2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-25, 21:58   #4891
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Martoolka można też wejść w kalendarz na forum i tam sa wypisane wizażanki, które mają w dany dzień urodziny

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 22:01   #4892
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ja mojego tak ugryzłam że miał siniaka
bo ja okazuję mu miłość za pomocą gryzienia
U nas to zawsze ja jestem stroną poszkodowaną i mam siniaki, powyrywane włosy (TŻ czasem zapomina, że już mam takie długie i mi je ramieniem przytrzaskuje jak mnie obejmuje ). Kiedyś z miłości mnie TŻ przewrócił razem z krzesełkiem obrotowym i tak wyrżnęłam, że miałam wielkiego bolącego siniola na dole pleców i do tego dwa mniejsze na nodze

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Martoolka można też wejść w kalendarz na forum i tam sa wypisane wizażanki, które mają w dany dzień urodziny
Aaa.. no czyli jednak jestem gamoniem informatycznym
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 22:10   #4893
tancerka212
Zakorzenienie

hello!!! wieki mnie tu nie było i nie nadrobię też tygodniowych zaległości- wybaczcie coś czuję że teraz nie często będziemy się spotykać na wizażu... a to dlatego że za miesiąc wyprowadzam się już ze stancji i nie będę miała stałego dostępu do neta aż do ślubu buuuuuu nie wyobrażam sobie nie odwiedzać was codziennie buuuu
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 22:13   #4894
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
mmmmmm napisz nam coś o sobie, gdzie wesele?

Wesele w moich rodzinnych stronach czyli pod Oświęcimiem Teraz mieszkam w Krakowie ze względu na studia, ale większość rodziny mieszka w oklicach Oświęcimia więc nawet nie myśleliśmy żeby wesele robić tutaj.

Wiem, mam dziwny nick ale jak szukałam kiedyś czegoś w google wyskoczył mi wizaż (naweet nie wiedziałam co to jest ) i żeby coś sprawdzić musiałam sie zalogować, a że nic nie chciało wejść to zdesperowana wcisnęłam 6 razy moją ulubiona literę I teraz nie da sie tego zmienić

A tak w ogóle to chyba przestanę czytać ten wątekbo jak widzę, że niektóre z Was mają ślub wtedy co ja lub później i mają już sukienki to boję się, że ja swojej nie znajdę na czas
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 22:21   #4895
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hello!!! wieki mnie tu nie było i nie nadrobię też tygodniowych zaległości- wybaczcie coś czuję że teraz nie często będziemy się spotykać na wizażu... a to dlatego że za miesiąc wyprowadzam się już ze stancji i nie będę miała stałego dostępu do neta aż do ślubu buuuuuu nie wyobrażam sobie nie odwiedzać was codziennie buuuu
No nareszcie jesteś A już myślałam, że nie będzie Cię podczas zakładania nowej części...
Nie wyprowadzaj się dopóki Ci tam neta nie podłączą
Stary 2010-01-25, 22:27   #4896
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No nareszcie jesteś A już myślałam, że nie będzie Cię podczas zakładania nowej części...
bo chodzi o to że w przyszłym semestrze będę miała zajęcia na uczelni aby raz w tygodniu więc nie opłaca mi się płacić 400zł miesięcznie za stancję plus jakieś dodatkowe koszty zwiazane z mieszkaniem na stancji jak mogę wrócić do rodziców i zaoszczędzone pieniążki pakować w urządzenie mieszkanka... u tżta jest stały dostęp do neta ale ślub dopiero w sierpniu, a ja zamieszkam z tżtem dopiero po ślubie. więc do wakacji będę miała neta aby z doskoku niestety, ale już w wakacje przyjedzie siostra z bezprzewodowym netem więc jakoś te 3 miesiące będę musiała się przemęczyć nie wiem jeszcze jak to wytrzymam bo nie wyobrażam sobie nie mieć internetu pod ręką no ale po co zakładać u rodziców neta jak tylko 3 miesiące będzie używany... ehhhh.... już za wami tęsknię... jeszcze ta sesja która każe siedzieć w książkach zamiast z wami...
Stary 2010-01-25, 22:29   #4897
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
my tablic nie zamaiwamy, co będzie to bedzie, nie dbam tez o dekoracje, mamy miec złota warszawę- mój ojciec sponsoruje i nie wnikam jak nie bedziemy to pojedziemy moim i już
Złotą warszawą pojedziecie do ślubu,wow fajowo.

