Nowe podforum - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-19, 13:39   #151
Aeterna
Zakorzenienie

Dot.: Nowe podforum

Cytat:
Napisane przez vilandra
(...)
Nie widzisz różnicy miedzy pilotem od TV a kotem? nawet hipotetycznie...... Tu juz nawet nie ma czego komentowć
Za komplement naturalnie dziękuję.
Więc po cóż ten komentarz zatem....?

Vilandro. Z całym szacunkiem. Bądź tak miła - i nie pouczaj mnie.
.

P.S. Od kilku już stron ewidentnie niektóre z Was szukają dziury w całym. Moim zdaniem.
Między innymi - stąd ta patologia w dyskusji właśnie.

O ciszę woła się najgłośniej.

Moim skromnym wciąż zdaniem - dałybyście sobie już siana.
.

To taka średnio trafiona przenośnia. Niezłośliwa. W nikim nie widzę tutaj osła.
.

P.P.S.
Ach. I nie pouczam - ja dla odmiany.
Uprzejmie proszę, abyście mi wreszcie dały święty spokoj. Jeśli zechcecie, naturalnie. Mając na uwadze to, jak niemiłym gościem jest w tym wątku.
Kłótni z nikim oczywiście się nie obawiam. Lecz - nie chce mi się jej.

Bo - Vilandro. Uprzedzając. Wyjaśniając.
Powtórek nie lubię - a już przerobiłam jedną małą awanturę - o zdanie Wizażanki, mniej więcej takie: na Twoim miejscu (a już w szczególności będąc w Twoim wieku) - to bym wstydziła.
.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-19, 14:08   #152
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

a ja tak na zakończenie:
co powiedziałybyście na cos takiego:

na plotkowym stworzonoby jeden przyklejony wątek, w którym osoba/osoby potencjalnie mające zajmować miejsce moderatorów działu zwierzęcego stale uaktualniałyby linki do tematów zwierzęcych [z tego co widać zbyt często nei powstają wiec "roboty" nei byłoby tak wiele, a jakieś zaakcentowanie danych tematów byłoby widoczne]

linki zawsze można przeciez w postach dzielić na te "ważniejsze" i mniej ważne,

taki jeden przyklejony [mimo, że tych przyklejonych i tak juz wiele] temat mógłby uzurpować w jakiś sposób osobny dział
KasiaKatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-19, 14:21   #153
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena13
pomysł połaczenia podfora o zwierzakach i jakiegoś innego jest bardzo dobry! tylko z jakim podforem je połączyć?
Wiesz co, chyba połączenie tego z Ogrodem byłoby najlepszym pomysłem... Chyba jedynym

Pomijając to, że mój post dotyczący natury technicznej nowego pod-forum został delikatnie mówiąc - olany
A chyba warto się nad tym zastanowić?... #98

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-19, 14:27   #154
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Rachela - ja myślę, że wtedy tych tematów będzie naprawde tak "mało", że z powodzeniem można to zrobić na plotkowym i tylko zamieścić do nich linki w jakimś przyklejonym temacie [chodzi mi o powstanie watków typu: koty, psy, żółwie, chomiki...] a poza tym to nei rozwiąże jednego z "problemów" - wątki moga stac sie naprawdę długie [jesli każdy będzie przestrzegał "regulaminu" i na temat danego zwierzaka pisał w danym wątku], a jak już tworzyć podforum - to już nie ograniczając zbytnio możliwości powstawania nowych watków - tak, aby forum "żyło"
Stary 2006-04-19, 14:41   #155
201804200947
Konto usunięte

Rachela-nie zostal olany.
Ja sie juz na ten temat wypowiedzialam i dalam pomysl aby polaczyc go z podforum-dom i ogrod.
Nikt tego nie widzi i wcale sie nie dziwie.
W koncu ciekawiej jest jak cos sie dzieje,prawda?
Bo po co ustapic i dazyc do spokoju jak mozna jeszcze podciagnac zabawe i troche poprowokowac ironicznymi wypowiedziami.
Wydaje mi sie ze niektore osoby sa na tym watku tylko po to,zeby sie dobrze bawic prowokujac.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-19, 14:51   #156
rachela
Zakorzenienie

Warszawianko - ciii. Z tego co widzę, to już się wypogadza
Cytat:
Napisane przez KasiaKatarzynka
a poza tym to nei rozwiąże jednego z "problemów" - wątki moga stac sie naprawdę długie [jesli każdy będzie przestrzegał "regulaminu" i na temat danego zwierzaka pisał w danym wątku], a jak już tworzyć podforum - to już nie ograniczając zbytnio możliwości powstawania nowych watków - tak, aby forum "żyło"
Wiem, też się nad tym zastanawiałam... Zamiast wątku byłby tasiemiec :/

A np. jeden użytkownik = jeden wątek dla jego zwierzaka?

