|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Cytat:
Cytat:
a... dobrze wiedzieć! Nie byłam pewna co to takiego...W takim razie ostatnio często ma czkawkę moje maleństwo..A teraz upatrzyło sobie mój prawy bok do ćwiczeń nogi...Co chwilę ją prostuje pod żeberkami z prawej strony...UWIELBIAM JAK SIĘ RUSZAA oto mój dzisiejszy bobaskowy zakup /fotelik -> KLIK
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-26 o 09:35 |
||
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wcale nie drogi ![]() moje dziecie ostatnio uwielbia tylko sie wyginac.. ale tak ze az czasami oczy mam jak pieciozlotowki normalnie mam tak rozbrykane dziecko ( niemam pojecia po kim ono tak ma? pa mamusi?? )
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie rozbija się gdzies pod żebrami, albo w pęcherz kopnie A ja podskakuję, albo syczę z bólu (ale jest to całkiem przyjemny ból ). A to my na początku 37 t.c.
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jaki ladny gladki
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 14kg na plusie
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry mamusie
![]() o kurcze 4 strony do nadrobienia
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
oj strasznie duzo te 14 kg
ja mam 25 kg i dalej ciagne ale juz mnie to g* interesuje i tak nic nie moge zrobic czy jem, czy nie jem, tyje tak samo ![]() w najszerszym miejsu w bebzolku mam 121 cm ale brzuch juz mi nie rośnie bede sie martwic po porodzie... |
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
A to My w 36tc.
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tez jakies 15 kg na plusie (tyle ze ja juz bylam pprzy kosci przed ciaza) i tez sie tym nie martwie.. zaczne jak urodze a teraz ciesze sie jeszcze tym ze moge cos wszamac
![]() Azzis wkleje Ci moj dla porownania zapomnialam dodac ze to 35 tydzien ![]() Załącznik 2815793 Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2010-01-26 o 10:18 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Ale mi się ziewa... Mała jeszcze zasnęła, a ja siedzę przy kompie... Wczoraj po kąpieli poszła grzecznie spać i spała do 4 nad ranem... W związku z tym jednak umyłam łazienkę, kuchnię i jeszcze kurze starłam... Dzisiaj TŻ odkurzy, a ja umyję podłogę i będzie czysto... Wczoraj nawet porządny obiad był... Ale nie pisze, że zaczyna się normować, bo jak tylko o tym powiem, to się wszystko... ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Nie martwcie się kilogramami, mi tylko zostało 1,5 kg nadprogramowe z ciąży... Aczkolwiek figura mi się baaarrrdzo zmieniła...
|
#2773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Planowałam sobie na początku ciąży nie więcej jak 10kg ale jakoś nie wyszło....Z resztą gin powiedział, że mam niedowagę (za niskie BMI) i kazał mi przytyć tak do 16kg, żeby dzidziuś miał tak ok. 3000g. I sama nie wiem kiedy to tak poleciało.... Asiuulka rzeczywiście masz mniejszy brzuszek, nawet porównując 35tc. to mój był większy...A dziecko wcale nie jest duże... w zeszły czwartek na USG wyszlo 2800g, ale wiadomo jak to wychodzi z USG... trzeba brać poprawkę (sam lekarz powiedział +- 400g).
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2010-01-26 o 10:22 |
||
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka wszystko zalezy do figury
w porównaniu z Azzzis faktycznie Twój brzuszek wydaje się mały i wcale niw wyglądasz na przykosciowa ![]() azzis no to tym bardziej jak mialas niedowage moim zdaniem wyglądasz slicznie
Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-01-26 o 10:22 |
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toz to zaszczyt ze nie widac bo tak naprawde ja mam chyba juz ponad 100 kg na plusie ![]() Kamyku wkoncu zacznie sie normowac przezciez Kropka juz z dnia na dzien jest coraz wieksza wiec i bedzie mniej problemow.. wiec glowa do gory i sie nie zamartwiac
Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2010-01-26 o 10:25 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2776 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem w 35tc i mam 15kg na plusie Zawsze byłam chudziną (ok45kg ważyłam), więc teraz jestem w szoku patrząc na siebie w lustrze. Najbardziej widzę na tyłku i nogach, na tyłku mam rozstępy, a na nogach wyskoczył celulit. Ale po porodzie już wychodząc ze szpitala trochę zejdzie, a potem będę na diecie Po co teraz się martwić. Teraz cieszę się, że jeszcze mogę jeść wszystko, a to tylko ciało, dzieciaczek wynagrodzi wszystko Jakbym mogła się zamienić to mogłabym ważyć jeszcze jakieś 10kg więcej, ale żeby ta zgaga zniknęła, bo ona jest najgorsza i bardzo męcząca
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka chyba zartujesz, ze wazysz 100 kg
