|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
ku*** moj ex napisal
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:19 |
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam PMS chyba-raczej-na pewno a wtedy jestem czepialska. ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Ty złota rybka a On glonojad?
|
|
|
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chcę jakąś kolację, nawet w niedrogiej restauracyjce, no bo kurdę naprawdę, nie mamy warunków, chociaz chciałabym sama coś przygotować i spędzić z nim caaaałą noc, ognistą noc ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
chociaż nie ukrywam, że cieszyłabym się, jakby mi kwiatka jakiegoś kupić
|
||
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
boze on chce przyjsc tu do domu...
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Myszunia19 to zamknij się na klucz i nie otwieraj
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
glonojada już ma, myślałam raczej o jakichś dwóch rybkach tego samego gatunku
|
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3848 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
To ja się wtrącę Bo bym Ci mogła doradzić, a w zasadzie odradzić jakiś nietrafiony prezent..tylko byś mi musiała powiedzieć jakie ma akwarium, i jakie ma już ryby
|
|
|
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- a to Ty rybki chcesz mu kupić ![]() a ja sobie pomyślałam, że kupisz mu akwarium, gdzie jedna ścianka będzie waszym zdjęciem R20 działa widzę, na moją głupotę ![]() ![]() ![]() ps. to co dziewczyny myślimy nad kolejną częścią
|
|
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie boje...
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już mam po niespodziance, dostanę pierścionek ![]() Więc i jemu chcę coś kupić.. Ale nie wiem co, może taką męską bransoletkę?
|
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
do Walentynek jeszcze daleko, może z tym Twoim przyjacielem? ;>
|
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli takiej nie ma, a lubi biżuterię to dlaczego nie ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- ps. przyznaję, że nigdy nie czytałam regulaminu wizażu no i stąd moje pytanie, dlaczego wątek należy kończyć z wybiciem 5000 posta? jakby nie mógł sobie lecieć dalej ![]() wiem, że może głupie pytanie, ale tak teraz mi przyszło na myśl... |
|
|
|
|
|
#3856 | ||
|
Zadomowienie
|
Madame
, bo to było kiedyś, teraz sobie wszystko wyjaśniliście miało być inaczej Znów wszystko musi być po jego myśli..Rozumiem że jak ktoś jest zazdrosny to musi się przystosować do takich wyjść swojej drugiej połówki on musi to zrozumieć i dojrzeć do tego tak jak Ty to zrobiłaś zwłaszcza że dopiero co sobie wszystko wyjaśniliście.. najlepiej chyba będzie jak dasz sobie z nim dzisiaj spokój tak bez wydzwaniania do niego itd. a przecież Cię nie zdradzi, czemu takie myśli odrazu masz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jaka po***a*na baba.. z nauczycielem to ciężko wygrać ehh![]() a jak macie jakieś fajnego pedagoga to może do niej byś poszła i powiedziała co jest grane że zachowuje się tak i tak ta nauczycielka? nie mieszkasz sama? bo zawsze może ktoś powiedzieć że Ciebie nie ma
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-25 o 23:44 |
||
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie mnie jeszcze?
![]() Siedzę w książkach, hilfeee! ![]() Jakieś spektakularne rozstania, pogodzenia, coś mnie minęło?
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się kąpac, a potem spac, jutro na pewno muszę rano wstac żeby się pouczyc, a jeszcze do biblioteki i na zakupy będę musiała skoczyc...
Dobrej nocy |
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3860 |
|
Copyraptor
|
Też o to pytałam, już parę razy, i udzielono mi mętnych wyjaśnień, że jak jest powyżej 5000 to coś się z wyszukiwarką knoci, i mogą być jakieś błędy, i niewygodnie się szuka, i cośtam.
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jak Ci idzie ta nieszczęsna nauka ?
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie by było mieć jeden wątek i tak brnąć brnąć i w ogóle pewnie wygrałybyśmy ilością postów
|
|
|
|
|
|
#3865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepszego pomysłu nie mam.akwarium założył jakieś dwa tygodnie temu (115l bodajże) i póki co ma skalary, bystrzyki, glonojada i kiryski ![]() właśnie miałam zamiar poczytać w internecie jakie ryby mogą żyć we dwójkę i czy się nie pogryzą z tymi które ma ale skoro możesz doradzić to z góry dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
w życiu bym na to nie wpadła. ty już lepiej idź spać!
|
||
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ogółem mam złe przeczucia, że będę miała dzisiejszej nocy bliski kontakt oko w oko z klozetem DOBRANOC! Wy pewnie znowu do 2 nad ranem będziecie siedziały ![]() kurdę, siedzieć na wizażu to ja, ale robić to ni ma komu ![]() |
|
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie idzie :/ chociaż zaliczyłam w sumie francuski
Jutro metafora, pojutrze gramatyka, w czwartek kultura i 3 razy glossary do zaliczenia ![]() I casting w środę, chyba umrę. Coraz mniej motywacji mam żeby brać w tym udział. Jakoś kompletnie nie mam solidnego argumentu "za", z wyjątkiem laptopa :/ ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
Uwielbiam ten tekst
|
|
|
#3869 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Większość ryb to ryby stadne. We dwójkę możesz trzymać np. parę wielkopłetwa wspaniałego, ale samiec może podgryzać skalary. Można też trzymać parkę pielęgnic ramirez, ale też się mogą być wojownicze przy takim zagęszczeniu. Gurami dwuplame rosną spore, i trudno jak są młode rozróżnić płeć. EWENTUALNIE barwniak czerwonobrzuchy - jest ładny, łatwo dobrać parę, powinien się dogadać z rybami, jeżeli będzie dużo kryjówek z korzeni/skorup na dnie..ale w tym akwarium już i tak tłoczno. Na pewno musisz mu kupować ryby? Weź pod uwagę, że trudno dobrać obsadę tak, żeby się dobrze łączyła..a laikowi to już w ogóle zastanów się jak przykro Ci będzie, gdy inne ryby je zagryzą/zdechną bo będą miały nieodpowiednie warunki ![]() Może kup my dwa ślimaki? Będzie śmiesznie zobacz sobie, jakie ładne są neritiny zebra na przykład, i pożyteczne do tego.---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- A tak w ogóle, to akwarium chyba założył wcześniej niż 2 tyg temu, prawda? Możliwe, że ryby wrzucił 2tyg temu, ale jeżeli zrobił tak, że wlał wodę, posadził rośliny, i od razu siup ryby, to go czeka katastrofa biologiczna.
|
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
Kochane spotkaliśmy się dzisiaj jednak
wszystko Wam opowiem jutro, bo tak zmarzłam, że nie chce mi się długo stukać w klawisze. Lecę pod prysznic i do łóżeczka. Jutro Wam wszystko opisze, ale było bardzo oryginalnie dobrej nocki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

21. 04.2014 

) ale się odstresuje od matki i od nauki....uffff

Czuję się taka samotna....

jeden z byłych co był psycholem grozil mi spaleniem domu ale to były tylko czcze pogróżki.

) mimo , że tą jedynkę i 4 powinna wklepać do niego już dawno.
jaka po***a*na baba..