Etorebka- część V - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-26, 12:21   #1771
mmm87
Zadomowienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Współczuję To musisz ją odesłać, oddadzą Ci kasę ... Szkoda że akurat Andi zniknęła

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

A ja nawet doświadczyłam tej ich pomyłki - zamówiłam kiedyś czarną Gemmę a dostałam rudą Sally (to torebki z poprzednich kolekcji) ... Kasę mi oddali na konto, bo torebkę odesłałam od razu ale też byłam wściekła i nigdy już Gemmy nie kupiłam ... nie pojawiła się więcej
To mówisz, że torebkę trzeba odesłać jak najszybciej? Bo ja bym się jeszcze zastanowiła, czy jej nie zostawię i najwyżej sprzedam na allegro. Jeszcze niedawno wahałam się - Andi czy Ana. Sama nie wiem... jeszcze sobie ją obejrzę dokładnie, ukształtuję, choć z tymi zabezpieczeniami niewiele widać i dopiero zadecyduję. Bo skoro i tak Andi już nie będzie.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:24   #1772
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
Pan Krzysztof odpisał, że przepraszają za błąd i że torebki 0065 nie było i nie będzie.
Czyli co? Tyle dziewczyn ją klikało, a tak naprawdę jej nie było?

.
że co ???? W ogóle Andi nie było To chyba miałyśmy zbiorowe halucynacje
Ale numer ... Zepsują sobie reputacje taką historią bo zwroty sie posypią jak nic !
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:25   #1773
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
To mówisz, że torebkę trzeba odesłać jak najszybciej? Bo ja bym się jeszcze zastanowiła, czy jej nie zostawię i najwyżej sprzedam na allegro. Jeszcze niedawno wahałam się - Andi czy Ana. Sama nie wiem... jeszcze sobie ją obejrzę dokładnie, ukształtuję, choć z tymi zabezpieczeniami niewiele widać i dopiero zadecyduję. Bo skoro i tak Andi już nie będzie.
no wlasnie zastanow sie

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:30   #1774
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odsyłalam tak szybko bo byłam wściekła i chciałam odzyskać kasę ale normalnie masz 30 dni więc spokojnie sobie to przemyśl ...
Poza tym Ana szara podobno też zniknęla, chociaż jeszcze tego na stronie nie sprawdziłam ale ktoś tu pisał wyżej ... więc poważnie sie zastanów bo potem już ani Andi ani Any może nie być ...
Wymiary i kolor Ana i Andi mają ten sam, różnią się tylko tym marszczeniemz przodu w Anie
Stary 2010-01-26, 12:32   #1775
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Boże dziewczyny nie było mnie jeden dzień a tu 5 stron!!! po południu muszę wszytko nadrobić Nie dostałam odpowiedzi w sprawie Elvie ile jeszcze im sztuk zostało , ale chcę napisać prośbę o odroczenie zapłaty do dwóch tygodni

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Andi zniknęła
Trzymam kciuki Żeby dla Ciebie ta Elvie została Bo widzę, że bardzo Ci na niej zależy

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:34   #1776
strawberry
Wtajemniczenie

SZARA Ana jest!!! nie ma za to czarnej już....

POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron.
strawberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:39   #1777
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strawberry Pokaż wiadomość
czarnej juz z 2 dni chyba nie ma, szara wrocila bo wizazanki zaczely pewne odsylac bo dostaly ja zamiast Andi na to wychodzi

Zakochana
Stary 2010-01-26, 12:40   #1778
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Zdecydowanie zmniejszy Ci się przestrzeń w szafie po 1 marca mam nadzieję, że będzie udana kolekcja.
A męża proszę ale niestety, skwitował, że to moje torby i mam sama szukać półki.
Pewnego wieczoru wzięłam się za robienie miejsca na dnie szafy (miałam zamiar wyrzucić Jego duperele) żeby było miejsce na torebki, ale okazało się, ze tam są tylko moje rzeczy
Też tak myślę, że na pewno torebek będzie więcej Ciekawe co tam ładnego przygotuje nam ta etorebka
Hihi no ja teraz na stancji (studiuję) i tu aż tak dużo miejsca nie mam A w domu rodzinnym szafa wielka, jakaby wiedziała, że kiedyś wpadnę w manię etorebek i zawsze pełno moich rzeczy więc doskonale wiem o czym mówisz ostatnio jednak się pozbyłam wielu rzeczy było kilka worków

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:42   #1779
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Ja odsyłalam tak szybko bo byłam wściekła i chciałam odzyskać kasę ale normalnie masz 30 dni więc spokojnie sobie to przemyśl ...
Poza tym Ana szara podobno też zniknęla, chociaż jeszcze tego na stronie nie sprawdziłam ale ktoś tu pisał wyżej ... więc poważnie sie zastanów bo potem już ani Andi ani Any może nie być ...
Wymiary i kolor Ana i Andi mają ten sam, różnią się tylko tym marszczeniemz przodu w Anie
No i jeszcze krótsze rączki, ale w razie czego, dorobię dziurkę.
Przemyślę na spokojnie, bo teraz jestem lekko wkurzona.

Aaa i z tego wszystkiego zapomniałam o Liyi. Z niej jestem zadowolona. Jest większa niż się spodziewałam, matowa i ma bardzo przyjemną fakturę. Pierwsze spostrzeżenia jeszcze takie, że dosyć ciężko chodzi regulacja długości paska i ściśnięcia torebki. Ale zdjęcia jej i Any dodam, jak je jakoś ukształtuję, bo teraz to są dwa płaskie flaki.
Stary 2010-01-26, 12:46   #1780
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Obiecałam że wstawię zdjęcia tej torebki w kratkę z e-torebka. Dziś po raz pierwszy miałam czas zrobić jej zdjecia w świetle dziennym, bo przy sztucznym wychodziły przekłąmane kolory. Oto zdjęcia mojej torebki.
Lubię taką kratę, ale dla mnie za duża jest.

Cytat:
Właśnie przyszły moje torebki, ale jestem wkurzona, bo zamiast Andi dostałam Anę!
To ci los Już się boje co ja dostanę zamiast Emili może Cesię?

Cytat:
Współczuję To musisz ją odesłać, oddadzą Ci kasę ... Szkoda że akurat Andi zniknęła

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

A ja nawet doświadczyłam tej ich pomyłki - zamówiłam kiedyś czarną Gemmę a dostałam rudą Sally (to torebki z poprzednich kolekcji) ... Kasę mi oddali na konto, bo torebkę odesłałam od razu ale też byłam wściekła i nigdy już Gemmy nie kupiłam ... nie pojawiła się więcej

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Fajna - troszke podobna do tych dużych torebek z Atmosphere a w zeszłym roku ten wzór w kratkę szkocką był w Deichmannie i Trollu ... Tylko ja nie za bardzo miałabym ją do czego nosić Ale przyjemnie się prezentuje, na pewno lepiej niż Elline (też z materiału)
Wara od Eliny

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:46   #1781
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Pan Krzysztof odpisał, że przepraszają za błąd i że torebki 0065 nie było i nie będzie.
Czyli co? Tyle dziewczyn ją klikało, a tak naprawdę jej nie było?
O boże to sie teraz dym zrobi mam nadzieje że emilka jest naprawde
Cytat:
Znikneła czarna Ana a nie szara.
Stary 2010-01-26, 12:51   #1782
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez latinka Pokaż wiadomość
dziewczyny opisze moje doświadczenia z reklamacjami bo widzę, że macie wątpliwości.
Ja kupiłam Cesi we wrześniu i po 2 miechach popękały rączki. Złożyłam reklamację pisemną i wsadziłam w karton razem z odsyłaną torebką. Uznali reklamację i przesłali nową cześkę. I nie minęły 2 miechy i znów popękały raczki. Więc po długich negocjacjach mailowych pan k napisał, że oddadzą mi kasę albo moge sobie wybrać cześke lub inny model torebki- ale jak droższy to z dopłatą. Uprzejmie poinformowałam pana k, iż juz dwa razy na swój koszt odsyłałam reklamowane torebki i że pierwotny koszt już dawno został przekroczony ( cześka 89 zł plus dwie przesyłki po 10zł to razem 109zł!!!). I załatwione- czekam własnie na szarą Emili bez żadnych dopłat. Trzeba walczyć o swoje i już ))
Swoją drogą ładnie się zachowali, bo nie każda firma uznaje tyle reklamacji tej samej torby
Ja jestem sklonna reklamowac cos JEDEN raz, jak kolejny raz sie cos dzieje - jestem za zwrotem pieniedzy Albo za wymiana - taka jaka tobie przyznali

Cytat:
że co ???? W ogóle Andi nie było To chyba miałyśmy zbiorowe halucynacje
Ale numer ... Zepsują sobie reputacje taką historią bo zwroty sie posypią jak nic !
Tez tak uwazam
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:57   #1783
sarssa
Zadomowienie

I ja dostałam dziś rano szarą Emili!

No boska jest. Pewnie już wszystko zostało o niej powiedziane, ale zrobiła na mnie dużo większe wrazenie niż na zdjęciach z katalogu Kolor jest piękny, taki nasycony. Nie potarfię sobie jakoś teraz wyobrazić, że ladnie mogłaby wyglądać szara torebka ze srebrnymi okuciami . Te pasują idealnie.

Poki co prostuje się na długim pasku, kiedy przybierze kształt, zrobie zdjęcie

Szaleństwo.

Dostałam kod rabatowy bardzo łatwy do zapamiętania i wg mnie jakoś tak wesoło brzmi
sarssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:58   #1784
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
No i jeszcze krótsze rączki, ale w razie czego, dorobię dziurkę.
Przemyślę na spokojnie, bo teraz jestem lekko wkurzona.

Aaa i z tego wszystkiego zapomniałam o Liyi. Z niej jestem zadowolona. Jest większa niż się spodziewałam, matowa i ma bardzo przyjemną fakturę. Pierwsze spostrzeżenia jeszcze takie, że dosyć ciężko chodzi regulacja długości paska i ściśnięcia torebki. Ale zdjęcia jej i Any dodam, jak je jakoś ukształtuję, bo teraz to są dwa płaskie flaki.
Dobrze że Liya to Liya a nie jakis inny model i że jesteś z niej zadowolona Ana jak się ułoży na pewno bardziej Ci się spodoba, ja jak wyjęłam swoją Andi z pudełka to miałam mieszane uczucia, ale jak się w nią spakowałam to już było zauroczenie
Stary 2010-01-26, 12:59   #1785
Dominiique
BAN stały

Troszkę to wszystko dziwne, w końcu pisali, że szara Andi ma być, czarna niby miała być (choc nigdy takiej nie było). Jest wtorek i czarnej Andi nie ma, a szara choć była na stronie i ludzie składali zamówienia, to tez niby w rzeczywistości jej nie było... Rozumiem, że mają duzo pracy, ale takie pomyłki w powaznym sklepie nie powinny mieć miejsca.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 13:01   #1786
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Lubię taką kratę, ale dla mnie za duża jest.

To ci los Już się boje co ja dostanę zamiast Emili może Cesię?

Wara od Eliny
eee żartowałam winko na zgodę ?

A co do Emilki to dostaniesz Emilkę - nie da sie jej z żadną inną torebka pomylić Poza tym jest dostępna
Stary 2010-01-26, 13:01   #1787
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Dobrze że Liya to Liya a nie jakis inny model i że jesteś z niej zadowolona Ana jak się ułoży na pewno bardziej Ci się spodoba, ja jak wyjęłam swoją Andi z pudełka to miałam mieszane uczucia, ale jak się w nią spakowałam to już było zauroczenie
Ana różni się od Andi bardziej, niż tylko marszczeniami. Ma krótsze i sztywniejsze rączki, za długi zamek, który na dodatek jest taki falujący, co sprawie niechlujne wrażenie. Gdyby nie piekna zieleń to bym się jej pozbyła już dawno...
Stary 2010-01-26, 13:04   #1788
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strawberry Pokaż wiadomość
he he to już w ogóle się zakręciłam o czarnej Anie wiem, a szara jest na stronie - a podobno jej nie było więc może to zwroty są ?

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Ja jestem sklonna reklamowac cos JEDEN raz, jak kolejny raz sie cos dzieje - jestem za zwrotem pieniedzy Albo za wymiana - taka jaka tobie przyznali

Tez tak uwazam
zgadzam się - nie ma sensu reklamować więcej niż raz torebki w której popękały rączki - bo i tak popękają w nowej To wina wykonania a nie użytkowania i nie mamy na to wpływu - jeśli te pęknięcia przeszkadzają lepiej wziać zwrot kasy i czekać na nową kolekcję
Stary 2010-01-26, 13:06   #1789
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość

No boska jest. Pewnie już wszystko zostało o niej powiedziane, ale zrobiła na mnie dużo większe wrazenie niż na zdjęciach z katalogu Kolor jest piękny, taki nasycony. Nie potarfię sobie jakoś teraz wyobrazić, że ladnie mogłaby wyglądać szara torebka ze srebrnymi okuciami . Te pasują idealnie.

Szaleństwo.

Dostałam kod rabatowy bardzo łatwy do zapamiętania i wg mnie jakoś tak wesoło brzmi
Super, ze jestes zadowolona
Tak kusicie tymi Emilkami, ze chyba w nia klikne dzis albo jutro ( Najpierw wysle maila o odroczenie i poczekam na "zezwolenie")
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 13:07   #1790
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
eee żartowałam winko na zgodę ?

A co do Emilki to dostaniesz Emilkę - nie da sie jej z żadną inną torebka pomylić Poza tym jest dostępna
No myślę Nie dostanę Emilki tylko dwie Emilki Tak wiem to już szaleństwo

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-01-26, 13:09   #1791
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Ana różni się od Andi bardziej, niż tylko marszczeniami. Ma krótsze i sztywniejsze rączki, za długi zamek, który na dodatek jest taki falujący, co sprawie niechlujne wrażenie. Gdyby nie piekna zieleń to bym się jej pozbyła już dawno...
Aha ja mam Andi właśnie ale patrząc na zdjęcia aż tak dużej róznica nie widzę - no poza tymi marszczeniami i nitką na środku - ale co do rączek i zamka to rzeczywiscie można ocenić tylko jak ma się je dwie : Anę i Andi - więc dzięki za uzupełnienie

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:

Szaleństwo.

A jak ten kod brzmi ? zdradź go na forum ? będziesz zbierać rabacik

A co do Emilki to jestem ciekawa Twoich fotek Chociaż wiem ze jest śliczna - już tyle razy ją oglądałam ale na zywo jeszcze nie miałam okazji ... Może się skuszę - o ile do nowej kolekcji wytrwa?
Stary 2010-01-26, 13:12   #1792
mmm87
Zadomowienie

Ale naprawdę nie rozumiem, jak można tak się pomylić. Przecież szara Andi długo nie była dostępna, po mailach Wizażanek w końcu się pojawiła. Sama na stronę nie wskoczyła - ktoś ją musiał tam wklepać. Oni chyba sami nie wiedzą, jak te torebki się nazywają i wyglądają i trzeba do nich pisać numerami, a nie nazwami.

Dobrze chociaż, że z Emili nie ma takich jaj, bo pojawiły się jednocześnie z Andi-widmo.
Stary 2010-01-26, 13:12   #1793
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
No myślę Nie dostanę Emilki tylko dwie Emilki Tak wiem to już szaleństwo
no to rzeczywiście zaszalałaś - ale dwie różne ? czy dla kogoś brałaś jeszcze i są dwie w tym samym kolorze?
Stary 2010-01-26, 13:12   #1794
sarssa
Zadomowienie

czuję, że w marcu tez moje oko zawiśnie na jakiejś torebce

O ile bedzie w czym wybierać.

Macie rację, to uzależnia.

edit: Brzmi jak w podpisie, juz sobie dodalam, a co tam

A fotki niebawem wrzucę.

Edytowane przez sarssa
Czas edycji: 2010-01-26 o 13:21
sarssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 13:37   #1795
Dominiique
BAN stały

Cytat:

A fotki niebawem wrzucę.
Witamy na pokładzie kolejną uzależnioną
Stary 2010-01-26, 13:40   #1796
lady_chwila
Zakorzenienie

Ehh, to widzę, że niezłe przekręty, właśnie dziwne było to, że zniknęła tak szybko ..

Karolag, klikaj ja już mam 60 zł, jeszcze 43 użyłam Twojego kodu
lady_chwila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 13:40   #1797
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:

A fotki niebawem wrzucę.
nom calkiem ciekawy kod witaj w klubie etorebkowiczek

Zakochana
Stary 2010-01-26, 13:43   #1798
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
no to rzeczywiście zaszalałaś - ale dwie różne ? czy dla kogoś brałaś jeszcze i są dwie w tym samym kolorze?
Moje ci one

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-01-26, 13:44   #1799
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

a niech to... pluję sobie teraz w twarz, że nie kupiłam Andi szarej... w sumie to nie miałam na nią zbytnio kasy ale wierzyłam że jeszcze trochę pobędzie, a wczoraj jeszcze była.... buuu....
Pan Krzysztof odpisał, że niestety już nie będzie szarej Andi (Art. nr 0065) ale Wy tutaj piszecie, że w ogóle jej nie było? Nie rozumiem już Skąd macie takie informacje? Tzn. że jeśli ktoś zamówił teraz Andi szarą, w tym tygodniu, to otrzymał szarą Anę? Amber wykupiona, Andi też, ciekawe czy jeszcze długo utrzymaja się te modele, które bym chciała...

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 13:54   #1800
sylwusia401
Raczkowanie

Mam takie pytanie, zamierzam kupić emilkę ale zastanawia mnie czy te krótkie uszka wejdą na ramie? oczywiście nie na kurtkę tylko na bluzeczkę

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości