|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:34 |
|
|
|
|
#3662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ze wstepu mialam na poczatku i 4 dostalam . Ja mam jeszcze 3 egzaminy A dokladniej 6 dni, bo w sobote przyszla mam ostatni egzamin![]() .Powodzenia na wstępie!
|
|
|
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:37 |
|
|
|
|
#3664 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie...poleniuchowac.. .heh
![]() Dobra kochane, lece do ksiazek! odezwe sie pozniej |
|
|
|
|
#3665 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama widzisz, że Tobie nie pasuje to jego ograniczanie Cię. On także nie ma prawa Cię ograniczać. Dlatego ja mimo wszystko postawiłabym na swoim. Cytat:
Masz zupełną rację w tym wszystkim. I właśnie tak powinny wyglądać kłótnie. Każdy niech przemyśli swoje racje i po opadnięciu emocji można sobie wszystko wyjaśnić. Z resztą najbardziej dziwi mnie to, że u Madame każda kłótnia to już perspektywa końca związku. Dlaczego? Nie mam pojęcia. W każdym razie nie jest to zdrowe. W końcu dojdzie do tego, że będziecie chcięli się rozstawać przez to, że np. nie podlał kwiatków. Jednego dnia jesteście wzorcową kochającą się parą, drugiego wypisujecie do siebie takie rzeczy, jakbyście się delitaknie mówiąc ,,nie lubili" Mimo wszystko życzę Wam powodzenia, żebyście znaleźli złoty środek i kłócili się z zachowaniem zdrowego rozsądku ![]() Cytat:
gratulacje Pocieszyłaś mnie, bo myślałam, że to mój tylko taki podły jest i nie chce dla mnie nigdy z treningu zrezygnować Więcej nie będę mu takich rzeczy proponować, bo to bez sensu. Po prostu myślałam, że Wasi są tak wspaniałomyślni, że spokojnie mogą trening dla Was poświęcić, a mój nie Ale skoro nie tylko dla mojego treningi są takie ważne, to znaczy że raczej w porządku z nim Zapytałam się w końcu o ten trening, ale powiedział, że w tym tygodniu w ogóle nie pójdzie, bo ma tyle nauki. To już musi naprawdę mieć jej mnóstwo, skoro nawet na trening nie pójdzie. Kurcze, jak się widzimy to widać po nim tą miłość, widziałam, że się stęsknił, jak się ze mną żegnał Spotkanko co prawda było króciutkie, ale skutecznie poprawiło mi humor Muszę jakoś przetrzymać tą sesję. Powiedział, że ten tydzień ma strasznie ciężki. Muszę się pilnować, żeby mu nie suszyć głowy jakimiś moimi głupotami.
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
na mnie tez dermatologia czeka :mór:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Bron Boże, żebym zaproponowala, zeby na nia nie szedl. Faceci musza sie wylatac, wypocic, zeby zeszlo z nich to napiecie . Chocbysmy sie nie widzieli 3 tygodnie, to TZ z pilki nie zrezygnuje . Maja swoje pasje, hobby i czemu mieliby z tego zrezygnowac dla naszego widzi mi sie? Spotykamy sie, gdy nam obojgu pasuje. Choc przyznam, ze gdy nie widzimy sie kilka dni i jedyna opcja jest wtorek, do mierzi mnie, ze on woli isc na mecz . Takze nie masz sie co martwic, to zupelnie naturalne![]() Musisz przetrzymac te sesje, moze po prostu to jest dla niego zbyt wielki stres? Sa rozni ludzie, ja jestem nerwowa, ale potrzebuje teraz ciepla TZ dwa razy bardziej. On z kolei "woli mi nie przeszkadzac" . Ciezko dogodzic
|
|
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
zaliczylam to pol roku na 5(zaliczenie) teraz egzamin z poltora roku
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Rebel klotnia o bzdure. tż spoznil sie 40 minu i nie raczyl mnie o tym poinformowac. tel nie odbieral (dzwonilam bo martwilam sie czy po drodze mu sie nic nie stalo). przyszedl i od poczatku mialam kwasna mine co do tego spotkania dlatego syzkbo postanowilam je skonczyc. gdyby trwalo dluzej nie wyszloby z tego nic dobrego. moze jakies wieksze pretensje.
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
chocbym nie widziala sie z nim dluzszy czas to i tak sroda jest na jeog mecz i koniec. jego mecz jego pilka jego druzyna i to nastawienie ze wygraja juz sie przyzwyczailam. kiedys bylo mi smutno dzis juz wiem ze tyle radosci mu to sprawia ze nie chce mu odbierac tego. baaaa tylko bym sprobowala
|
|
|
#3671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oo no to nieźle,ważne że przynajmniej widziałaś po nim tą tęsknote, miłość a nie obojętność. Musisz
|
|
|
#3672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż pewnie i tak jest, nie potrafię tego zrozumieć. A sama chciałabym mieć taką pasję, dla której mogłabym czasami jego poświęcić Ale dobrze, że nie tylko mój taki jest. Przynajmniej nie będę się tym teraz tak przejmować. ![]() Dziękuję Ci za to No właśnie, ja też jak mam stresy to bardziej go potrzebuję. A on jak ma stresy to się izoluje, woli być sam ze sobą i ze swoimi problemami, a wtedy mi się wydaje, że to moja wina, że on mnie już nie kocha i inne takie głupoty. Ale staram się już do tego przyzwyczajać, że jak ma stresy na uczelni to trochę się ode mnie oddala, co nie znaczy, że mniej mnie kocha I tego musze się trzymać. A z tym nieodzywaniem się to nie mam racjonalnego wytłumaczenia dla nich. Co ciężkiego jest w napisaniu smsa jak nam poszedł egzamin Nie wiem, naprawdę nie wiem, ale chyba nie ma sensu się tym przejmować Może oni myślą, że jak się spotkamy to i tak się dowiedzą, jak ten egzamin poszedł Więc po co pytać się wcześniej? Nie ważne, że dla nas to oznaka ich zainteresowania
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
dla mojego treningi sa bardzo wazne. i jak sie nei widzimy te 2-3 dni i on idzie na trening nie mam pretensji. wiem ile one dla niego znaczą. a jak sie nie spotka ze mna dzis to jutro. nie chce mu odebierac tego zadowolenia. moj tz ma wiele stresow w pracy na treninagch moze je wyladowac, spocic sie pobiegac poczuc meska dume gdy wygra mecz a i oczywiscie w gronie najlepszych kumpli i to sie liczy.
|
|
#3674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Postaram się go wspierać, ale i nie narzucać się zarazem. Wiem, że on tak bardzo tego nie potrzebuje, żebym mu jakieś smski wysyłała itd. Od czasu do czasu mu coś napiszę, ale postaram się mu nie przeszkadzać, nie wydzwaniać i przede wszystkim nie mieć pretensji, że się nie odzywa
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
moj mi tłumaczył jak to jest z tym pisaniem. oni maja cos takiego ze jak sie skupią na czyms np. na pracy to wogole sie wyłączają.
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- gdzie pouciekałyście??:P
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
ja jem małymi porcjami bo moj żoladek jeszcze nie doszedl do siebie
|
|
#3678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to jest typ chlopaka, ktory jest zazdrosny o WSZYSTKO i zawsze gdy tylko mam jakas okazja zeby gdzies wyjsc, pojechac czy spotkac sie z kims on stwierdza, ze normalne jest to, ze on sie pakuje tam ze mna wiec sie kochanie zdziwi kiedy mu to powiem, bo nie mam zamiaru dluzej calego swojego zycia ukladac pod jego humory
|
|
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Musisz dużo z nim rozmawiać na ten temat. Jego zazdrość jest bardzo nie zdrowa i może zadusić drugiego człowieka. Na pewno będzie Ci rzucał fochami, że go już nie potrzebujesz itd. Musisz podjąć jakąś dobrą taktykę, żeby mu to wszystko dobrze wytłumaczyć. Swoją drogą strasznie nie poważne jest takie zachowanie
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3681 |
|
Rozeznanie
|
A wydawalo by sie ze po 4 latach bycia z jakas osoba takie kwestie powinny byc juz dawno wyjasnione i nieproblemowe
juz sama czuje, ze powoli nie wytrzymuje nerwowo i wybucham z byle powodu i dlatego musze mu to powiedziec, a jesli mam sie dowiedziec teraz, ze nie dogadamy sie w tej sprawie i rozejsc przez to.. eh napewno jest to lepsze rozwiazanie niz ciagle klotnie i fochy przez jakies glupoty
|
|
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Funiak spokojnie
zawsze jest czas na wyjaśnienie sobie różnych kwestii
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sesję trzeba po prostu przetrzymać, nie ma rady. ja dzisiaj wieczorem się widzę z TŻtem, bo on akurat poza stresowaniem się nie robi nic. w ogóle się nie uczy.. on zaproponował spotkanie, a że nie chce mi się uczyć to się zgodziłam. chociaż wolałabym chyba przycisnąć go jeszcze przez kilka dni, żeby zatęsknił, bo dziś już nie jest taki kochany jak ostatnio
|
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie wiem, czy się dzisiaj spotkamy... bo "on nie wie jak się bedzie czuł i mu przykro że to się skończy w taki sposób" w sensie, że przez smsa...
to chyba naprawdę już koniec jest. tylko po co jeszcze w międzyczasie pisze , ze kocha.po co był w piątek u mnie i się ze mną kochał? a w sobotę juz odwalał przecież decyzji o rozstaniu nie podejmuje sie z dnia na dzień...
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
bosze, nie widzę siebie w ogóle na tym pieprzonym egzaminie
Red, gratuluję, że tak super Ci poszło ![]() Koszka, mój chodzi na mecze w niedziele. Ostatnio byłam u niego właśnie w niedzielę, wydzwaniał kuzyn czy przyjdzie na salę, nie chciał, bo ja jestem ale go namówiłam, że pójdę i posiedzę i potrzymam za niego kciukasy myślę, że zrezygnowałby z meczu dla mnie, ale ja tego nie chcę... chociaż! w tą sobotę, jedzie z dwoma kumplami do innej miejscowości, będą grać meczyk. najpierw mówił, że pojadę z nim, no ok potem któregoś dnia siedzę i mówi: "kochanie, Piciu nie jedzie ze swoją dziewczyną, ale ja Ciebie zabiorę" ja sobie myślę: "yhym..." i mówię: "no powiedz wprost, że chcesz jechać sam" powiedział: "nie jak chcesz jechać to Cię zabiorę, tylko Pisiu do mnie, że ja ciagle i wszędzie ze swoją kobietą tylko" ![]() no i zrezygnowałam, niech się odchami!w ogóle ma poprawiać tą maturę i ma iść do swojej szkoły złożyć deklarację, skręca mnie wczoraj powiedziałam mu, że mam nadzieję, że nie będzie się oglądał za licealistkami a on, że to szkoła męska, bo samochodówka, a ja: "przecież na pewno tam jest jakieś liceum ogólnokształcące" on: "no tak, jest profilowane, ale co Ty niunia w ogóle gadasz!"
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
mandy sama nie wiem po co ten czlowiek jeszcze takie cos ci pisze, moze chce toba znow manipulowac
kochana , nie daj sie
|
|
|
|
|
#3687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak to widac, ze drecza go rozne mysli i moze jeszcze nie podjal ostatecznej decyzji.. moze potrzebuje jeszcze troche czasu zeby to przemyslec czy ochlonac i moze wkoncu zrozumie to ze Cie krzywdzil swoim zachowaniem.
Edytowane przez Funiak Czas edycji: 2010-01-25 o 15:45 |
|
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na chwilkę jestem, ta historia prawa i ustroju mnie wykończy utknełam na monarchii stanowej w średniowieczu, ja się mam tyle statutów uczyc?! |
|
|
|
|
|
#3690 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tutaj pisze tak, raz mówi co innego robi Ci w głowie totalny mętlik przecież. Czego on oczekuje od Ciebie, czego chce? chyba sam nie wie, a rani takim zachowaniem Ciebie :rolleyes : A Ty? nadal się wahasz? Cytat:
wdech wydech i do dzieła!![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

ja w niedzielę mam ostatni egzamin ze wstępu, potem dopytanie ustne i 2 tygodnie FERII! 
A dokladniej 6 dni, bo w sobote przyszla mam ostatni egzamin
.

. Powiedzial mi wczoraj, zebym odezwala sie po egzaminie. uwieżcie, NIE MAM ZAMIARU sie z tym spieszyc. Gdy zapyta, co tak dlugo znaku nie dawalam, powiem, ze zagadalam sie ze znajomymi (to prawda
. Jesli nie macie nic pilnego, to lepiej nigdzie dzis nie wychodźcie!
Więcej nie będę mu takich rzeczy proponować, bo to bez sensu. Po prostu myślałam, że Wasi są tak wspaniałomyślni, że spokojnie mogą trening dla Was poświęcić, a mój nie
Ale skoro nie tylko dla mojego treningi są takie ważne, to znaczy że raczej w porządku z nim 
21. 04.2014 

oo no to nieźle,