Bo z wszelkimi problemami zdrowotnymi uważam, że najlepiej jest się zwracać na fora tematyczne, poświęcone danym zwierzakom.

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-19, 15:18   #157
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachela
Warszawianko - ciii. Z tego co widzę, to już się wypogadza Wiem, też się nad tym zastanawiałam... Zamiast wątku byłby tasiemiec :/

A np. jeden użytkownik = jeden wątek dla jego zwierzaka?

Bo z wszelkimi problemami zdrowotnymi uważam, że najlepiej jest się zwracać na fora tematyczne, poświęcone danym zwierzakom. (podkreślenie wprowadzone przez mnie, KasięKatarzynkę)
z tym się zgadzam w 100%

dlatego też nie widzę sensu [a chciałąbym go zobaczyć] tworzenia tak jakby na przymus nowego działu, skoro to, co ma się w nim zawierać, spokojnie można zawrzeć w plotkowym
Stary 2006-04-20, 00:48   #158
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
Napisane przez rachela
Wiesz co, chyba połączenie tego z Ogrodem byłoby najlepszym pomysłem... Chyba jedynym

Pomijając to, że mój post dotyczący natury technicznej nowego pod-forum został delikatnie mówiąc - olany
A chyba warto się nad tym zastanowić?... #98
Dlaczego nie, "Dom i ogród" mógłby być jak najbardziej
Myślę, że nikt nie zakładałby osobnego wątku tylko po to, żeby pokazać swojego psa czy królika. A jesli już by się zdarzyło, byłby połączony z wątkiem, gdzie wszyscy pokazują swoje psy czy króliki i po kłopocie.
Co innego, gdyby ktoś miał jakiś problem, a wątek na ten temat jeszcze by nie istniał, dyskusja wtedy mogłaby się rozwinąć, wątek z radami byłby bardziej widoczny. Teraz mamy lekkie zamieszanie, wątek ze zdjęciami łaczy się z dyskusją na nieco poważniejsze tematy, pod inny poświęcony wyłącznie jednemu gatunkowi ktoś podkleił temat ze zdjęciami różnymi, które pasują tam ni w pięć, ni w dziewięć. Nie przeszkadza mi to aż tak, że przeżyć nie mogę, ale po prostu napisałam ogólnie, jak ja na przykład podforum widzę (widziałam ).
Jesteśmy tylko ludźmi. Przykro nam jest, bo po tym, co napisała AgaZ cieszyłyśmy się na to podforum, czekałyśmy na nie bardzo. Ja byłam pewna, że skoro szefowa napisała, że będzie, to będzie. A tu się nagle okazuje coś innego i nawet nikt nas nie powiadomił o tym wcześniej, nie produkowałybyśmy się tyle na plotkowym (bo przecież to obciąża serwer...).
Cóż, się rozpędziły z radości, to i rozbiły się o ścianę...

Twojego postu nikt nie olał, myślę, że niektórzy potrzebowali chwili na złapanie oddechu Własnie o to chodziło, o zbiór informacji, pomysł z dobrymi weterynarzami też jest świetny (bo niestety wciąż można się na niektórych przejechać i to bardzo).
To chyba tyle.
Pozdrawiam
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 08:19   #159
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

A ja mam do Was prośbę - o założenie osobnych wątków w sprawie każdego forum. Bo tutaj mamy już groch z kapustą...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 08:50   #160
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Groch z kapustą może i niestety się zrobił... Ale z założenia przyświecał tu jeden cel, bynajmniej nie kłótnia. Mnie inne fora nie przeszkadzają, a jeśli padły ich nazwy, to tylko dla przykładu. Wizaż nie jest aż tak nieczytelny graficznie, żeby się gubić w podforach (przynajmniej dla mnie) i to chyba normalnie oraz pozytywne, że się rozrasta. Jeśli uznacie, że poszłyśmy w aż tak złym kierunku, trudno, nie do nas należy decyzja. Broniłyśmy tylko koncepcji, którą uznajemy za przydatną, a która nie zmieniłaby Wizażu w wielkie zoo (czy też "Pegeer" jak kto woli, ja tylko cytuję ).
Pozdrawiam
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 10:52   #161
aferka
Wtajemniczenie

Nie wiem czy jest sens jeszcze się wypowiadać w tym wątku - bo a nuż na nowo rozgorzeje "dyskusja". Dziwnie mi sie to czyta i przyznam, że jestem co nieco zniesmaczona. Dyskusja daleka jest już od merytorycznej - argumenty "na tak" i "na nie" dawno juz padły i nie ma o co kruszyć kopii. Teraz trzeba już tylko poczekać na decyzję (mam nadzieję na tak).
A do przeciwniczek - nie musicie wchodzić na to podforum - to nie jest obowiązek.
aferka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 11:02   #162
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Ponawiam prośbę o osobne wątki w sprawie konkretnych pod-for wraz z argumentacją, sugerowanymi ewentualnym opisem i lokalizacją na forum.

zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 14:19   #163
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aeterna
Za komplement naturalnie dziękuję.
Więc po cóż ten komentarz zatem....?..
Nieprzeparta chec wyrażenia swojego podziwu

Cytat:
Napisane przez Aeterna
Vilandro. Z całym szacunkiem. Bądź tak miła - i nie pouczaj mnie.
..
W którym miejscu Cię pouczam? gdyby padła z mojej strony jakaś mała sugestia, żebys odwiedziła okuliste, to co innego , ale nie padła
Dziewczyno, pisz sobie co i jak chcesz, w końcu to co piszesz swiadczy o Tobie
EOT
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 14:27   #164
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura2112
Groch z kapustą może i niestety się zrobił... Ale z założenia przyświecał tu jeden cel, bynajmniej nie kłótnia. Mnie inne fora nie przeszkadzają, a jeśli padły ich nazwy, to tylko dla przykładu. Wizaż nie jest aż tak nieczytelny graficznie, żeby się gubić w podforach (przynajmniej dla mnie) i to chyba normalnie oraz pozytywne, że się rozrasta. Jeśli uznacie, że poszłyśmy w aż tak złym kierunku, trudno, nie do nas należy decyzja. Broniłyśmy tylko koncepcji, którą uznajemy za przydatną, a która nie zmieniłaby Wizażu w wielkie zoo (czy też "Pegeer" jak kto woli, ja tylko cytuję ).
Pozdrawiam
podpisuje sie pod tym wszelkimi kończynami
Od siebie tylko dodam, że dziwię sie tylko osobom na "nie" że tak zacielke bronią czegoś na czym im chyba tak naprawdę nie zalezy, no bo jak ma zależeć żeby cos tam nie powstało jak jest opcja "całkowitej ignorancji nowego forum" My mamy powód zeby 'walczyć", walczymy o cos konkretnego a inni.......
Stary 2006-04-20, 14:41   #165
Ines1985
Zakorzenienie

Też bym chciała wtrącić tu swoje pare groszy
Nie rozumiem o co ta cała awantura, ale mniejsza z tym.

Jestem w stanie zrozumiec osoby, które na temat zwierzątek chcą dyskutować AKURAT TUTAJ, na wizażu (i nie jest dla nich ważne to że "wizaż to wizaż" i domowe zoo niewiele ma wspolnego z wizażowymi tematami).
Ja na przyklad bardzo niechetnie loguje sie na innych forach. Tu mi dobrze, tu juz wiele osob lubie, kojarze... Tu sie dobrze czuje. I tu chce dyskutowac na przeróżne tematy. Z wami - wizażankami.

Z resztą - na wizażu sa już "niewizażowe" pod-fora. Przykładowo "emigrantki" czy "multi-cultural".
Nie są to fora skupiające tematy kosmetyczne albo tematy "typowo babskie".
A jednak istnieją... I jakoś "żyją".
Jeśli ktoś nie chce to po prostu na nie nie zagląda i już.

