|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Czarna lista part 2
tifico czy ta uzytkowniczka nie jest klonem gigl??wstawila identyczne spodnie i identyczne wymiary, ale moze sie myle...
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1264419616 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1262206966 juz poprawiam
24.03.2016 Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2010-01-25 o 13:38 |
|
|
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dodałaś 2 rózne linki, jeden do spodni tifico drugi do kosmetyków lemontea. Chyba cos Ci sie pomyliło
|
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
to 3 dancerka jeszcze tu jest??????? oddawaj Emu złodziejko jesli to czytasz!
EDIT: VIHI to 3 dancerka?!!!! Edytowane przez Kasiunia66 Czas edycji: 2010-01-25 o 13:50 |
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiunia66 to jeszcze nie odzyskałaś swoich butów?
Musisz chyba podjąć jakieś radykalne działanie. Poszukałaś jej na nk?
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiunia ja bym tego nie puściła płazem...
Zawsze jest policja, nawet o 10zl muszą ścigać. I by 3dancerka dostała nauczkę na całe życie. Najlepsza by była wizyta w domu
|
|
|
|
|
#428 |
|
Konto usunięte
|
a jakie woj ona jest?
|
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
wow, zaczyna sie naprawde robic "kolorowo", trzeba nad tym zapanowac i zrobic porzadek, poniewaz niedlugo targowisko bedzie rajem dla oszustów!
brak słów! Kasiuniu, mam nadzieje, ze odzyskasz swoje buty
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#430 |
|
Konto usunięte
|
Ja kiedyś też nie dostałam paczki, a moje rzeczy oczywiście wysłałam. Nie zgłosiłam na policji, nie wiem czemu... Podarowałam poprostu :/ A rzeczy były warte ok 80 zł
A to piechotą nie chodzi...Choć wiem, że niektóre dziewczyny tu potraciły nawet po 300 zł...Sam fakt, że ktoś dopuścił się oszustwa, powinien być zgłaszany... Wydaje mi się, że dużo osób własnie tak jak ja podchodzi do tego w sposób "aaaaa, gdzie będę chodzić po policjach..."... Choć mój przypadek był ok 2 lata temu (albo nawet więcej) Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2010-01-25 o 18:52 |
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez oszukała dziewczyna i też zastanawiam się czemu nie walczyłam o swoje i nie poszłam na policję.
Dziewczyna miała taki tupet że pare miesięcy po zamknięciu wątku założyła kolejny , ehhh, ale na szczęście było to dawno i z tego co mi wiadomo to się nie wymienia aktualnie. I dobrze , szkoda tylko że nie ma bana czy coś
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taki PROBLEM, nie wiem czy jest to dobre miejsce na poruszenie go:
wymieniałam się z jedną dziewczyną, jej paczka do mnie przyszła, więc wystawiłam pozytywny komentarz. Ona napisała, że przesyłki ode mnie jeszcze nie dostała, ale następnego dnia wystawiła mi komentarz, też pozytywny. Uznałam,że ten komentarz jest potwiedzeniem , że przesyłka przyszła do niej i wyrzuciłam potwierdzenie nadania listu poleconego. Skąd miałam wiedziec, że ten komentarz jest odpowiedzią na mój pozytywny koemntarz?! Teraz ona sie odezwala, ze przesylki nadal nie ma, a ja zrozumiałam ze opacznie odebralam jej pozytywny komentarz. Nie minęły jeszcze 2 tygodnie od wysłania, nie moge reklamowac na poczcie. Moje pytanie brzmi: czy moge reklamowac list polecony, ktory wyslalam (znam adres na jaki go wyslalam) ale nie mam potwierdzenia? Czy na poczcie gdzies prowadzi sie rejestr przesylek rejestrowanych (listow poleconych) i bede mogła reklamowac nawet bez potwierdzenia nadania? Prosze o rade dobrze poinformowane osoby, zanim pojde na poczte... |
|
|
|
|
#433 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem dziewczyna powinna ponies konsekwencje swojej niewiedzy. Przekupka jest zawsze zwienczeniem transakcji, wiec czym byla w Waszym wypadku? |
|
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy mi je w końcu podasz ? : ) (musiałam się do tego posunąć - wybacz, ale moja cierpliwość i proszenie Cię powoli się kończyła) |
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie masz potwierdzenia nadani to nic nie zrobisz
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no trzeba iśc na policję, ja też jeszcze tego nie zrobiłam w związku z Uknow, więc możemy się pomotywować nawzajem
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
hej, Pilus ma bana stałego, a ja się z nią umówiłam w tamtym tygodniu na wysyłkę....
Nie dostanę już tej przesyłki?
|
|
#441 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16735537]Kasiu, sprobuj znalezc 3dancerke w ksiazce telefonicznej. Pamietaj, ze telefon jest na mame lub tate wiec szukaj po nazwisku tylko. Napewno uda Ci sie ja znalezc. Ja tam zrobilam z miu_miunia, ktora mnie oszukala.[/QUOTE]
I co powiedzieli rodzice? Pewnie sie ucieszyli
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16735537]Kasiu, sprobuj znalezc 3dancerke w ksiazce telefonicznej. Pamietaj, ze telefon jest na mame lub tate wiec szukaj po nazwisku tylko. Napewno uda Ci sie ja znalezc. Ja tam zrobilam z miu_miunia, ktora mnie oszukala.[/QUOTE]
A jak to się w końcu zakończyło? |
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
o proszę... i wszystko było ok?
|
|
#445 |
|
Konto usunięte
|
Nie skonczylo sie na jednym telefonie. Jej mam okazala sie niestety osoba jej pokroju .Dostalam z powrotem moje rzeczy. Niektore niestety juz uzywane jak liner iczy drogi tusz. Miu_miunia po calej tej akcji, o ktorej na biezaco byla informowana Bemolka zostala zablokowana na szczescie. Caly proces odzyskiwania rzeczy trwal prawie 4 miesiace. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-01-26 o 22:55 |
|
|
|
|
#447 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę zgłosić metal barbie. Ustaliłyśmy wymianę 7 stycznia i umówiłyśmy się na równoczesną wysyłkę (miałam wtedy jedną przekupkę). Ja wysłałam (mam potwierdzenie), ale niestety niczego do tej pory nie dostałam. Dziewczyna nie loguje się na wizaż od 14 stycznia, nie odpisala na moją ostatnią wiadomość. Nikomu nie można zaufać
|
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
hej co do użytkowniczki GIGL, wymieniłam moją spódnicę za jej NOWY sweter to sama miałam z nią niezbyt zadowalającą wymiankę, ona mając tylko (chyba 5 pozytywów) chciała, żebym wysłała pierwsza, bo mam też jednego negatywa, nie chciałam na początku się zgodzić, bo mimo wszystko miałam o wiele więcej o pozytywów, no ale wysłałam pierwsza. Ona jak dostałam mój skan miała wysłać sweter do mnie, skan dostała w poniedziałek, sweter wysłała jednak chyba kilka dni później. Jak dostałam paczkę, to byłam w szoku, NOWY sweter był cały zmechacony i rociągnięty, pełno na nim jakiś kulek, pisała, że niby to taki materiał i same się robią, ale mimo wszystko mogła go jakoś doprowadzić do porządku!!!Jak jej napisałam o tym swetrze, to ona zaraz odpisała, że moja spódnica wykonana jest ze słabej jakości materiału, itp. Niestety nie miałam czasu na odmianki, bo byłam poza domem i miałam inne sprawy na głowie, postanowiła, jak teraz wyszła z wizażaną o nicku GIGL, napisać o tym. A Kasiuni życzę pozytywnego załatwienia sprawy, trzeba walczyć z oszustami!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Musisz chyba podjąć jakieś radykalne działanie. Poszukałaś jej na nk?

Wymiana
.