bo jesli nie to masz super poubijane te kilogramy ![]() mi tyłek i uda sporo urosły ale wiem, tez ze najszybciej mi chudną więc się nie martwię
|
|
|
|
#2778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
piękny brzuszek Cudowny brzunio
|
|
#2779 |
|
Konto usunięte
|
Kanciu: jak bedziesz miala jakies wiesci od Pyski to napisz u nas na Jesiennych
![]() |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a teraz.... normalnie za każdą wizytą u gina wchodząc na wagę łapię się za glowę... Dodatkowo patrząc w lustro chce mi się wyć Jest tak jak napisałaś - celulit na nogach, ja mam jeszcze rozstępy na biodrach... Z jednej strony się przejmuję, ale z drugiej jak pomyślę o dzieciątku, to jakoś nie przejmuję się tym wszystkim. Wiem, że to dla jego dobra i tak się pocieszam
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwiecej mam na tylku i udach co mnie wlasnie najbardziej wkurza no i moje ukochane ogromne piersi ktore mi najbardziej przeszkadzaja a mi wlasnie z tylka i ud najpozniej chudna |
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
Ja mam już ok. 18 kg na plusie A dzidzia "boi się mrozów" i jeszcze nie wychodzi! To pewno do 20kg dobiję O...Mam zamiar kupić jeszcze tę karuzelę (po odpięciu zabawki są grzechotkami) ..wersja wiewiórki KLIK
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
mi najtrudniej bedzie pozbyc się brzucha bo jestem typowe "jabłko" i zawsze mam z tym problem.
Asiulka no to ja tez juz do 100 kg dobiłam ale nie wyglądam tak rewelacyjnie jak Ty ![]() Moona miałam Wam wczoraj napisac ale zapomniałam dzis jeszcze wiesci nie mam.
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi przybylo 14kg ale mialam duzo za duzo swoich ale bedziemy sie martwic po porodzie Ale po tobie faktycznie nie widac
|
|
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazda z nas ma jakies nie doskonalosci a gdzie sprawiedliwosc?? hmm moze jesstes nizsza ode mnie ?? ja mam 170 cm ![]() widac widac :P: ide przeszukac zdjecia moze znajde zdjecie nie z prfilu to zobaczycie jaka kluska ze mnie :P: Załącznik 2815883 moj Tzet na mnie mowi niedzwiadek Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2010-01-26 o 10:46 |
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
o.. boli mnie tył pleców jak przy @ ..dobry znak..może coś się tak w organizmie przygotowuje???
W czwartek idę do gina-ciekawe co powie? ![]() Aha..któraś pytała o ochraniacze na łóżeczko-ja je wyprałam normalnie w pralce..z odwirowaniem na poziomie 500 obrotów w temp. 40stopni w płynie/mleczku "lovela kolor" i nic się nie stało!!
|
#2787 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomijając już fakt o którym kiedyś pisałaś,że zranił ciebie bardzo to może nie jest AŻ tak źle jak ci się wydaje ??Jesteś teraz w ciąży,masz różne humory i samopoczucie i wszystko może wydawać się masakryczne.Ale czy napewno chciałabyś aby twpjego TŻta nie było przy narodzinach waszego dziecka??? Być może zdarzy się tak,że jeżeli oboje będziecie podczas tego wielkiego dla was wydarzenia jakim jest narodziny dziecka,to wasze relacje ulegną zmianie na lepsze Ja tak robię jak mamy problem.W kółko i na okragło gadamu o jednym,aby zrozumiał.I powiem Ci szczerze,że załapauje.Może nie od razu,ale jest efekt. Dlatego może spróbuj z nim rozmawiać o jego pracy i o twoich odczuciach.Do faceta to czasami trzeba łopatologicznie,bo nie skuma. Cytat:
Fotelkik fajny i nie drogi.Ja też mam czerwony A ja mam 106cm na 173cm wzrostu i chyba 20kg + (niecałe) .************************* **** Lecę sprzatać póki mam wenę
|
|
#2788 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie "grubaski"
![]() Piękne brzuszki macie - wiecie, jak dziwnie jest go nie mieć? Nadal czasem łapię się na tym, że go trzymam, tak jak w ciąży a tutaj płasko! Ja przytyłam w ciąży 11,5 kg, zostało 2 kg - zapasik do karmienia ![]() A poza tym zniknął cellulit! Samoistnie - a tak się martwiłam, rozstępów - zero! Ale brzuch wymaga sporej dawki ćwiczeń! Ale na razie nie mogę, z uwagi na ranę. Ściskam Was słonecznie! |
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka o całe 5 cm nizsza
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

mój maluch wczoraj miał 7 razy czkawkę juz myslałma, ze go udusze
moj ma bardzo czesto w ciagu dnia, nawet teraz jak pisze
i wcale nie drogi 
Właśnie rozbija się gdzies pod żebrami, albo w pęcherz kopnie
). 

czy jem, czy nie jem, tyje tak samo 

bo jesli nie to masz super poubijane te kilogramy
ale wiem, tez ze najszybciej mi chudną więc się nie martwię
Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
dzis jeszcze wiesci nie mam.

.