Niektóre z was twierdzą, że przez te wszystkie podfora można się pogubić. Cos w tym jest, nowe osoby rzeczywiscie mogą mieć z tym problem...
Ale ja któryś już raz powtórzę swoje subiektywne zdanie - dla mnie podfora wprowadzaja porządek.
Oczywiscie nie mozna popadac w skrajnosci, nie wszystkie dziedziny zycia, kosmetologii, wizażu itp. musza miec swoje podforum .
Jednak tematów zoologicznych jest na plotkowym całkiem sporo. Założe sie ze gdyby powstało forum zoologiczne byloby ich jeszcze wiecej. Nie bardzo podoba mi sie pomysl z opiekunem weterynarzem... Troche dziwnie by to wyglądało - kosmetyczka, wizażystka, ginekolog... i weterynarz .
Poza tym to by było typowe forum plotkarskie, nie wydaje mi sie zeby potrzebny mu byl jeszcze opiekun- specjalista. Chociaz jesli jakas wizazanka jest weterynarzem to mysle ze chetnie by sie na takim forum udzielala

Ja myślę, że takie forum byłoby popularne.
I nie bardzo rozumiem dlaczego niektórym by ono tak przeszkadzało. Przeciez nikt nie ma obowiązku czytania całego forum "od deski do deski".
Nie interesuje mnie coś - nie zagladam.
Zupelnie nie rozumiem całego tego sporu...

Podsumowując.
Nie jestem ani za, ani przeciw, chociaz bardziej trafiaja do mnie argumenty "za" (dlaczego - wyjasnilam wyzej).
Ja widzę takie forum jako "osobny pokoik" plotkowego.
Nazwa... Hmm.. Nie jestem zbyt kreatywna w tego typu kwestiach wiec chyba nic sensownego nie zaproponuje . Ewentualnie jako pierwsza moge rzucic propozycje "domowe ZOO" lub coś ze zwierzetami .

Bardzo jestem ciekawa jaka bedzie ostateczna decyzja Szefostwa .
jaka by nie była - nie pozostaje nam nic innego jak ją zaakceptować.
I nie sprzeczajcie sie juz - o taka głupotę nie warto

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 14:59   #166
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

[odrazu mówię, że nie chcę się kłócić, tylko chciałabym pokazać tez inne, wg, mniej pozytywne strony nowych działów]

ok, załóżmy, że juz powstał ten dziął zwierzęcy
ale, o ile często kiedy przeglądamy jakiś dział, np plotkowe i natkniemy się na np wątek o zwierzaku - wejdziemy z ciekawości, podobnie jak i na kilka innych wątków
zaś, kiedy juz będzie ten nowy dział - poprostu wiele osób go "pominie" i w ten sposób te tematy, które miałyby jakąś szansę na większą ilość odwiedzin nagle będą odwiedzane tylko przez zawężone grono,

ja nadal jestem ciekawa co powiedziałybyście na coś w stylu jednego przyklejonego wątku - założyciel nowego zwierzęcego wątku wysyłałby PW z linką do "moderatora" tegoż wątku zbiorczego, wątki nowe jakoś zaznaczałoby sie, np pogrubieniem, [byłaby to jakaś podruba subskrypcji]

można przecież wklejać tak linki, aby przedstawić temat wątku ["o czym jest wątek/jego tytuł, czyli np "nowe podforum"" jest równocześnie odnośnikiem do wątku], nie zaś, jak, to jest do tej pory w wątku "składniowym"-"linka: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...48#post1672648 - o czym jest wątek: Nowe podforum"
dałoby to jakąś uzurpację osobnego działu
a i możliwość odwiedzenia danego wątku przez osobę, która zupęłnie nie wiedziąłaby o istneiniu osobnego działu - wzrasta

[powiem na swoim przykładzie: zanim powstało intymne - wchodziłąm na wiele wątków z tym związanych, bo poorostu przeplatały się na plotkowym, teraz, jakoś zapominam o istnieniu tego działu, a szkoda, bo często ciekawe tematy powstawały]

[jeszcze raz podkreślam, nie chcę się kłócić, przedstawiam tylko swoje przemyślenia związane z tą sytuacją]
Stary 2006-04-20, 15:12   #167
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
[odrazu mówię, że nie chcę się kłócić, tylko chciałabym pokazać tez inne, wg, mniej pozytywne strony nowych działów]

ok, załóżmy, że juz powstał ten dziął zwierzęcy
ale, o ile często kiedy przeglądamy jakiś dział, np plotkowe i natkniemy się na np wątek o zwierzaku - wejdziemy z ciekawości, podobnie jak i na kilka innych wątków
zaś, kiedy juz będzie ten nowy dział - poprostu wiele osób go "pominie" i w ten sposób te tematy, które miałyby jakąś szansę na większą ilość odwiedzin nagle będą odwiedzane tylko przez zawężone grono,
Na wstępie mówię, że nie chcę się kłócić
ok. zasadę powyższą można zstosować do innych forów i w ten sposób było by jedno forum, Plotkowe. Argumentuje: na Plotkowym nadal mozna znaleźć tematy związane z ginekologia mimo, że jest tematyczne forum. To samo z gotowaniem, paznokciami itd., itp...................
Uważam, że zwierzęta zasługują na swoje forum
To moje skromne przemyślenia w kilku zdaniach
Stary 2006-04-20, 15:17   #168
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

ale jak widać, to jest Wizaż,
z tym, że jest jeszcze możliwośc rozmowy o wymś innym niż uroda, zdrowie - plotkowe.
Stary 2006-04-20, 15:25   #169
aferka
Wtajemniczenie

