|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Do małp nic nie mam- mogłabym pochodzić od orangutana- proszę bardzo. Chodzi o to, że nie było tak prosto, że jedno przechodziło w drugie, wynikało z drugiego (mam na myśli stopnie rozwoju)- były też linie równoległe i gwałtowne skoki. Ale teraz już muszę lecieć robić się na bóstwo, bo umówiłam się do Quality |
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś w jednej książce miałam tak fajnie rozrysowane "drzewo" ewolucji kręgowców - pełno tam było ślepo zakończonych gałęzi, brakujących ogniw itp... ![]() A jeszcze co do tej dosłowności, to wiuekszosć kobiet się w to bawi, a większośc facetów... podłapuje. Jak spotyka mnie sytuacja, ze mówię z jakimś kolesiem prosto z mostu, jak chłop z chłopem, a on moje słowa odczytuja na opak... (choćby typowy przykład, że ja "nie" a ten się podnieca, że myslę "tak", to mam ochotę... )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-25 o 12:16 |
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I włosy wyglądają super: gładko, błyszcząco i naturalnie. Moze jak zacznie sie egzekwować (pod postacią mandatów) od nich by to robili? Ew. jak sie im raz czy 2 razy wsmaruje w włosy to co ich pupilek zostawił. Wygląda mało ciekawie ale zaczyna coraz mniej swędzieć. Tez mam nadzieje na szybkie pozbycie się tego z pyszczka.
|
|
#4384 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale mi sie nic nie chceeeeeee
poszłabym do łóżeczka
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem w łóżeczku
Ale nadal nic mi się nie chce
|
#4386 |
|
Zadomowienie
|
Też bym poleżała w łóżeczku, ale muszę się pakować. Kurcze, człowiek to sobie sprawy nie zdaje z tego, ile ma zbędnych szpargałów i popierdółek... dopiero, jak trzeba to uporządkować, selekcjonować, wyrzucić, to się okazuje, że tego badziewia to na pęczki!
grunt to szukać jasnych stron życia
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuje pakowania.
Przeprowadzałam się 2 razy i wiem ile niepotrzebnych gratów można nagromadzić nieświadomie.
|
#4388 | |
|
BAN stały
|
No właśnie nie wiadomo, nazwy jeszcze nie ma
![]() Cytat:
Ja mam tylko "znajomości" w kebabowni ![]() Po tym komentarzu świat mych pięknych marzeń legł w gruzach...
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Gryszardzie, a co Ty tu robisz tak za dnia?
![]() myślałam, ze Ty to zawsze wypełzasz, kiedy już ciemna noc zapadnie i wszyscy pójdą spać... ![]() A tak w ogóle to coś niemrawo tu dzisiaj... wszyscy pomarzli, czy jak...
|
#4390 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Dr Jekyll i Mr Hyde?
tylko ciekawe, kto tej wiosny dożyje...
|
#4392 | ||||
|
Wiedźma
|
Ja poproszę...
![]() Cytat:
![]() Nie, ale piłam waniliowego Absoluta. Polecam, jest obłędny. Z Colą wymiata, ale w sumie i z sokiem daje radę. Cytat:
Kolor zacny, ale najlepsza faktura włosów: gładkie, zdrowe, gęste... Cudo! Cytat:
Kurczę. Czase4m mam wrażenie, że więcej, niż tych, co odpadają, ale ja się obracam w niemiarodajnym statystycznie towarzystwie. ![]() Cytat:
![]() Ja nie pomarzłam. Nie mam nic ciekawego do napisania.
|
|
#4393 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja chcę tam, gdzie Ty... tam, gdzie faceci docenią moje duże, pełne... wartości intelektu ![]() robisz się interesujący... ![]() zawsze ciągnęło mnie do różnych dziwaków i krejzoli to ciekawie się przyszłość Ziemi prezentuje....
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-25 o 15:18 |
|
|
|
|
#4395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem ile człowiek moze nazbierac szpargałów. 2 tygodnie temu zmieniałam w swoim pokoju meble a dodam ze zmieniałam mebloscianke ala wczesny gierek na szafe 5 drzwiową i komodę. ileż rżeczy poszło do kosza ze głowa boli i stwierdzam ze człowiek powinien meble zmieniac co 10 lat zeby jak najwiecej rzeczy mógł wyrzucic Trzmam kciuki |
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy okazji pokazywania "swoich" piosenek przypomniałam sobie pozostałe swoje teksty... ale ja cuda na patyku tworzyłam ![]()
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam zapytać, czy to już seks bar czy to jeszcze nie sex bar Bo taki sen dziś miałam, że Skąd w mojej głowie zrodził się trójkąt z jakąś skośnooką i Rafałem Maserakiem to ja nie wiem
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Snów interpretować nie umiem, ale jak było "fajnie" to znaczy ze sen był OK. Ja czasami mam mocno pokręcone sny. Ostatni zboczony jaki miałam: to zabawiałam sie z włamywaczem na balkonie i katem oka widziałam jak wraca do domu moj P. co wcale mi nie przeszkodziło dokończyć się zabawiać. A później włamywacza ukryłam w pawlaczu.
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze znów temperatura spada u mnie jest - 12
a ja musze z psem isć![]() W południe jak było - 4 to czułam sie jak w niebie
|
|
|
|
#4402 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mi poprawiłaś humor w ten koszmarny dzień
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróciłam z pracy gdzie miałam taki młyn ze nie miałam czasu nawet do wc iść, zamarzłam po drodze niemalże i teraz siedzę i próbuję się odmrozić. I nic mi się nie chce a tu gary trza umyć i łazienkę posprzątać
|
|
|
|
|
#4405 |
|
BAN stały
|
A ja (wiem, nie zaczynamy zdania od "a"
) zastanawiam się nad miniaturką 15ml Obsession Man (miziałem się kiedyś w LO, z próbaska, ale to 10 lat temu było, a zapachu zbyt dobrze nie pamiętam) No chyba, że znowu wezmę sprawdzone Contradiction?
|
|
|
|
#4406 | |||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Też wkleisz zdjęcia? A blond jaki robisz? Taki zupełnie platynowy, ciemniejszy, popielaty, złoty? ![]() Na zdjęciu wygląda prawie jak on, ale w rzeczywistości mam teraz jaśniejsze włosy i mniej miedziane niż powinny być żeby w pełni zasługiwać na tą nazwę Dzięki ![]() Cytat:
Dzięki Na metek trzeba było się odstrzelić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
masochistka jakaś ![]() Cytat:
Normalnie to jest kędzierzawa grzywa.Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||||
|
|
|
#4407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jesteście niesamowite ![]() ![]() ciągle zapominam spytac - w tym avku, to jesteś Ty? ![]() czy James Dean? ![]() Cytat:
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze się ze poprawiłam humor. A i rano byłam tak zaspana i zakręcona ze jak wstałam półprzytomna to zajrzałam do pawlacza ![]()
|
|
#4409 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się ta zima zaczęła podobac. generalnie najbardziej marznę w domu , na dworze jakos nie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

) czy ewolucji zwierząt i roślin w ogóle? 

)

Aj, to brzmi dużo gorzej niż moje wysuszone skórki. Mam nadzieję, że szybko pozbędziesz się problemu.
. 

Ja mam tylko "znajomości" w kebabowni
Król stylu normalnie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to mi poprawiłaś humor w ten koszmarny dzień