych ludzi, fajne akcje ze wspolokatorkami i w ogole ja milo wspominam czas mieszkania na stancji heh. Z drugiej strony zaluje, ze nie poszlam na zaoczne, bo moglabym juz zaczac jakas prace, byc samodzielna i mam takie dziwne wrazenie zmarnowanego czasu. I jezeli ktos ma jakies watpliwosci co do papierka zaocznych czy dziennych - na to juz nikt nie patrzy, siostra mojego TŻ skonczyła zaocznie filie glogowska uniwersytetu ekonomicznego wroclawskiego i teraz pracuje w zusie na stanowisku pelniacej obowiazki kierownika, a zaczynala od stazu...
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2010-01-25 o 11:42 |
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
tak chodzi mi o public relations, sama się nad tym zastanawiam, a na prywatna nie chcesz iść??
Wiem , że na Uj jest dziennikarstwo z komunikacją społeczną. Samego dziennikarstwa nie polecam, chyba, że ze specjalnością PR, ale co prawda to prawda powinno się studiować to co się lubi ![]() Ja chce zrobić mgr ale nie wiem czy teraz, a poza tym nie ma w krk mgr z taka specjalizacją jaka by mnie interesowała, jest tylko obsługa ruchu turystycznego, hotelarstwo albo międzynarodowa tur. a na to nie chcę
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Też źle brzmi ale od 7:30 do 21 brzmi już lepiej.
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Pewnie! |
|
|
|
#4386 |
|
Zadomowienie
|
CZEŚC
![]() mam pytanko znacie może jakś program najlepiej online do obróbki zdjęc ??
|
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda to nie on line ale program do przeglądania zdjęć itp. ![]() |
|
|
|
|
#4388 |
|
Zadomowienie
|
Online nie za bardzo.. Ale ja ostatnio ściągnęłam sobie Picasa. Banalny w obsłudze, podstawowe opcje są więc ja jestem na tak
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#4389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hm to moze powiem cos o sobie mam teraz ferie i jestem chora ale mam ambitne plany wziasc sie za prezentacje na mature![]() btw leginsy lateksowe sa spoko;] tez mam i chodze czasem do sQl, ostatnio rzadko bo kostaa;/ nikt nie krzyczy wiec git;] |
|
|
|
|
#4390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo IrfanView [QUOTE=miiilenka;16698565]Nie wiem jestesmy z tego samego rocznika ale Ty masz chyba bardziej liberalne poglady. Nie wiem jak Ty ale ja szlam do szkoly zdobywac wiedze a nie chwalic sie nowymi lateksowymi legginsami o Panie dziekuje Ci, ze mojej siostrze nie przychodza takie pomysly do glowy jak makijaze w odcieniach brazu![]() Bo jesli chcesz sie podobac chlopakom to chyba szkola to nie miejsce na romantyczne randki.[QUOTE] poniekąd się zgadzam... jak chodzilam do gimnazjum to naet do pomyslenia nie bylo zeby sie malowac W OGÓLE, naeet nie w odcenie brazy, szarosci, czy g....na za przeproszeniem ;] jak bylo oko umalowane to od razu awantuyra.czasami tylko sie malowalam ale to od wielkiego dzwonu i to dopiero w III kl gim (jak byly np, zdjecia ), W liceum co prawda sie malowalam, to fakt ale delikatnie, a ubieralam tak jak sie powinno ubierac, dzinsy, bluzka, jakis sweterek czy bluza...Ogolnie to kwestia gustu kto sie jak ubiera do szkoly, ale jakis roznica pomiedzy impreza a szkola powinna byc !a lateksowe legginsy i pantera to przegiecie i nikt mi nie przetlumaczy ze jest inaczej ![]() pamietamy... gdzie bylas jak Cie nie bylo ![]() ![]() Cytat:
np ja skonczylam kierunek dziennikarstwo i komunikacja spoleczna ze specjalnoscia promocja i reklama ![]() Mozesz lasnie tak zrobic jak ja, z tym ze wybrac inna specjalnosc
Nie przyjdzie- nie zrobi zawodu. Przyjdzie- zrobi niespodziankę. Edytowane przez madziula0605 Czas edycji: 2010-01-25 o 13:24 |
||
|
|
|
#4391 |
|
Zadomowienie
|
dzieki ale online bo niemoge tu nic instalowac no nic trudno bedę prubowac na tym co znalazłam a jak nie to uśmiechne sie pozniej do brata może uda mi sie
|
|
|
|
#4392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to mnie kolezanki uprzedzily ![]() Cytat:
![]() ja to chyba jestem z innej epoki ...
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
"btw leginsy lateksowe sa spoko;] tez mam i chodze czasem do sql, ostatnio rzadko bo kostaa;/ nikt nie krzyczy wiec git;]"
|
|
#4395 |
|
Zadomowienie
|
Jesteście niemiłe
że tak stwierdzę...![]() ![]() cukiereczku mam prośbę do Ciebie - pisz w bardziej cywilizowany sposób. Lepiej to się czyta i wszyscy są zadowoleni
|
|
|
#4396 |
|
Zadomowienie
|
umnie w gimnazjum były takie zasady że niemożna sie malowac i nosic bluzek które odkrywały ramiona i brzuch. ale jeżeli chodzi o leginsy to niebyło to jeszcze w modzie dlatego sie nie nosiło ale wydaje mi sie jak by wtegy były modne to też by dziewczyny nosiły. a pózniej to już sie nosiło leginsy i spódnice a ze moda poszła dalej i teraz sie nosi tuniki i leginsy i to jest normalne
![]() niemówiem że jestem za ale taka jest prawda |
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=244;16701746]Jesteście niemiłe
że tak stwierdzę...![]() ![]() QUOTE] ![]() Cytat:
to ze leginsy sa modne to ja wiem. samachodzilam ale w LATO....o ile tunike- panterke bym zniosla to leginsy latekswe do szkoly...
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Ależ skąd.
Ja po prostu nie lubię jak ktoś pisze pokemonami... ![]() Cytat:
![]() Ja też nosiłam i do pracy również. Ale nie LATEKSOWE!! Do tego z panterką. ![]() |
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu nie wiedziałam, że jak coś ubieram na siebie to oznacza, że się tym chwalę No tak ja wydaję kasę na studia żeby się chwalić ciuchami, wreszcie wiem po co chodziłam do liceum i na studia )Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale ładnie czy tam ekstrawagancko ubieramy się tylko dla facetów ??!! Kurcze a ja myślałam, że ubieram się dla siebie, aby się dobrze i wygodnie czuć dzięki za oświecenie ![]() Dla Ciebie makijaż to "coś" co nakłada się szpachlą i widać go na kilometr?? Moja koleżanka robi tak rewelacyjny makijaż właśnie przy użyciu brązu i beżu, że praktycznie go nie widać a wygląda przy tym świetnie... Dla mnie też nie jest najważniejszy wygląd ale o tym tu nie będę pisać bo tak pewnie jestem rozkapryszonym dzieciakiem skoro bronie lateksowych legginsów i panterki ;] Kościół oczywiście to miejsce do którego trzeba podejść z pokorą i skromnością i tu nikt się z tym nie będzie spierał, ale akurat szkoła jest dla mnie miejscem, w którym ludzie powinni mieć możliwość rozwijania się, mówienia własnego zdania, wyrażania swojej osobowości, jeżeli ktoś robi to poprzez wygląd to mi nic do tego. Ja bym wielu rzeczy nie ubrała np. tych lateksowych gaci bo źle bym się w tym czuła ale nie razi mnie to u innych, ten strój nie powoduje u mnie braku skupienia na nauce więc o co chodzi?? Wydaje mi się, że osobna sprawą są słitaśne fotki czy słownictwo, i nie ma co generalizować. Ta młodzież też dorośnie i zmądrzeje, pewien etap trzeba przeżyć i tyle. Takie ich prawa.
|
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny za rady
ale tez wlasnie nie wiem czy lepiej zaoczne czy dzienne, bo nie ukrywam , ze wolalabym juz meic jakies doswiadczenia zdobywac w pracy już żeby miec co do CV wpisac, a czesto jest tak , ze na poczatku studiow czasu na to nie ma , no i kasa tez by się przydala, ale z drugiej strony wszytscy mowia , ze dzienne są lepsze :confused :![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- a co do noszenia tunik i leginsów w sumie niech robi co chce zawsze się znajdzie ktoś za i ktoś przeciw
|
#4402 |
|
Zadomowienie
|
ok, przepraszam i obiecuje poprawe, ale... sQl nie bd pisac inaczej wybaczcie
![]() nillka88 mogłabys cos powiedziec o tej turystyce? ciekawy kierunek? co zamierzasz potem robić?
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bardzo przepraszam ale mnie to naprawdę bawi. ![]() |
|
|
|
|
#4404 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to się będę śmiała jak na maturze tak napiszesz z przyzwyczajenia.
![]() Wtedy to będzie naprawdę zabawne. ![]() |
|
|
|
#4406 |
|
Zadomowienie
|
Panterka i legginsy lateksowe - przepraszam ale to napewno nie odpowiedni stroj do szkoly.
Zrewszta robta se co chceta, nawet stringi na glowe niech zalozy ![]() Prosze minister edukacji pania Katarzyne Hall o to, by zrobila wiecej godzin z jezyka polskiego albo zmienila mature. Pani Katarzyno prosze! Bo pokemonowe slowa owladna Polske i dzieci zapomna o polszczyznie...
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2010-01-25 o 16:11 |
|
|
|
#4407 |
|
Wtajemniczenie
|
oj Dziewczyny , Dziewczyny co wam się pokemonowe pismo nie podoba?
sQl, bd - to jeszcze nie takie złe, mi też się zdarza napisać bd ![]() pLoSsSe WaS nIe BaDzCiE tAkIe. PsEpLaSaM. sKarBy MoJe KoFfFaNe! ;*** ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- a ja jutro nie mam lekcji, bo jest awaria i nie ma wody w szkole i odwołali lekcje bosko
|
|
#4408 |
|
Zadomowienie
|
|
#4409 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4410 |
|
Zadomowienie
|
Ide cwiczyc, bo mnei nosi :P
Do pozniej moje dziewice orleanskie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

ja bym np robila
chcialabym public relations ale widzialam wlasnie czesciej na prywatnych, a tak to moze jako sepcjalizacje, ja juz nic nie wiem i too jest najgorsze 

)
o Panie dziekuje Ci, ze mojej siostrze nie przychodza takie pomysly do glowy jak makijaze w odcieniach brazu
Bo jesli chcesz sie podobac chlopakom to chyba szkola to nie miejsce na romantyczne randki.
Ja dzis dzien obfitej nauki mam z prawa zamowien publicznych. Bedzie bossssssko

ale mam ambitne plany
to przegiecie i nikt mi nie przetlumaczy ze jest inaczej
gdzie bylas jak Cie nie bylo