Cytat:
ale jak widać, to jest Wizaż,
z tym, że jest jeszcze możliwośc rozmowy o wymś innym niż uroda, zdrowie - plotkowe.
Jeśli tak ścisle trzymamy sie terminologii - to owszem jest to WIZAŻ. Co wobec tego robią tu podfora typu Moje Gotowanie, Ginekologia, Mama z Klasą itd? Idąc tym tokiem rozumowania, powinno zostać tylko forum Pytania do wizażystki.
Stary 2006-04-20, 15:32   #170
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aferka
Jeśli tak ścisle trzymamy sie terminologii - to owszem jest to WIZAŻ. Co wobec tego robią tu podfora typu Moje Gotowanie, Ginekologia, Mama z Klasą itd? Idąc tym tokiem rozumowania, powinno zostać tylko forum Pytania do wizażystki.
...... i Plotkowe
kurna, kiepsko wypadałam, pół zdania
Stary 2006-04-20, 18:07   #171
201704240951
Konto usunięte

hmmm czytając wasze posty doszłam już do tego, że jeszcze tutaj panuje mała aferka I jeszcze ta oliwa w ogniu jest ale nie taka jak była ale jednak......

A co ja napiszę Napiszę to ,że nadal jestem za powstaniem forum zwierzęcego i bardzo mi się podoba nazwa jaką Ines podała : " Domowe ZOO "
Mam nadzieję, że dojdziemy do kompromisu

P.S.
Kasiu - nie dolewaj oliwy do ognia, wiem, że masz swoje zdanie i uszanuję to ale skączmy tą kłótnię !
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 18:36   #172
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vilandra
W którym miejscu Cię pouczam? gdyby padła z mojej strony jakaś mała sugestia, żebys odwiedziła okuliste, to co innego , ale nie padła
Dziewczyno, pisz sobie co i jak chcesz, w końcu to co piszesz swiadczy o Tobie
EOT
I vice versa.

Pouczasz - w domyśle sugerując - żebym zrobiła lepiej coś ze swoją głową . (Oczami ).
Albo się przynajmniej nie przyznawała, skoro i że: jest ona w Twoim mniemaniu - takiej fatalnej jakości.

Dla mnie? Nooo, nie sugeruję ale już lepiej nie bądź taki mondrzałek .

A do okulisty to po co..? (To jest pytanie retoryczne i nie oczekuję na nie odpowiedzi. Też tak potrafię).

Mam nadzieję, że EOT. Mam już tego serdecznie dość.
Stary 2006-04-20, 19:07   #173
aferka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nika135
jeszcze tutaj panuje mała aferka
Nie no od razu panuje ? Daleko mi tam do panowania...
PS. Mnie też podoba się nazwa "Domowe ZOO"
Stary 2006-04-20, 19:17   #174
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
...
Bo szczerze mówiąc - zastanawia mnie, ile jeszcze niektóre z Wizażanek (to nie jest w niczyją stronę) będzie tuczyć konflikt zgrzytaniem o... konfliktu zaprzestanie .

Tak samo - prosi się ładnie o święty spokój - i doprosić się nie można. A ja lubię pogrywać kartami przeciwnika . Skoro mu tak na tym zależy .

Powtórzę się: o ciszę woła się najgłośniej...
Stary 2006-04-20, 20:13   #175
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aferka
ale moje gotowanie, ginekologia, czy mama z klasą ŁĄCZĄ się z Kobietami

a Wizaż większości kojaży się z kobietą

Cytat:
Napisane przez nika135
hmmm czytając wasze posty doszłam już do tego, że jeszcze tutaj panuje mała aferka I jeszcze ta oliwa w ogniu jest ale nie taka jak była ale jednak......