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Mintaj może być. My uwielbiamy solę
Sola,hm nie jadłam tej ryby jeszcze.Za to przypomniało mi się,że cod to dorsz i ta rybka jest u nas numer jeden.

Cytat:
Tak samo robię, tylko do jabłek dodaję cynamon
Kurka,że nie wpadłam na ten pomysł by dodać cynamon,bo bardzo lubie jabłka z cynamonem.

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny
Chyba muszę zacząć intensywnie śledzić to forum bo ja tez z tych biorących ślub w tym roku (21sierpnia)

Widzę, że już jesteście daleko z przygotowaniami więc mam takie pytanie o suknie z salonów Madonna - wiecie mniej więcej ile one kosztują? Nie wiem czy tam pójść czy lepiej sobie odpuścić....

Pozdrawiam Was
Witam nową PM-ke 2010.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-25, 22:31   #4898
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
dokładnie
a tak wogóle, to cześć TanciaTwojego imienia zgadywać nie muszę

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 22:34   #4899
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Buuuu szkoda No,ale bywaj tu często jak tylko to możliwe.
Stary 2010-01-25, 22:39   #4900
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
dokładnie
a tak wogóle, to cześć TanciaTwojego imienia zgadywać nie muszę
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Buuuu szkoda No,ale bywaj tu często jak tylko to możliwe.
buuuuu postaram się ale wiecie jak to jest- jak pojadę do tżta na randkę (a od tego weekendu randkować będziemy już w swoim mieszkanku) to ciężko mi będzie rzucić się pożądliwie na wizaż a tżta zostawić na pastwę losu hehe szczególnie że póki co nie mamy telewizora żeby tżcik się zajął sobą z resztą każda z was w nowym mieszkanku rzuciłaby się na swojego ukochanego leżącego na nowej kanapie a nie na wizaż
Stary 2010-01-25, 22:40   #4901
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny do eresmy nie będzie pasował welon z koronką, prawda? bo to juz za dużo, nie podobają mi się takie zwykłe po połowy pleców znalazłam taki:
http://img442.imageshack.us/i/herald...noviaspg5.jpg/ tylko taki szmaciany mi nie leży

a jednak może pasuje tutaj falbanki i welon z koronką
Załącznik 2815488Załącznik 2815489

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-25 o 22:45
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-25, 22:43   #4902
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
A tak w ogóle to chyba przestanę czytać ten wątekbo jak widzę, że niektóre z Was mają ślub wtedy co ja lub później i mają już sukienki to boję się, że ja swojej nie znajdę na czas
Eee tam,idąc twym tokiem myślenia też powinnam zaprzestać się tu udzielać, bo jestem w tyle ( wcale nie w tym tyle o którym myslicie,albo ja pomyślałam ) z przygotowaniami.Narazie stoimy w miejscu,ale okres czerwiec/lipiec będzie gorący,że aż się boje.
Stary 2010-01-25, 22:50   #4903
BlackAngel
Adwokat diabła

dobranoc! poczekajcie na mnie z nowa czescią

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 22:54   #4904
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny do eresmy nie będzie pasował welon z koronką, prawda? bo to juz za dużo, nie podobają mi się takie zwykłe po połowy pleców znalazłam taki:
http://img442.imageshack.us/i/herald...noviaspg5.jpg/ tylko taki szmaciany mi nie leży

a jednak może pasuje tutaj falbanki i welon z koronką
Załącznik 2815488Załącznik 2815489
jeśli ta koronka nie będzie ciężka i będzie powtórzeniem motywu zdobień sukni to nie wydaje mi się żeby było za dużo. aczkolwiek ładna i porządna długa mgiełka jest naprawdę śliczna! byle tylko nie oszczędzajcie na welonie- szwagierka chciała zaoszczędzići teraz welonem może sobie podłogę umyć a nie do ślubu iść wystrojona...

dobranoc
Stary 2010-01-25, 22:55   #4905
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
buuuuu postaram się ale wiecie jak to jest- jak pojadę do tżta na randkę (a od tego weekendu randkować będziemy już w swoim mieszkanku) to ciężko mi będzie rzucić się pożądliwie na wizaż a tżta zostawić na pastwę losu hehe szczególnie że póki co nie mamy telewizora żeby tżcik się zajął sobą z resztą każda z was w nowym mieszkanku rzuciłaby się na swojego ukochanego leżącego na nowej kanapie a nie na wizaż
No tak co racja to racja.
Aproporos tego co jeszcze napisałaś,przypomniał mi się obrazek na demotach jak znajde to wkleje.
Stary 2010-01-25, 23:03   #4906
mariiasia
Zadomowienie

a ja wzięłam prysznic, teraz oliwkowanie i lulu

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 23:24   #4907
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
A tam luska, nie spinaj sie, bo nie ma powodu. Ty masz swoje wesele, oni swoje i to w dodatku rok po tobie. Zalatwiaja wczesniej, bo czasem trudno sale dostac i pewnie chca miec to z glowy. A co do papugowania, to ja np spytalam moja kuzynke jakiego miala kamerzyste, bo mi sie DVD podobalo, a w ktorej kwiaciarni zalatwiali dekoracje i wiele innych rzeczy, moim zdaniem to nie papugowanie, tylko szukanie dobrych rad. Moja siostra cioteczna ma wesele 4 miesiace po mnie i non stop gadamy co juz zalatwione, a jakie atrakcje obydwie wymyslilysmy, nie widze w tym nic zlego
Wiem, że nie ma powodu i raczej o olewam, ale chodzi o calą historię z nimi związaną(długo by tu pisać) i że ona robi wszystko, zeby wyjść na lepszą i to właśnie w taki chamski sposób... Wierz mi, że wolałabym, żebyśmy się podniecały ślubami we dwie, a że oni maja rok później to mogłabym coś życzliwie podpowiedzieć, a nie tak jak ona. Stosunki mamy nieciekawe i wręcz boję się co ona odwali na moim weselu, bo jest do wielu rzeczy zdolna...A w ogóle kamerzystę to biorą z tvn-u już czasem takie brednie opowiadają, że aż sie słuchać nie chce. A mogłoby być tak miło...
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
zgadzam sie
co innego jak ktos to robi w jakis chamski sposób, bo tacy ludzie tez niestety są i tylko knują co by tu zrobić lepszego
ale takich ludzi sie olewa po prostu
Właśnie oni należą do takich osób i staram się to olewać, ale nie zawsze mi wychodzi...W ogole nie myślą o własnym ślubie w kategoriach, ze to będzie ich dzień, ważna uroczystość, tylko co by tu wymyśleć, żeby nam pokazać!
ehhh, rodziny się nie wybiera...a chciałabym mieć przyjaciółkę ze szwagierki (nawet mi przez myśl przszło, zeby ją wziąć za starszą, może by się nasze stosunki poprawiły, ale po niektórych akcjach myślę sobie, że jak w ogóle mogło mi to wpaść do głowy...) A wy co o tym sądzicie? Nie mam kogo wziąć na świadkową...
Cytat:
wesele robią w Polsce ona jest z mojego miasta on mieszkał tutaj do 7 roku życia póxniej jego mama a ciocia P. wyjechałą z mężem i dziećmi w ogóle to jest śmieszna historia bo jej mama i jego to były przyjaciółki-i są nadal i ich dzieci od małego się znały itd i w 2007 w końcu zostali parą w 2009 w maju mieli cywilny w paźdz. sie synek urodził-wyczekiwany i teraz robią kościelny
O to coś jak my, nasi rodzice się znali od zawsze, nawet nasze babcie się przyjaźniły (moja babcia poznała dziadka na weselu babci TŻta ) nasze mamy siedziały razem w ławce całą podstawówkę a teraz my bierzemy ślub..
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
swoją drogą przyszło mi na myśl że ciekawe jakie są interpretacje różnych forumowiczek różnych nicków i ciekawe jak interpretujecie mój
Ja pomyślałam Asia- córka Marii
Cytat:
Zgadzam się w 100%

Uciekam już spać.
Mam takiego lenia w ciągu dnia, nie chce mi się nic, nie chce mi się wziąć za naukę, a w sobotę mam zjazd. Dziś cały dzień przesiedzialam na kompie i szukałam muzyki na płytę z wesela. Na pewno będzie muzyka filmowa- z Gladiatora i z Pearl Harbour może... poza tym Kukulska i Piasek Jesteś blisko mnie(bo bardzo do nas pasuje) i obowiązkowo Nickleback Far Away- jako teledysk ślubny
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 23:39   #4908
lain
Zakorzenienie

Cytat:
i mam prośbę pomóżcie mi wymyślić jakis prezent, oni mieszkaja juz razem, są po cywilnym maja bobo 3 miesięczne i w zasadzie dom urządzony, nie chcemy dawać kasy bo mieszkają w niemczech i dać im np: 300-400zł w kopertę to głupio bo to nawet 100 euro nie jest
tak jak dziewczyny uwazam, ze jednak lepiej dac kase

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Dziś wydaliśmy 170zł na badania i kolejne 120 na wizytę u lekarza i leki doraźne, bo dopiero po odebraniu wyników w piątek, będę mogła być leczona jak trzeba-czyli kolejna wizyta u lekarza i leki
no to Was pociagnelo po kieszeni mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze dla Ciebie skonczy
ja po slubie wykupuje pakiet w Medicoverze taki sam jak ma teraz TZ co prawda w ogole nie choruje i jedynymi lekarzami, do ktorych regularnie biegam jest ginekolog i dentysta, ale jak tak sobie przelicze ile wychodzi to wszystko jak juz cos sie stanie to wole zaplacic te niecale 90zl miesiecznie i miec swiety spokoj w razie wypadku
ale na razie jeszcze za moje leczenie placa rodzice, wiec w koszty nie wnikam dlatego Medicover planuje po slubie - jak juz sama bede musiala oplacac tego typu sprawy

Cytat:
Widzę, że już jesteście daleko z przygotowaniami więc mam takie pytanie o suknie z salonów Madonna - wiecie mniej więcej ile one kosztują? Nie wiem czy tam pójść czy lepiej sobie odpuścić....
zalezy z jakiej kolekcji itp. ogolnie od 3 tys. wzwyz choc jesli np. trafi sie na wyprzedazy to mozna sporo taniej kupic ja widzialam wyprzedazowa kiecke salonowa (czyli ta do mierzenia) za 1750 no i w tych Madonnowych komisach suknie sa tak srednio polowe tansze niz nowki na zamowienie (np. jak mierzylam La Sposa Fukien to pani mowila, ze nowka kosztuje 5 tysiakow, ale maja w komisie ja za 2,5 tys.) no i nastaw sie na dosc drogie dodatki typu welon czy bolerko
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 06:55   #4909
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem co innego w tej sytuacji można poradzić

dlatego ja sobie kupię porządne (to samo mam - w każdych od razu mam bąble - nawet w japonkach ) a potem farbowanko i będę miała na imprezy inne

no co ty. JA mam najtrudniejszy No jeszcze kasia ma skomplikowany

phi. prościzna. (C)honorata.

Obczysława.

Gospellawa.

[.....]
ale za starania
Cytat:

[......]Zalinkujemy, więc spoko. A jakby co to szukaj motywów owocowo-zwierzęcych, to nas znajdziesz
tudzież seksualnych
Cytat:
wracaj do świata netowego szybciutko
Cytat:
Wesele w moich rodzinnych stronach czyli pod Oświęcimiem Teraz mieszkam w Krakowie ze względu na studia, ale większość rodziny mieszka w oklicach Oświęcimia więc nawet nie myśleliśmy żeby wesele robić tutaj.

Wiem, mam dziwny nick ale jak szukałam kiedyś czegoś w google wyskoczył mi wizaż (naweet nie wiedziałam co to jest ) i żeby coś sprawdzić musiałam sie zalogować, a że nic nie chciało wejść to zdesperowana wcisnęłam 6 razy moją ulubiona literę I teraz nie da sie tego zmienić

eeee no nie przesadzajmy zdąrzysz, jaks ię ruszysz na rajd po salonach masz ślub tego samego dnia, co ja, Tancia, Lusia i agawoo a nicka nie da sie zmienić, możesz się zarejestrować od nowa pod nowym nickiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-26, 07:49   #4910
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

zimna ciag dalszy ale słonce sie przebija chociaż nieśmiało, to od razu samopoczucie inne

Kasia nie kupujcie żadnego prezentu z pieniędzy będa bardziej zadowoleni, sama przeciez tez wolisz dostac kaske. A najwyzej dołożą trochę i sami bedą najlepiej wiedzieli co sobie kupić

Tosia zrówka życzę

Ja uważam, że mam bardzo łatwy i czytelny nick, mówiący wiele o mojej osobowosci

Mmmmmm spokojnie jakos zdązymy ja tez nie mam sukienki jeszcze, ale w koncu ja kupie trzeba tylko pójsc cos poprzymierzac, ale teraz się zimno zrobiło i mi się jeszcze bardziej nie chce hm.... ciekawe jaka bedzie moja następna wymówka

Luskap ja sobie nie wyobrażam, żeby moja swiadkową był ktos kogo nie za bardzo lubie a nie masz jakiejś siostry, kuzynki, koleżanki z która masz dobry kontakt? Chyba, że np masz kolege, brata a Twój TZ siostre, bo przeciez nigdzie nie jest powiedziane, że Ty wybierasz dziewczyne a TZ chłopaka.. hm...?

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:19   #4911
83mika
Raczkowanie

Cytat:

Co do niku nie przejmuj się, bywają gorszenapisz jak masz na imię, będziemy pisać po imieniu

A co do sukienki to też nie ma co panikować, ja mam ślub w lipcu a też sukienki jeszcze nie zamówiłam, a na tą swoją jedyną trafiłam w zeszłym tyg. podczas pierwszej wycieczki po sklepach z sukniami ślubnymi. Teraz zbieram na wpłacenie zaliczki
W tym dniu, w którym przymierzałam sobie kiecki, przyszła dziewczyna, ktora bierze ślub w maju, jak ekspedientka chciała podać jej coś do przymierzenia to powiedziała, że ma jeszcze czas, więc widzisz.
Ale byłam też w jednym salonie, to Pani mi powiedziała, że już za późno bo u nich na sukienkę się czeka 5-6 miesięcy bo są szyte za granicą, więc nawet nic tam nie przymierzałam.
Myslę, że już możesz się rozglądać
A dziewczyny mam do Was pytanko czy macie już wybranego fryzjera i kosmetyczkę, na jakie godz się umawiacie?
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:26   #4912
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
nadaję z pracy..
powiem szczerze, że ja chyba mam deprechę..
jak nic od kilku tygodni jestem zdołowana, zła i nic mnie nie cieszy...

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:30   #4913
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
i mam prośbę pomóżcie mi wymyślić jakis prezent, oni mieszkaja juz razem, są po cywilnym maja bobo 3 miesięczne i w zasadzie dom urządzony, nie chcemy dawać kasy bo mieszkają w niemczech i dać im np: 300-400zł w kopertę to głupio bo to nawet 100 euro nie jest
daj 100 euro i już. Albo 300-400 zł, co i m bęziesz gracić jakims szitem. Albo wiem co - kup im filiżankę/wie filiżanki Rosenthala z kolekcji Salvador Dali, piękne są i markowe, więc nie wstyd coś takiego kupić, ze spodkiem jedna kosztuje ok. 175 zł tak było napisane w Newsweeku
Zobacz w najnoszym numerze gdzies na końcu jest wzmianka.

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
SAMOA. STO LAT
Szczęścia, zdrówka, pomyślności, miłości oraz spełnienia marzeń

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
sto lat!Spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!!!A masz ich z pewnością sporo, więc niech się spełniają Poza tym udanego życia małżeńskiego we wspólnym gniazdku
Wpadłam specjalnie na wizaż, aby Ci złożyć życzenia
fenks bejbyI za wszystke życzonka, których nie zauważyłam też

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Samoa "po odejściu od kompa reklamacji nie uwzględnia się"
ha! Moje 8 cali moge miec zawsze przy sobie

Cytat:
był na treningu (karate) i grali w hardcorowego kosza, czyli można się lać o piłkę i kolega go nie zauważył i mu z całej pary piłką w nos przywalił na szczęście ma bez przemieszczenia złamanie i nic mu nie napuchło ani nie skrzywiło nosa, biedulka moja
haha Mój czasem miał obity ryjek po treningu krav magi Ale co tam, chłopak to przezyje

Cytat:
do eresmy nie będzie pasował welon z koronką, prawda?
nieprawda.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja po slubie wykupuje pakiet w Medicoverze taki sam jak ma teraz TZ co prawda w ogole nie choruje i jedynymi lekarzami, do ktorych regularnie biegam jest ginekolog i dentysta, ale jak tak sobie przelicze ile wychodzi to wszystko jak juz cos sie stanie to wole zaplacic te niecale 90zl miesiecznie i miec swiety spokoj w razie wypadku
ale na razie jeszcze za moje leczenie placa rodzice, wiec w koszty nie wnikam dlatego Medicover planuje po slubie - jak juz sama bede musiala oplacac tego typu sprawy
rodzice Ci płaca Ja mam już jakos półtora roku abonament w Lux Medzie, bo tż mi wziął i sama go opłacam. Nie naciągałam nigdy rodziców na lekarzy, jak nie miałam abonamentu to chodziłam za darmo z NFZ a jak prywatnie to sama płaciłam.

Ale mielismy wczoraj zakręcony dzień Bylismy na Nine - fajny, mam lekki niedosyt, ale ogólnie mi się podobało i ten włoski klimat Zamierzam kupić soundtrack do tego filmu jak tylko się ukażeBYlismy tez na romntycznej kolacji, także dzień zaliczam do wspaniałychAha no i zaliczyliśmy nawet poradnię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-26, 08:44   #4914
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Złotą warszawą pojedziecie do ślubu,wow fajowo.

z ta warszawą to smieszna dość hisotria, podobno to był samochód mojego dziadka, a ojca mojego ojca i kupił go jakis koleś odremontował i wozi ludzi do slubu, a zgadał sie z moim bratem, że ma taki wóz i że od naszego dziadka kupił, to ojciec sie podpalił, że taka rodzinna limuzyna będzię, bo mój ojciec tradycjonalista

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:

Gospellawa.

A tak serio to chyba jakieś zbiorowe, wizazowe picie musimy urządzić 24 maja
gospellawa
a musimy musimy skoro tyle nas joann z 24 maja
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:46   #4915
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
z resztą każda z was w nowym mieszkanku rzuciłaby się na swojego ukochanego leżącego na nowej kanapie a nie na wizaż
To całkiem zrozumiałe Szczególnie biorąc pod uwagę tą nową kanapę

Cytat:
jeśli ta koronka nie będzie ciężka i będzie powtórzeniem motywu zdobień sukni to nie wydaje mi się żeby było za dużo
No włacha. Zgadzam się w 100%

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
A dziewczyny mam do Was pytanko czy macie już wybranego fryzjera i kosmetyczkę, na jakie godz się umawiacie?
Fryzjer na 8, kosmetyczka na 9 i później z powrotem do fryzjera na dokończenie fryzury (wymysł mojej fryzjerki ), plener na 13, błogosławieństwo o 15 i na 16 ślub

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
daj 100 euro i już. Albo 300-400 zł, co i m bęziesz gracić jakims szitem. Albo wiem co - kup im filiżankę/wie filiżanki Rosenthala z kolekcji Salvador Dali, piękne są i markowe, więc nie wstyd coś takiego kupić, ze spodkiem jedna kosztuje ok. 175 zł tak było napisane w Newsweeku
No nie wiem... Ja się na przykład nie jaram takimi rzeczami i się nie znam na ich wartości, więc skłonna bym była pomyśleć, że goście mnie olali i kupili mi jakieś tanie, kompletnie nieprzydatne badziewie Wcale by mnie nie ucieszył taki prezent, bo nie piję w filiżance, więc by tylko zbierała kurz i tyle

Aaaaa.... dziś o 15.30 mam egzamin
Stary 2010-01-26, 08:47   #4916
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Sola,hm nie jadłam tej ryby jeszcze.Za to przypomniało mi się,że cod to dorsz i ta rybka jest u nas numer jeden.
My mamy uraz do dorsza. Co kupimy to jest tyle ości, że się jeść nie da, więc przestaliśmy go kupować...

Potwornie wymarzłam dzisiaj w nocy, nawet mój osobisty grzejniczek nie był w stanie mnie dogrzać Musiałam się jeszcze pod kocami chować... I dzisiaj bym najchętniej z łóżka nie wstawała, ale muszę iść na ostatni wykład w tym semestrze, bo w piątek egzamin z tego, a ja lepiej zapamiętuję, jak kojarzę coś z wykładu. I będę dzisiaj za wielbłądzika robić, bo muszę oddać stos książek do biblioteki
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:48   #4917
ultraradiola
Wtajemniczenie

jeszcze tylko 87 postów i nowy watek macie już nową nazwę ??

super będę zaczynać nowy watek jutro z magiczną ilością dni ......................... .......
uwaga
uwaga
uwaga
dziś jest 200 dni do ślubu

Kaśka w Niemczech te 100 euro to dla nich dużo kasy więc nie masz się czym przejmować. Sama byłam w lipcu 2009 na weselu w Niemczech i prezenty jakie dostawali Państwo Młodzi wahały się od 100 do 200 euro U nich tak się właśnie daje

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-26, 08:51   #4918
lain
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
ja mam fryzjera i wizazyste w jednej osobie i do niego jestem umowiona na 9 (slub o 16). kosmetyczke (tipsy zelowe, pelna depilacja woskiem/pasta) mam zamiar zalatwic dzien wczesniej

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
powiem szczerze, że ja chyba mam deprechę..
jak nic od kilku tygodni jestem zdołowana, zła i nic mnie nie cieszy...
moze za malo promieni slonecznych?
Black, uszy do gory i byle do wiosny

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
rodzice Ci płaca Ja mam już jakos półtora roku abonament w Lux Medzie, bo tż mi wziął i sama go opłacam. Nie naciągałam nigdy rodziców na lekarzy, jak nie miałam abonamentu to chodziłam za darmo z NFZ a jak prywatnie to sama płaciłam.
oczywiscie, ze rodzice mi oplacaja leczenie tylko za piguly place sobie sama, ale wszystko inne pokrywaja rodzice. i uwazam, ze nie ma w tym kompletnie nic dziwnego, wiec nie rozumiem zdziwienia jakbym im conajmniej kazala co miesiac wywalac kase na moja kosmetyczke czy fundowac paliwo do samochodu
z reszta jak juz wspomnialam, nie choruje, wiec tez niespecjalnie jakos 'naciagam'
za to nie naciagam rodzicow na wieeeele innych rzeczy

Cytat:
No nie wiem... Ja się na przykład nie jaram takimi rzeczami i się nie znam na ich wartości, więc skłonna bym była pomyśleć, że goście mnie olali i kupili mi jakieś tanie, kompletnie nieprzydatne badziewie Wcale by mnie nie ucieszył taki prezent, bo nie piję w filiżance, więc by tylko zbierała kurz i tyle
mam to samo zdanie
lepiej, bezpieczniej i trafniej dac kase.

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
My mamy uraz do dorsza. Co kupimy to jest tyle ości, że się jeść nie da, więc przestaliśmy go kupować...
kupujcie filety ja mam zawsze w zamrazalniku worek zamrozonych filetow i sobie wyciagam po jednym i wrzucam na pare pyszota i zero osci

odpisali mi z Aparta. kolczyki sa w doslownie jednym salonie w Krk, do ktorego pewnie w zyciu bym nie dotarla wiec dzis moze juz bede miala czesc slubnej bizu (no chyba, ze na zywo beda marnoscia )

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-01-26 o 08:53
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:56   #4919
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Witam
Tez uwazam co do sukienek ze nie ma co siac paniki, ja co prawda mam zamowiona ale zamawialam pod koniec listopada a ma byc juz w lutym mimo ze szyja w hiszpanii czyli teraz sie martwie ze bede ja miala za szybko

piszecie o welonach a ja w ogole nie mam na niego pomyslu buuu podobno nie pasuje do sukni a ja bym chciala ale znow nie wiem czy flugi czy krotki i tak w kolko....

Ja tez jestem za kasa na wesele, nie kazdy lubi markowe pierdólki

Tez mam wesele na 16 i tez chce fryzjera na 9 aczkolwiek jeszcze nie poczyniłam żadnych kroków by go zamówić

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 08:56   #4920
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
kupujcie filety ja mam zawsze w zamrazalniku worek zamrozonych filetow i sobie wyciagam po jednym i wrzucam na pare pyszota i zero osci
Kupujemy... I zawsze są ości... Najlepsze, że jak współlokatorzy kupią w tym samym sklepie, to nigdy nie mają. A u nas to norma... A sola i tak jest dla nas lepsza w smaku... Chociaż przydałoby się czasem coś innego
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości