|
|
#3691 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jestem w stanie za nic w świecie Was nadrobić
![]() Nie zaliczyłam dzis mikro... |
|
|
|
|
#3695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
to jest najgorszy przedmiot jaki moze byc
|
||
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jest jeszcze poprawka itd? ps. nie wiem co i jak bo jeszcze nie chodzę na studia
|
|
|
#3697 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3700 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3701 |
|
Wtajemniczenie
|
No mam nadzięje...Wiem że będzie w drugim tygodniu lutego napewno.
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie!
jest drugi termin, masz dużo czasu więc nastawić się optymistycznie i do dzieła Kika!
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Mandy w moim związku było tak ze facet tez sie plątał i wogole. tak mnie przetrzymywal. a wiesz o co chodziło? o to ze on chce zebys to ty zerwała żeby on nie mial tego na sumieniu i zeby nie wyszedl na największego chama na świecie że cie zostawia. to sie nazywa spychotechnika.
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Kika to jest cholernie trudne wiec spokojnie jest drugi termin zdasz napewno A TERAZ JUZ WIESZ CZEGO SIE SPODZIEWAĆ
|
|
#3704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wracajmy do tego ![]() do listy i ja chciałabym nie ma mnie... a jestem z wami Cytat:
ja wstaję 5 razy w tyg o 6.30. autobus mam o 7.30. i jakoś muszę się wyrobic.. nawet potrafię się wykąpać rano ehe ![]() Cytat:
ale zawsze mnie wyciągał na mecze w niedzielę. Mówił żebym przychodziła popatrzec na miszczów bo on to lubi.. ale mogłam tylko gdy miał mecze u nas w miejscowości a nie na wyjeździe sezon się skończył to teraz niedziele dla mnie.. ale tylko sezon się zacznie to z powrotem będę miała czasu a czasu ![]() a ja wróciłam z lodowiska.. i jestem załamana.. ŻADNEGO przystojniaka nie było talentu flirciary nie mogę marnowac mimo tego że mam faceta to wiecie.. takie niewinne |
|||
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale moglibyście tak wpaść na siebie całkiem niewinnie i w rewanżu nauczyłabyś go jeździć, a on później zaprosiłby Cię na ciacho do kawiarni
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
A ja robię przerwę w nauce...muszę się na te cholerne statuty szlachty psychicznie przygotowac...
|
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a kiedy masz z tego egzamin?
|
|
|
#3708 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z resztą on w ogóle nie jest wylewny. Ale zawiózł mnie dzisiaj na uczelnie, oczywiście nie stanowiło to dla niego żadnego problemu, mimo że zajęcia zaczynałam godzinę wcześniej od niego. I to są właśnie chyba takie jego dowody miłości hmm ![]() Wiesz Reb nie zawsze też można być kochanym Mój ma czasem prześwity, a czasami nie. Ale jakby ciągle był taki kochany misiowaty to też by mnie wkurzał ![]() Cytat:
Mi się wydaje, że on nie chce tego kończyć. A dlaczego? No bo po co ma to kończyć, skoro ma fajną dziewczynę, która jest na każde jego zawołanie. ,,Czasami trochę pomarudzi, ale ja i tak mam to gdzieś, później i tak jest fajnie. Spotykamy się kiedy ja chcę. Szaleje za mną, bo przecież jak odmówię spotkania to jest jedna wielka tragedia. Mogłaby czasami trochę mniej narzekać, ale ogólnie nie jest zła." Takie wydaje mi się myślenie Twojego faceta. On jest chyba rozchwiany emocjonalnie i sam nie wie czego chce. Nie wiem kochana co masz zrobić. Rób to co serce Ci podpowiada. Albo i tak Może daje mu to poczucie satysfakcji, że on jakiby nie był Mandy i tak będzie go chciała. A co u Ciebie kochana? Czemu smutna jesteś? ![]() Cytat:
![]() Dawaj tu namiary do swojego chłopaka! ![]() Poskarżymy mu, że przystojniaków wyszukujesz.
|
|
|
#3709 |
|
Wtajemniczenie
|
Małą przerwę na duuuży kubas kawy z mlekiem i cukrem sobie zrobilam
. Kubas od tżta, taki slodki .Ale mi sie dziewczyny mózg lasuje, nie chce mi sie jak cholera! EJ, rozumiem cie doskonale, ja w przyszlym tygodniu mam historie administracji od polowy XVIII wieku i niedobrze mi na sama mysl, bo jeszcze nawet nie zaczelam tego kuc . I to jeszcze 2 ustne makabry mnie czekaja kika,nie martw sie . Na pewno zaliczysz w 2 terminie .TZ dzwonil. Pogadalismy chyba z 10 minut, bo klient przyjechal, wiec musial skonczyc . Ale mily byl, mowil, ze zaluje, ze dzis sie nie spotkamy. Ja tam sie z jednej strony ciesze, bo moze troche sie za mna steskni . Dobra kochane, lece zakuwac dalej!
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-01-25 o 17:10 |
|
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
8 lutego u rzeźnika, ja rozumiem, że może by te prawo i ustroje w Polsce znac, ale może bardziej by się skupił na czasach nowych a nie na średniowieczu.... po co mi wiedziec jakie statuty miała szlachta w 13... albo 14....
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mogłybyście mi streścic co sie teraz dzieje w PM?
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- jaga jestes?? potrzebuje pomocy z angielskiego
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paweł nic nie wie. Magda cały czas startuje do Pawła. Kinga wydziera się ciągle na Rafała, bo ją okłamał w sprawie wypadku. Artur zakochał się w Kai. |
|
|
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak myslisz Paweł rozstanie sie z Majką?
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
jak chcesz w miarę śledzić serial wejdź w ten wątek
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303835&page=121 koniec końców będzie taki, że na pewno z powrotem będą razem przecież musi być dobre zakończenie. no chyba, że Majka będzie ze Stasiakiem, a Paweł z Magdą ![]() ogółem nienawidzę tej całej Marysi gra teraz taka hardą sukę
Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-01-25 o 18:03 |
|
|
|
|
#3717 |
|
Zadomowienie
|
Ooo ja też oglądamm
![]() na wątku o pierwszej miłości widziałam że jest link youtube o tej całej zdradzie ![]() Chciałabym się zapisać na taniec towarzyski, ktoś chodzi? to można przyjść samemu czy trzeba z partnerem bo jak niby tańczyć? ![]() ![]()
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może kogoś Ci znajdą jako partnera
|
|
|
|
|
|
#3719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ też nie potrafi okazywać miłości na odległość, za to jak do mnie przychodzi to jest kochany ![]() w rozmowach telefonicznych nie jest wylewny, bo ma trójkę młodszego rodzeństwa, którzy wiecznie się gdzieś kręcą, także czasem jest dla mnie strasznie oschły. jeśli chodzi o zawożenie na uczelnię - zdarzało się, że wyjeżdżał godzinę wcześniej by mnie zawieźć, albo po skończeniu zajęć czekał na mnie kupę czasu, żebyśmy tylko wrócili razem. to jest chyba taki dowód miłości z jego strony. ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
![]() ja je wkuwałam na maturę z historii. największy koszmar, a i tak żaden przywilej się na maturze nie trafił
|
||
|
|
|
|
#3720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a najlepiej jak napiszesz na jakims forum szkoly do ktorej chcesz isc albo ogolnie na jakims forum ze szukasz partnera
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

tylko po co jeszcze w międzyczasie pisze , ze kocha.

ja walcze z angielskim i tez sie wkurzam, chociaz i tak szkoda nerowow

dzięki
to jest najgorszy przedmiot jaki moze byc 

jest drugi termin
21. 04.2014
nie ma mnie... a jestem z wami
że niby,, Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje"
ja wstaję 5 razy w tyg o 6.30.
. Chocbysmy sie nie widzieli 3 tygodnie, to TZ z pilki nie zrezygnuje

.
przecież musi być dobre zakończenie. no chyba, że Majka będzie ze Stasiakiem, a Paweł z Magdą