A co ja napiszę Napiszę to ,że nadal jestem za powstaniem forum zwierzęcego i bardzo mi się podoba nazwa jaką Ines podała : " Domowe ZOO "
Mam nadzieję, że dojdziemy do kompromisu

P.S.
Kasiu - nie dolewaj oliwy do ognia, wiem, że masz swoje zdanie i uszanuję to ale skączmy tą kłótnię !
hmmm, oliwę do ognia??
jakoś ja nie zauważyłam jeszcze żadnego konfliktu, zadnej kłótni

przynajmniej ja nie kłócę się -we mnie nie wzbudza to aż takich emocji.

a mam wrażenie, ze niektóre osoby na przymus szukają tutaj kłótni
to normalne, że w każdej sytuacji są głosy za i przeciw,
a idąc waszym tokiem rozumowania: zawsze tam, gdzie jest i za i przeciw - jest kłótnia

to raczej "wasza" strona CAŁY czas podkreśla "przestańmy sie kłócić"
tylko jak i dlaczego mam zaprzestać czegoś, czego nie ma?
Stary 2006-04-21, 07:58   #176
aferka
Wtajemniczenie

Cytat:
ale moje gotowanie, ginekologia, czy mama z klasą ŁĄCZĄ się z Kobietami

a Wizaż większości kojaży się z kobietą
A dlaczego zakładamy, że zwierząta nie mogą się kojarzyć z kobietami?
Dlaczego mamy sprowadzać kobietę tylko do macierzyństwa, kuchni itd.?
Przecież kobieta też może mieć hobby
Stary 2006-04-21, 09:53   #177
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

oj, ty nadal nei rozumeisz mojego przekazu [i nie tylko mojego, bo niejednokrotnie juz tu7taj pokzywanego]

nic, trudno

walczcie i powodzenia
Stary 2006-04-21, 14:20   #178
beliczek
Zakorzenienie

Podobnie jak w przypadku "filtrów" i tu też jestem przeciw.
Po co się rozdrabniać.
Inna sprawa, że nie lubię kotów a nadmierne obnoszenie się z "miłością" do zwierząt irytuje mnie niezmiernie. Wszystko ma swoje granice. Tzn. nie wszystko, Violetta Villas na przekład tych granic nie zna w "miłości" do "koteczków i pieseczków". Ale to hcyba inny temat.
Jestem na NIE.
beliczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-21, 14:36   #179
201701160947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beliczek
Dziewczyny nie przesadzacie z tymi "kotkami milusimi"?
Nie przesadzamy.
Cytat:
Napisane przez beliczek
Może mnie teraz zlinczujecie ale ja nie lubię kotów. No sorry, nie i tyle. Od dziecka nie wbudzają we mnie jakiś szczególnych uczuć. Kot jak kot i tyle.
Ja już zauwazyłaś nie każdy nie znosi kotów.Ktoś kto nie lubi np.kotów wcale nie musi wchodzi na związany z nimi wątek.Nie ma przymusu,więc w czym problem?

Cytat:
Napisane przez beliczek
No chyba, że ktoś ma ochotę zostać Violettą Villas 2.
Zrozumcie, nie każdy stawia zwierzęta na piedestale i ma do tego prawo. Skoro zwierzęta to i rośliny, i podróże, i samochody (ooo ilu TŻów wizażanek by się ucieszyło z takiego forum ), budownictwo mieszkaniowe, hydraulika, stolarstwo,..,...
Temat budwonictwa mieszkaniowego, roślin i podróży jest mi o wiele bliższy niż "kotki" (szeroko rozumiany temat zwierząt).
Co Violetty ,to nawet tego nie skomentuję.
Nie każdy stawia na piedestale "moje gotowanie"...
Uważam ,że zwierzeta są w zyciu człowieka wazniejsze niź budownictwo czy samochody ,ale cóż ,to sprawa indywidualna...

Cytat:
Napisane przez beliczek
Swoją drogą to bardziej by sięprzydało pod-forum "podróże", dużo wizażanek pisze na te tematy, prosu o rady i dzieli się doświadczeniami. Ale wiem, że to zbyt wielkie rozdrabnianie wizażu i wchodzę na www.wakacje.pl zamiast jęczeć o takowe pod-forum.
Ktoś tu jęczy?

Cytat:
Napisane przez beliczek
To samo radzę miłośniczkom "zwierzątek" - internet jest długi i szeroki każdy poszukajcie sobie specjalistycznego forum zwierzęcego albo zakładajcie wątki na "Plotkowym".
Na rozkaz proszę pani?
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-21, 14:38   #180
k-n
Wtajemniczenie

Ja również jestem na NIE. Podpisuję się pod KasiąKatarzynką

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości