|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
Kilka lat temu udało mi się odzyskać pieniądze. Pamiętam, że wtedy przesyłka zginęła mi w czasie, kiedy na poczcie był strajk i z tym panującym tam pewnie wtedy bałaganem łączyłam zaginięcie przesyłki. A teraz zaczynam wątpić, czy odzyskam te pieniądze, bo jak napisałam, żadne pismo w tej sprawie nie przyszło, a ja jako odbiorca, a nie nadawca, niewiele mogę chyba w tej sprawie zrobić.
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powtórze - jeszcze nic straconego.
|
|
#1594 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1595 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli muszę cierpliwie czekać ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
Tylko te wysyłane do mnie giną Zawsze poleconym wysyłam (czasem priorytet - zależy od kupującego), żeby właśnie mieć dowód nadania w razie czego.
|
||
|
|
|
#1596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie.. Czekam
![]() edit. Odpisała!! Że poszuka, ale obawia się, że wyrzuciła. Błagaaam, niech znajdzie!
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2010-01-25 o 12:41 |
|
|
|
#1598 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze miałam dziś isc sobie po nową etorebke ale jak popatrzyłam na termometr to mi sie odniechciało
|
|
|
|
#1599 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1601 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lepiej późno niż wcale Zdecydowanie sprzedawca musi złożyć reklamację, a jeśli będą jakieś problemy z jej rozstrzygnięciem, to też on powinien w tej kwestii działać. Problem tylko taki, że jemu nie zależy, więc najpierw czekał ze złożeniem reklamacji - mógł to zrobić od 31 grudnia i napisał, że złoży, po 2 tygodniach okazało się, że jednak nie złożył i dopiero poszedł na pocztę po moich kolejnych interwencjach A wcześniej mi pieniędzy nie zwróci, bo w sumie to nie musi mi wierzyć, że ja tej przesyłki nie otrzymałam Także ani jemu się nie spieszy, ani poczcie, a ja sobie czekam na swoje pieniądze... Dobrze, że przynajmniej doszła ta druga przesyłka ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Czego się nie robi dla nowej torebki
|
||
|
|
|
#1602 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No tak - sprzedawca kase dostal to mu nie zalezy Czyli jednak to "sprzedajacy" ma niejako wieksze prawa Dobrze wiedziec, bo czasami sama cos sprzedaje, ale z drugiej strony jezeli bym miala sygnal, ze ktos nie dostal paczki to od razu bym interweniowalaA poczty polskiej nie cierpie I juz dawno powienien sie skonczyc jej monopol, bo chyba przez to im sie tak w glowach poprzewracalo i maja gdzies to, ze jest tam jeden wielki syf, a spory procent paczek ginie...Nie mowiac juz o ich cenach...
|
||
|
|
|
#1603 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
co się stanie jak skończy się ważnośc kodu
![]() mam zgromadzone trochę pieniędzy ale nie chcę nic na siłę kupować :rolleyes" przepadnie mi to ![]() kiedy nowości jakieś
|
#1605 | ||
|
Zakorzenienie
|
na poczcie przyjmują reklamacje o niedostarczeniu przesyłki po 2 tygodniach
|
|
#1606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrob tak jak dziewczyny - zaloz fikcyjne konto i zamow z niego torebke uzywajac swojego kodu, a potem po prostu nie wplacisz pieniazkow |
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn które zamawiały w czwartek/piątek:Czy któraś ma już status paczki wysłana? Chodzi mi o paczki opłacone już przelewem?
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę poczekać na nią do środy ![]() gratuluję to prawie tak jak ja... z tym, że jeden w piątek wieczorem a dwa w sobotę ![]() jest, ale maluteńki... ja musiałam pytać portiera gdzie to jest - za pierwszym razem niezbyt łatwo tam trafić...
|
|
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
Zamowiłam szarą Ane , bo kupiłam sobie nowe buty też szare Taka juz jestem ze musze miec torebke pod kolor butów
, jutro ma byc troche cieplej to sie wybiorę zeby ja odebrac, bo dla mnie to 2 koniec miasta
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jutro dwa kolokwia: matma i technologia informacyjna. Na matmie to będzie jakaś rzeź
![]() Wielkie dziekuje dla wszystkich Ale muszę się poskarżyć i poprosić Was o radę. 16 grudnia reklamowałam starą Andi i przysłali mi nową. Ostatnio pisałam, że rączki nowej Andi już popękały, ale to co dzisiaj zobaczyłam maksymalnie mnie rozzłościło :/ ... Na jednej rączce: 12 pęknięć, a na drugiej 6 i to już takich poważnych bo tych drobnych "rysek" nie liczę. I tak sie zastanawiam czy jej ponownie nie zareklamować i nie zażądać zwrotu pieniędzy ... bo jednak mi to przeszkadza i jakoś nie mogę tego "przetrawić":rolleyes :
|
#1611 |
|
Zadomowienie
|
Ja zamawiałam w czwartek. W piątek około południa przelałam pieniądze i cały czas od piątku popołudnia mam status zamówienia Wpłata otrzymana, towar przygotowany do wysłania. :/
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni wysyłają maila z potwierdzeniem wysłania torebki po godzinie 16:00
|
|
#1613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle ubzdurałam sobie, że 1 marca będzie teraz zaraz i cały czas byłam przekonana, że już za tydzien nowa kolekcja, a to przecież dopiero luty się zbliża. |
|
|
|
|
#1614 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam. Zamówiłam w piątek około 16 i dziś przesyłka zmieniła status (otrzymano wpłatę, paczka przygotowana do wysłania). Zaniepokoiłam się tym, że tak długo nie zmieniała statusu i napisałam do Pana K. maila, żeby bezpośrednio potwierdzić wpłatę. Na niego też już mam odpowiedź.
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tej matematyki to naprawdę nie zazdroszczę Ja z kolei - od drugiej strony, prowadzę zajęcia w szkole językowej i teraz muszę opisowe oceny (punkty do uzupełnienia na dwie strony A4) powystawiać. I strasznie mi się nie chce do tego zabrać, bo wcześniej tego nie robiłam, dopiero od tego roku mi coś takiego wprowadzili A że dodatkowo koniec miesiąca, to jeszcze mnóstwo innej papierkowej pracy Myślę, Iduś, że możesz żądać zwrotu pieniędzy, skoro w kolejnym egzemplarzu jest ten sam problem |
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pan K napewno sledzi ten wątek i zmieni system naliczania arabatu i ważności kodu
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... najlepiej jak by ktoś za mnie to napisał bo te podstawy finansów to był pryszcz w porównaniu z tym co mnie jutro czeka ... całki, różniczki, pochodne funkcji Tez tak właśnie rozmyślam nad tym zwrotem. Andi mi się podoba, ale te pęknięcia jednak mi przeszkadzają. I tutaj jest wielki plus dla Elvie, którą noszę`juz dosyć długo i ani jednego pęknięcia !
|
|
#1620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i że uda Ci się zebrać kaskę na nią![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- ![]() Gratulacje![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
dlatego podoba mi się to, że etorebka korzysta z usług kuriera wszystkie Dziewczyny szybko dostają upragnione torebki![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
mam nadzieję, że wszystko uda Ci się zaliczyć![]() Mam nadzieję, że moja Elvie też będzie się tak trzymać ![]() Ja dziś miałam egzamin i rano stałam na przystanku w oczekiwaniu na autobus i jedna dziewczyna tak się patrzyła na moją Elvie, że szok!!! Normalnie stała i się tak gapiła!! I jeszcze stała ze 2 kroki ode mnie ustawiła się naprzeciwko...i obserwacja Elvie widzę robi furorę
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Bo reklamacje to ja sie domyslam jak oni rozpatruja
Ale jeśli jej nie sprzedam, to na szczęście nie jest to za małe czy za duże ubranie - i zawsze, nawet jeśli rzadko, ale się przyda
Zawsze poleconym wysyłam (czasem priorytet - zależy od kupującego), żeby właśnie mieć dowód nadania w razie czego.

... Na jednej rączce: 12 pęknięć, a na drugiej 6 i to już takich poważnych bo tych drobnych "rysek" nie liczę. I tak sie zastanawiam czy jej ponownie nie zareklamować i nie zażądać zwrotu pieniędzy